26. dubna 2012

Dnes si opravdu dávali záležet na chemtrails

Milý Orgonetku,
dnes jsem už nevydržela a musela vyfotit tu provokaci na nebi nad SV Prahou....prášili už od časného rána, tyhle fotky jsem dělala před chvilkou. Chceš - li, dej si je na svůj blog.
Přeji krásný víkend,
E.B.


zdravim, ...
tak pokud jeste nekdo pochybuje, ze na nas hazeji nejakej bordel a spinu,
tak se muze podivat, co se deje nad Vlasimi
dnes 26.dubna 2012 v 18:05
(priloha)

zdravim Vas - a CEST VASI PRACI ... !

mike


P. S. Orgonet:
Děkuju oběma! Přesně totéž se odehrávalo i nad Českými Budějovicemi, a zřejmě i jinde. Dávali si opravdu záležet již od rána na přesných a hustých mřížkách a trojúhelnících. Už jsme zde dlouho na tento jev nepoukázali, takže tu máte ty fotky z Prahy a z Vlašimi. Kdoví co klimouši právě kujou ...kouknu ještě na satelity, jestli je tam něco vidět (:-))

Ještě perlička: Včera (25. 4. 2012) se mi nachomýtl někdo, kdo si nechal vyprávět o chemtrails a byl i ochoten podívat se nahoru, ale jako na potvoru celý den nikde ani křidýlko, natož chemtrails. Letadla opravdu nelítala, vím to, protože jsme je dost a dlouho vyhlíželi ... obloha byla krásně modrá, na ní celkem přirozeně vyhlížející kumuly, čtvrtjasno, ale letadla nebyla, ani jejich rachot ... A dneska taková inflace ... Že by včera měli volno, a dneska nadělávali?

Mohl by nám to nějaký popírač vysvětlit? Jak to, že ve středu letecký provoz nefungoval, a ve čtvrtek je jeho hustota tak značná? (Umím si okamžitě představit nejmíň 5 různých popíračských odpovědí, ha ha ha (:-))) ), a vy jistě taky (:-)))

P. S.
Snowmanovo vysvětlení extrémního chemování: http://snowman-orgonet.blogspot.com/2012/04/o-vcerejsim-nevidane-vydatnem.html

Takže, chemtrails, Praha 26. 4. 2012:





A Vlašim, také 26. 4. 2012




P.P.S.: Koukám, že se ozvaly i Východní Čechy:

Zdravím Orgonete dnes probíhá od rána ve Východních Čechách masivní sprejování, že už dlouho jsem takový nálet neviděl. Jeden fekální bombardér za druhým systematicky ničí příridu a zdraví obyvatel. Taky už z toho řádně pálí v nose. Fotky z mobilu posílám. Je to jinde taky takový nářez? S pozdravem Oldarthur


I Liberec:


Pardubice:


P.P.P.S. Orgonet:
Mnozí píšete do komentářů, že je třeba co nejvíc octovat ...
Já si myslím, že s octem to nepřehánět. Na takhle masívní akci, kdy se dělá oblačnost přes celé území Česka i skoro celé Polsko, náš sem tam ocet stejně nestačí. To bysme jim museli lítat s octem v patách (:-))) 

Já se přimlouvám za to schovat si ocet na důležité osobní záležitosti, jako když chcete jít na koupaliště, na procházku, opalovat se, usušit prádlo, seno, kouknout se na modrou oblohu, rozehnat nad sebou krupobití, aby nepobilo zahrádku ... užívejte ocet, abyste si udělali radost, čímž přinesete světu dobré vibrace a dobrou energii. Neberte octování ani gifting jako boj, tím byste si přitahovali další boj ...

102 komentářů:

  1. Ve Frenštátě totéž po celý den. Hnus

    OdpovědětVymazat
  2. je to tak.dneska si opravdu dávali záležet a ještě neskončily.bože jak proti tomu bojovat????????????
    to je totální bezmocnost,jenom se koukat jak nás s úsměvem na rtu v pohodě zabíjejí.!!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, u nás na Vysočině taky byla celý den obloha potažená šedým svinstvem. Ještě brzy ráno říkám ženě, koukej, dnes by mohla být modrá obloha. Ale dlouho to bohužel nevydrželo. Proto se již dlouho nemohu zbavit kašle, jsou to hajzli.

    OdpovědětVymazat
  4. Nad Frýdkem-Místkem toho bylo taky plno. Vypadalo to jako totální kolejová dráha, dnes sprejovali jako šílenci to byl asi rest za středu.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj jo dnes jsem cumnel jak tele vsude site nad prahou jsem videl i jednu cernou caru po ktere letelo letadlo a gumovalo to bilou,kosek dal cca u Clumce n.C. to vypadalo ze bude tornado,rovnes jsou zajimava letadla co litaj kolmo vzhuru ty tam makali o sto sest.
    TP

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to jsem už chtěl taky zmínit. Ale nebyl jsem si jistý, zdase mi to jen zdá, nebo skutečně vidím některá letadla létat kolmo vzhůru jak rakety z Bajkonuru ?! Takže ONI už nedělají jen plošné chemtrails mřížky, ONI už je dělají i prostorové jako nějaký gigantický objekt !!!

