25. května 2016

Ještě k EgyptAir

Ještě pár bodů z článku Jima Stona (nedalo mi to (:-))) =Orgonet

EgyptAir: Podvod
Jim Stone
Překlad: Orgonet

Satelitní telemetrie (ACARS; Aircraft Communications Addressing and Reporting System), kterou zveřejnili, a která jim měla pomoci vysvětlit příčinu katastrofy, je naopak usvědčuje ze lží, a ukazuje opět na Izrael. Dokazuje, že letadlo bylo přinejmenším nějakým vnějším prostředkem učiněno neschopným komunikace, i když veškeré jeho systémy sloužící k volání ven byly funkční, a ať to bylo cokoli, jediným státem v oblasti, který je schopen učinit letadlo „nenereagujícím na signály“, je Izrael.

Telemetrické záznamy ACARS (zveřejněny například na leteckém webu zde: http://avherald.com/h?article=4987fb09&opt=0 ) dokazují, že kabina byla plně pod tlakem, pod přívodem proudu a napojena na transponder a rádio.


Toto jsou zachycené telemetrické kódy:
00:26Z 3044 proti ledu pravé okno
00:26Z 561200 pravé okno klesá sensor
00:26Z 2600 kouř na záchodě
00:27Z 2600 kouř v systému elektroniky
00:28Z 561100 pravé okno upevněno sensor
00:29Z 2200 Chyba AUTO FLT FCU 2 FAULT
00:29Z 2700 Chyba F/CTL SEC 3 FAULT
Žádné další ACARS kódy od letadla nebyly přijaty.

Takže se podívejme na časový rámec – jsou to tři minuty. A nikde během těchto tří minut není kód pro ztrátu tlaku v kabině. Takže už jenom to vylučuje výbuch bomby nebo zásah raketou. Také vylučuje možnost, že se letadlo rozpadlo. A tyto telemetrické kódy říkají v několika řádcích ještě více. Nepopiratelně konstatují, že ať se dělo cokoli, piloti měli 3 minuty na vyslání radiového signálu o jakémkoli problému. O problému, který letadlo nezničil. Kdyby byl letadlo zničil, byl by vyslán kód o ztrátě tlaku v kabině. Byl by také vyslán kód „nasazení kyslíkových masek“. I kdyby rádio nebo transponder měly výpadek proudu, byl by o tom vyslán kód. A následuje skutečný zádrhel – poslední dva kódy znamenají, že došlo k výpadku příjmu na letové kontrole. A proč k němu došlo?

Zionistický tisk si vymýšlí všechny možné historky o tom, co tyto kódy znamenají, ale všechno to zní jako bláboly z dětského televizního pořadu. A řeknu vám proč: v rámci „oficiální“ story nelze z kódů vyvodit nic, co by dávalo smysl. Televizní experti na sračky se snaží využít „satelitní telemetrii“ k sestavení scénáře, dle něhož se letadlo rozpadlo, a rozhazují sem tam náhodně trosky. Ale teď jsou v úzkých, protože tam chybí ono hlášení o ztrátě tlaku v kabině. A když chybí, tak bylo letadlo naprosto nedotčeno, a fakt, že kódy byly vůbec vyslány, znamená, že bylo přinejmenším v dost dobrém stavu na to, aby vydalo nějaký signál o ztrátě tlaku v kabině, pokud by k němu došlo.

Zde vám předkládám dva možné scénáře, které dávají smysl, a které vám masová média nikdy nepředloží.

1. Když bylo letadlo elektronicky unášeno, proces jeho unášení generoval chyby. Tomuto scénáři bych dal možnost 3 z 10. Ale myslím, že se spíše stalo toto:

2. Během předávání letecké kontrole v Egyptě piloti náhle zjistili, že letadlo se stává neovladatelným a začíná dělat obraty, uvědomili si, že nejsou schopni dovolat se věži, uvědomili si, že jsou unášeni na dálku, a začali vytrhávat dráty z nějaké elektroniky v naději, že se jim podaří vytrhnout ty správné a dostanou letadlo opět pod kontrolu. Možná že i vytrhli ty správné dráty, a tak bylo třeba je sestřelit, a pokud to tak bylo, mohly by být nalezeny trosky. Ale my zde zcela určitě máme co činit se zánikem zcela nedotčeného letadla, kterému byla zvnějšku odebrána možnost komunikace pomocí rušení.

Alarm o kouři a chyby okénka byly pravděpodobně způsobeny vytržením drátů, když se piloti náhodně pokoušeli získat zpět kontrolu nad letadlem. Nakonec asi rozbili dvě UPC (centrální procesorové jednotky), což způsobilo poslední dvě chyby. Letadlo mělo 7 UPC , ztráta dvou by mu nijak neublížila. Pak bylo telemetrické spojení přerušeno pomocí dálkového rušení. Potom buď piloti získali nad letadlem kontrolu a letadlo bylo sestřeleno, anebo přistálo v Izraeli. Tečka. To je jediná věc, na kterou ukazuje telemetrie. Nemožnost radiové komunikace a „mrtvý“ transpondér přesto, že nedošlo ke ztrátě napájení, a plný tlak v kabině to vše dokazují. Když nedošlo ke ztrátě tlaku v kabině, tak tam nemohla vybuchnout bomba. Kdyby tam byl oheň, piloti by zavolali ven a řekli to, protože telemetrie dokazuje, že rádio bylo pod proudem.

CNN je jedním z hlavních lhářů. Teď říká, že letadlo spadlo 180 mil od pobřeží, aby vysvětlilo pomalou reakci záchranářů. Jenže i 180 mil je pořád ještě v dosahu i těch nejmizernějších záchranných helikoptér. Jenže letadlo nebylo 180 mil od pobřeží. