12. května 2014

Iva Adamcová: Příčina nemocí

Proč jsme nemocní?

Iva Adamcová
Z přednášky Trstená, 30. 11. 2013
Přepis: OrgoNet

(02:53:30)
Otázka: Bylinky: proč je nepoužívat? Není lepší předcházet chorobě pomocí přírody, než později řešit velký problém klasickou medicínou, která odstraňuje příznaky a ne příčinu?

Iva Adamcová:

Pamatujte si: každá nemoc vzniká zápisem bloku, to znamená duchovní příčinou. Každá, absolutně každá.

Jsou i výjimečné stavy, kdy si nabíráte už hmotu těla jako bohové, a přicházíte už do rodiny, kde je nějaká karmická nemoc. A ta je zase jako úkol z toho, že v minulosti jste se třeba neuměli milovat. Dejme tomu, že jste se třeba dřív neměli rádi, tak si dneska karmicky, aby to pro vás bylo obtížnější, naberete třeba roztroušenou sklerózu. Nebo cukrovku od narození. To jsou věci, které najednou to dítě má od dětství. A teď pozor: je to vždycky společná hra, a je to součástí osudu. A věřte mi, že i takovéhle karmické nemoci jsou důležité, a když je ten člověk přijme, tak ani svět nemusí vědět, že jste nemocní.

Karmické nemoci jsou velmi těžké, když ten člověk je neumí přijímat. To znamená, on se nemá rád za to, že je má, vadí mu to. Pak si stěžuje na osud: „Jéžiš, proč zrovna já?“ Máte odpor k tomu, že to máte. Největší dopad má to uzavírání čaker, odmítání té nemoci. Věřte mi, že kdybyste to přijali, tak byste tu nemoc prožili tak, že by ta nemoc nebyla pro veřejnost ani poznatelná. Věděli byste to jen vy, že ji máte diagnostikovanou. Největší paseku u těch karmických nemocí dělá, že ti lidé to nepřijímají. Takže, vždycky udržet toho člověka v klidu a v míru, aby tohleto přijal.

Já jsem nikdy neříkala, že člověk nemá používat bylinky. Ale nemáte používat magii – zasahování léčitelskými typy. Bylinky jsou součástí fyzického světa, to znamená, jako vy máte fyzické tělo, tak i bylina – rostlina má fyzické tělo, v jiné vibraci, ale používá látky, které vy tomu tělu můžete dodat. Nicméně, víte, bylinky se nedají používat preventivně. To až se objeví nějaká nedokonalost. Protože vaše největší obrana i v imunitě je, že ty vaše buňky učíte chovat se správně. Na základních přednáškách jsem vysvětlila systém, kde poznáte, že ta příčina je nejdůležitější.

Každá čakra je spojená s jednou žlázou s vnitřní sekrecí. A jestliže myšlenkovým procesem, pocitem, prožitkem tu čakru sevřete – to znamená uzavřete, a Bůh nemůže do vás v téhleté fázi přijít – dejme tomu druhá čakra je pro neodpouštění , to znamená vztahovky, vadí vám chování někoho – jestliže neumíte odpouštět: za prvé, vaše božství je geniální, vy jste si to zvolili v osudu: toho Boha dostanete do sebe teprve tehdy, až se naučíte odpouštět. Proto vám pořád lidé něco dělají, nebo se v tom osudu něco děje. Ale hlavně, když vy neumíte odpouštět, váš vylučovací systém nevylučuje. Jestliže vám někdo něco udělá, a vy si o tom člověku myslíte, že je špatný, a že vám to vadí, tehdy dělají to samé i vaše buňky. Špínu z toho osudu ony nevyloučí ven. Takže jsou tady potom problémy ledvinové, celého vylučovacího ústrojí, močový systém … Tam je potom i kombinace vztahu k partnerům, v tom partnerství je to zkříženo i se sexuálními orgány, což jsou orgány jedné a té samé čakry. Protože většinou to prožíváme také v partnerství. Takže, buď tu čakru sevřete, Bůh nemůže do vás, anebo ji zase hodně otevřete, a vrací se zpátky.

