2. června 2015

Chemtrails 31. 5. 2015

Díky čtenářům za příspěvky k včerejšímu vydatnému celodennímu sprejování! Jistě je to spjato s udržováním velmi teplé vzduchové hmoty nad naším územím. 

...Nešlo si toho nevšimnout, ale jak jsem koukal kolem sebe, tak lidé koukají před sebe nebo jen tupě​ na zem (co kdyby náhodou někomu vypadla třeba dvacka) nebo k sousedovi, co má nového abych mu to mohl závidět nebo poškodit a nahoru se nikdo nepodívá a když náhodou jo, tak si ničeho ani nevšimnou. Lidé strašně rychle zapomínají stejně tak rychle, jak rychle jde dopředu vývoj. Pryč jsou ty doby, co já pamatuji, když jsme si hrávali pod krásně modrým nebem, které vydrželo být modré i týdny. Další generace už budou znát "Modré z nebe" jen jako čokoládu ( jestli se tomu dá tedy u nás vůbec říkat čokoláda). Je to hodně smutné.


Fotky v příloze ukazují a potvrzují, jak to vypadalo 31.5.2015 u nás....









Karlovy Vary: Posilam ti foto ke vcerejšku (31. 5. 2015). Cca za hodinu to meli hotové, proste mazec.












A ještě můj příspěvek z Českých Budějovic:
Navečer nad mou zahrádkou: Večer rádi dělají oblouky a vějíře z oblouků (bohužel se to špatně vejde do mobilu).



48 komentářů:

  1. Schválne - idem počítať tých, ktorí nečumia do zeme. Lebo dolu nosia hlavu zvieratá, pozerajú čo by zožrali. Nič proti im, ale my sme ľudia, s širším záberom a videním Či už oslepnutí ?... Kriste, asi nám stuhne aj krčná chrbtica keď ju nerozhýbeme. Všimli ste si tých pohľadov, upreté kamsi pred seba, do blba, ešte tak šmahom do Lidlu či iného marketu, kde sú zľavy.... či aby som stihol v telke fotbal,... ? :-/ Chjo, všetci sa ponáhľajú, ale kam ? - Nuž to som tu naplodila , že ?

    OdpovědětVymazat
  2. Hm, orgoneti, verili by ste, že toto som vídavala v r. 2003 u Plzne ? A v noci tam lietali svetielka - ufká , požehnane. Dokonca jedno veľké, dokonca dali v telke, videla som v hospode. A dokonca to bolo v správach.... jj, ale sme "pokročili" v informáciách :-(
    BE.

    OdpovědětVymazat
  3. A jaký býval dříve sluneční svit?! Krásně zlatě-žluté světlo se rozlévalo všude již od rána a dávalo ostrý krásný stín. Dnes když je jasno, již dopoledne v jedenáct je jako dříve v 7 - 8 hod. večer. Za chvíli možná již nebudeme znát ani sluneční stín. Snad jen ten bílý jako od žárovky. Jednou se to však opět změní, ale bude to pro lidi hodně těžké!.

    Anti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi pláčete na špatném hrobě.Je potřeba se sjednotit.Podpořte www.nova-narodní-strana cms.Jedině jednota pomůže.

      Vymazat
  4. K.H. Mácha patrně cestoval časem do roku 2006 a podal o tom zprávu. hned na začátku, první čeho si všimnul: pavučna na nebi. Tak asi fakt něco lidi ovlivnuje aby nahoru nekoukaly? co myslíte? Jak to že on si toho všimnul okamžitě?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. J. Neruda patrně také cestoval časem a podal o tom zprávu: Jak lvové bijem o mříže...vždyť co asi vytváří skalární síť, implantáty a další temnářské technologické verky - mříže. A za těmi mřížemi nás temnáři drží v galaktické izolaci a karanténě. Ale den, kdy mříže budou rozbity, se blíží a blíží...

