19. ledna 2011

Obama - projev k uctění památky obětí střelby v Tucsonu

Vždy, když se zde objeví jméno Obama, zejména v Matthewově sdělení, vyvolá to nápor komentářů snažících se doložit, že Obama není vysoce vyspělá duše, jak tvrdí ve svých sděleních Matthew.

Mé mínění o něm až doposud bylo rozpolcené, s tendencí dát za pravdu Matthewovi. Ale po vyslechnutí Obamova nedávného projevu k uctění památky obětí střelby v Tucsonu už  naprosto věřím, že Obama je skutečně vysoce vyspělá duše. Jeho projev byl úžasný. Žádná politika ani hledání viníků. Byl  nadčasový, prostý, lidský, smířlivý, vyjadřující naději, že tato smutná událost nám může pomoci oprostit se od věcí, které nás rozdělují, a učinit svět lepším. Bylo to opravdu z duše a ze srdce, byl to duchovní projev, úžasně přijatý lidmi ...

Ten projev byl tak lidský, že ani světová média na něm nenalezla nic, kvůli čemu by jej mohla  v komentářích znevažovat. Po dlouhé době prošla světovým tiskem zpráva, která neposiluje negativitu a rozdílnost ... to znamená obrovský sloup světla. Bylo by hezké si ten projev přeložit, ale bohužel to časově nezvládnu. Pokud rozumíte anglicky, poslechněte si zde: http://www.youtube.com/watch?v=ztbJmXQDIGA

České články o této události obsahují aspoň hlavní body z projevu, například zde: http://www.ceskenoviny.cz/svet/zpravy/obama-se-po-arizonske-tragedii-snazil-smirit-americany/581275

Pro mě Obamova slova znamenají obrovskou naději a důkaz, že světlo na této planetě na všech úrovních nezadržitelně stoupá (:-))))

26 komentářů:

  1. Písal si ho on, alebo to bolo vyhodnotené v nejakej sociologickej štúdii ako naj?

    OdpovědětVymazat
  2. Velmi zajímavá videa
    http://www.youtube.com/watch?v=0mvP0ArKIGY
    http://www.youtube.com/watch?v=daaPCwsevu0

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj O.
    Díky, pokusím se to nastudovat. Jsem též rozpolcený, jako jsi byl ty, ale převažuji na opačnou stranu. Rád se nechám mile překvapit. Opravdu rád...

    OdpovědětVymazat
  4. To je však tak naivní.. až je to trapné. Jojo... světlo na této planetě tak stoupá, až se z toho půjdem brzy schovat do protiatomových krytů.

    OdpovědětVymazat
  5. Obama jako insider dobra proti své vůli vyslaný galaktickou pozitivně vibrační konferencí? Těžko uvěřitelné.

    OdpovědětVymazat
  6. Mluvit umí Obama fakt dobře. Ale to je asi tak všechno.

    OdpovědětVymazat
  7. Opravdu dojímavé... slova, slova, slova...a v Afgánistánu (a nejen tam) teče krev.
    Obama je jen nasazená hloupá, dobře placená loutka která má za úkol tlachat, chlácholit a sbírat ceny za mír :-))). Pokud by měl tu možnost a byl alespoň trochu osvícen, vypadalo by to jinak.
    Orgonete, Orgonete, jak můžeš míchat Mr. Toola a L. Grandmother s pohádkami jakéhosi Matthewa je mi záhadou. Mám v oblibě tvé stránky, ale dáváš dohromady duchovno (tj. věci které je možno zažívat) s náboženstvím (vírou v to co jedna paní povídala).
    Hezký den,
    sa-ndy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Obama môže byť vysoko vyspelou bytosťou. Otázka znie, ako si plní svoje poslanie. Kým nezačne jednať inak v kľúčových záležitostiach, jeho prejavy to nezachránia. Avšak dávam mu šancu a verím, že ak tou vyspelou bytosťou je, že to už čoskoro uvidíme aj na jeho činoch.

    Mimochodom, v dobe písania druhej polovice môjho príspevku (to o tej šanci) vyšlo po niekoľkých dňoch slnko, takže možno na tom predsa len niečo bude. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. hmm doporučoval bych shlédnout snímek "The Obama Deception" . Například tady je s titulky. http://www.mustwatch.cz/film/podraz-jmenem-obama-deception/

    OdpovědětVymazat
  10. Myslím, že všechno má svůj čas..Obama je nepochybně čistá duše,,cítím to. Hodně konzervativních Američanů to ví, proto mu házejí klacky pod nohy a vedou pomlouvačné kampaně proti němu. O Nobelovu cenu si neřekl, byla mu udělena a on tím byl zaskočen. Myslím, že se snaží, co je v jeho silách. Není všemocný..Byl snad lepší Bush? Kromě Kennedyho v novodobé historii Ameriky nevidím lepšího prezidenta. Na Orgonetově blogu si každý může vybrat to, co mu sedí a co ho osloví. Nemusí přece každý s každým souhlasit, je to o toleranci A tolerantní Orgonet bezesporu je. Děkuji mu za to.