      Velmi zajímavý názor na funkci chemtrailů má tento člínek : http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/5734-ochranny-stit-zeme-vytvoreny-za-pomoci-chemtrails/

      Může tedy masivní sprejování souviset s aktivní činností mimozemských lodí,sond, strojů, jevů apod., kterou ONI(klimouši a jejich páni)zřejmě pečlivě monitorují, a dle vyhodnocení se pak uchylují k utajování, kdy vydávají příkazy k chemtrailům ?!
      Co se nám stále skrývá, co nemáme vidět ?!

      Vymazat
  6. Přerov to same ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Přesně totéž by se nechalo nafotit i nad Kutnou Horou. Nevím proč , ale až na úžas nad vyvinutou aktivitou,mě to nechává v klidu. Nemám z toho žádný pocit a jediné co mi hned naskočilo bylo, že přílišná snaha škodí / samozřejmě vždy tomu, kdo se tak snaží).

    Přeji všem prožívání kouzelného, úžasného života Kokus

    OdpovědětVymazat
  8. nad Plzní také, už dlouho jsem nevidel tolik prášku pohromadě!

    OdpovědětVymazat
  9. Taktéž to dnes sleduju nad Prahou, celý den :) Vždy když to vidím, tak se tomu směju (sleduju to asi rok) :) ...Ať zemřu na cokoliv, ať jsem ovlivněn čímkoliv - má to tak být.

    OdpovědětVymazat
  10. Co je to za podivné struktury (jakoby sluncem osvětlené obrysy nějakých velkých objektů nad chemostopami) nalevo od středu fotografie s titulkem "A Vlašim, také 26. 4. 2012" ?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jsou zajímavý... pro jistotu jsem tu fotku protáh "mimozemským mapováním" (filtry co jsou k tomu v GIMPu) a nevypadá to že by tam něco bylo
      napadlo mě že fotograf je kuřák a že to je jeho kouř z cigarety nebo z vonné tyčinky, ale to jen hádám

      Vymazat
    2. I to by mohlo snad eventuálně být. Přesto mi to tam nějak nesedí.Je to zjevně nad těmi chemostopami, ne níž !

      Vymazat
  11. No, kdo si toho dnes nevšiml :-)
    Tady se naskýtá otázka, co to chemo vlastně je, a jaký má význam?? Má nás chránit nebo zničit? Proč se používá v krajinách pod nadvládou anglo-saxo-ještěro. Chrání nás nebo SEBE ?? Co se zase vyvrbí v příštích dnech za počasí - 120 cm krup jak v Texasu? Ukazuje se, že klimouši na obou stranách tak moc ty chemáče pro ty svoje rejdy zase asi nepotřebují.

    Jenom poznámka nejsilnější chemo v Brně bylo, když tady byl papeš, možná ještě silnější než dnes, v podstatě nebyla vidět obloha...
    jm

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj lidi a milí Orgonete,
    výzívejte lidi aby octovali, dnes to byla opravdu hrůza, vyděla jsem to na vlasní oči
    byl to opravdu žalostný pohled, včera krásná modrá obloha a dnes??? HRUZA!!!! ještě eď ve 20:40 lítají letadla a chemují.
    Snažně Vás prosím, octujte co to jde, naschromážděte důkazy a dejte to do televize ať to vidí každý, jak jim záleží na lidském životě, tráví nás jako přemnožené krysy. dík za vyslyšení snažné prosby, já octuji každý den tak 2 - 3 litry octa. Lidi musíme octovat více, čím oni více chemují, tím my musíme více octovat.
    Hele sežeňte letadlo a několik tísíc litrů octa
    a vzlétněte stím nahoru a tam to roztřikujte, bude to ještě lepší, než ze země, nedávno mě to napadlo, musíme jim udělat čáru přes rozpočet i když by nás to stálo nějakou tu tisícovku za letecké palivo. Dejte na mou radu, je to nic proti těm miliardám z našich daní, co do toho investovali, co je Vám milejší zdraví, lidský život nebo se nechat okrádat, vydírat, trávit jedy jako krysy? Lidi kdo jsme? zvířata nebo člověk který se dokáže postavit na odpor???
    Apelujte na všechny ve vašem okolí a vůbec nehleďte na to že Vám nevěří, dostaňte to do jejich podvědomí!!!
    Přeji krásný den. Milovnice slunce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že s octem to nepřehánět. Na takhle masívní akci, kdy se dělá oblačnost přes celé území Česka i skoro celé Polsko ocet stejně nestačí. To bysme jim museli lítat s octem v patách (:-)))A to akce přes celé Česko i Polsko ...
      Já doporučuju schovat si ocet na důležité osobní záležitosti, jako když chcete jít na koupaliště, opalovat se, usušit prádlo, seno, kouknout se na modrou oblohu, rozehnat nad sebou krupobití, aby nepobilo zahrádku ... prostě udělat si radost.

      Vymazat
  13. http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/301776_397444273621935_100000690971092_1248945_1450561217_n.jpg

    OdpovědětVymazat
  14. Já dnes během dne rozlila v ČB 20 l octa. Sprejovali celý den a těch nezvyklých směrů, kudy jindy letadla nelítají a otáček a pšouků... ve 14 hod jsem koukala na satelit a nic tam vidět nebylo, přitom obloha byla už od rána počmáraná otřesně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neplejtvej tolik octem na ty parchanty, šetři si ho na důležité osobní záležitosti, jako je jít na koupaliště, opalovat se, sušit seno, sušit prádlo, zahnat krupobití ...
      Byla to prostě přesila, někdy se holt nedá nic dělat ...