      Vymazat
    2. Temnáři to dokázali skrze tablety, smart mobily, androidy a další podobné "sra.ky". Vždyť si všimněte, kolik lidí čumí do mobilů a tabletů i při chůzi, nebo kdekoli se chvíli zastaví. Navíc ti, co si dávají do uší sluchátka, jakoby v ten moment přepnul jejich mozek do jiného módu, a vypadají a chodí jak někým ovládaná zombí. Jeden kolega, když jsem na něj promluvil asi z půl metrové vzdálenosti, a měl v uších sluchátka, nereagoval ani, když jsem před ním mával rukou, že mu chci něco sdělit. Až když jsem se ho dotknul, se lekl, a že co je ... jakobych ho z toho módu přepnul nebo vypnul.

      Vymazat
    3. Jak lvové bijem o mříže, a my ty mříže rozbijem. A těm, co nás za nimi drží, dáme přes držku.

      Vymazat
  5. A co ocet a orgo... (ne) pomáhá? Já to používám "furt", jenže pro mne, samostatného "činitele" je to dost nákladné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny tyto věcičky fungují stále stejně a musí složení postřiků je pořád stejné (zvyšuje se pouze počet radarů a dalších ohřívadel, takže rozplyznutí chemostopy je rychlejší) a letos používají spíše postřik na podporu sucha, létají výše a dávkují více (vzhledem k nižší koncentraci při dopadu si to mohou dovolit). Tím, že odrazí více energie zabrání odpařování vlhkosti a zabrání i tvorbě "beránků" a přirozenému koloběhu vody. Každý deštík je pečlivě naplánován, včetně toho kde otevřou/roztáhnou ozonovou díru a nechají vše pod ní důkladně upéct. Je to krásně vidět na lidech jak začínají červenat. Ale proč reaguji proč ta poznámka o náročnosti, tady octují či jinak brojí proti tomu svinstvu stovky lidí, ale kdo má problém, že je to drahé tak at toho radši nechá a zařadí se pod již "otrávenou" většinu, která nemá v žádném případě šanci prozřít. Bud to berte jako koníček, zdokonalujte se pak zjistíte jak na ně. Ano je to jen o zkušenostech a znalostech (na net snad už může dnes každý) záleží na teplotě, vlhkosti, intenzitě svitu a pak méně na rychlosti a směru větru až to zkombinujete pro vaši polohu tak si ani neškrtnou. Za 4 roky mě to stálo víc jak 120 t.(nejen chemie, ale i přístroje, odpařováky, měřidla atd.), ale nelituji odměnou můžou být třeba kyselé ksichty pilotů kontrolních hadroletů a na zvednutý prsteníček zareagují třeba "meziplynem". Vůbec to celé neberte jako zkázu a problém, pokud je tam nějaký přímý dopad na zdraví tak bude menší než každodenní "nejedovatá strava" mluvím pouze o rozptylované chemii o záření si již tak jistý nejsem. Je to jen obrovský business a máte možnost jim házet klacky pod nohy. Již za dva roky zkušeností jsem měl úspěšnost okolo 60 %, dnes v podstatě když se rozhodnu, že jim tu frontu nechám nad sebou "chcípnout" a to se na 95% stane. Aneb máte možnost si řídit barvu oblohy nad sebou sám , ale je tu i možnost jen fnukat a být naxranej. Žádný samostatný činitel není, je nás dost a nejen v čr, tím neříkám, že nejsou potřeba další správně naladění lidé, tak hurá do toho.

      jandera

      Vymazat
    2. A to rozeženeš jen mraky.Položím otázku.Kam se to svinstvo všechno snese?Nám na hlavy a do našich vod.Do vod,které pijeme.Najde se někdo,kdo má přístup k rozborům vody z našich přehrad a pošle sem rozbor co pijeme.Byl by to zajímavý článek.
      Předem dík.

      Vymazat
    3. Proberte se staršími příspěvky na Orgonetu, a najdete několik článků s rozbory vody v Římovské přehradě nedaleko od Č.Krumlova. To zjištění stojí za to, jaké svinstvo musí vodárny čistit !

      Vymazat
    4. Zůstává otázkou, co vodárny vlastně čistí, a kolik chemo svinstva do vody ještě přidají.

