15. prosince 2014

Pilot chemtrailsového letounu promluvil, z 8. 12. 2014

Pilot chemtrailsového tankeru promluvil

Publikováno 14. 12. 2014
z videokanálu HAARP Report
Překlad: OrgoNet

Popis videa: 
Toto je sdělení, které jsem dostal z důvěryhodného zdroje. Pochází údajně od pilota USAF, který létá na aerosolových tankerech, jako součást tajného geoinženýrského aerosolového programu Indigo Skyfold. Prosím, okopírujte si text a pošlete dál. Text se nevešel do popisu videa, takže je v prvním komentáři. Kdo je dobrý vyprávěč, udělejte z toho textu vlastní video a šiřte!

(Pozn. Orgonet: Obrázky ve videu slouží jen k illustraci čteného textu mailu od pilota, nejsou to žádné nové odhalující záběry.)


http://youtu.be/lZaD-H_j3pU



8. prosince 2014

HAARP Report - úvod: 

Můj bratranec, který byl propuštěn z armády naším diktátorem Obamou, mi poslal informaci, kterou mu dal jeho přítel, který je stále ještě pilotem Air Force. Tento pilot říká, že létá CHEMTRAILSOVÉ lety!

Tento pilot řekl mému bratranci, že tato globální geoinženýrská akce probíhá pod názvem „Indigo Skyfold“ (Indigové nebeské seskupení). S tímto názvem se aspoň pracuje v kruhu pilotů a leteckého personálu. Přikazují jim létat na speciálních trasách, a vzorce rozptylování aerosolů jsou řízeny satelitně. Prý pouze čas od času provádějí opravy kurzu a řídí vzlety a přistání. Letecký, navigační a údržbový personál stále rotují, a tráví na určité základně pouze 18 měsíců. Prý je to proto, aby si piloti a jejich rodiny neudělali příliš mnoho přátel, a nakonec se jim „nerozvázaly rty“. Také rotují mezi nočními a denními lety. Jsou základny pro denní lety a základny pro noční lety. Každá základna pokrývá zónu 250 mil, a každá flotila letadel může pokrýt tři státy, anebo o něco větší pás oceánu.

Jejich nadřízení jim říkají, aby prostě dělali svou práci a „ku.va drželi hubu“. Že „je to záležitost státní bezpečnosti“, a „bez těchto letů by nejnovější technologické válečné zbraně našeho nepřítele mohly snadno proniknout do amerického vzdušného prostoru. My jsme odhodláni a zavázáni udržet naše spojence v bezpečí před vzdušnými hrozbami. Tak rozšiřujeme dosah této ochrany na země, které podporují naše snahy. Nepřátelské národy si také vytvářejí své atmosférické štíty, a vysvětlují to stejně. Jde o průzkum slabin v našich rozvíjejících se vzdušných a vesmírných technologiích.“

Mně to zní jako prohlášení public relations. Myslím, že tento pilot buď věří tomu, co se mu říká, anebo se prostě snaží přizdobit jejich Projekt genocidy.

Můj firewall zaznamenal mnoho pokusů o vniknutí, když jsem zagooglil na Indigo Skyfold. Na internetu je o této operaci nula informací. To je ojedinělé. 


Text mailu od chemtrailsového pilota, který obdržel HAARP Report od svého bratrance, 8. 12. 2014:

Pilot mi poslal poměrně dlouhý dopis:
"Nejprve bych chtěl říci, že nesouhlasím s úkoly své mise. Ale co může voják dělat? Někteří z nás čas od času uvažují, že se vykašlou na hodnosti a „vzdálí se bez dovolení“.
Jsme udržováni v temnotě, pokud jde o pravdivé odpovědi na to, co doopravdy sprejujeme. Kdyby zjistili, že my nebo naše rodiny aktivně pátráme po takzvaných „chemtrails“, pak by okamžitě nastoupily disciplinární akce. Dalšími dvěma nedovolenými tématy bádání jsou HAARP a radar. Leda že by se o tom učily naše děti ve škole (na základně). Sami se nemůžeme vzdělávat, ani naše děti, v jakémkoli veřejném vzdělávacím systému.

