13. ledna 2011

Operace Černá labuť zabíjí ptáky, ryby a lidi

Děkuji za odkaz, nemám to ještě zkouknuté, ale jistě na tom něco bude, Zatím anglicky. K překládání se zřejmě teď pár dní nedostanu (pracovní povinnosti), tak se klidně do toho někdo pusťte.
http://beforeitsnews.com/story/352/025/Operation_Black_Swan_Killing_Birds,_Fish,_People.html

Fosgenový plyn zabíjí v Americe, Evropě i Číně!

23 komentářů:

  1. tuto dámu osobně již nějaký čas sleduji... přijde mi, že má "spojení" či přímo vysílá z Ruska, a netuším proč ale motá se mi do toho politika, politické zájmy a cíle.. (myšleno Rusko vs Usa) Uvítám vaše názory milí diskutující, ohledně psychologických projevů této bytosti(videí je víc), zajímá mě váš názor na hodnověrnost :) Děkuji.

    Víte on to nemusí být fosgen:) Ale samozř. nezáleží na tom CO to je, když to páchá takové škody. Rusko před nějakým časem totiž obvinilo USA, že v tajném skladu chemky kdesi u Little rock mají spoustu fosgenu, který Usa udajne "nepřiznalo" :) POkud se vcítím do role "prezi-dentů" a osob vrcholového vedení těchto dvou států -> oni se vždy "měli rádi" že ano -> a ať už to je tak že je to před veřejností "naoko" a za špagáty tahá někdo "výš", či jeto doopravdy to je ted vedlejší :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Lidi kolem jsou jak slepi a hlusi, maj dost svych starosti a jedou si svoje zabehnuty zivoty/nezivoty a zadny dukaz pro ne neni dostacujici...Co s tim udelame?

    OdpovědětVymazat
  3. zajímavé je, že fosgen si "vybral" jen některé určité druhy živočichů, ryb atd.. Kdyby to opravdu byl fosgen, myslím že bychom se to dozvěděli :-)))
    samozřejmě možné je sice cokoliv, ale v kauze 2000 kosů, ryb atd mi přijdou věrohodnější výkyvy geomag pole naší drahé Země, někdy s vlivem energie ze sluníčka, někdy je sluneční vítr nízký a Geomagpole má výkyvy také, čili musí v tom být ještě "něco dalšího" .-)

    zvířata obecně se orientují podle geopole Země svým vnitřním kompasem, a pokud se "něco děje" např s póly naší drahé planety, vysvětlení je nasnadě :-)

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  4. to svetlo-)lej - sdílím Váš názor. Nezdá se mi to důvěryhodné. Zdravím. Nibiru.

    OdpovědětVymazat
  5. kdyby to souviselo s nějakým pohybem magnetických pólů, tak by ti ptáci a netopýři byli zmatení, dobře, ale proč by kvůli tomu měli padat mrtví k zemi?

    OdpovědětVymazat
  6. posun polu se děje a za poslední 3 roky nabral na rychlosti. http://www.astro.cz/clanek/1188 , http://osud.wordpress.com/2011/01/06/magneticky-pol-se-posouva-letiste-tampa-uzavrelo-svoji-hlavni-drahu/

    OdpovědětVymazat
  7. Dnes napadli USA supy.
    ... vrána k vráne sedá ?? :-))

    OdpovědětVymazat
  8. Ano souhlasím s názorem, že ůhyn zvěře byl způsoben vlivem elektromangetických změn naší drahé Země, např. vlivem z vesmíru. Tím se mohli, změnit podmořské proudy,teploty a menší živočichové takovému působení neodolali.
    Úhyny ryb byli zaznamenány i v Indii v řece.
    Nevěřím v to, že by nám vládli blázni, kteří ůmyslně působý takovéto škody. Neměli by šanci v dnešní době.
    A pokud nějaký plyn tyto státy vlastní, jedná se o malé množstvý, které si hodně dobře střeží.
    Navíc veškeré konvence po první světové válce, zakazují použití bojových plynů ve válce. Snad jen Sadám magor, něco takového zkusil použít na svůj lid. Byl to blázen a dostal co proto.
    Ne všechno co nevidíme, je jen plyn. Existuje spousty faktorů, které to mohli způsobyt. Ale přikláním se rovněž, ke změnám které naše matička Země prožívá. Procházíme obdobím, kdy se mění veškeré zajeté věci, zákony a tranformují se na vyšší ůrovně. Teď záleží opravdu na každém z nás, jak se k tomu postavíme a pochopíme, co opravdu se děje s námi a s naší drahou matičkou zemí.
    Máme se ještě hodně co učit.

