2. ledna 2011

Proč spadlo z nebe 2 000 ptáků?

Odborníci na životní prostředí jsou zmateni: z nebe spadly tisíce mrtvých kosů


2. ledna 2011 

Obyvatelé města Beebe v Arkansasu mají environmentální záhadu: v jedné části města spadlo na Silvestra z nebe více než 2 000 mrtvých červenokřídlých kosů. Ptáci spadli v děsivém množství v oblasti Windwood Drive, a odborníci nemají tušení o příčině. Někteří obyvatelé se původně domnívali, že ptáci byli otráveni – mnozí lidé pokládají každoroční přelety množství ptáků za nepříjemné. Jeden obyvatel řekl: „Každou noc jich létají milióny. Když se podíváte na oblohu, je úplně černá. Včera v půl jedenácté večer jsem vyšel ven a viděl jsem, jak padá pták.“ Během několika hodin spadlo tisíce mrtvých ptáků. Obyvatelka města: „Bylo to hrozné, nedalo se ani nikam jet, aniž byste jeli přes stovky mrtvých těl.“

Nevysvětlitelná událost přitáhla tucty hlídek Environmentálních služeb, s nimiž se klidná čtvrt stala oblastí vyhlížející jako v katastrofickém filmu. Hlídky v ochranných oblecích a maskách strávily Nový rok sbíráním ptáků, procházením mezi domy a lezením po střechách. Ani pak se obyvatelé Beebe nedozvěděli blíže, co bylo příčinou hromadného úmrtí ptáků. Jeden obyvatel řekl: “ Ptal jsem se lidí, co je sbírali, a oni zřejmě také nevědí, vypadá to, že nikdo nic neví. Jen šíří paniku.“ Úřady upřesnily, že se jedná o území o rozloze asi čtvereční míle. V oblasti bylo nalezeno i několik mrtvých kachen. Nikdo nebyl evakuován, protože provedené testy vzduchu neukázaly přítomnost toxinů.

Oficiální místa  potvrdí své nálezy po testech později v tomto týdnu, ale už nyní navrhují několik možných příčin. Říkají, že příčinou by mohl být blesk nebo kroupy ve vysoké výšce – a dokonce že by ptáci mohli být oslněni nebo šokování novoročními ohňostroji, padat k zemi a zemřít následkem pádu. Ale teorie ohňostroje neodpovídá tomu, že ptáci začali padat před jedenáctou hodinou večer. Komise vyloučila otravu jedem. Její zástupkyně řekla: „Protože šlo jen o jedno hejno kosů, které spadlo z nebe, je nepravděpodobné, že byli otráveni, ale teprve pitvami  zjistíme, zda příčinou bylo trauma nebo jedy. Testování začne v pondělí.“

P.S. Orgonet: Bude zajímavé, co se zjistí testováním. Pravděpodobně nic. Můžeme se myslím právem domnívat, že ptáci byli zasaženi nějakou vojenskou atmosférickou technologií, což ovšem zcela jistě nevyjde najevo a případ zůstane tajemstvím.

17 komentářů:

  1. Při čtení této zprávy na Novinkách mne napadlo: nemůže za to HAARP? Každopádně je to zvláštní.

    OdpovědětVymazat
  2. A kdo, a čím vytvářel z nebe padající ryby, žáby, ptáky a jinou havět ve středověké Evropě? Jen tak zcela náhodu se ve stejné oblasti vyskytlo několik tornád, které připravily o život přinejmenším 6 lidí.

    OdpovědětVymazat
  3. nebyli holt tak zocelení,jako budoucí české političky http://www.youtube.com/watch?v=9BZJhpiCsKg&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat
  4. 1/ k článku - možná Vám neuniklo že tato nemilá událost tu není poprvé, viz odkaz pro ukázku(je jich mnohem více) - jednou to byly ryby, mince, pak golfové míčky...(dle nov-inekCZ, kdoví která data jsou pravdivá?):) Zdá se, že lepší variantou jsou golf míčky či krystaly cukru než živí tvorové, važme si naší krásné přírody vážení :)
    V naší vlastnoručně zhotovené budce za oknem je čilý provoz vždy brzy od rána, ptactvo se navzájem kontroluje kolik toho kdo sezobl, porůznu se vyhání... napočítal jsem sýkorky hýly strnady sojku kosy holuby dlasky(to brzy že, obv až na jaře)
    PS přijmu schopného letového dispečera, praxe a cit nutné

    http://www.novinky.cz/koktejl/193673-v-australii-z-nebe-prsely-ryby.html

    2/ at je to jak to je, titulek stojí za to :-))) viz obr.
    http://clip2net.com/s/HgIj

    http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/220973-extremni-mrazy-jsou-dusledkem-oteplovani.html


    3/ milí přátelé, nepřátelé, milý Orgonete, vše nejlepší k novému roku, mnoho lásky zdraví štěstí

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí se mi ža ačkoliv oficiální místa chtějí příčinu zkoumat, tak Orgonet má naprosto jasno bez toho aby ohledal místo a viděl na vlastní oči jediného mrtvého ptáka.
    Vypadá to že i ony golfové míčky zabila nějaká atmosférická zbraň když si v poklidu letěly do teplých krajin.