Já bych na své děti záměrně toxické aerosoly nesprejoval. Ale vězte, že 80% z nás, či více, nemá žádnou rodinu ani děti. Indigoví piloti jsou vybírání z nejvyšších hodností v americkém letectvu, námořnictvu a pobřežní hlídce. Většina pilotů je „otrlá vůči humanitě“, a pramálo jim záleží na vyvraždění Ameriky či světa, nechtěném či chtěném, to vám přísahám. Většina pilotů jsou jako stroje. Říkám jim tankeroví terminátoři.

Neměl bych ti říkat, že téměř třetina všech letů je prováděna z malých bezejmenných ostrovů. Staví se tam nové základy tempem osm ročně. Na těchto velice odlehlých ostrovech jsou HAARPová zařízení veškeré možné konstrukce. Další haarpová zařízení jsou kolem ostrovů, v hloubce oceánu. Námořnictvo vyvinulo sofistikovanou podvodní konstrukční technologii. To umožňuje, že plně samostatní ponorní roboti cestují na velké vzdálenosti, postupují po mořském dně, a dokonce vyrábějí součástky pro tato obrovská pdomořská zařízení. Pokaždé, když uslyšíte o vojenském cvičení na moři, tam tito robotičtí miláčci podporují a zásobují armádu. Myslím, že na jedno letadlo připadá jeden podmořský robot, a brzy to bude dvakrát tolik.
Nic z toho nikdy neobjevíš na Google Earth. Leda možná omylem uvidíš nějakou rozmazanou ostrovní základnu nebo podvodní antény. Tyto stavby není možné lokalizovat. Nad některými ostrovními zařízeními malují i falešné mraky, aby odradili všetečné zraky. Jeden civilní přítel mi takové obrázky ukazoval. Proto to vím.

Plně chápu vaše obavy o bezpečnost lidí.
Při výcviku nám ukazují katastrofickou zkázu naší vlasti velmi sofistikovanými zbraněmi. Pak nám říkají, že takové budou následky, když nebudeme létat. Naše snahy o vytvoření obranného atmosférického zbraňového štítu jsou prý jedinou misí toho druhu ve světě. Jsme placeni za svou službu více než jiní piloti, kromě pilotů Air Force One. Ti vydělávají stejně nebo více, ale také jsou drženi v temném světě utajení, pro svou ochranu. Říkají nám, že utajení je naše ochrana, a že nemáme poslouchat žádné řeči, které se vedou na veřejnosti.

Všichni víme o kybernetickém programu „flashpoint“, neboli FP-03, jak je znám v komunitě veteránů. Tento program je sebedestruktivní sekvence, která může být aktivována na dálku, z jakékoli pozemní, podvodní, či vzdušné mobilní jednotky. Tento signál je zakódován přes tři satelity, a nemůže být rušen ani blokován. V každém okamžiku můžete mít pouhých 15 sekund, abyste se smířili s Bohem.

Říkají nám, že FP existuje, a to proto, aby zabránil nehodám, kdyby letadlo náhodou mělo spadnout na hustě osídlené území. Mohou naše letadla na dálku odpálit, nad bezpečnými zónami. Ale v hloubi mysli jsme si jisti, že je to bezpečnostní program, který má zabránit pilotům, aby se obrátili na jakékoli veřejné soukromé či civilní autority.

Viděli jste někdy, že nějaký člen posádky přežil některou z mála nehod, k nimž došlo? Každé letadlo, které spadlo, bylo úplně zničeno. Jsem si jist, že z dobrého důvodu.
Pokaždé, když vzlétáme, riskujeme své životy, a to více způsoby než jen jedním. Zejména na nočních letech. Rozkazují nám létat ve stále nižších a nižších výškách. Připadáme jako obrovská práškovací letadla z říše temnot, a víme, že jednou nějaký Honza nebo Pepa na nás začne nad svým polem střílet puškou, až budeme práškovat při té jejich operaci Měsíční svit, anebo nějaká Mařka, až jí poletíme nad jejím tajným políčkem.
Vím, že na několik letadel se skutečně střílelo, a byla sundána dolů. Většinou ruskými, čínskými či korejskými zbraněmi. Ale v médiích se o těchto událostech nikdy nedozvíte, protože o našich letech nesmějí informovat. Určitě je to pravda, nikdy jsem neviděl podrobnější zprávu o našich misích v žádném veřejném médiu, kromě konspiračních a protivládních webů.