      Vymazat
  15. milí rodáci,to křížové hnojiště nejen nad Prahou má nesporně jedno pozitivum,jak by řekl pan TOLLE,ukočírovat emoční tělo a neničit si den nasráním...a proto nyní TRŽNÍ REKLAMA http://www.youtube.com/watch?v=6XvCxgEaXjA

    OdpovědětVymazat
  16. Souhlasim u mě to samý.) šachovnice na nebi.. modro a za 10 min už to lítalo :D

    OdpovědětVymazat
  17. Jo to muzu potvrdit, v Praze to dnes bylo fakt desny!!! Pripadalo mi, ze musej byt ostatni lidi snad slepy, jen ja jsem koukala na oblohu... Rikam si kolik tech nanovlaken po tehle akci v sobe asi mam...asi neco jo, protoze jsem zahlenena a lechta me v krku...

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj všichni,
    v KV také dnes od časného rána "hnojili" jak divý!Také HAARP si dává záležet - takové čáry a barvy již dlouho nebyly!
    Včera bylo krásně a letadla nebylo vidět a slyšet málo... :-D
    Taky mě skolilo nejaké nachlazení, ale s raketovým nástupem ?!?
    Zdravím Danda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo tak to mám stejný raketový nachlazení... koukám že nejsem sám... od návštěvy kamarádky to pak trvalo 6 hodin než mě to chytlo taky. I průběh příznaků je mnohem rychlejší než normálně.

      PS: přes slabou záři měsíce je vidět že jedou i teď

      Vymazat
  19. Ahoj milí přátelé, máte pravdu, trailsy sleduju cca od prosince, kdy jsem se duchovně probudil, dneska nad Roudnicí nad Labem, kde bydlím, bylo nádherně slunečno, prakticky nebyly mraky, takže to bylo jak vyryté, opravdu to nešlo přehlédnout, hodně se křižovaly, bylo jasně vidět, jak se ty dřívější rozpadají do šířky a že to nejsou stopy letadel; letadla, co ještě letěla, tak z nich to valilo jak kdyby něco bouchlo na palubě, nicméně stále u mě od jisté doby platí vzít to na vědomí, pomodlit se k pilotům, k jejich vědomí a svědomí pochopit co dělají a k ukončení chemtrails na celém světě (použití pozitivních vět) a víc tomu nedávat energii. Lidi, držte se, změny jsou blízko, Orgonete děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Piloty možná ovlivníme naší myšlenkou na dálku (takové přírodní PSI), ale co chemodrony, keré mají bezpilotní robotický režim ?!

      Vymazat
  20. Ano takto to vypadalo i nad Krkonošemi a řekla bych že snad i hůř,opravdu masivní,ještě jsem neviděla takové množství jako dnes.

    OdpovědětVymazat
  21. Blíží se sezóna alergií, tak na to musí pořádně připravit půdu...
    Jinak se mi tedy líbí ta plošná spojitost. že bysme zase někdy zopakovali celorepublikové focení západu slunce? ve stejný čas z různých koutů evropy? Před rokem se zapojili i ze zahraničí, letos už se stále více lidí probouzí a účast by mohla být zajímavá ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Penny zlevnili ocet na 7,90,-Kč :-)

      Vymazat
    2. O tom jsem ještě neslyšel, mohlo by to být zajímavé :) Tak snad kdyby se to plánovalo, narazím na to :) Love And Peace

      Vymazat
    3. Že by v Penny taky četli OrgoNet, a udělali nám kulantní kaufcenu jak řezník Krkovička ?! :)

      Vymazat
  22. Ostravsko:letadla křížovaly nebe,jak při letecké bitvě,nebo létala v koridorech,jak auta na dálnici-tam a zpět,vedle sebe...Mřížky jak vyšité!Naprosto šílený pohled.Ještě šílenější však byl pohled na lidi,nad kterými se vše toto dělo.Naprostý nezájem !!Národ určen k porážce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Několik hodin jsem se dnes hádala se známou, která mi trvdila že nic takového neexistuje.
      Říkám koukni na oblohu... Néé, to jsou jen částečky vody za letadlama. Prý to vysvětlovali v tv, že nad velkými městy (jsme z Prahy) je prý jiné složení vzduchu díky zplodinám.. proto se to nad námi prý drží !!!!
      HRUZA !!!
      Od rána lítali jak zběsilý, tisíce lidí to má nad hlavou, a ONI TO NEVIDÍ !!!
      To je katastrofa.

      Vymazat
    2. No to je přeci JEJICH cíl !!! Aby lidi nečuměli na to, co se děje nad nimi, ale výhradně jen na to, co se děje kolem nich a pod nimi !!! Před časem šla na Nově výmluvná reklama asi od operátora O2, jak lidé (každý sám se sebou čumící na displej mobilu jako jeho ovládací médium)úplně zombicky civí na displej mobilu, ze kterého stoupaly nahoru bublinky, a nad množstvím takto osamoceně ovládaných jedinců se rýsovaly chemtraily v zářivých hustých mřížkách. Už tehdy mě napadlo : je to v haj.lu, jsou "pod sítí", proto se nemůžou probudit !!! A tenhle případ (Stepe 12:4)to jasně dokazuje !!!