      Vymazat
    5. RE: JANDERA
      Nechce se mi uvěřit, že toto provádíte a Temnáře to nechává chladnýma. Buď máte hodně silnou ochranu nebo je to blbost.
      Nedávno jsem totiž začal s výrobou orgonitů pro svoji potřebu a netrvalo dlouho a už mě monitorovali po tom, co jsem pár kousků vyndal pod nebe.

      Vymazat
  6. Od 20.3.2015 pozoruji oblohu denně. Svářecí sklíčka č.8 a č.13 rovněž. Je to strašné, ale ani jediný den !!! nebyl košér, jak by řekl obřezanec. Jsou pamětníci na oblohu z doby zastaveného letového provozu po erupci sopky myslím v dubnu 2010 ? Už druhý den byla obloha jako za Franze Josefa. Nádherná. A modrá... bez chomofiltru. Bože, snad ji ještě jednou uvidím....

    Petr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano Petře, taky jsem se tahdy kochal! Byla to nádhera!

      Vymazat
    2. To pochybuji,že uvidíš.Stát vlastní už jen 20% ČSA.Jak dlouho bude trvat,že stratíme vládu nad vzdušným prostorem,To si tu budou lítat !!!!!!!

      Vymazat
    3. Už jsme tu vládu dávno američanům předali. Copak nevíte, že těsně před první válkou v Iráku (Kuvajt), naši kolaboranti s amíky podepsali dohodu, že si jejich letadla mohou nad našim územím létat, jak se jim zlíbí. Nikdo je tudíž nekontroluje, proč zde létají,a co tu vlastně dělají. Z toho důvodu mají zřejmě vzdušný prostor nad ČR (ale možná nejenom ČR) něco jako "líheň" chemtrails, odkud to pak celé nebo části přetransportují pomocí haarpů, eiscatů a dalších hejblátek na místo určení. Pokud tomu tak je, měli by amíci ČR platit jak hrbatí, a ne mít vše zadarmo, jak jsou ve světě zvyklí !

      Vymazat
  7. Tak v Praze jsem si také všimnul, že to hodně zrychlili a mají nejspíš nějakou novou technologii. Začínají vždy kolem sedmé ranní a za hodinu, hodinu a půl je to hotovo. Navíc nějak museli upravit i složení, nebo to stříkají výš, protože se zatměním přichází v podstatě okamžitě i citelné ochlazení - jako by člověk vyměnil hřejivou žárovku za studené světlo zářivky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podobně to funguje na Měsíci. Jakmile zajde slunce, okamžitě mrzne až praští.

      Vymazat
    2. Terraforming Země v příkladech, nic jiného.

      Vymazat
    3. No kdo ale Zemi terraforminguje,upravuje a proč ?

      Vymazat
  8. https://youtu.be/fRywAMBtCuo
    Muj timelapse čáry, která mne zaujala. Za hodinu a něco de rozplynula.

    OdpovědětVymazat
  9. Válej to s chamtrails i v noci, zrovna 30.5.2015, kdy byl měsíc krásně vidět, osvětloval čerstvé chemo čáry na obloze. Je to smutné, že ještě nechápeme, že se tohle děje za záštitou NATO základen. Je to akce Američanů a snaží se do toho nahnat celou Evropu, což se jim daří. Proč Klaus, podepsal přelet NATO letadel, bez udání důvodů a bez evidence ? Vystrašili Evropu, i CZ a SK, republiku, bleskovými 500 letými povodněmi.
    Vytvořili si na burzách systém, na obchodování s počasím. Je to největší levota a špína.
    Nic se neprojednává na veřejnosti, če to je vše v utajení NATO. Takže na nejvyšší možné úrovni bezpečnostího utajení. K těmto informacím nemá nikdo přístup, ani prezident státu. Pokud vyloženě o to nepožádá.
    Banda zaprodanců ždímá svět z peněz, všemi dostupnými prostředky. Ale světu tím, prý pomáhají. A lidé raději sklopí hlavy a koukají, jak se nám vytrácí příroda, zdraví, život.
    Myslím, že to spousty lidí tohle všechno ví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud zůstanou jen nečinnými ignoranty, brzká smrt je nemine !