Tím, že odhaluji tolik informací, riskuji všechno, a lidí jako já je velmi málo. Dokonce i moje vlastní posádka by mě nechala zavřít a soudit stanným právem, kdyby věděli o tomto rozhovoru. Proto vám nemohu emailovat přímo. Ale bratranec mi říká, že i vy riskujete všechno, jen tím, že svým kolegů předložíte tyto informace.

Vzdávám vám poctu, pane, za to, že se stavíte proti zřízení a Velkému bratru.

Kdybych tak mohl zítra jet domů a nehrabat už minuty letového času. Postrádal bych leda roztomilé štěně Piper a závodní krysu Rat Tail Barn Racer.

Postrádám ty nádherné modré oblohy mého mládí, a stydím se, že tento sen zastiňuji aerosolovými mraky. Možná že se o tomhle dozví více mých kolegů pilotů, a rozhodnou se také vystoupit s odhalením.

Znám jenom malý zlomek celkového obrazu, protože všechno je kompartmentalizováno.
Kdybych se dověděl něco nového významného, pošlu email vašemu bratranci.

Poslední slovo od pilota bylo:
"Všichni piloti na dovolené se mají hlásit do 15. prosince svému velícímu důstojníkovi kvůli speciálním tréninkovým operacím, aby mohli být zařazeni do letů Indigo Fáze II, které by měly být zahájeny 21. ledna."

To byla jeho slova. Chtěl mi to zdůraznit. Domnívá se, že cíl jejich letů bude přenesen do oblastí na východě Kalifornie a Texasu, aby extrémní sucho postoupilo dále do vnitrozemí. Navíc se domnívá, že tam bude sprejována nová „extrémně toxická“ směs chemtrails. Bude použita nová technologie, která činí tyto speciální chemtrails zcela neviditelnými.

Atmosférickému ochrannému štítu nevěří ani on.

Je cítit kolísání mezi vojáky, a je cítit, že na povrch celého toho geoiženýringu probublává nějaká vzpoura.

Konec sdělení.

42 komentářů:

  1. No, zajímavé ! Ať už to psal kdokoliv, zní to velmi věrohodně. Avšak, jak bylo v rozhovoru řečeno, skutečný důvod práškování bude mnohem vyšší. S těmi satelity....Že by ten celý program měl vskutku úzkou spojitost s dobrou funkčností šmírovacích satelitů ?

    dan.

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych to viděla asi takto: Jestli nějaký čestný ojedinělý armádní pilot promluvil, tak je to jen z toho důvodu, že v této sféře chemtrailsování celé planety nemají globální korporace geoinženýringu dostatek zednářů. Jak známo, zednáři nejsou vůbec svobodní, jak se tak krásně rádi nazývají, ale naopak jsou to naprostí otroci, kteří se zavázali udělat jakoukoli špinavost, kterou jim jejich tajní nadřízení poručí. To proto, aby pak měli v životě všelijaké výhody, jako třeba zednář humanitární bombarďák Havel, který to dotáhnul až na stupeň Kadoshe. Prostě se tito lidi upíšou ďáblu vlastní krví.
    Dostatek mlčenlivých zednářů ovšem měli v případě zničení třech mrakodrapů, protože dodnes nikdo z nich nic neprozradil. Kolik jich tak mohlo být? Já bych to tipla tak na pět tisíc lidí.
    Při té příležitosti bych se zmínila o zpěvačce Martě Kubišové. Byla v mém mládí můj velký idol. Ale dnes, když mám své informace z internetu, tak už vím co byla zač. Prohlédněte si její písně Hej Jude a Ring o ding. Jsou tam různé symboly, mezi nimi třeba i kruh, kde jsou zavřená ústa. A my víme, že zednáři musí za všech okolností mlčet. A ten její manžel Jan Němec, to byl taky divný týpek. Není divu, že ji komunisti odstavili od zpívání, měli jsme zajistěn spokojený život na dalších 20 let. Bohužel sametová revoluce nás dostala a Marta rebelka se vrátila ke zpívání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 20:01
      K té M. Kubišové...mohla by jste popsat něco více o jejím bývalém manželovi Němcovi ? Docela mě to zajímá. Je mi jasné, že se Kubišová nehřeje na výsluní pro nic za nic. Díky

      dan.