Jedině zlatou střední cestou se dostanete ke správnému božství. A ta zlatá střední cesta, to je první krok – není to ještě pokora, ale je to první krok. Vysvětlím. Na základních přednáškách jsem každou čakru rozebírala, abyste věděli, co se na každé čakře odehrává, když to děláte. Tam si zapisujete zvýrazněný přísun anebo menší přísun hormonů, protože každá ta čakra má svůj žlázový systém. To znamená, vaší myšlenkou roztočíte buď míň hormonů, nebo víc. A to vás po určité době v tom těle dostihne v nemoci nebo v bolesti. Vy jste ti, kteří ovládají cítěním tuhle hmotu. Vy jí velíte. To je skutečné pravidlo. Ale ve třetí dimenzi jí nevelíte. Vy si vlastně demolujete tu schránku, ve které žijete. Teď už přicházejí informace pro to, abyste jí veleli, abyste zjistili a mohli si vyzkoušet, jak to funguje. A tehdy, současně s tím, že už budete vědět, jak se máte v tom těle chovat, si pak můžete vzít na pomoc třeba i ty bylinky, které vám uleví. Ale musíte se učit. Kdybyste jen používali prostředky pro to, aby se vám ulevilo, a dělali pořád věci dál, pořád vám bude zle.

Mám kamarádku, která … víte, já jsem člověk, který se ráno vzbudí a je šťastný, že je na světě. Jsem ráda. Ale jsou lidi, kteří když se ráno vzbudí, tak než se rozkoukají, tak se tak mračí a jsou otrávení, a tu špatnou náladu rozhazujou okolo. A tahle moje kamarádka byla fajn, kromě rána. Přišla, otevřela dveře, a teď na ni nikdo nesměl promluvit. „Ať na mě nikdo nemluví!“ A tenkrát měla malou čtyřletou holčičku, která tak štěbetala, a ona ji obrovsky seřvala. Pak ji to mrzelo. Takže tam byla agresivita zlosti, a výčitky. Tahle žena minimálně třikrát týdně, když přišla z práce, byla naložená ve vaně, protože měla neustále zánět močového měchýře, a žlučníkové záchvaty. Já trpělivě vysvětlovala: „Podívej se, ty přijdeš se špatnou náladou, copak ta holka za to může, nebo my za to můžeme, že jsi se nevyspala nebo málo vyspala nebo co … ty to uděláš, a vzápětí si to vyčítáš, a ještě si zhoršíš ten pocit. Takový člověk přijde s blbou náladou, a pak je mu ještě hůř. A pak večer je ti z toho špatně.“ Dlouho jsme mluvily, já jsem tam přijela vždycky jednou za měsíc na návštěvu, tak jsme to vždycky probíraly... Dneska už to nedělá. Dneska má žlučník v pořádku, a po zánětech močových cest ani památky.


Ano, vy přijdete o jakoukoli nemoc, když vám dojde, že tam máte být vy jako bohové, že se tam máte pustit. To jsou věci, které ten člověk třeba odkoukal v rodině, a teď si myslí, že to tak má být, že se tak člověk má chovat. Tak to ne. (03:02:31)

14 komentářů:

  1. Tak tenhle clanek me dostal, prave prozivam určitou nemoc, kterou jsem si zpusobila tim, ze jsem dost podrobne sledovala deni ve svete, konspiracni teorie a ostatní dostupne informace i z druhé strany.postupne jsem byla tak zahlcena informacemi, ze jsem se tezko soustředila na praci a jak byla volna chvilka, tak jsem zase hltala vsemozne zprávy. Nenechavalo me to ale v pohode, postupne jsem zaujímala negativni pozici ke vsemu , třeba i k malo vstřícnému jednani prodavačky.Zkoumala jsem priciny mého onemocneni, mam dlouho cukrovku a tak jsem si tim svým zajmem natolik rozhodila glykemii, ze mi otekaji nohy a na tele mam podivne podlitiny, jako velka koprivka.Navsteva lekaru je zbytecna, ale diabet. sestra se mne ujala a s jeji pomoci rovnáme hladinu cukru a diky Bohu po precteni tohoto clanku se mi vyjasnilo.Moc dekuji pani Adamcove za pomoc a dekuju i Bohu, ze me k tomu clanku dostrkal. Verim, ze se mi v kratke době zase vrati optimizmus a zdravi. Dekuju zdena

    OdpovědětVymazat
  2. Tak Ivo, tentokrát ne. Nesouhlas. Ať každý rozhodne sám za sebe jak a čím se bude léčit. To je pak jeho osud. To jeho Božská cesta. Ať už je příčinou nemoci cokoliv.

    OdpovědětVymazat
  3. Díky Orgo! Úžasná Iva :) ... I když ji trvale poslouchám, ráda jsem si přečetla.
    Monika

    OdpovědětVymazat
  4. diky, diky moooc diky za ty clanky id IA. napises je vzdy v pravou chvili.moc mi pomahaji a snazim se od nich mnoho vzit.

    OdpovědětVymazat
  5. "Ale nemáme používat magií - zasahování léčitelskými typy."

    A jak je to tedy s lékaři? Jsou to "bílí" mágové? A co teprve psychologové a psychiatři, kteří pracují s jemnohmotnými těly člověka, s jeho mentální a citovou podstatou.

    Někdy je těžké rozpoznat tu hranici kam /a kým/ si až nechat pomoct.
    MG

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Preto netreba veriť ničomu a nikomu :-)

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Zasahovat lze do nemoci jenom na úrovni hmoty - to je ta hranice. Pokud lékař např. operuje, pracuje s hmotou - pak je to OK.

      Vymazat
  6. Když pracuje paní Adamcová s lidmi - s jejich aurickými zápisy - to není magie? Co to tedy je?

    K čemu byl Bohem dán léčitelům a terapeutům dar pracovat s energiemi? Na co by tuto schopnost měli?
    Magií bychom mohli nazvat i výtvarné umění, hudbu, literaturu....protože vše je o vibracích a energiích. Buď pozitivních nebo negativních.
    Člověk nemusí vždy onemocnět svými špatnými postoji, ale třeba také velkým sebeobětováním při pomoci druhým - vyčerpáním organismu...Zkuste říci např. nemohoucí dožívající stařence nebo těžce nemocnému starej se o sebe sám, já už nemůžu, budu žít v harmonii. Máma samoživitelka, počítající každou korunu, dřoucí do úmoru, aby svým dětem poskytla vzdělání a obživu - jak má chodit veselá z práce, když vydává více energie než může, a žije neharmonicky. Má čas se starat o čakry a jejich harmonii, když neví co dříve, aby se postarala o rodinu? Daly by se uvádět další a další příklady. Neměli bychom se spíše zaměřit na celý systém, ve kterém žijeme, aby i ti, kteří sociálně strádají měli čas na sebe a na svůj rozvoj? Není v sebeobětování a pomoci druhým mnohem více duchovna a zvyšování si vibrací než neustálým zaměřováním se na sebe a kontrolou sebe sama? Platí přece: Co dáváš, to dostáváš. Pomůžeš, bude ti pomoženo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to není, evidentně jsi Ivu ještě neslyšel(a), zkus si poslechnout více, vše toto je u ní vysvětleno.