    OdpovědětVymazat
  11. to sa-ndy:

    zdá se, že Matthew není jakýsi, nýbrž "skutečný" :) Jen osobně hmatatelně ho vidět nemůžete, i když je všude kolem nás. :-) A proto tvrdím, že se nám "zdá" :-D
    Posílám mu svůj osobní velký láskyplný dík za vše hezké, co pro nás dělá :-)

    k Oba-ma:
    netuším že by během chvilky kterou zastává Oma-ma úřad kdokoliv jiný včetně Vás milá duše, dokázal změnit ten svinčík co tam je :-))) nebo snad ano? woooow :) A máte pravdu v tom, že převážná většina jsou placené, či klonované loutky, dokonce i v české politice je to jasně vidět, klony jmenovat ovšem nebudu :-)
    Oni (ti dotyční) to vědí/nevědí, proto by to zřejmě potvrdili/nepotvrdili hm ... zatěžko toto vysvětlit :-)

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  12. rád tomu budu věřit, i když jak již bylo zmíněno výše pouze hezky mluví a skutky nikde

    OdpovědětVymazat
  13. Na mluvení má tým poradců,ale na to,že tahle vyšší bytost(nadčlověk-to už tu bylo!ostatní jsou nižší rasa)je už dva roky ve funkci.Je jedním z nejmocnějších mužů planety skutek utek.Dostal Nobelovu cenu za mír(za co?)Má možnost měnit svět a má i moc to dělat.Sklouzáváme k církevní rétorice,kdy věřící musí věřit a trpět,aby se v ráji(až budou povzneseni) měli lépe.Lidé nemusí trpět ani v tomhle životě.Tyhle stránky jsou výborné,ale na tohle mám naprosto opačný názor.Možná se pletu,ale připomíná to trochu médii vyrobenou bezchybnou hvězdu se skvělým scénářem,snad tenhle skončí dobře,pro nás všechny.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj O.,
    myslím, že zapomínáš na kontrolu mysli a Rauni Kilde. Mrkni sem:
    http://probuzeni.blogspot.com/2011/01/strelba-v-tucsonu-je-ozehave-tema.html

    OdpovědětVymazat
  15. http://osud.wordpress.com/2011/01/20/10-tisic-kusu-skotu-zahadne-umira-na-podchlazeni/

    prý podchlazeni hm co dodat... :-!

    OdpovědětVymazat
  16. Před chvílí jsem dočetl článek na FreeGlobe o zemi, kde "vyspělá duše" Obama prezidentuje:

    USA: Za drobné pěstitelství do vězení, za přechovávání semen těžké tresty
    Autor: Josef Vít | Publikováno: 19.1.2011 | Rubrika: ZDRAVÍ

    (http://www.freeglobe.cz/Articles/386-usa-za-drobne-pestitelstvi-do-vezeni-za-prechovavani-semen-tezke-tresty.aspx)

    Ať je ten smuteční projev Obamy sebepůsobivější, nic to nemění na faktu, že se z USA stává fašistická diktatura. Je ale otázka, co si kdo představuje pod pojmem "vyspělá duše". Já to vidím tak, že skutečně vyspělá duše by k něčemu takovému nečinně nepřihlížela a postavila se na stranu utlačovaných i za cenu sebeobětování. Takže vyspělá duše byl podle mě JFK, který byl r. 1963 v Dallasu zastřelen (zřejmě proto, že se postavil na odpor Fedu a vydával dolary nezatížené úrokem), ale Obama je u mě jen loutka Bilderbergů a Fedu.

    Ladislav Kopecký

    OdpovědětVymazat
  17. Obamův projev při jeho zvolení byl také nádherný, plný lidskosti a od srdce. Hovořil o ukončení války v Afganistánu - a poslal tam dalších 100.000 vojáků. Hovořil o svobodě a zavádí "prolonged detention" a skenery a osahávání na letištích. Hovořil krásně o prosperitě a lepších časech a z amerických měst jsou ghost towns. A tak bych mohl pokračovat. Jeho funkční období pomalu končí a zatím toho tedy moc nepředvedl. Tolik z pragmatického hlediska. Pokud z duchovního hlediska jeho prospěšnost spočívá v tom, že dělá jeden nepříjemnější zásah do života lidí na této planetě za druhým a tím možná přispívá k celkovému probuzení lidstva, neboť toto už toho začíná mít dost, může to mít ve výsledku pozitivní dopady na budoucnost světa. Ovšem Nobelovu cenu za mír bych mu za to nedal. To dělal i Hitler a Stalin.