      Vymazat
    2. Při posledním úplňku Měsíce byl v noci viděn v barvě žluťoučkého citronu. A v tom samém odstínu měl kolem sebe žlutou záři. Jev docela nevídaný.

      Vymazat
  10. mraky jdou proti sobe v ruznych vyškach od letadla s cirusy pomalu na jednu stranu a nižší mrazakove proti rychle jak muže vítr byt proti sobe?

    OdpovědětVymazat
  11. Lidi, nechci vás strašit, ale mám informace, že nyní se sprejuje Chemtrails verze 3.0. Až se dočkáme verze 4.0 tak vězte, že obloha s chemooblačností, bude barevně vypadat asi tak, jakobyste seděli v autobuse a koukali se kouřovými okny ven. Takže vlastně ve verzi 4.0 by už měly být kouřové clony, jako když se díváte ze zájezdového autobusu ven. Důvod proč se tolik stressuje s tím Chemtrailsem, aby co nejrychleji zakryli oblohu, tedy proč jsou v tom divocí je několik důvodů
    1) Náhrada ozonové vrstvy, aby lidi nedostávali ze Slunce nežádoucí záření způsobující rakovinu.
    2) Boj proti globálnímu oteplování
    3) Boj proti neuródě. Tady to bude znít pokrytecky, ale díky Chemtrailsu, nemáme spálenou zeleninu a ovoce, kdyby ta vrstva nebyla tak máme silnější záření a to by mohlo spálit úrodu. Avšak chemtrailsový pyl padlý z nebe zase ničí a hubí hmyz a včely
    4) Odclonění slunečních transformačních fotonů, aby nedocházelo ke globálnímu probouzení lidstva, aby se nemohla reaktivovat 24 vláknová DNA
    5) Odclonění slunečních paprsků, aby tolik nepoškodily buněčnou strukturu zvláštních Reptoloidních bytostí, kteří žijí v podzemí a kteří se chystají poprvé po tisících letech opustit svůj brloch a vyfárat na povrch. Kdyby tohle nebylo, tohle sluneční záření by je spálilo ( jako upíry ve filmu, když se rozednívá ) Tato rasa má stejné příznaky jako Vampíři-Draculové, musí se ukrývat ve tmě, a s tlumeným světlem, neboť příliš silné ostré světlo nesnáší, bolí je to, zabíjí je to. A tak je Chemtrails dělán ze soucitu k nim :-) ( dodávám ironicky ) Tato rasa se chystá poprvé ven na lidi, aby tak mohli přicmrndovat Iluminátům a kafrat jim do jejich roboty, musí vylézt ven na povrch a tohle je jen začátek. Zatím zjišťuji informace o této zvláštní reptoloidní rase, jen se ví to, že sem přistáli v noci za zvláštních podmínek, odletět zpět mimo planetu prý nemohou, díky strážcům vesmírného pořádku ( neplést s NWO, prosím ) .....
    6) Vlastně poděkujme Chemtrails inženýrům, že díky nim tady nemáme v létě 40 stupňová vedra a v zimě zas 20 stupňové teploty. Protože to bychom pak skutečně mohli v Praze u Vltavy pěstovat banány. Takže nám tady udržují chladnější období.

    Jinak samozřejmě existuje metoda, jak si zdiagnostikovat vdechnutý chemtrailsový pyl. Měli byste cítit na nosní sliznici takový polymerový a nakyslý pach, nedá se to bohužel přesně popsat, ta metoda existuje, ale už přesně nevím jak se zjišťuje.

    Jinak nechci strašit, ale jestli si někdo myslí, že jsme se v roce 1996 z Noci Svaroga potažmo v roce 2012 vyhrabali z věku Kali Juga ten se plete, čeká nás ještě finální kolo Kali Jugy, a které skončí, přesně jak předpovídali Astronomové 21.12.2112, to je ten oficiální datum, kdy má končit Mayjský kalendář. S pozdravem Anatolij.

