7. prosince 2015

Střelba v Kalifornii – další nesrovnalostí ohledně takzvaného teroristického útoku

Já většinou dost dám na to, co píše Sorcha Faal dle zpráv ruských zpravodajských služeb, ale tentokrát má nějaké složitosti ohledně příslušnosti "střelkyně" k jakési tajné ženské islámské organizaci, což se mi vůbec nezdá (že by Rusové měli rovněž zájem, aby se to svedlo na muslimy?).

Největší smysl mi stále dávají postřehy a úvahy Jima Stona (vedle mých vlastních postřehů s fotkami) o tom, že to celé byla vládní inscenace policejního cvičení s najatým komparsem, po němž byl policií zavražděn nastrčený falešný "útočník" i se svou manželkou.  =Orgonet=


Střelba v Kalifornii – další
nesrovnalostí ohledně takzvaného teroristického útoku
Jim Stone , 7. 12. 2015
(Překlad a doplnění Orgonet)


1. Údajná střelkyně v době útoku psala na Facebook přísahu věrnosti Islámskému státu (dle záznamů času to tedy nemohla udělat; pokud tam vůbec došlo k nějaké střelbě, byla inscenována někým jiným.)

2. Když se podíváte na scény s černým SUV střelců, dokazují, že historka, tak jak je oficiálně prezentována, je lež.  SUV střelců má okna jsou nahoře; kdyby v něm byli opravdu aktivní střelci ohrožující policii z SUV, okýnka by byla stažena dolů, protože z tak malého prostoru jako je vnitřek auta nemůžete vystrčit dlouhou zbraň, aniž byste stáhli okýnko. Fakt, že okna jsou na všech fotografiích zatažená, dokazuje, že nikdo z tohoto vozidla nestřílel, a že všechny vystřelené kulky pocházely od policie.



(Pozn. Orgonet: Porovnejte fotku zastřeleného muže a ženy. Muž je ve střeleckém, jak zní oficiální verze, žena by taky měla být ve střeleckém, ale je zde v šortkách a krátkém tričku. Ten den v San Bernardinu asi nebylo zrovna horko na letní oblečení, lidi na všech fotkách mají spíše svetry; a radikální muslimka v šortkách?????!!!! .... Ta "zabitá střelkyně" na obrázku je nepochybně nedbale pohozená resuscitační figurína...)

3. Rodinný právník rodiny Sayda Farooka zjistil z úředních záznamů, že jak žena, tak i muž byli nalezeni zastřeleni s pouty na rukou tváří dolů v SUV, což znamená, že SUV zaznamenané na videu bylo řízeno dálkovým ovládáním kvůli kamerám médií, protože nikdo nemůže řídit spoután, zastřelen a nacpán na zadní sedadlo. Všechna americká auta jsou nyní dle zákona alespoň částečně řiditelná elektronicky a VŠECHNA jsou NEUSTÁLE dle zákona ( modely od roku 2004) napojena na mobilní telefonní systém, což umožňuje dálkové ovládání. K tomu zřejmě došlo i v tomto případě, protože mrtvý nemůže řídit.

Právník rodiny uvádí nesrovnalosti (anglicky). 


Obsah videa:
Právník: Nedává to smysl. Neměli vojenské dovednosti, nikdy nezacházeli se zbraněmi, žádný vojenský trénink, nedokázali by provést takový útok. Žena vážila 40 kilo, to téměř vylučuje manipulaci se zbraní. Nedává smysl, aby si hráli na Bonnie and Clyde, to je prostě směšné. Nikdo ty věci, co byly na scéně, nikdy u Sayda neviděl. - Nedává smysl ani to, že podle zjištění úřadů prý byli oba nalezeni zastřeleni s pouty na rukou za zády tváří dolů vzadu v autě. - Úřady říkají jednou tak, jednou tak, že to bylo sofistikované, pak že to naprosto postrádalo sofistikovanost. - Syed nebyl vůbec agresívní, když FBI chtěla nějaké jeho charakteristické vlastnosti, které by mohly vést k činu, tak se prostě neshledalo vůbec nic. - Má rodina nějaké pochybnosti, že to byl on, když úřady nemají žádné pochybnosti? - Rodina přijala oficiální verzi, rozesílá omluvy rodinám obětí, modlí se. Byli naprosto šokováni, čin nepopírají, ale to neříkám z pozice právníka. Musíme čekat na další informace.

Je tam ještě mnoho a mnoho dalších obrovských nesrovnalostí, které dokazují, že střelba byla inscenována tak, aby muslimové vypadali co nejhroznější, a aby byla poskytnuta záminka k další kontrole nad americkým lidem. 

Islámský střelec byl jako nastrčená figurka vybrán pravděpodobně proto, že byl do doby krátce před činem státním daňovým auditorem  (pak byl převeden na jiné státní zaměstnání) a pravděpodobně odhalil kriminální aktivity. Myslím, že někdo se ho chtěl zbavit, a to (společně s faktem, že byl muslim) bylo důvodem, proč byl vybrán.

Dodatek Orgonet:

Očitá svědkyně: Stříleli tři vysocí bílí muži v profesionálním černém oděvu. (Těžko bych si je spletla s dvojicí muže a velmi drobné ženy: https://www.intellihub.com/eyewitness-terror-attack-three-tall-white-men/

Americká presidentská kandidátka se uřekla: Zbraně nalezené u "střelců" byly koupeny pro policii, není známo, jak se dostaly ke střelcům.
http://www.infowars.com/fiorina-san-bernardino-shooters-gun-bought-for-police/





5 komentářů:

  1. Co to znamená pro Američany? Když uslyší, že se někde má konat cvičení bezpečnostních složek, okamžitě varovat všechny známé, nasednout s rodinou do auta a ihned vypadnout z lokality, kde se rapidně zvedá pravděpodobnost teroristického útoku.
    PS: deky sebou - http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/amerika/radi-ve-vasi-skole-sileny-strelec-zalezte-pod-deku_309851.html

    OdpovědětVymazat
  2. Holt to chce PASSIERSCHEIN,ostatně Merkelová a Joschka Fischer,známý neomarxistický buřič. jsou jistě ve frontě někde vpředu http://vseslav.su/wp-content/uploads/2014/10/orion6.jpg Šachová partie POKRAČUJE http://en.chessbase.com/post/did-lenin-and-hitler-face-off-at-a-che-board-

    OdpovědětVymazat
  3. Jak se k falešným útokům vyjadřují američtí vojenští veteráni: Oni ani řada diskutujicích nevěří, že to je skutečnost a nevěří, co o tom do světa vytrubují ještěří hlásné trouby. Dle veteránů to je divadlo, resp. další nafingovaná operace pod falešnou vlajkou (false flag):
    http://www.veteranstoday.com/2015/12/06/holes/
    http://www.veteranstoday.com/2015/12/07/3whitemen/
    Jen tak mimochodem, trouby na našem území taky nezahálejí. Např. Asad je u nich diktátor.

    OdpovědětVymazat
  4. Máš tam chybu, píšeš že okna byla stažena, tak nikdo nemohl střílet. Právě naopak :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.