7. dubna 2016

CERN odhalen jako tajný vchod do podzemního sídla CIA pod Ženevským jezerem ve Švýcarsku, 1. část

Pád Babylonu: CERN identifikován jako tajný vchod do podzemního sídla CIA pod Ženevským jezerem ve Švýcarsku, 1. část

Švýcarsko, Curych: Vzhledem k tomu, že CERN je největší a nejmodernější laboratoří částicové a jaderné fyziky, zabezpečení tohoto přísně tajného zařízení je nejpřísnější na světě. V důsledku toho je to perfektní místo k ukrytí vchodu do jedinečné a nedostižné Centrální výzvědné agentury (CIA). Jak už truther.org popsal v článku z 31. března 2015 nazvaném „10 důvodů, proč je Švýcarsko domovem CIA“, pádné důkazy nyní potvrzují, že Švýcarsko skýtá útočiště této agentuře. Avšak dlouho zůstávalo tajemstvím, kde přesně je umístěno hlavní sídlo – až do nynějška.

Foto: CERN - letecký pohled.

Ve stručnosti, jako tajný vchod do hlavního sídla CIA slouží CERN; sídlo samo leží v podvodních alpských kaňonech Ženevského jezera, které je tak hluboké, že muselo být prozkoumáváno ruskými ponorkami Mir 1 a Mir 2, které se dokáží ponořit až do hloubky až 6 000 metrů (19 685 stop).

V důsledku toho je hlavní sídlo CIA pod Ženevským jezerem dostupné pouze pomocí podzemních vlaků z CERNu, a ponorkami, které jedou 275 km dlouhým podzemním tunelem, který evidentně začíná v Janově v Itálii a končí v Ženevském jezeře.

I když je to jen dohad, zdá se, že modelem pro sídlo CIA pod Ženevským jezerem byla Sub-biosféra 2. Tato domněnka je založena na tom, že Sub-biosféra 2 napodobuje Velkou evropskou bublinovou komoru (BEBC), která evidentně slouží jako ústřední velící centrum.

Foto: Sub-biosféra 2: projekt soběstačného podvodního města, autor Phil Pauley.

Foto: Velká evropská bublinová komora v CERNu.

LEP tunel CERNu (= tunel Velkého elektronového-pozitronového srážeče), který je dlouhý 26, 659 km (16,6 mil), nepopiratelně prochází Švýcarskem i Francií, a vede pravděpodobně do sídla CIA. Jakoby náhodou, CERN je přibližně 27 km vzdálen od centra Ženevského jezera, (i.e.,46°27’19.8″N 6°36’01.9″E), kde je sídlo CIA evidentně umístěno.

Proto se jeví, že LEP tunel CERNu je politickým krytím podzemního tunelu, kterým denně projíždějí vlaky se zaměstnanci CIA dojíždějícími z předměstí Ženevy do sídla CIA hluboko pod Ženevským jezerem.

Foto: LEP tunel v CERNu.

Sídlo CIA je evidentně známo pod jménem „Severní oblast“, což je údajně jedno z experimentálních míst CERNu. Severní oblast je údajně největší z experimentálních míst v oblasti lokality Prévessin, která je údajně cílovou stanicí pro nesrážečové experimenty na urychlovači SPS.

„Severní oblast“ evidentně slouží jako krytí pro Hlavní sídlo CIA, a CERN je domovem největšího supercomputeru na světě, který je používán CIA k provádění 24/7 elektronické špionáže a dohledu, jakožto i k ovládání podsvětí (to jest, k deflaci/inflaci měn, k manipulování globálních trhů, k provádění dronových útoků a podobně.)

CERN je vhodně umístěn nedaloko Ženevy, která byla dříve domovem Ligy národů. Dnes je sídle nejvyššího počtu mezinárodních organizací na světě, včetně Mezinárodního Červeného kříže a Spojených národů.

Proto dává dokonalý smysl, že Ženeva, de facto hlavní město podsvětí, je také domovem nechvalně známé Centrální výzvědné služby CIA. Protože Ženeva v podstatě řídí podsvětí rozkazy CIA, dostala přezdívku „Globální město“.

Domněnka, že CERN je tajným vchodem do Hlavního sídla CIA pod Ženevským jezerem, je posílena i faktem, že v roce 2013 měl CERN 2 513 kmenových zaměstnanců a 12 313 spolupracovníků, společníků a stážistů, z čehož většina je pravděpodobně personál CIA.

Takže denně cestuje do CERNU a/nebo hlavního sídla CIA kolem 15 000 lidí, a protože v okolí CERNu nejsou žádná velká parkoviště (srovnejte s leteckým pohledem na sídlo CIA v Langley ve Virginii), tito lidé musejí cestovat tajnými podzemními vlaky.

Foto: Sídlo CIA v Langley, Virginia, s rozsáhlými parkovišti.

Domněnka, že superpočítač CERNu je používán jako zbraň, je nastíněna již v románu „Andělé a démoni“ od Dana Browna (2000), kde se popisuje výroba antihmoty v CERNu, která je používána jako zbraň proti Vatikánu. Ve skutečnosti je však CERN používán jako zbraň proti lidstvu.

Domněnka, že CERN je odpovědný za organizování chaosu a teroru podsvětím je posílena článkem ze 7. června 2015, kde se praví, že nadcházející apokalyptický lidmi vyrobený útok asteroidembude zahájen ve Velkém hadronovém srážeči CERNu“.

Foto: Velký hadronový srážeč v CERNu. 

Sekundární zpráva datovaná 8. června 2015 uvedla, že vědci CERNu umějí „způsobit černou díru“ a že „logo CERNU je 666 – znamení bestie“ by teoreticky mohlo přivodit událost „konce dní“, jak je nastíněno v římskokatolické Knize Zjevení.