      Vymazat
    3. Indukční magnetometr (haarp) v Gakoně na Aljašce ukazuje na svém grafu opravdu zajímavé věci : jsou tam zobrazeny 4 spodní lineární nízké frekvence (od 0 - 3 Hz), 4 horní lineární nízké frekvence (od přibližně 4 - 5 Hz). A mezi nimi se chvěje amplituda (s osou na přibližně 3,5 Hz). Ta spodní linie jsou mimořádně silné. Haarp tedy emituje vlny nejenom vertikálně, ale také HORIZONTÁLNÉ !!! Tím je podán důkaz,že haarpovače mohou hýbat a různě manipulovat s masami vzduchu a masami oblačnosti, a snad i "vysávat" atmosferické teplo pro nastolení chladu,zimy !!!

      http://www.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi?date=latest&Bx=on

      Vymazat
    4. Frenštátsko také ''zasypáno''.Naprosto přesně jste to popsal,naprostý nezájem lidi co se jim děje nad hlavami.

      Vymazat
  23. AnonymníApr 26, 2012 11:51 AM
    -milovnice respekt rekla jsi to za me kez by melo vic lidi stejne nazory...

    OdpovědětVymazat
  24. I Plzeň byla práškována další info najdete zde
    https://www.facebook.com/CestaLidstvajourneyOfMankind

    OdpovědětVymazat
  25. Honza. V Děčíně přímo katastrofa. Vždycky když koukám na tuto oblohu, je mi smutno. Úplná beznaděj. Když někomu řeknu co se děje na nebi, lidé na mě koukají jako na blázna. Nevím kdy se konečně lidstvo probudí z hlubokého spánku. Myslí si, že je to normální kondenzační stopa a já jen stále opakuji. Probuďte se. Nejhorší na tom je, že se to děje všude na celém světě. Žádná vláda to ale neřeší. Je mi smutno. Mějte se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápejte, že chemtrails je mezinárodní spiknutí pod kuratelou globalistů a jejich servilních slouhů klimateroristů, kteří si drze nestoudně říkají odborníci na geoinženýring a klimainženýring. Primární cíl je,abychom se nemohli spojit se zástupci Universa na orbitě Země v rámci probíhající unikátní transformace lidského rodu. Sekundární cíl je udržovat strach, apatii, rezignaci a odevzdanost probíhajícímu tvoření NWO Matrixu, který nás má "stáhnout" z probíhající transformace zpět do duality, abychom se staly otroky Nového světového řádu !

      Vymazat
    2. A u doktora už jsi stím byl?

      Vymazat
    3. Sám potřebuješ doktora, když jsi slepý, hluchý a ještě jsi nezkusil přemýšlet...

      Vymazat
  26. Ve Zlíně to samé.Lítali jak vzteklí a dokonce jsem viděla černou
    helikoptéru jak kontroluje terén.Je to fakt hnus.Pochopitelně že
    většina našich spoluovčanů nevidí nebo nechce vidět co se děje.

    OdpovědětVymazat
  27. Brno bylo dnes ráno nádherně čisté, ani mráček, sem tam letadlo, které zanechávalo kondenzační čáru, která se hned rozpadala. Dopoledne začali s chemtrails a když jsem šla po 4 z práce, nebe už bylo plné, v podstatě nebylo vidět modrou oblohu i když svítílo slunce. Před západem slunce byla vidět perfektní mřížka.
    Nezbývá, než odpustit a soustředit se na pozitivní věci, na to, jak být pro planetu přínosem.

    OdpovědětVymazat
  28. Když tak pročítám příspěvky nedá mi ( asi moje ego)abych nepřidala další, tj. parafrázi klasika: Lidé bděte ale neblbněte! Orgonete, díky za tvůj nadhled a posun - jak už vyjádřil někdo skutečně Moudrý- čemu dáváte svou energii , a to v jakékoliv podobě, to posilňujete, a tak se ptám, chcete se nechat vysávat a zakomponovat do programu? Život je nádherný, ale jen pro toho, kdo ho tak vnímá Ze srdce vám všem přeju abyste dospěli k poznámí. Díky za Vás, Kokus

    OdpovědětVymazat
  29. Zlínsko : dnes to byl masakr... Viděl jsem je od časného rána až do 20:30...měl jsem dnes dalokohled u sebe a díval jsem se skoro zblízka.Zajímavé, že jsem viděl i letadlo, které nevytvářelo žádnou stopu...A do toho hlídkující černá helikoptéra s takovou anténkou na ocasu...Skenovali okolí, nevím co hledali...V každém příladě to byl roj... Kontroloval jsem si letadla na http://www.flightradar24.com/... Odpovídalo to dnes velmi zvýšenému letovému provozu. To by mě zajímalo, jestli v těch letadlech byli lidé...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co takhle chemodrony - letadla bez pilotů !

      Vymazat
  30. To samé co je na fotkách dnes od cca 10:00 na Rakovnicku v několika fázích až do večera. Přeletět mohlo tak cca 60 letadel. A to to před 10:00 vypadalo, že bude krásný jasný slunečný den. Ale přesto jsem nějaký vitamín D3 načerpal.

