5. června 2015

Nikola Tesla a jeho dílo

Díky čtenáři za odkaz na pěkný článek.

http://bajnar.blog.idnes.cz/c/389385/Nikola-Tesla-a-jeho-dilo.html

Nikola Tesla a jeho dílo

Petr Bajnar

34 komentářů:

  1. ... slovan vs anglosasi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 3 slova a vystihol si všetko presne o tom to je preto to tu vyzerá tak jak vyzerá .Uplná pohroma pre ludstvo je spolčenie sa Anglosasov z Chazarmi.

      Vymazat
    2. snad Slovan vs. reptoši, ne ?

      Vymazat
    3. Tak to jste napsal naprosto výstižně!

      Vymazat
    4. Slovania vs. anglosasochazarkovia

      Vymazat
  2. Věda je jen perverzí, pokud jejím největším cílem není lepší lidstvo.

    Jeb*t zlo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On se děje pravý opak - zlo je.e nás, a pořádně !

      Vymazat
  3. N. Tesla v rozhovoru z r. 1899: http://www.theeventchronicle.com/study/nikola-tesla-everything-is-the-light-interview-with-nikola-tesla-from-1899/ http://www.theeventchronicle.com/study/tesla-archives-every-single-article-ever-written-tesla/ http://www.theeventchronicle.com/media/informational/nikola-tesla-secret-movie-unlimited-free-energy-forever/ http://www.theeventchronicle.com/science/10-important-inventions-nikola-tesla/ http://www.theeventchronicle.com/science/dont-want-know-nikola-tesla/

    OdpovědětVymazat
  4. V článku správně řečeno: "Nic, co nevydělává velké peníze, nebude použito". Lidé se obecně domnívají, že lidstvo udělalo za posledních 100 let obrovský krok kupředu. Na jednu stranu ano. Avšak, chceme-li moderního komfortu, např. počítače užívat, musíme platit. Taktéž osobní dopravní prostředky. Chceme-li se vozit, musíme plati. Osobně věřím, že Tesla skrz střídavý proud objevil veškeré možné zázračné technologie Know-how. Jednoduše. skrz jedno, objevoval další a pak ještě složitější.přístroje...Harrp je toho důkazem. Tesla byl znamenitý fyzik. Dnes bychom díky němu snad všichni zadarmo svítili, jezdili a létali snad i na jiné planety. Pravděpodobně by nás tyto technologie dostaly díky novým poznatkům z jiných světů na velmi vysokou duchovní úroveň.Pravděpodobně bychom neznali hrozbu ze zničeného ekosystému či hlad a války. Neboť peníze(zdroj celého lidského utrpení) ztrácí smysl v momentě, kdy je každému vše lehce dostupné. Co všechno už jsme mohli na začátku 21. být, kdyby světu vládli mírumilovní Slované a ne ti, co tam dřímají už přes 3000 let !
    Ale náš čas také přijde...

    dan.

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. Ano, Pan Nikola Tesla byl a stále bude největší génius, kterého kdy naše planeta nosila ! A proto (i z jiných důvodů) byl zapovězen. Neučí se o něm ve školách, nemluví se o něm v médiích, atp,atd.. USA rozkradla jeho vynálezy,majetek drží fest pod pokličkou a zneužívá jej k vojenským a válečným účelům.
      Kdyby bylo využito (jen z části) jeho úžasných,neuvěřitelných vynálezů k mírovým účelům, tak dnes lidstvo bylo tam, kam jinak nikdy ani ve snu nedosáhne !!! Řekněme si ale na rovinu, zaslouží si to lidstvo na této vesmírné planetě ? Určitě a rozhodně NE !!!

      Vymazat
  6. Nevím proč, ale vždy jsem si ho vážil a měl jsem ho intuitivně raději, než Jedenkámen. Nemyslím si, že to bylo zapříčiněno tím, že na soc. výrobcích našeho bývalého státu byl nápis TESLA. Když to čtu dnes, tak je mi z toho až dobreku, protože v tomto případě jednoznačně nezvítězilo dobro. Dnes tohodnotím tak, že šel proti MATRIXU a byl eleminován jakožto zdor, který by mohl MATRIX zničit. CZK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matrix ničí kudy chodí, rád se v lidské krvi brodí.

      Vymazat
  7. Bravo Nikolo Teslo.
    Jen škoda že ti lidé nerozuměli, a pořád ještě nerozumějí...

    OdpovědětVymazat
  8. Kdyby byl moudřejší, nechal by si většinu pro sebe.....

    OdpovědětVymazat
  9. http://www.zvedavec.org/vezkratce/10565/

    OdpovědětVymazat
  10. Bezvadnej článek, díky.