    OdpovědětVymazat
  12. u nás na šumpersku je to každý den. Když se podívám na ty lesy jak jsou zdevastované tak je my ztoho nanic. Proč to nikdo nevidí.A ten hnusný smrad vnoci.To taky nikdo asi necítí.

    OdpovědětVymazat
  13. Právě jsem přišla z noční procházky a u nás na Svitavsku to v plné polní začalo v 22.30 h a pěkná garda ! Jedno letadlo za druhým. Same kříže ...Valí to na nás i z velkých letadel , tryskace ...tyto manévry, co se děly na obloze dopravní letadla neudělají .

    OdpovědětVymazat
  14. Ty 2 stejné fotky (2+3, to Slunce se 3 mráčky pod ním) to je regulerní tvar žluté usměvavé a spokojené lebky :-)

    Kaštan

    OdpovědětVymazat
  15. Tak tento diskuzní příspěvek 2.6.2015 20,49 hod. podepsaný jako Anatolij je klamavý. Nevěřte tomu, je to tzv. disinfo, kterého se pouší mraky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, dost podstatná věc lidem uchází. To že chamtrails, odsává veškerou vlhkost z atmosféry a ta je větrem ( HAARP ) posílána jinam. Takže výsledek, Naprosto zbavená atmosféra vlhkosti, přes kterou může Sluneční paprsek lépe procházet. Ona ta vlhkost v naší atmosféře je potřeba.
      Jediné co však vidím, neustále dny zahalené do jedné velké oblačnosti a déšt nikde. Po týdnu vyleze Sluníčko a spálí nás. Protože atmosféra je prázdná, bez molekul vody, na které se nabalují částice prachy atd. To samo je přirozenou clonou slunečního záření.
      Je to všechno velká lež, namluvit nám, abychom se báli Slunce. Bojím se zatím jediného a to, že lidská hamižnost a nevědomost, zároven s mocí, způsobí obrovské škody na celé přírodě.
      Ani naše vláda o tom nemůže mluvit veřejně, protože chamtrails a HAARP, jsou tajné armádní programy.
      Kdo řídí svět ?

      Vymazat
    2. Chamtrails a HAARP, je ve vývoji USA army a Pentagonu. Je to válečná taktita na lidi a živou přírodu, pod záštitou té největší vojenské moci. Ani samotní prezidenti státu (loutky) nesmějí tyto záležitosti, probírat na veřejnosti ani v soukromí.
      Války jim slouží k rozšiřování těchto technologií po světě. Egypt , Lybie, Syrie, Evropa atd. Klasická metoda, zpustošit ekonomiku, podlomit vládu státu, vystrašit obyvatelstvo, nainstalovat vojenské technologie. Státy, které nespolupracují, jsou ničeny, klimatickými systémy, které nemají status zbraně. Na veřejnosti se musí mlčet, tudíž důkazy nejsou. To co se provádí na urovni geopolitiky, je mimo rámec občanů a voličů. Pokud neprojevíme zájem s tím něco dělat, bude už možná i pozdě.

      Vymazat
    3. Jak připomíná německý léčitel Franz Erdl, nejvíce bolestí lidí na duši i na těle pochází od mimozemských entit podporujících anomálii temnoty. To jsou ti loutkovodiči "mocných" tohoto světa. Naštěstí jsou i vyspělé mimozemské bytosti lidstvu nakloněné a vše spěje k finálnímu rozuzlení. Naštěstí ne až za 100 let, ale v době, které se mnozí z nás dožijí. Dávná africká královna Sybila asi měla pravdu, že velká změna měla přijít s rokem 2000. Ale temnáři na to vlítli, aby tomu zabránili nebo aby se to aspoň odkládalo a odkládalo. Velký zádrhel vznikl v Africe...Opoždování tak trvá 15 let...Teď to ale nabírá jakýsi pozitivní zlom v náš prospěch. Pár slov na svých stránkách o tom napsal i Erdl - že může sledovat pohyby, které vypadají na velkou změnu. Blokády slábnou.