      Vymazat
  7. Tím se myslí nezasahování energetické,tudíž karmické.Můžu jít klidně k doktorovi,brát léky,nebo bylinky,jako podpůrný prostředek(ona už ta chemie moc nezabírá).Naše těla se čistí od našich minulostních odporů a na tom máme pracovat každý sám,to nikdo za nás nevyřeší,ale to neznamená,že za nikým,nebo nikoho nenavštívíte.Odpory a zápisy na čakrách a našem energetickém systému...meridiánech..do těch si nesahat.Nemoc jako taková není špatná,jen nás upozorňuje na to,co ještě neumíme.Nedávno jsem se s Ivou setkala a ptala se,zda můžu dělat masáže,baňkování,meridiánové masáže,lymfodrenáže a ano,nic tomu nebrání,akorát nemám považovat nemoc toho druhého za něco špatného a nezasahovat svojí vůlí. Nejlépe si s tím člověkem popovídat a hledat možnou příčinu v jeho negativních emocích a uklidňovat.Prostě lidsky a naučit se jednotlivé čakry.Zrovna nedávno mi zákaznice přišla s rukou v ortéze a a tak jsme pokecaly a ejhle,hned si uvědomila prožitek lítosti nad nedávnou událostí.Přijala to.."tak jo,je to moje a příště to udělám o něco lépe."Iva je úžasná ženská a já vůbec nepochybuji o jejích slovech,protože mi to potvrzuje praxe.J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásně řečeno. Mé dvě dospělé dcery a já rovněž "hltáme" Ivanku, praktikujeme a sledujeme, jak s ukončováním odporů se nám dějí samé úžasné věci ... I ty poslední platby už nám probíhají přesně tak, jak to říká Iva, i lidi a situace kolem nás se mění ... nádhera.

      Vymazat
  8. Člověk se neskládá jen z fyzického těla. Nevidím žádný rozdíl mezi fyzickou operací lékaře a spirituálním léčením v dalších tělech člověka. Hezký den.
    https://www.youtube.com/watch?v=6sbWpka43hI&noredirect=1
    https://www.youtube.com/watch?v=jwN4DhsO3go

    OdpovědětVymazat
  9. V poslední době se diskutuje problém překonávání těžkostí, které se chápe jako oběť. Podle mého názoru je velký rozdíl mezi obětí a těžkostí, a oba pojmy nelze zaměňovat, ani slučovat. Oběť je vědomý dobrovolný souhlas s újmou, bolestí, ztrátou, utrpením a všech podobných atributů. Naproti tomu těžkosti přicházejí nezávisle na naší vůle, jsou průvodním jevem každodenního života, jakékoliv i běžné činnosti dopředu neplánované, ale i plánované, ovšem nikoli za účelem získání těžkostí. Těžkosti svědčí o disharmonii s řádem, myšlenkou či skutkem a vedou nás k tomu, abychom tuto disharmonii napravili. Kdežto oběť je nutno prožít se všemi očistnými důsledky, utrpením, omezením a jiná příkoří jsou naopak žádoucí, neboť jsou nedílnou součástí institutu dobrovolné oběti. Oběť je dobrovolná, těžkosti jsou nedobrovolné. Dokonce nelze ani říct, za předpokladu, že si duše před vstupem na Zem vybere obětní karmu k prožití, že těžkosti, které ji po znovuvtělení provázejí, jsou obětí. Jednak proto, že duše prochází zapomněním a vědomí tohoto rozhodnutí si do života nepřináší a dokonce i v případě, že by se upamatovala na tuto předchozí volbu, tak o ni ve vtělení nemluví. Je to proto, že veřejnou deklarací tohoto vyššího záměru se síla této oběti zmenšuj a nedochází k plnému působení této obětní karmy, a to i přesto, že by došlo k plnému karmickému naplnění. Záměr zrození v této obětní karmě musí zůstat utajen, známý je pouze zrozenci a Bohu. Takže říct, že každá těžkost je oběť, je naprosté nepochopení duchovních zákonů a dezorientace v duchovních Pravdách. Těžkosti nejsou oběti a oběti nejsou těžkosti.
    Zdroj https://plus.google.com/u/0/114665127945598485799/posts

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.