    OdpovědětVymazat
  31. byl to extrém,... abych pravdu řekl, tak nikdy jsem takové množství letadel po celý den neviděl, xkrát jsem si říkal, teď se asi srazí,
    jsem zvědavý, co bude zítra - očekávám šedé mlíko...
    asi je něco velkého ve vzduchu - ten dnešek nebyl jen tak:((

    OdpovědětVymazat
  32. V Olomouci taky,málem jsem si vyvrátila krk.Nevím,jestli se dá říct pozitivní zprává,ale v tomto množství si toho všimli i ti více zabednění.
    Lásku všem Jarmila

    OdpovědětVymazat
  33. Krupka u Teplic:
    http://vlastnihlavou.rajce.idnes.cz/Chemtrails_26.4.2012%2C_Krupka/#Krupka-2012-04-26-1203.jpg

    OdpovědětVymazat
  34. Na silnici, když kouří kamion, tak ho dopraváci dokážou změřit, jaké emise vypouští.Chtělo by to někoho přinutit, aby se to dělo i s letadly. I kdyby čistě teoreticky záměrně nic nevypouštěly, tak toto není normální!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím,taky mne přímo se.. zasviněná obloha,i když na chemtrails nevěřím

      Vymazat
  35. severní Čechy totéž, bylo mi z toho smutno :/

    OdpovědětVymazat
  36. netrapte sa, už nám nemôžu uškodiť

    OdpovědětVymazat
  37. netrápte sa, už nám nemôžu uškodiť...

    OdpovědětVymazat
  38. Ústí nad Orlicí mřížky chemtrails úplně šílený. Z krásný modrý oblohy ta hnusná šeď.Dnes 27.4. zatím modré nebe.

    OdpovědětVymazat
  39. Zdravím zo Slovenska,kde sme zažili rovnaké nálety. Len čo to bude možné, podelím sa s vami o fotografie. Ale len tak mimochodom by som rád niečo poznamenal - síce sprejujú ako šialení a celé poobedie je šedé a každý okolo mňa sa sťažuje ako nevládze atď., ale teraz ráno, keď píšem tento koment, sa pozerám na azúrové nebo a je mi výborne. Pointa? Zrejme im to dlho nedrží, keď ráno je čistučko. :) Žeby sa Matička Zem sama čistila?

    OdpovědětVymazat
  40. a k tomu ten haarp-http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=513355093594 to je dnes 27.04.12!!!!
    http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=11133550956514 a to je včera 26.04.12!!!!

    OdpovědětVymazat
  41. Včera jsem jela autem do Prahy a skoro jsem brečela za volantem, když jsem viděla oblohu... Proč se nám to musí dít??? Člověk se po šedivé zimě těší na sluníčko a jakmile je jednou čistá obloha, tak sprejují jako o závod. Dokonce jsem uvažovala o tom, nějak se domluvit a udělat z těch snímků bilbordy, aby i ostatní lidé si uvědomili, co se nám děje nad hlavami, že toto není normální.. Je možné se domluvit na nějakém společném postupu? Nechci žít jako pokusný králík... Díky za každý nápad! A díky za tyto stránky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by bylo dobré, velké bilbordy s trefnou poznámkou na frekventovaná místa :o) Do tramvají i metra :)

      Vymazat
    2. Kdo nechce vidět....stejně neuvidí.

      Někteří se s vámi budou do krve hádat, že nic takového neexistuje.

      Vymazat
    3. Ano takové (jak píše Yuryno "zadúbené") blbce taky potkávám. A kupodivu víc, než bych čekal!
      A to mám zjištění na malém městě čítající jen okolo 15 tisíc obyvatel ! Co teprve města krajská a Praha ! Myslím si,že to s tou transformací asi fakt dopadne bledě, že bude jen pár set tisíc možná jen pár milionů probuzených, a ostatní "s tichým souhlasem" dobrovolně spolupracují s kabbalou na svém pekelném zotročení ! Pokud máme probouzet ostatní, bude to věru sysifovská práce !!!
      Úplně stejně na tom byl kdysi Pán Ježíš a jeho učedníci, když kázal lidem o Království Božím. Historie se opakuje !!!

      Vymazat
  42. Ahoj lidi, to samé v Olomouci. Ráno se vzbudím,kouknu z okna a kompletní mříž nad sídlištěm, bylo to strašný. Úplnej chemtrails útok. A i dneska. Dlouho jsem otomto přemýšlel. A napadlo mě,že to dělají i skrz slunce né z důvodu oteplování, ale proto,že slunce v transformaci hraje obrovskou roli.Proto to zatemňování. Když člověk nemá kontakt se sluncem a gord v tomto období transformaci vědomí, je takovej celej zbitej,malátnej, emočně rozhozenej bez zjevné příčíny.Sluníčko nám posílá silnější a silnější čisté,pozitivní vibrace, a oni to chtějí pouze zastínit. Jak směšný a malicherný :D

    OdpovědětVymazat
  43. Jdou komentáře?:)

    OdpovědětVymazat
  44. Neni to zadne chemtrovani. proste spojitost chladneho vlhkeho vzduchu a vytvareni kondenzacnich par a pomaleho vzdusneho proudu ve vyskach nad 7km. v suchem chladnem vzduhu a silnejsim proudeni kondenzacni cara vydrzi jen chvili a rozptylise.

    jinak tady muzete sledovat, ktere letadlo kam leti, v jake vysce apod. http://www.flightradar24.com/

    vemte do ruky poradny dalekohled nebo teleskop a zoomujte letadla ne obyceny fotoaparad nebo video kameru.

    jinak chem trails nepopiram, deje se, ale jen v nekterych olastech a velmi zridka.

    uvazujte racionalne a nenechte si veset buliky na nos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.youtube.com/watch?v=WZu1GSwKNzE
      buliky buliky buk!

