14. ledna 2011

Ukázkové včerejší chemtrails - příprava na silný déšť

Díky čtenáři za včerejší snímky Eumetsatu. Ukázkové chemtrails. Ukázkový čtverec nad zálivem - umělé počasí je "digitalizováno" do pravoúhlých tvarů. Vidíme, že bílá oblačnost nad celou Evropou se formuje z  velkého množství peristentních expandujích chemtrails. HAARP jede od 11. 1. naplno. (viz obr. vlevo). Klimateroristé prostřednictvím meteoohlašovatelů vyhlásili na příští dny plán svůj plán - záplavy v Evropě (i u nás, v západních Čechách). Je to od nich hezké, že to aspoň předem sdělili, a můžeme jim věřit, že se budou snažit ze všech sil to uskutečnit. Co můžeme dělat? Rozdávejme orgonit, mysleme pozitivně, věřme, že jde o poslední záblesky snah temných sil. Já tomu věřím.

8 komentářů:

  1. zdá se, že se nám probouzí Etna-včera vyvrhla proud lávy, a kolem Islandské Katly se vytvořil "záhadný" kruh zemětřesení... :-)

    odkazy jsou v tomto článku

    http://osud.wordpress.com/2011/01/13/anomalie-jizniho-atlantiku/

    OdpovědětVymazat
  2. Včera Kiesha zverejnila dašsie video, hovori v ňom o masovom uhyne zvierat, repolarizácii ale aj o chemtrails... http://littlegrandmother.net/Media.aspx

    OdpovědětVymazat
  3. S chemkou tohle zrovna nesouvisí, ale s manipulacemi počasí určitě ano: http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2010/11jan_antimatter/

    Jakpak nám místní odborníci vysvětlí, že se na to přišlo až teď a ne už před desítkami let, když zrovna detekce gama záření je na světě velmi propracovaná a ostře sledovaná (neb tohle záření na Zemi vyvolává akorát atomový výbuch)?

    OdpovědětVymazat
  4. http://fenomen2012.net/aktuality/extremy-pocasi/klima_priciny-vykyvu.htm

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.exopolitika.cz/news/kontrola-mysli/

    OdpovědětVymazat
  6. Včera bylo krásně a teplo a tak spustili celodenní chemoterapie viz. foto:
    http://img593.imageshack.us/img593/3463/obrt.jpg

    Dnes je nepřirozeně chladno a zataženo. Že by to ti dobytkové až takhle dokazali regulovat?

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní, 17. ledna 2011 9:41, potvrdzujem. Na strednom Slovensku takisto. Pár hodín po tom, ako sa včera vyjasnilo, bolo vidieť chemtrails. Dnes bolo celý deň sychravo a hmla, ktorá trvá doteraz.

    OdpovědětVymazat
  8. http://www.disclose.tv/action/viewvideo/64574/You_Tube_Channel_Deleted_for_Posting_This_Video___/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.