      Vymazat
  16. Zdravím,
    asi se už opakuji, ale nedám mi to. Letos je o hodně málo včel na zahradě. Pozoruji to, jenom čmeláci, včelu vidím občas. S těma včelama je to na průser.. Slunce je silné, jak zajde je rychlé ochlazení během chvlky, není to pozvolné. Když jsem vlezla do koupelny, která má i podkrovní okna, tak jsem se včera lekla co to je. Byla zalitá silným , nezvykle světlým rozptylem slunce. To jsem žádný rok nezažila, takou agresivitu slunečního záření. Po zahradě mám rozložené misky s vodou jako každý rok pro ptactvo a večer tam pijí ježci-to jen okrajově. S těma včelama mám obavy, ale možná jsem paranoik, ale je jich tak moc málo na zahradě s porovnáním i z minulého léta. Všiml si těch včel ještě někdo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 8:02
      Máte pravdu a není divu. Rovnováha ekosystému naší planety je zoufale narušena a úbytek drobného hmyzu (ne jen včel) je jedním z velmi viditelných jevů této brutality vůčí přírodě. Hmyz má velmi jemný, maličký trávicí a dýchací systém. A nyní je tu moderní vynález hnojení chemikáliemi, chemtrailis (chemické mikroskopické složky těžkých kovů), taktéž pro lidské ucho neslyšitelné vysoké frekvenkční zvuky (Haarp) a to vše se rok od roku stupňuje. První tedy vymírají slabší, citlivější organizmy (včelky) silnější přišli na řadu asi tento rok. Proto rok od roku je jich méně. A vše bude pokračovat. Otrávený hmyz polknou ryby ve vodách, žáby či ptáci. Až nebudou mít co žrát, začnou ve velkém vymírat i vodní živočichové a s němi ti, co se vodními tvory živí. Z hladu. Všimněte si, mimojiné, že i mouchy jsou velmi krotké. Není již velký problém lapit dvě mouchy jednou ranou. Už jsem slyšela názor, že hmyz létá jako opilý či ospalý. Ve skutečnosti však pozorujeme jen ty zatím přežité silné jedince jednotlivých řádů, kteří jsou vším, co je ve vzduchu (co jsem uvedla výše) jednoduše přiotrávení ! Vlastně bychom nad nimi měli plakat a ne se radovat, že ještě žijí. Kdo ví, kolik bolesti si musí tento drobný hmyz zakusit z otravy ? Je to opravdu průser, že včelky vymírají. Zažíváme dominový efekt rozpínavosti člověka. A bude to nabírat na tempu. Logické.
      Proč to píšu ? Jsou tu dohady, že celosvětové probuzení může přijít za 50let, za 100 let či za tisíc. Zde odpověď pro věřící i nevěřící. Korporace se nevzdají svých zisků, nevypneme motory, nevrátíme se ke koním a k pluhům a už dnes ,ještě více než minulý rok je viditelné všem, že včel a čmeláčků je ještě méně, než loni. Ne tedy za 50 či sto let. Ale už do pěti let bude jasné, kam nás pár chamtivců dostalo. Dominový efekt ve všem a všude, vysněný svět se mnohým zhroutí jako domeček z karet ve velmi rychlém sledu. Zbytek si domyslete. Avšak, tak daleko jako Hollywoodský film to nedojde. Srdečně zdraví

      dan.

      Vymazat
    2. Ano. A nejenom včel a čmeláků. Také jsem do dnešní doby nezaznamenal ani jeden výskyt mšic oproti loňskému roku. Loni mě likvidovali skoro vše, jak na zahradě tak i ve skleníku a letos jsem neviděl ani jednu. Mluvím o těch zelenožlutých. Jinak vrba se osypala nějakýma černýma potvorama podobné mšicím, které jsem zase neviděl vloni.
      Jinak mám na zahradě kubíkovou nádrž na dešťovou vodu a letos ta voda strašně páchne. Páchne to jako žumpa. Řekl bych, že letos na nás vypouští hrozněj sajrajt.