      Vymazat
    2. Ty jsi blb.

      A co logika ? Vcera letelo 100 letadel z Moskvy do Parize ?? Jen za dopoledne ? To byla evakuace ruska nebo co ???
      A dalsich 100 letadel letelo ze severu na jih ?? A kdo v nich sedel ?

      Kvuli zmanipulovanym zabednencum co veri vsemu co jim v tv reknou... ze v zivote nic nezmeni a my tady budem vdechovat ten sajrajt az do totalniho zdechnuti.

      Vymazat
  45. Ostrava 27.4.2012 http://www.youtube.com/watch?v=nly51spkBMI&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat
  46. Brno od včerejšího rána a pokračování i dnes, samá hnusná mřížka na nebi.Likvidace lidí zhora,přírody a vše živého,můj pes nechce ani čichat a procházky jsou pro něho opravdu utrpením. Snad to brzy zkončí,je to hnus!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  47. Nad Brnem se taky mřižkuje od včerejšího rána a pokračuje i dnes,nenechají nebe čisté a stále se koná likvidace všeho živého i neživého.Můj pes ani nemá zájem čichat a rychle spěchá domů,jsme naprosto globálně ze všech stran v jedové zoně. Už je toho moc!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  48. Čím ďalej tým viac sa dozvedám, že vlastne američania sú najväčší teroristi a hajzl1 na svete. Dúfam že sa im to nejak v budúcnosti nejak vráti...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No alespoň že tobě to konečně došlo. Je tu naopak příliš těch kteří přes všechna ta zvěrstva, přes všechny ty důkazy, věří dál v americkou demokracii a sametovou revoluci v bývalém ČSSR !!! Lidi u nás z vlastní blbosti, lenosti, lhostejnosti a přizdisráčství si na sebe sami pletou pořádný bejkovec(bič spletený z upravených hovězích kostí). A kdo rány bejkovcem zná,nebo i nich jenom slyšel vyprávět pamětníky, ví že nic horšího ho už potkat nemůže !!!

      Vymazat
  49. Je bohužel pravda, že lidi o tom co se děje na nebi, nemají ani ponětí - nevidí vůbec nic. Já byl včera procházkou na hřbitově, pak coural po městě a mohl to tedy sledovat, jak nahoře, tak dole. Je to sice smutný, ale musím souhlasit se Stepem 12:46PM.
    Neměl jsem s sebou foťák, asi 3 fotky udělal až pak doma, ale když sem juknul na Orgonet a viděl co tu už je, tak ani nic neposlal... i tady z Bíliny by to bylo opravdu jak přes kopírák.
    Kaštan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidí ! Ale NECHTĚJÍ vidět ! Je to pro ně jednodušší, a za druhé se tím nemusejí zabývat,když mají přeci tolik jiných starostí nebo naopak chtíčů, zájmů ! Co prosím vás po nich vůbec chcete, aby se angažovali ?!
      9Garantuju vám že 90% z nich vás pošle rovnou do pr.ele a ani přitom "nemrkne okem". Taková je realita. Smutná, tristní, ale je to tak. Pokud někdo bude chtít tyto lidi probouzet, musí počítat s tím, že bude vpodstatě v pozici MLM obchoníka typu D2D(od dveří ke dveřím), a ti mají opravdu tvrdý chlebíček !

      Vymazat
  50. Dobré odpoledne přátelééé (: , toto mě nenechá na pokoji a musim též napsat, že 26.4. to bylo opravdu kruté, takto masivní chemtrails jsem videl len na videu, u nás také, ale nié v takové míře ...totálně celá obloha "silnic a křižovatek" , ja jsem ten den koukal snad jen na oblohu.Mam to aj zdokumentované, když bude cas, hodiím to sem, ale je toho tady už dost, na co jsem dávát další, když víme.Jinak chemtrails pozoruju už cca 3 roky a to co předvedli včera, to jsem jeste nevidel .

    Světlo a láska
    Viťaz :)

    OdpovědětVymazat
  51. Nitra to iste posledne try dni to tu nepretrzite sprejuju den noc....hold smutne

    OdpovědětVymazat
  52. Chomutov taky. Nestačili jsme koukat. Dnes 27.4. 2012 se to objevuje až od 14.hodin asi.
    Nikdy jsem nic takového neviděla. Fotili jsme a udělali i video.
    Nelíbí se mi to a nechápu. Když na to někoho upozorním, neví o čem je řeč. Co se to v tom světě děje !
    Lidi se asi úplně pomátli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak je vidět, daří se jim z lidí dělat apatické a poslušné zombické otroky. Jsme opravdu kandidáti na koncentrák uprostřed Evropy. Ani v USA tak daleko nepokročili. Mají tam FEMAcampy jako internační otrocké tábory. Uprostřed Evropy ti zm.di udělali koncentrák rovnou z celé země, státu. Už se stalo. Nečasova vláda jede dál ! Takže peněz opět míň, daní víc, a žrádla(o jídle se v ČR už nedá ani uvažovat !) o to míň. Tomu se přece říká genocida, holocaust ! Jakto, že židi můžou drze řvát,a my musíme trpět,držet hubu a krok ?!

      Vymazat
    2. Chalape, jak se stravuješ tady v čr?Mam uplně stejný pohled co ty, je to děs, hruza, jedy!fuj...už kolikrat ani nevim co jíst.,"/
      O chemtrails ani už nemluvně, lidi jsou už total mimo svojí rozumnou mysl, vubec nevědí :/
      Presně jak říkas, genocide.