    OdpovědětVymazat
  11. To je všechno moc hezké co Tesla vymyslel, ale... viz odkaz http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/yellowstone-bod-nenavratnosti-jiz-prekrocen-vedci-utikaji-z-usa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 13:36
      Ano, máme to za pár :-). Amerika...blázni, co si postavili domek na písku ! Ať už člověk sleduje cokoliv..ekologii, geologii, astrologii, zoologii, ale také ekonomiku, politiku...cokoliv, k čemu má vztah, rozumí věci a nechce si zakrývat oči před skutečností, musí vidět, že finální den máme vskutku na dosah. Slované snad tehdy věděli dobře, proč se usadili na tomto kontinentě a ne tam, za velikou louží.

      dan.

      Vymazat
  12. Škoda že se nenarodil do téhle doby. Určitě by jeho vynálezy našli lepší uplatnění, diky osvíceným lidem. Ale nic se neděje náhodou, možná jeho odkaz je mnohem důležitější než jeho vynálezy :-).

    OdpovědětVymazat
  13. Zkrátka a dobře byl Tesla genius všech dob, zatímco Einstein byl jen protěžovaný šašek, který kradl nápady své ženě Milevě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Einstein kradl všude a všechno, co mu mohlo vynést slávu.

      Vymazat
  14. S glorifikací Einstejna bych byl opatrnější. Jeho přínos vědě je velký, ale jako lidská bytost to byl dobytek. Inu - Žid jako poleno. Jeho manželka, křesťanská Srbka, by mohhla vyprávět. ostatně vcelku dostupná je kniha Einstej v Berlíně od levensona. Bůh nás chraň před lidmi tohoto typu s jejich starozákonním hospodinem... a od takových vem čert jejich vědecký přínos.

    Petr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni jen fantazírujou a vymýšlí ničím nepodložené definice a poučky, které dogmatizují, a tím provádějí lidem výplachy mozku. Každý ovšem záhy pozná, že realita je odlišná od jejich propagandy ! Jen slepí a tupí ovčani jim to žerou dnes a denně z médií, rozhlasu a TV.

      Vymazat
  15. https://www.youtube.com/watch?v=fCGBx0y7lG0

    OdpovědětVymazat
  16. ahoj Orgo, posielam zaujimavy link - http://allatra.org/cs/reports/o-problemah-i-posledstvijah-globalnogo-izmenenija-klimata-na-zemle

    OdpovědětVymazat
  17. Stale se pise o Einsteinovi jako o nej nej nej fyzikovi. Div mu nedaji nad hlavu svatozar a nekanonuji ho jako svetce. Pritom to byl velice spatny student. Vynalezy a teorie opisoval od svych kolegu a predstavoval je za sve. Jednu vyhodu vsak mel, ze byl zid a halasne byl propagovan zidovskou klikou v Americe. Na svou zenu Milevu byl neskonaly hulvat a jeho deti se k nemu nehlasily. 'Nejchytrejsi fyzik' Einstein je zidovsky podvod, ktery si zil v blahobytu, ikdyz nic nevymyslel, narozdil od talentovaneho fyzika Nikoly Tesly, ktery umrel v bide a temer v zapomneni. Je to na internetu. JARIS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sionistická špína za sebou nechává jen temné stopy svých chamtivých drápů.

      Vymazat
    2. Anonymní 11:29
      Máte pravdu .Einstein byl plagiátor největšího kalibru, Za peníze koupíš cokoliv. To v případě příslušníka národa vybraného (:-(( ) Pravdy právě v těchto časech vyplouvají na povrch jako houby po dešti.
      Jeden důkaz plagiátorství bychom měli, vystačíme si selským rozumem. Potkal někdy někdo za svůj život někoho, kdo byl ve škole těžce neprospívající žák a vypracoval se na titul profesora ? Přiznám se, já ne. Takové zázraky se prostě nedějí. Zdraví

      dan..

      Vymazat
    3. Kde jste vzal informaci, že Einstein ve škole neprospíval? Patrně od někoho, kdo nevěděl, že ve škole, kam chodil, měli "bodové" známkování, t. j. nejlepší známka byla 5, podobně jako, to mají třeba v Rusku. Einstein tedy patřil mezi velmi dobré žáky.

      Vymazat
    4. a jéje, zase jeden pravdoláskař, co jídal vtipnou kaši, promluvil.

      Vymazat
  18. Temnáři každému, kdo by je mohl ohrozit, hážou klacky pod nohy. Tesla je ohrozil, až do nebes vynášený Einstein, který se ve výzkumech i mýlil, nikoliv

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. žlutohvězďáci si přeci nebudou kálet do vlastního hnízda. Na to mají nás, Gojimy.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.