1. ledna 2017

John McAfee: Mohu vám zaručit, že demokratické serverny nehackli Rusové


John McAfee: Mohu vám zaručit, že demokratické serverny nehackli Rusové

Zdroje: http://www.zerohedge.com/news/2016-12-30/john-mcafee-i-can-guarantee-you-it-was-not-russianshttp://www.zerohedge.com/news/2016-12-29/grizzly-steppe-fbi-dhs-release-report-russian-hacking

by The_Real_Fly
Dec 30, 2016 9:56 AM
Překlad: Orgonet


Pro případ, že byste věřili, že tato Společná zpráva Ministerstva pro vnitřní bezpečnost a FBI  o "zákeřných hackerských aktivitách Ruska" s názvem "Grizzly Steppe" ("Šedá step") je důkazem toho, že Rusko hacklo americké volby, John McAffee (pozn. Orgonet: světoznámý excentrický britský milionář a expert na kyberbezpečnost), vás upozorňuje, že v tom případě jste pravděpodobně silně retardováni a uvěříte skutečně všemu, co vám řekne vaše vláda.

Zpráva je podivná už od začátku, kde je obsáhlý disclaimer (prohlášení o zřeknutí se zodpovědnosti), podle něhož se na nic ve zprávě nelze spoléhat a vše v ní může být zcela chybné.
"Poskytnutá zpráva tak, jak je, je pouze pro informační účely. Ministerstvo pro vnitřní bezpečnost (DHS) neposkytuje žádnou záruku za jakékoli informace v ní obsažené. DHS nepodporuje žádný komerční produkt či službu zmíněnou v tomto varování."

John McAfee to řekl stručně a výstižně: „Pokud to vypadá, že to udělali Rusové, pak vám mohu zaručit, že to Rusové nebyli“.




"Analytická zpráva" obsahuje dodatek se seznamem stovek IP adres, které byly údajně „použity ruskými civilisty a vojenskými výzvědnými službami“. Některé z těchto adres jsou sice z Ruska, ale většina je z celého světa, což znamená, že hackeři pokaždé fingovali své umístění.

McAffee prohlašuje, že zpráva je „blud“, a vysvětluje, že hackeři umějí falšovat svoje umístění, svůj jazyk a jakékoli znaky, které by na ně ukazovaly. Řekl, že každý hacker, který je schopen prolomit se do serveru Demokratické strany, je i schopen zahladit po sobě všechny stopy.

„Kdybych byl Čínan, a chtěl, aby to vypadalo, že to udělal Rus, použil bych v kódu ruštinu, a použil bych ruské techniky proniknutí do organizace,“ řekl McAffee. „V podstatě neexistuje žádný způsob, jak zjistit zdroj útoku.“
McAfeee vidí problém spíše v tom, že NSA je schopna naslouchat každé konverzaci a číst jakoukoli textovou zprávu a email každého Američana. Domnívá se, že jeho země se z obav ze svých vlastních občanů spíše věnuje podobným nákladným opatřením, než by se starala o maření snah zahraničních záškodníků.

Prohlásil, že jediný způsob, jak plně zabránit NSA v proniknutí do telefonu špionážním softwarem, je používat tlačítkový telefon, příliš starý na to, aby se do něj dalo vniknout. Jde až tak daleko, že nazývá iPhone „nejmodernějším špionážním nástrojem“.

Pokud nám jde o tak mnoho, jako například termonukleární válka, CIA a další zázrakůschopné výzvědné agentury by měly aspoň americkému lidu poskytnout dostatečné důkazy, dříve než ho nechají vypařit v zimním větru o teplotě 1000°K (726°C). Nebo snad žádáme příliš mnoho? Soudě podle toho, co nám nalhali v minulých 15 letech, mám tendenci vždy věřit naprostému opaku jejich pravd.


I internetový expert Kim DotCom souhlasí s tvrzeními Johna McAfee: "Vím se 100% jistotou, že Rusko a Putin nemají nic společného s hacknutými volbami Clintonové."

6 komentářů:

  1. Prehrala a bodka, to ostatne sú len zvratky a nič viac!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neprohrála, jen jí ty volby "někdo" prohrál. Teď se pátrá po tom, kdo to je. Pravdu se hlavouni možná dozví, ale my dole ne.Nám budou klasicky lhát až do úplného úmoru.

      Vymazat
    2. Ta vražedná kráva si volby prohrála sama, oni zřejmě obyčejní Američané nejsou tak hloupí jak si o nich jejich vláda myslela.

      Vymazat
    3. Nikdo jí je neprohrál, prohrála si je sama svými zločinnými akty, které jako ministryně zahraničí konala. Hackeři pouze zveřejnili její sviňárny a lidé, kteří dokážou myslet bez toho, aby jim Chovancovo špehovací oddělení říkalo, co je a není pravda, volili Trumpa. Možná, že ty dokumenty o švindlech v demokratické straně předal ten zastřelený devětadvacetiletý funkcionář, nalezený v parku u Bílé chatrče.

      Vymazat
  2. http://www.literarky.cz/politika/svet/23487-poroenko-piznal-okupaci-donbasu

    OdpovědětVymazat
  3. jistěže ne, nebyli to Rusové ale oni sami http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2883-obamuv-plan-nabyva-jasnych-obrysu-posledni-sance-jak-zastavit-donalda-trumpa-provokace-nato-u-ruskych-hranic-se-stupnuje-konspiracni-praxe-bez-teorie-a-precedentu-jak-se-zachova-novy-kongres.htm

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.