    Guess

    OdpovědětVymazat
  18. Tak to pozor sa-ndy, o nabozenstvi na orgonetovych strankach vubec nejde! Matthew ani LG nejsou preci privrzenci zadneho nabozenstvi..a ze se nam orgonet snazi trochu rozsirit obzory? To je jedine dobre a jak je videt mnozi z nas to potrebuji...

    Taky si myslim, ze bychom meli soudit lidi podle toho, co opravdu delaji, a ne podle toho, co o nich kde spatneho napisou, protoze na ty, kteri se snazi sirit lasku a mir je utoceno mnohem vic a je tu evidentni snaha o jejich kompromitaci...a Obama, ackoli prezident USA ma jen omezene moznosti, neni vsemohouci ani kouzelnik, navic na nej ze vsech stran utoci ti, kteri si nepreji zmeny a mir...

    OdpovědětVymazat
  19. http://www.exopolitika.cz/news/varovani-plejadanska-zprava-z-galakticke-federace/

    get ready

    OdpovědětVymazat
  20. Obama hloupý není, ale není na naší straně. Dlouho nevěřím, že by byl. Chlácholením a gesty hraje na city pobouřené veřejnosti a klidní případné nežádoucí vzruchy, které by přilily do ohně. Honza

    OdpovědětVymazat
  21. O. vzpamatuj se a vrať se na zem !
    Lencher Falprea, převažuješ na správnou stranu.
    viz http://www.zlo.cz/pjobama.html

    OdpovědětVymazat
  22. Orgonete, začínáš zřetelně ujíždět mimo reálno.
    Obama samozřejmě není nic než ŠPIČKOVĚ vycvičený tajtrlík a prodavač. Fakt si myslíš, že ten projev napsal sám?? Projevy mu samozřejmě píšou další perfektně ve věci vzdělaní za-opoňáci.
    Dál například Sorcha - fakt nevidíš, že to jsou z 90% úplné bláboly??
    Můžeš to ode mě brát jako varování, abys víc zůstával ve střehu a realitě.

    Ondřej

    OdpovědětVymazat
  23. Je třeba být obezřetný ve svém úsudku, prostě se nenechat oblbnout !

    http://dotsub.com/view/f8b11d36-e502-40ac-bb23-8ec3da7b91f2

    http://www.zlo.cz/pjobama.html

    OdpovědětVymazat
  24. co se týká srovnání s bushem. Nikdy bych nevěřil, že to řeknu, ale ano byl lepší Bušík. O tom si alespoň nikdo nedělal iluze, že něco změní. Jak rád bych se mýlil.

    OdpovědětVymazat
  25. dovolte mi prosím pár postřehů k bytosti jménem...nazývaným "Obama", souzení dalších, :)

    - tvrdíte, že ON posílá vojáky do Afgánistánu, že ON chce za přechovávání semen težké tresty, že ON.... :-) Co když toto není tak jak si myslíte? Všechny zákony píše ON sám? Samozřejmě že je někdo musí schválit atd ale... zkuste se zamyslet nejdřív před komentováním děkuji :-)

    - další tu tvrdí že soudit lidi bychom měli podle... :-) Dovolil bych si Vám všem NA-ZNAČIT, ŽE NEMÁME PRÁVO SOUDIT NIKOHO :-))) Pochopí to někdo? Velice mne potěší pokud aspoň jeden :-)

    - Ondřejovi, Honzovi a dalším - není třeba abyste soudili Obamu, natož náš milý drahý Orgonetík :-) Není třeba nikoho soudit, na to jaksi ehm.. nemáte "zplnomocnění" :-)

    - Ondřeji proč vysíláš varování, které má někoho vrátit do "reality" ? :-))) Co je dle Tebe realita? A která je ta správná? A co když do reality již nikdy nechceme zpět? Co když ji z nutnosti či poslání jen "navštěvujeme" pro zajištění našich dětí? :) Odpovíš mi aspoň na jednu otázku? :-)))

    Vy tomu věříte že to (níže) skutečně "chce" zavést Obama? :-))) Vy snad ještě věříte tisku? :-D

    http://www.novinky.cz/internet-a-pc/222158-obama-chce-zavest-internetove-obcanky-pro-snadnejsi-identifikaci-lidi-na-webu.html



    všem ze srdce děkuji za pobavení, upřímně jsem odpověděl. Kdo chce, nechť se urazí, kdo to zvládne, nechť je nad věcí :) hezký den

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  26. Svetlo-)lej-i nic osobního,ale ty taky už pěkně blábolíš.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.