      Vymazat
    2. Promiňte, ale odpovím Vám vyhýbavě. Sama si nagůglujte termín režisér Jan Němec a sama si udělejte o něm svůj obrázek. Pak náhle uvidíte mnoho různých souvislostí, třeba to, že když se ženil s Kubiškou, tak tam byl na jejich svatbě přítomen jeho bratranec Havel i s manželkou Olgou Havlovou. Nebo že jeho první ženou byla Ester Krumbachová, velká přítelkyně režisérky Chytilové i Havla, atd atd. Těch souvislostí je strašně moc a všechny do sebe zapadají- oni ti spřízněnci zkrátka tvoří takovou jednu velkou pravdoláskovskou rodinu a jednolitou kulturní frontu.

      Vymazat
    3. Výborné a přesné odhalení těch, co si zde již 25 let hrají na ne demokracii ale démonokracii !!!

      Vymazat
  3. Keď okom viditeľné chemtrails nahradí chemtrails neviditeľné, tak znova budeme vidieť na oblohe len lietadlá s contrails (rýchlo miznúce), ktoré neviditeľné nebude, a tým že nebudeme vidieť chemtrails "v akcii" pre jeho neviditeľnosť ktorá sa vraj má stať realitou, TAK SA CHEMTRAILSOM PRESTANEME DO ZNAČNEJ MIERY ZAOBERAŤ, LEBO ČO OKO NEVIDÍ, TO SRDCE NEBOLÍ..... A toto tie svine chcú.......

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně ! Můžou tam rozptylovat ještě vetší sajrajt než doposud, pro lepší osev náhlých epidemií a obvinění někoho, koho bude zapotřebí bombovsky humanitarizovat ... souhlas i s dovětkem :)

      Kaštan

      Vymazat
    2. VŽDY to je i bude vidět. Stejně jako doposud. Nic nelze skrýt.
      :-)

      Vymazat
    3. ONI opravdu sprejujou i průsvitné svinstvo, které je vidět jen za východu nebo západu (ostré úhly nízko nad obzorem) slunce, jinak jen stříbro bílé halo místo modré oblohy nebo chemodeky.

      Vymazat
  4. jestlipak ty zavreny usta v kruhu nemaj znamet spis "Claude os, aperi oculos".........ZAVRI PUSU, OTEVRI OCI....zvlast je to pekne videt v klipu Hej Jude, kde jsou zavreny usta v kruhu, na kterym jsou ctyri oci dokoran a to cele je na krestanskym relikviari....preklad? ...MIN MLUV a VIC PREMEJSLEJ.....latinske rceni