    OdpovědětVymazat
  6. Ti ptáci se tam běžně vyskytují v miliónových hejnech. Je jasné, že je něco tam nahoře krátkodobě a v omezené oblasti zasáhlo - určitě něco jako haarp ... výboj, radiace, skalární vlny, ionizace, a bůhví co vše mají v repertoáru. Že v atmosféře pořád něco kutí, to je nepochybné.

    Míčky se myslím v hejnech nikde nevyskytují, to je úplně jiná záležitost.

    OdpovědětVymazat
  7. To sisen oida :
    správne, ...oficiálne miesta ch c ú skúmať, no kašlú na to a neskúmajú, sú to kecy.
    Načo tu tému tak šponuješ ???
    Bo
    PS : Pochybujem ešte, že keby z neba padali ľudia, že by vzniklo dajaké vyšetrovanie....= sme im egál.

    OdpovědětVymazat
  8. Budu věřit že se nějaký místní konspirační teoretik zmocnil alespoň jednoho uhynulého ptáka a že se udělá nezávislá pitva aby se potvrdilo co tu tvrdíte, Orgonete. Jinak jsou to jen plácáni do vody.

    OdpovědětVymazat
  9. chemtrails na idnes.cz
    http://zpravy.idnes.cz/vedci-v-abu-zabi-tajne-vyrabeli-lijaky-loni-zaprselo-padesatkrat-pxe-/zahranicni.asp?c=A110103_114409_zahranicni_stf

    OdpovědětVymazat
  10. Námět na nový článek: http://zpravy.idnes.cz/vedci-v-abu-zabi-tajne-vyrabeli-lijaky-loni-zaprselo-padesatkrat-pxe-/zahranicni.asp?c=A110103_114409_zahranicni_stf

    Ptáky s vysokou pravděpodobností zabilo tornádo nebo nějaký další jev s ním spojený (kroupy, blesk). Samozřejmě v rámci respektování místního názoru bylo tornádo jistě umělě vyrobené.

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  11. a aby toho nebolo málo... po vtákoch aj 100 000 mrtvych rýb v Arkansase ...

    http://www.aolnews.com/2011/01/03/first-birds-fall-now-100-000-fish-dead-in-arkansas/

    OdpovědětVymazat
  12. Zajímavé spekulace se táhnou internetem …Asi už všichni vědí, že 31.12.2010 v Arkansasu uhynulo více než tisíc černých ptáků, kteří ve 23:30 začali padat z nebe a pokryli oblast o rozloze 1 míle. A vědci dnes začali zkoumat tyto ptáky v laboratořích a snaží se přijít na příčinu takového hromadného úhynu.

    Každopádně Arkansas také ohlásil 100 000 mrtvých ryb, zhruba v témže čase. Těla ryb se táhla po řece 20 mil. …

    Zní to možná jako Boží hněv a lidé událost přirovnávají k biblické katastrofě. Jako kdyby toho nebylo dost, dnes se na internetu objevily informace o tom, že arkansaská geologická služba se snaží rozluštit záhadu, co je příčinou zemětřesení v této oblasti , v městečku Guy.

    Od 20. září v obci s 549 obyvateli severně od Little Rock zažívali téměř neustálé zemětřesení.

    Počet těchto měřitelných zemětřesení stoupl do dnešního dne na 487. Oznámil to vedoucí geologického průzkumu Scott Ausbrooks . Dále říká, že zemětřesení v té oblasti nejsou neobvyklá, ale zarážející je jejich četnost . A dál dodává: Za minulý rok jsme měli 39 zemětřesení v celém státě, ale jen v této oblasti jich bylo 487 za tři měsíce. Většina zemětřesení byla údajně stejné velikosti.

    Nejprve si mysleli, že roj zemětřesení pochází z těžby štěrku, ale po průzkumu toto nemohli potvrdit a nadále něvědí, co roj zemětřesení způsobuje.

    Na internetu se také objevují informace, kde se odpovednost za události přisuzuje technologiii HAARP. zdroj , http://osud.wordpress.com/2011/01/03/zajimave-spekulace-se-tahnou-internetem/

    OdpovědětVymazat
  13. http://osud.wordpress.com/2011/01/03/zajimave-spekulace-se-tahnou-internetem/

    OdpovědětVymazat
  14. novinky cz:Američtí vědci jsou přesvědčeni, že za pád tří tisíc kosů na arkansaské město Beebe mohou silvestrovské ohňostroje. Uvedla to podle BBC Karen Roweová z Arkansaské komise pro zvěř a ryby (AGFC).... A je to. Jednoduché jak facka. Úhyn ryb má také na svědomí ohňostroj?

    OdpovědětVymazat
  15. Co se zemětřesení týká, co řeknete třeba na tohle: http://www.gr-net.cz/ZAJIMAVOSTI/ZEMETRESENI/index.html ? (ten rok 1908 by samožejmě šel svést na pana Teslu).

    Ryby mohlo zabít cokoliv, když už to bylo kolem Silvestra, víte co udělá petarda hozená do rybníka...

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  16. http://www.youtube.com/watch?v=l836Dg8cc80

    OdpovědětVymazat
  17. je to dalsi z varovnych znameni nostradama,pred blizici se zmenou kterou lidstvo ceka.v jednom z ctyrversi mluvi o tom ,jak mrtvy ptaci padat z nebe budou,,,dalsi ze znamenich ktere se opet vyplnuje jako vsechny ostatni ktere predpovedel a varoval pred koncem sveta roku 2012.tak jako on a dalsi predpovedi ,mayske,indianske atd.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.