Foto: Socha Šivy v CERNu.

Ve stručnosti, CERN je nanejvýš odpovědný za jakoukoli apokalypse podobnou událost, která by teoreticky mohla zničit planetu Zemi (útok asteroidu, jaderný teroristický útok, třetí světová válka, atd.).. což je přesně to, co lze očekávat od Centrální výzvědné služby (CIA).


Podrobnosti v následujících kapitolách: 

1. Velká evropská bublinová komora.CERNu
2. Bublinová komora Gargamelle.
3. Základna Aquarius Reef
4. Sub-biosféra 2
5. Ženevské jezero
6. Zkoumání jezera ponorkou Mir
7. Tajné tunely do sídla CIA
8. Ženevský tunel
9. CERN: Domov World Wide Webu
10. Superpočítač Velkého hadronového srážeče (LHC)
11. Světová počítačováí síť LHC (WLCG)
12. Optická privátní síť LHC
13. Numerologie a symbolika CERNu
14. Numerologie a symbolika CIA
15. Socha Šivy v CERNu
16. Podvod NASA s Hvězdou smrti CIA

(Pokračování.)

2. část překladu (kapitoly 1 - 6) zde: http://orgo-net.blogspot.com/2016/04/cern-odhalen-jako-tajny-vchod-do_9.html.

15 komentářů:

  1. ...i pod dvojičkami bol nejaký "velín". ... aaaa spadli :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pod dvojičkami bylo jaderné peklo, žhutá tekutá jaderná láva, do které se ty budovy propadly jak do důlní šachty. Tak je to, ale "oficiálně/federálně" to bylo jinak !-)

      Vymazat
  2. Prosím o zprávu, jestli budou jednotlivé kapitoly přeloženy do češtiny.
    Děkuji předem.

    OdpovědětVymazat
  3. Normálne už ma nebaví žiť na tomto zasranom svete. čím skôr skončí, tým lepšie pre celý vesmír. Tí čo riadia tento svet sú neskutoční idioti. Pre peniaze sú ochotní spraviť hocičo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mýlíte se. Svět není zasraný. Je přímo úžasný a jedinečný. To jen "parta" lidských debilů z něho dělá peklo. Ty je třeba odstranit.

      Vymazat
    2. Ted se mi zabil kamarad, znaly se nase babicky mámy i my dva 35 let, on tu chcel byt a zit na plno, ja uz zacal uvazovat jako ty ze bych to tu nejradsi zabalil, uvedomil jsem si tento kontrast a zacal jsem si vice vazit sebe i lidi kolem sebe, jestli tu mame nejaky smysl tak to neni plození dětí, nene, jestli tu mame nejaky smysl tak je to delat to co orgonet, sdílet, mluvit, šířit informace, lásku, dobro, protoze jestli je nejaky duvod proc jsme tu, pak je to udelat tuto planetu mirumilovnou a pomahat ji, myšlením konám mluvením..to je ukol spiritualni. Avero Oz Cat, on FB, ps: opatrujme se lidi i nase těla, díky nim se tu muze nas duch projevit, mame tu ukol, vytvořit mír :) ave

      Vymazat
    3. konečně jeden, co pochopil, že máme vytvářet Království Boží na Zemi. O to se teď hraje, jestli nám ho satan sebere, nebo ho poženem do horoucích pekel.

      Vymazat
  4. a preco si vynechal jezuitov z Gronska? nepacili sa ti ich ponorky? saso

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. šašo není zrovna vhodný výraz pro orgoneta. Ale tím více pro ty, kdo ho prvoplánově nebo podplaceně napadají. Svou ubohost služeníků deprivantů dávají tak na odiv stádci dosud neprobuzeného ovčanstva.

      Vymazat
  5. Cely vstup do CIA je ve skutecnosti jen kryti pro vstup do veliciho centra Iluminatu. Zatimco vsichni zasveceni si mysli ze tam jezdi agenti CIA, tak se tam ve skutecnosti taha za nitky po celem svete podle toho co si preji Iluminati.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň víme, kde byl Putin když se vracel ze Švýcar a měli ho sestřelit nad Ukrajinou, ale místo toho byl sestřelen jiný let ...

      Vymazat
    2. Nevíte o tom nic. Nad Ukrajinou bylo sestřelo letadlo malajských earoliníí, které bylo na dálku ukradeno, a odkloněno na americkou vojenskou základnu Diego García nedaleko jiné am.základny Guam. Tam byli pasažéři vč.posádky usmrceni plynem, a pak bezpilotně navedeni nad Ukrajinu, kde to letadlo bylo domluveně sestřeleno ukr.armádou, jako provokace proti Rusku. Existuje dokument,kde učastníci,svědci těsně po pádu letadla jasně říkají, že ty mrtvoly páchnou, a že nejeví žádné známky krve, jakoby ta těla někdo předtím vykrvil. Což je při pádu letadla NAPROSTO VYLOUČENO. Takže malajský let byl falešným ukrajinským letem ! Byl to tentýž stroj a titíž lidé (bohužel při druhém letu již jako mrtvoly). Proto nikdo neměl zájem na zveřejnění oficiálních fotografií mrtvol, a honem šup do pytlů, do mrazáků na vagonech, a šup s nimi na "axpertízy" do Evropy, dřív než někdo zjistí pravdu, a vynese ji ven na veřejnost !

      Vymazat
  6. Jen bych upřesnil, že kniha Zjevení v bibli není římskokatolická, ale křesťanská. V mnoha ohledech římští katolíci nejsou žádní křesťané, ale hierarchická církev založená na manipulaci mas v okultním a dogmatickém hávu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc to zase tolik neprožívejte, nebo vám z toho spadnou kaťata, a zůstane vám z vostudy jen kabát.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.