    OdpovědětVymazat
  9. Přikláním se k názoru,že úhyn zvířat může souviset s poruchami magnetického pole Země.
    Videa http://www.youtube.com/watch?v=gJ441IvJZ8M
    Dr.Michio Kaku http://www.youtube.com/watch?v=lPLjnqS8UeY NASA http://www.youtube.com/watch?v=4vmufozU6dU
    Pavel

    OdpovědětVymazat
  10. Tip na článok:

    Oznámí Obama návštěvy UFO a kontakt s mimozemšťany v roce 2011?
    http://www.cez-okno.net/clanok/exopolitika/oznami-obama-navstevy-ufo-a-kontakt-s-mimozemstany-v-roce-2011

    OdpovědětVymazat
  11. děkuji všem za váš čas a názory k tématu. Komunikace je důležitá, tím začíná spousta nových "věcí" :-)

    to anonym z 13. ledna 2011 15:21
    ono se těžko letí do cíle když Vám Vaše vnitřní senzory ukazují že letíte "rovně", a mezitím se řítíte maximální rychlostí např přímo k povrchu země.. Těžko u srdce na to vůbec pomyslet, a ještě hůř o tom mluvit a psát :-/ Ovšem i to je život.

    to anonym z 13. ledna 2011 16:13
    A myslíte snad že nám "vládnou" zdraví lidé, když se ohlédnete kolem sebe? :-))) Ba naopak, někteří jedinci u moci jsou natolik bezpáteřní, že z toho leze mnohým bytostem mráz po zádech!
    Na konvence prosím ihned zapoměňte, to patří jen do novin. :-) Opakuji znovu-nikde v tisku ani televizi NENAJDETE DNES PRAVDU :-) VŠE V TISKU JE ÚČELOVÉ krom pár výjimek a ty nenajdete na stáncích ani trafikách přátelé :-)))
    A Husajn a podobné "výmysly novin, zpráv" že dostal "co proto"? :-))) ooo jak směšné :-))) A co třeba Bing Ládin, myslíte že skutečně existoval tak jak ho popisují? :-) další blábol :-)))

    KUPOVAT TISK=ŠKODA PENĚZ+ZBYTEČNÉ VYMÝVÁNÍ MOZKU :-) A na WC se dají číst i jiné věci :-)


    Zdá se však, že nejen tyto anomálie s geomag polem ovlivnily tento odchod mnoha zvířat na druhý břeh. Co ryby, ty moc nelétají.. A moře jich vyvrhlo tisíce na břeh(????) Napadá vás někoho něco?

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  12. Zda se mi, ze ta pani vi, o cem mluvi, urcite neplaca jen tak bez toho, aby si to overila...sprejuji na nas vsechno mozne, tak proc ne i nejaky plyn...

    OdpovědětVymazat
  13. http://www.fenomen2012.net/#uvodni-text
    přidávám pozitivní obrazy a slova. Myslím, že jsou potřebná. Prostě události se dějí a hýbou se tím správným směrem i když možná nejsou tak vidět. Je třeba myslet pozitivně a hlavně věřit.

    OdpovědětVymazat
  14. udajne miesta uhynu vtakov a ryb :
    http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=203552378013386591017.000499242a91932911f5d&t=h&z=2

    OdpovědětVymazat
  15. Who is this crazy lady? Delray Bch USA

    OdpovědětVymazat
  16. Asi na každém šprochu..., ale proč riskovat s fosgenem, když to nemá na populaci prakticky žádný efekt? Spousta desinformací, "they are not human",aliens,...:) takže co, ještěrky? Tohle je přesně ten druh fám, které bych vypustil, kdybych chtěl odvrátit pozornost od něčeho skutečného a zároveň kompromitovat řečníka i ostatní pravdivé věci, co řekl. Připadá mi krasavice trochu vystrašená. Jakoby za pár měsíců nastudovala všechny možné k. teorie a ještě z nich nestačila vytřídit kraviny. Má ale kuráž a hned s tím něco dělá - to se mi líbí. PP

    OdpovědětVymazat
  17. 1.33: Coleen Thomas - google for it.

    OdpovědětVymazat
  18. svetlo-)lej, pripadá mi ako amatérka, ktorá to však myslí dobre. Podľa toho akým spôsobom hovorí sa mi javí, že veľa naštudovala, a teraz sa svoje poznanie snaží predať ostatným. No a dôraz kladie na veci, ktoré ju pri štúdiu oslovili, alebo ktoré sa jej samej zdajú dôležité. (Pripomína mi mňa pred pár rokmi. :-)) Bral by som jej slová len orientačne. Tak ako napísal Anonymní, 14. ledna 2011 2:19, pravdepodobne ešte nevytriedila bludy od pravdy. Ale to je len môj názor.

