6. ledna 2011

Dnešní letecká chemoterapie

Dnešní letecká chemoterapie s cílem pokrytí Evropy ledovkou byla rozptýlena v následujícím schématu:

8 komentářů:

  1. Ladovská zima!Tlustému Petru puklo srdce ,když puklo Zikmundovi plavala polovina republiky.Ne,už dál ne,já se těším na pátek,bude krásný víkend,mám dobrou náladu.Nemůže neustále zlo vítězit.Téhle krásné zemi uprostřed evropy se to vyhne!Je Leden ,zima ,příroda odpočívá a všechno je tak jak se patří.Věřím,že celý rok bude krásný a šťastný pro všechny slušné lidi,kteří v téhle zemi žijí.

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím z Norska,

    zjistil jsem, že norská teplota je čech... dle zlatého pořekadla "kdo neskáče, není čech" se tady počasí a teplota řídí do písmenka - každý den jinak.

    Vážně, ještě jsem nečetl nic bližšího a detailnějšího o chemtrails a manipulaci s počasím, ale co pozoruju tady, z toho mi jde hlava kolem. Prudké změny počasí, které mi vůbec nedávají smysl. Například v průběhu minulého týdne se pohybovala teplota z -23 na +3 a zpátky na -10. A třeba předevčírem bylo zase +3, začalo sněžit tak, že během jedné noci napadlo cca 30-40cm sněhu (no dobře, možná to není tak vyjímečné) a dnes ráno bylo zase -13. Říkejte mi kdo chcete co chcete, ale tyhle náhlé změny počasí ze dne na den nejsou normální a nemyslím, že je to místní specialita (jsem na jihovýchodním pobřeží)... všichni známe např. známé výkyvy z minulosti, kdy se v březnu v česku začalo oteplovat, náhle přišly dva, tři týdny sněžení a další zimy a pak už konečně přišlo jaro... ale přesto - změny byly v rámci týdnů - ne pouhých dnů či hodin!

    Včera bylo sice zataženo, ale dnes je krásný a nádherný den. A zítra má zase být zataženo a sněžit... proč? Paranoidní myšlenka v hlavě se nabízí - protože chemotrailujou jak pominutí!!!

    Jestli je mi někdo schopný dát odpověď, kde by mi vysvětlil, proč je to normální a že jen zbytečně plaším, budu rád, ale prostě se mi něco nezdá...

    Přeji hezký den!

    Richard

    OdpovědětVymazat
  3. už pos..... i sat24. horší kvalita a není vidět přechod mezi dnem a nocí kde právě byli vidět longitudinální persistentní expandující contrails nejlépe

    OdpovědětVymazat
  4. Off topic:

    Film Nádherná zelená z českými titulkami online:
    http://www.nwoo.org/view.php?cisloclanku=2011010003

    "Podívejte se na náš život očima návštěvníků ze světa, kde je mnohem více lásky. Inspirativní francouzský film z roku 1996, ve kterém je nádherně vidět, čím vším je náš dnešní svět nemocný."


    Možno by nebolo zlé vytvoriť špeciálnu stránku, kde by sme mohli vkladať tipy na články, aby sme nemuseli "spamovať" diskusie, ktoré na to nie sú určené.

    OdpovědětVymazat
  5. Přehled masového úhynu ryb, ptéků a krabů
    http://www.youtube.com/watch?v=SyBdtg_RQRE&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat
  6. To Richard:

    Je to přesně tak i u nás, Norsko je bohužel taky členem NATO, proto se stříká i tam. Celá zima v ČR byla vyrobena uměle, tady na Moravě povolí svítit slunce jen jednou za týden, zbytek dnů je prostě uměle udržovaná oblačnost a slunko se neukáže. Jakmile se Slunce objeví, teplota začne rychle růst a sníh tát. Jakmile stříkají (to co jste předvedli za masakr dneska to je teda něco vy ku*vy), teplota jde prudce dolů. Pokud sněží tak prudce jeden dva dny, pak už ne a sníh se jen udržoval.

    OdpovědětVymazat
  7. Divím se, že ještě nikdo nenarazil na:

    http://www.spaceweather.com/submissions/pics/w/Wesley-Tyler-holepunch1_1294451526.jpg

    OdpovědětVymazat
  8. To Richard:

    Ahojda,
    sice to není aktuální komentář, ale probírám se článkama sem a tam, Orgonet mi byl objeven teprve nedávno:)
    To, co píšeš o rychlých změnách počasí, je bohužel nyní fakt. A nedivím se Ti, že se divíš. Co mi paměť sahá (je mi 31 let), takovéto výkyvy nepamatuju. Vždy se říkalo, že se počasí mění s ÚPLŇKEM - takže po delší dobu bylo počasí stabilní, jako dítě pamatuju, že např. vždy celý červenec pršelo a v srpnu bylo hezky. Takže ta perioda seděla. A nyní?
    Zalovte v paměti, v denících, na starých fotkách.....a uvidíte, že vše bylo tak trochu jinak...

    Zdraví Coccinelle

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.