      Vymazat
  17. Anonymní4. června 2015 8:02 ///
    Je třeba sledovat "sprejování" oblohy "chemtrailsem", protože (dle mého denního sledování oblohy), to co "sprejují" je vytváření nějakého zvětšovacího skla (lupy) s ozónu před (pod) sluncem a tím zvýšené teploty.
    Po západu slunce dojde k normálnímu ochlazení. Kdyby obloha nebyla delší dobu "sprejována", tak nejsou tak dramatické teplotní přechody. Je třeba se více všímat a sledovat!!! - takové sledování oblohy, moc času nezabere.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soustavu jakýchsi "zrcadel" či "lup" mají temnáři také mezi Zemí a Sluncem ve vesmíru. Jedná se o objekt v průměru několika desítek km2. Stále jej drží stacionárně mezi Zemí a Sluncem.
      K tomu většímu pálení Slunce ještě dodám, že Slunci údajně došlo palivo vodík, které bylo přeměněno na helium. Takže by mělo Slunce nyní spalovat helium, které má o 100% větší výhřevnost než vodík, a také nejméně jednou tak silnější jas než spalovaný vodík.
      Někde na netu zase bylo, že Sluneční soustava prochází jakýmsi mračnem "vesmírného smetí", a že tyto trosky spaluje Slunce, čímž má více svítit a pálit.

      Vymazat
  18. Včely ubývají, protože jsou mimořádně citlivé na přehršle temnářských zásahů.

    OdpovědětVymazat
  19. Pokud to umožnují a podporují jednotlivé státy, i když třeba nevědomě. Víme už, že se kladou nemalé investice na chod CHM a podplácení, hraje také velkou roli v masmédiích, formou dotací, atd. získání si potřebného přesvědčení o krytí pod záštitou tajného výzkumu, projektu atd.
    Je jasné, že k tomu potřebují mít pod kontrolou celý svět, aby jim to fungovalo. A o to tu jde celou dobu, dobývání světa, pustošením ekosystému, přírody, obyvatelstva.
    Jak získat zpět Slunce, přírodu zdravou ? Je to v lidech, pokud o to nebudou jevit zájem lidé, něco s tím dělat. Když se jasně ví, co tvoří náš ekonomický systém. Jakým způsobem se tu udržuje moc. Jak se projevuje násylí na lidech, na zvířatech, na přírodě. A přitom jsme jenom třeba zaměstnanci a tvoříme součást.
    Je to v lidech, uvědomit si, co je potřeba řešit nyní. A to jsme mi, začít u sebe, aspon s tím, že se budu snažit být informovaný o dění a hledat odpovědi, na úrovni celosvětového měřítka. Jenom tehdy, jsme schopni nalézt řešení, k potřebné změně.

    OdpovědětVymazat
  20. Špatné je to, moc špatné!!! Co proti tomu dělat - alespoň octuji. Kéž nás je více.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní7. června 2015 10:00 ///
      . . . lidé (80%) na octování kašlou, když jim něco o tom řeknu - jen se honí za penězi, ani na svou rodinu a své koníčky nemají čas.
      Stále jen mluví, že je to blbost, že v médiích o tom nic neslyšeli.

      Vymazat
    2. Je to tak. Když s někým o chemtrails a octování hovořím ( nenuceně ) a nabízím odkazy kde si vše mohou nalézt, nevěří a "mávnou rukou". Je přeci tak sladké, nechat se "opíjet" nevědomostí - Zdravím - Bob

      Vymazat
  21. Prosím, proč mě nejde zaslat Vám můj komentář jako anonymní - nic zlého nepíši, tak tomu nerozumím - Bob

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože ti chybí Bobek :-)

      Vymazat
    2. Je to v v pořádku, jen jsem si nevšiml, že nejnovější komentáře nejsou na začátku ale na konci. Takže ten můj je ze 7. června 2015, 10:00hod o octování. P.S. Bobek dělám každý den a rozhodně mě nechybí - rád se jej zbavuji:-) Zdravím - Bob

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.