    Honza

    OdpovědětVymazat
  5. No podle jednoho pána který měl internetovou televizi ale už skončil. Je cílem vytvořit na nebi velkou obrazovku pomocí hliníku a satelitů promítat falešnou mimozemskou invazi nebo falešný příchod Ježíše. Někde jsem četl že atmosféra se změnila na nějakou plazmu takže možná na tom něco bude. Ale příchodu Ježíše nebude předcházet žádná šou ale přijde jako zloděj v noci:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prečo tu stále spomínate Ježíša? On možno už aj zabudol že tu na zemi niekedy bol
      (ked tu vôbec bol a či je to jedna a tá istá osoba) a je mu to už teraz možno aj jedno...:-)
      Celá biblia v takom stave ako nám ju podhadzujú je poprekrúcaná v prospech hajzlov ktorý držia ľudí na uzde pomocou strachu...
      Prosím vás spamätajte sa...
      Celá cirkev a náboženstvá sú najväčší ojeb v historii ľudstva...
      Už len jedna vec na túto tému: Pred pár rokmi som vyplnoval tlačivo na sčítanie obyvateľstva v SR.
      Bola tam položka že vierovyznanie alebo náboženstvo. A pod tým pár okienok na poznámku.
      Tak som napísal: kresťan... a do poznámky: POKRSTENÝ BEZ MÔJHO SÚHLASU...
      Ako ti niekto môže zadať pár mesiacov po narodení či budeš moslim,katolík,žid atd???!!!
      A ešte jedna závažná a do očí bijúca vec ktorú všetci kresťania aj s ich satanistickým Vatikánom prehliadajú:
      Ako môže byť hlavný symbol náboženstva človek trpiaci na kríži??? !!!
      Komu sa klaniate?
      Bohu? Ano jemu sa klaniam...
      Ale nebudem to nikdy robiť cez nejakých šarlatánov v tejto " náboženskej" spoločnosti...
      A ešte k tej téme o našich kolegov z vesmíru...:-)
      Sú tu, ale my im nestojíme za to aby sa s nami spojili...Čumia na nás ako my v ZOO na zvieratká a kurevsky sa škeria aký sme tupý....:-)))
      Akurát teraz beží jeden dobrý seriál na českej stanici(je tam v znaku zoom)
      A je to tam dobre vysvetlené. Keby nás chceli mimozemšťania napadnúť už dávno by sme tu neboli... Ale ked niekto chce ovládnuť nejakú planétu aby tam mohol rozvíjať svoje impérium,
      tak to spravý po tichu, votrie sa medzi nás a pomaly náš systém rozloží pomocou konfliktou,strachu, nenávisti medzi náboženstvámi, až ráno zas vstaneme a budú nás zas nahánať na panské ako otrokov, ibaže otrokári nebudú DOMÁCI...

      Vymazat
    2. Ved to...
      Už sa nám vtierajú pod kožu a my si to ani neuvedomujúme...
      Ako šváby. Po tichu ale isto...

      Vymazat
    3. Já jsem psal jen to co jsem viděl na té iTV a nemluvil sem o skutečných mimozeštanech ale o falešné invazi pokud vám něco říká například project blue beam. A stím co říkate cirkvi souhlasím je to jen uctívání destrukce člověka ve formě člověka na kříži. Ale zbytečně se ohrazujete proti něčemu co jsem nenapsal. Ale to že někdo věří na Ježíše je jen jeho věc. Neplette si víru a církev. Věřit může každý čemu chce.Stejně jako američani doplácí na pověsti kvůli jejich politikům stejně tak doplací i věřící. Protože všechno je pravda jelikož Bůh je vše co existuje i neexistuje v naší iluzi reality takže i lidé zvířata rostliny planeta. Náboženství vzniklo z mýtů našeho kolektivního vědomí. No pokud věříte tomu co je v televizi tak jste opět naletěl na jejich propagandu to je to samý jako by jste věřil bibli protože to ovládají stejní lidé.

      Vymazat
    4. To jste napsal pěkně bingo!

      Vymazat
    5. anonymní 23:05
      Klanět se člověku na kříži je opravdu zvrácenost, byť si miliony lidí myslí, že to tak musí dělat, protože jsou křesťané. Tito křesťané, bohužel, mají k duchovnímu obrození stejně daleko, jako kdejaký "zbožný člověk".
      Přesto vše bych na vašem místě tu Bibli a Ježíše nezatracovala. Pravda je nakonec víc ohromující, než se dá "lidským" slovem vylíčit.

      dan.

      Vymazat
    6. Pro Anonymní17. prosince 2014 19:25
      Nevíte co povídáte, máte z toho pořádnou bramboračku

      Vymazat
    7. Chcete povedať asi to že Ježíš si zobral na seba hriechy iných aby im uľahčil karmu?
      To by bolo šľachetné. Ale aby mohol pomôcť všetkým "hriešnikom" tak by tam
      musel vysieť nonstop...