      Ale láska a světlo, to je naše naděje, která nás v tom nenechá! :)))
      Viťaz

      Vymazat
  53. Mě by jen zajímalo jak dlouho se na to budem jen dívat a nic nedělat. Je třeba s tím skoncovat.

    OdpovědětVymazat
  54. Treba zadny chamikalie na nas nevypoustej, to by jste museli sledovat kde v tu dobu jsou nasi vladni predstavitele... prece by si na hlavu nenechali sypat nejaky sajrajt? Co kdyz je to jen dusledek zionizovane atmosfery prave treba haarpem nebo necim podobnym, ze zkratka je neco v atmosfere jinak a proto cary nemizi?? Take me napada... ikdyby to bylo naprosto normalni a prirozene... nebyl by potom treba zacit resit zda vubec leteckou prepravu chceme? Jaksi si neumim bez slunicka zivot predstavit... a proto nam ho asi nechteji doprat :( Jinak jsem z Krupky a tam bylo vcera videt masivni chemtrailsy... kdyz to vidim citim beznadej a rikam si jak v tomhle muzueme zit... a co nase deti? :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. naše vláda neví taky nic jsou to stejné ovce jen zatím ve vedení

      Vymazat
    2. Naopak ! Naše vláda ví moc dobře (hlavně Vondra a černoprdelné kníže z T0P 09)! Ale musí pro nás "loutkařit", protože dala cizí totalitní hegemonistické mocnosti "za Velkou louží" slib a satanu se krví upsala, že vydá do jeho rukou lid ČR za moc, peníze a slávu !!!

      Vymazat
  55. Odpověď České Televize (na FB) po upozornění na fenomén Chemtrails: "Martine, tento fyzikální jev, kdy za letadly kondenzuje pára, není žádná konspirace. Pokud ale máte pocit, že Vás kondenzační stopy nějak ovládají a přikazují Vám, co máte dělat, je to samozřejmě Vaše volba. Hezký den." Co k tomu dodat? To je prostě vrchol. :D Nad vesnicí nám přeletí letadlo v řádech několik set přeletů za den.............

    OdpovědětVymazat
  56. Po pobytu venku mám nepříjemný pocit zaprášeného, chlupatého jazyka a pálení v nose. Tak nádherný den, ale ven už nejdu. Vleze to prý všude, ale být pod tím napřímo, se mi teda nechce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja byl dneska celý den doma včetně patka až do ted!Kašlu jim na to ..Akorat jsem byl tedka vynést popel abych si zatopil a venku bylo na omdlení, všichni sousedi samozřejmě grilují a kolem běhá takových dětí..a nad hlavami toto :/ ajaja..
      Je fakt, že se to samozřejmě dostane všude, ale jak píšeš, vystavovat se tam nebudu ....naplánovali si to moc pěkně, ve ČT, den pred víkendem, bylo asi tak na 6 895 %, že lidi budou venku po celý den, jak to jen půjde.

      Láska, světlo přátelé :)))
      Víťaz

      Vymazat
  57. lidi nechte toho.. Jakto, že čáry někdy mizí hned a to přes celý den a jindy zůstávají všechny?? Určitě se piloti ze všech zemí ten den domluvěj...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne piloti domluveni nejsou oni jen plní příkazy navzájem domluvených vlád a to celosvětově ! Aby bylo jasno !

      Vymazat
    2. Jo divadlo na nepřátele (západ versus východ, žido-křesťanství versus islám atd.)světové mocnosti hrají jen pro nás blbé plebejce v podhradí a my jim to žereme i s navijákem ! A za to že jsme takoví voli nám to patří !

      Vymazat
  58. chemtrails sleduji asi 6 let. a takovou intenzitu sprejování pamatuji naposledy cca před 3 nebo 4 roky v létě. ale tehdy to bylo - co postřik - to vlna chřipek. tyto chemtrails postřiky smrděly zemědělským hnojem, ten smrad byl cítit všude po celém městě, a nikomu nepřišlo divné že siroko daleko žádný chov zvířat není. musel to být podle mě nějaký biologický sajrajt jehož účelem bylo škodit, ne ovlivňovat počasí. v takové dny já zavírám okna, a nevylézám ven. stejně jako jsem nešel ven včera.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JO, to bylo v létě 2007 ! Dobře si to pamatuji ! Nad nymburskými pláněmi to obvzvlášě vynikalo !

      Vymazat
  59. Žilina to iste. Od včera rana sprejing ako sa (ne)patri .. a vecer pri zapade to vyzeralo dost zaujimavo--až desivo. Hlavne, že ludi spravy o chemke velmi pobavia-ako dobry paranoidvtip. Hadam otvoria oči, a začnu to brat važne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebudou ! Až budou chcípat po stovkách nebo celé rodiny jako kdysi za morových epidemií pak možná někdo z nich uzná že tu něco nesedí. Dřív ale rozhodně ne !!!

      Vymazat
  60. Zdravím Vás, chci objasnit několik faktů ohledně vzniku (výroby) chemtrails.
    1) Civilní letecká (osobní a nákladní) přeprava pracuje z důvodu bezpečnosti formou přeletech v koridorech. Tj. asi 10-15 km širokých pás podél celé republiky vstup ze SRN Cheb - Praha - Brno - Bratislava. Příčně z Polska Liberec (myslím) - Praha - České Budějovice do Rakouska.
    2) Vojenský letecký provoz používá zbytek území ČR. mimo místa bezletového provozu např. jaderné elektrárny, státní budovy... Výzbroj AČR je 14 stíhaček Jas-39 Gripen.