    OdpovědětVymazat
  19. 1) tomuhle se musím smát "Nevěřím v to, že by nám vládli blázni, kteří ůmyslně působý takovéto škody. Neměli by šanci v dnešní době." kdo si tohle myslí je naivní hlupák. V dnešní době co? jakože sme více vzdělaní? nebo by sme to nedopustili?? kecy, denně se vraždí všude po světě miliony nevinných lidí a nikdo s tim nic nedělá.
    2)je nezpochybnitelné že se něco děje, chemtrails vidíme všichni, takže mi přijde trochu mimo slyšet od lidí kteří navštěvují tyto stránky a věří na chemtrails, že ti samí lidé říkají že tohle je nevěrohodné-takže jedné konspirační teorii věřit budu a druhé ne i když obě mají mít stejný efekt??
    3)z historie se učme, lidé kteří tvrdili že Země není středem vesmíru byli upáleni, ženy které uměli léčit taktéž, v dnešní době když přijdete s podobným tvrzením a nemáte to nějak materiálně podložené, prohlásí vás za blázna a zavřou pod zámek, nadopujou vás drogama abyste nemohli mluvit nebo přemýšlet
    4) jediné co se dá říct LIDI PROBERTE SE!!! OTEVŘETE OČI!!! PŘESTAŇTE ŽRÁT CO VÁM MÉDIA PŘEDHODÍ(NEKOUKEJTE NA TV A HLAVNĚ NÉ NA VEČERNÍ ZPRÁVY)
    5) jedna věc je jistá, agent Smith měl pravdu když Morpheusovi říkal "každý savec na této planetě si instinktivně vytvoří rovnováhu s obklopujícím prostředím, vy lidé ne. Vy jdete do nějaké oblasti, množíte se a množíte se tak dlouho dokud nevyčerpáte všechny přírodní zdroje. Jediný způsob jak přežít je migrovat na jiné místo. Tento postup nasleduje eště jeden organismus na této planetě. Víte terý to je? Je to virus. Lidská rasa je jako nákaza, rakovina téhle planety" Takže já říkám že by nebyla škoda kdyby VŠICHNI lidé zmizeli ze světa. Problém je že těch pár hajzlů to přežije a ti potom budou zakládat nové lidské pokolení.Smutná realita.

    OdpovědětVymazat
  20. to anonymní 14.1. 14:07
    Vypadá to, že jste velice rozhněvaný mladý(?) muž:-). Vysvětlete mi, prosím, co je divného na tom, že nevěřím v š e m konspiračním teoriím. Když přinejmenším o něčem pochybuju.. ? A také si myslím, že všichni lidé nejsou odsouzeníhodní, aspoň sem na Orgonetův blog chodí spousta moc fajn lidiček:-)) Přeju všechno dobré:-))

    OdpovědětVymazat
  21. Co mě zaujalo:
    Je možné, že nálet kormoránů(a bůhví co ještě dalšího ze zpráv nevíme)na Radbuzu a jejich následný lov už několik posledních let, jak říkali místní rybáři, je důsledkem instinktu, že už nebudou žádné ryby v mořích, proto se musí nakrmit z řek a získat energii k přežití?
    Je možné, že by to ti ptáci dopředu věděli?
    http://obrazem.ihned.cz/index.php?article[gallery][detail_id]=1272910&article[gallery][from]=0&article[gallery][id]=974970&article[id]=49276590&p=0O0000_d#fg

    OdpovědětVymazat
  22. Myslím, že se posouvají poly a celá Země se tedˇ bude měnit , proto hromadný úhyn. Nelpěte na ničem z hmotného světa, bude hodně změn. Pokud něco ztratíte, řekněte si, tak to zřejmě nepotřebuji a Božská inteligence ví nejlépe, co je pro náš vývoj Duše nejlepší. Nelpěte ani na rodičích , dětech...atd. , ale budme, starostlivý, věrní.., když má od nás něco, nebo někdo odejít, nechme ho jít. Všichni jsme zde ve škole a učíme se dosahovat vlastností Boha. Duše se opět zrozují. Důvěřujte Bohu, on miluje všechny stejně, jen jsme jako zlobivé děti a děláme někdy škodlivé věci. Zde na Zemi bude dosaženo nejvyšší možné reality Boží království a bude světlem pro všechny světy a tak bude každému umožněno dosáhnout těchto vlastností. Přeji vám nalezení Boha v sobě.

    OdpovědětVymazat
  23. Neviem či má aj toto s týmto problémom súvis:
    Sbohem, špačci

    Kvůli ptačímu trusu otrávilo ministerstvo zemědělství ptáky v Severní Dakotě.

    Otrávení potvrdilo ministerstvo zemědělství, i televize KTIV.

    http://naturalnews.tv/v.asp?v=191572F79E8B2C64705B4AB182AF54F9
    Jeden farmář si stěžoval, že špacci mu serou do krmiva. Tak ministerstvo zemědělství použilo jed DRC-1339 a nechalo ptáky jed sežrat.

    MInisterstvo také uvedlo, že otrávení ptáků také ochrání lidské zdraví.

    "V tomto případě to děláme kvůli poškození zemědělství a potencionálně kvůli lidskému zdraví." řekl Carol Bennerman z oddělení pro divokou zvěř na webových stránkách ministerstva.

    Pro tento program má ministerstvo také jméno - Sbohem, špačci. Během několika let tohoto programu otrávili 4 miliony ptáků.
    http://www.truth-out.org/bye-bye-blackbird-usda-acknowledges-a-hand-one-mass-bird-death67028

    Dokonce se tím chlubí i veřejně.
    http://www.aphis.usda.gov/wildlife_damage/prog_data/2009_prog_data/PDR_G_FY09/Basic_Tables_PDR_G/Table_G_FY2009_Short.pdf

    Zdroj:
    http://www.naturalnews.com/031076_USDA_bird_deaths.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.