      Vymazat
  6. No já som už počul o tom a to ohľadom vypúšťania tohoto bordelu komerčnými lietadlami ,ktoré majú zavesené tieto nádrže pod krídlami pri motoroch a sučastne so spalinami sa zmiešavajú ,tak aby nebolo podozrenie , že sa niečo vypúšťa. My to vidíme ako biele pásy za motormi

    OdpovědětVymazat
  7. Na zde diskutovaná témata psala i americká psycholožka Dolores Cannon s dlouhodobou praxí (http://inner-light.ning.com/profiles/blog/show?id=6370783%3ABlogPost%3A252789&commentId=6370783%3AComment%3A264534). Z odkazu na její závěry vyplývá, že Země je jednou z nejhustějších planet ve vesmíru. Duše, které se sem vtělí, je považovaná za statečnou, protože to tady není lehké a to zvlášť pro duše, přicházející do pozemského těla z vyšších dimenzí vesmíru. A teď do toho ten temnářský terraforming... Proč sem ty duše šly? Protože poslechly volání... Země prý prochází velkou proměnou, kdy se celá posouvá do nové frekvence. Jde o to, aby planeta nevybuchla, protože by to narušilo celý vesmír. Proto mnoho duší jde, aby pomohlo. Sem, až za závoj pozemské karantény. Jdou i ti, co pomáhají za karanténou a zatím, až na výjimky, nevstupují. Dobře vědí, proč. A když jdou duše, tak to znamená vice světla. A více světla znamená, že vítězství by nás nemělo minout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vítězství je jisté, to ano, ale ještě budeme muset projít dlouhým údolím hoře, bolu a smrti, než to všechno satanské na Zemi skončí. Musíme vydržet, protože v cíli nás čeká Zlatý věk.

      Vymazat
  8. https://www.youtube.com/watch?v=bzQk0vpk8UA

    Simon PArkes - anglicky politik
    video obsahuje moc nezminovanou informaci o tom, proc se pouziva chemtrails. Udajne to souvisi s fenomenem UFO...

    OdpovědětVymazat
  9. ale prosim vas stacilo by na to exit z nata a bolo bi po parádě len ze naší fasmeni politici su spini amerikanom sa tlacia do r... media.a celi ten cirkus do pi...kto sa prida k americanom ved to su diabli cela ta politicka haved

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správně, jsou to diabli každým coulem

      Vymazat
  10. na zemi se měni klima stejně jako každých 26000 let. at už je to samovolné nebo jsme k tomu přispěli. myslím že postřikem chtějí udržet podobné podmínky na zemi jak to jen jde a oddálit katastrofu. mrkněte na video, zajimávý dokument. youtube.com/watch?v=a-cHTLPEiRs

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ONI to hrají na dvě strany : na jedné chtějí udržet stávající klima, na druhé klima zneužívají k planetární depopulaci na pouhých 500 mil.lidí. Sedět však na dvou židlích nelze, a proto se jim to dřív nebo později vymkne z rukou, a bude na Zemi mela, jakou lidstvo od Potopy nezažilo. Proto musíme ty zvrhlíky ve vládách svrhnout a sebrat jim veškerou moc nad námi i nad planetou, jinak to bude náš totál konec.

      Vymazat
    2. To sice ano, ale za cenu téměř úplného vyhubení. Je pro nás nepředstavitelné, že poslední celoplanetární katastrofu přežily jen desítky možná že až jen stovky lidí, jinak všichni ostatní zmizeli ze Země.

      Vymazat
  11. Svet je jedno veľké laboratórium. Ľudia sa počas histórie diania prispôsobili aj horším veciam ako je chemtrails.