    Když uvážime včerejší extrémně silný letový provoz nad ČR - Nešlo o civilní, ale ani vojenský letecký provoz.

    Nevím o co jde, ale vnímám to jako útok na lidsto. Odovozuji: "ne-lidmi".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak pokud máte o leteckém provozu znalosti, které tu prezentujete, tak se pak nelze divit, že díky takovým komentářům tento web málokdo bere vážně.
      Základní letové trasy horního vzdušného prostoru lze vidět např. zde: http://lis.rlp.cz/ais_data/aip/data/valid/e6-1-3.pdf. Pokud získá pilot povolení od ŘLP, může letět i jinudy (zkrácení trasy z důvodů úspory paliva). Létat se může klidně třeba i nad Temelínem - zakzaný prostor LK P2 je jen do výšky 1500 m.n.m.
      Silný letový provoz je nad námi neustále, nejen když za sebou letadla zanechávají stopy - akorát že nejsou tak dobře vidět. Mimochodem nad naším území za rok přeletí více než 700 000 letadel. http://www.finance.cz/zpravy/finance/341061-vloni-dosahl-pocet-preletu-letadel-nad-ceskem-rekordnich-700-000/

      Vymazat
    2. 700.000 přiznaných přeletů ročně je cca 2.000 přeletů za den, a to už je poněkud morbidní, zvážíme-li rozlohu země a kapacitu Ruzyně i okolních mezinárodních letišť. ???

      Vymazat
    3. ano souhlas konečně to někdo napsal a né odkazovat na mapu letového provozu ta je hodně zkreslená a velmi orientační

      Vymazat
    4. Pro Anonymní 12:36

      Dobrá úvaha. Já to vidím podobně ! 25. a 26.4.2012 chemoútoky nad ČR "jako prase", a v sobotu (27.4.12)od časného rána asi až do 14:30 hodin naprostá azúro obloha bez jediného mráčku a JEDINÉHO CHEMTRAILU a prakticky bez letového provozu! To samé se opakovalo část dopoledne i v neděli(28.4.12).
      Jak je vůbec možné, že ony dva dny byl na obloze nevídaný letecký provoz, a hned následující dva dny, jak kdyby vybuchla někde sopka, a letadla měla zákaz vzletu ?! V sobotu i v neděli bylo na obloze vidět jenom několik letadel vysoko letících, za nimiž se tvořily skutečné contraily, tedy krátké stopy, po několika sec.se za letadlem rozpadající. Jakto, že ve čtvrtek a v pátek se toto nedělo i u těch dalších stovek letadel, co sprejovali chemtrails ?! No to je proto, že chytrému stačí napovědět, ale vola je nutné kopnout !

      Vysloveně na mě ta chemoteroristická akce působila tak, že si klimouši z nás veřejně udělali prču, a že už nemusí nic moc tajit a brát na nikoho ohledy ! Zdá se, že vyhlášení NWO již klepe světu na dveře !

      Vymazat
  61. 26.4. jsem jela z Tachova přes Plzeň, Prahu, Brno do Olomouce, a celou cestu úplně stejné chemomříže, strašné. A všiml si někdo, jak za poslední 2 roky přibylo malých vysílačů? Večer jsme vyšli nad Olomouc a uprostřed polí nový vysílač, naprosto nesmyslně pro mobily, ale naprosto logicky pro vysoušení velké plochy luk a polí. 27.4. jsem se vracela stejnou trasou a úplně stejný pohled po celé republice, masivní nálety, počítáno na místa v letadlech, se více lidí přepravilo letadly než po D1. Což je nesmysl. A co vysílače? Lze zneškodnit jejich účinek na odpařování vody?

    OdpovědětVymazat
  62. Celkem dobře funguje na čištění oblohy mentální energie vyslaná nahoru a přitom držet v rukách krystaly.

    OdpovědětVymazat
  63. Dnes 5.11.2014 kolem 16 hodin, Brno.

    Letadla vzlétaly na opačné straně, než je letiště, končily kdesi dole v mracích,
    některé čáry husté, silné, bílé, jiné slabé, barvy červenohnědého popílku.
    Nestačili jsme se divit. Proč se to děje, proč se o tom nemluví?
    Na netu jsme našli jen tohle:
    Do životního prostředí se baryum dále dostává při z pracování barnatých rud, při spalování uhlí a minerálních olejů,
    a
    při značkování vzdušného prostoru pro vojenské účely, při němž se letadly rozprašují aerosoly s obsahem barya, aby se dosáhlo lepší vodivosti signálů radarové techniky.
    Sem také patří záměrné vypouštění chemických látek letadel do atmosféry za účelem ovlivňování počasí.
    Toxické jsou zejména ty sloučeniny, které jsou rozpustné ve vodě a v přírodě se dostávají do vodního prostředí.

    Je to opravdu tak neškodné, že není nutné informovat lidi a vše bagatelizovat?
    Opravdu se dá vše svalit na auta?
    Hezké počasí máme raději, kdo má rád zimu ať jede na sever a nají se sněhu.
    Slunce a teplo je základem života.
    Nebo se mýlím???


    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.