    OdpovědětVymazat
  12. Ikdyž budou ty stopy neviditelný,tak ocet se dá vyvářet furt,kyselina citronová z pevnýho stavu jen občas (smrdí to a sousedi můžou nadávat,hlavně pokud maj venku prádlo).A jestli budou z nějakýho jinýho materiálu,budou se třeba víc výrazně barvit,než se rozpadnou.Ty současný buď najedou do oranžový nebo růžový,ty mráčky z jiný směsi zas ztmavnou.To barvení platí jen pro už rozfoukaný a nasáklý vodou,ty čerstvý mizej okamžitě do půl hodiny po zahájení varu.Největší sranda je sledovat,jak se snažej a nejde jim to:)

    OdpovědětVymazat
  13. Skutečným důvodem proč vzniklo chemtrails je prý, aby se planeta ještě víc uzavřela před vesmírem a na planetu vstupujícími vysokými frekvencemi z oblasti vesmíru kam míříme.
    Chtějí nás udržet v matrixu a nechtějí, abychom se tranformovali na vyšší úroveň bytí a také aby nás pomalu ale jistě otravovali a způsobovali různé viry.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta filmová trilogie Matrix přesně ukazovala, co temnáři s námi a planetou zamýšlejí. Ty filmy ukazují jejich plány, které se začínají reálně uskutečňovat, a my jako tupé ovce si toho nevšímáme.

      Vymazat
    2. Ta filmová trilogie Matrix přesně ukazovala, co temnáři s námi a planetou zamýšlejí. Ty filmy ukazují jejich plány, které se začínají reálně uskutečňovat, a my jako tupé ovce si toho nevšímáme.

      Vymazat
  14. počul si zle , dohladaj si interier lietadla , ktore rieši tuto zaležitosť , fotiek je dosť . interier ,,,,

    OdpovědětVymazat
  15. Ohledně těch návštěvníků z vesmíru:
    Já si myslím, že jich je několik druhů. Někteří hodní a jiní zlý (šediváci?). Ty zlý mají smlouvu s USA (50. léta 20. stol.), že nám poskytnou moderní technologii a oni jim dají lidi (únosy) na pokusy. A do toho všeho nám mocní chtějí udělat hologram na obloze s mimožemšťany apod. Takže až přijdou bude se muset rozlišovat, kteří jsou hodní, zlý či co je skutečné a co hologram.. Máme se na co těšit. Myslím, ale, že to nakonec dobře dopadne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to vymyšleno tak, že na obloze se budou objevovat hologramové projekce lodí vetřelců, ale útočit na Zem skrze ně budou útočné a satelity vyrobené na Zemi lidmi. Takže to bude celkem reálně vypadat jako skutečný útok mimozemských lodí !

      Vymazat
    2. Můžete být klidní, žádné hologramy nebudou, projekt Blue Beam byl odstraněn Světlými bojovníky a proces odstraňování pokračuje až do odstranění posledního temnářského krámu.

      Vymazat
  16. Zajímavý článek o tom co mají USA v plánu (Ukrajina, Rusko, Blízký východ, Afrika, Dolar, ropa, plyn aj.). Trošku jim to Rusko překazilo s Krymem, ale zatím jim to jde podle plánu. Doufám, že jim to někdo překazí.

    http://aeronet.cz/news/sedm-zemi-do-peti-let-a-americky-dolar-vstava-z-mrtvych-ukrajina-splnila-ucel-isil-dobyva-irak-a-syrii-prave-dobyva-strategickou-kobani-turecko-dela-mrtveho-brouka-kurdistan-se-raduje-jeste-mu/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krym je strategické místo klíčového významu především kvůli archeologickým a speleologickým nálezům...pyramidy a další artefakty nepozemského původu ! Podobně jako tomu bylo v Iráku a Afghánistánu ! Rusové si ale tuto oblast vzít nedají, dobře vědí proč !

      Vymazat
  17. Velmi věrohodné, co? Obzvlášť když čtete, to co číst chcete...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I ty kuliferdo závistnický, neber jim ty hračky :-)

      Vymazat
    2. Vyměnil bych ve tvém komentáři jedno písmeno ;-)

      Vymazat
  18. A ešte niečo.
    Som tu zas ja ten " samovršah"
    Bol tam jeden chlapík "na psychiatrii"čo o sebe hovoril že je boh a satan v jednej osobe...
    Tak som sa ho spýtal: vidíš túto stoličku? Tak ked si unavený a sadneš si na nu to je boh...
    Lebo ti pomôže, ty si oddýchneš. Ale ked ju chytím do rúk a rozbijem ti s nou hlavu, to je satan...
    Takže všetci a všetko okolo nás je to čo mi z toho spravíme...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.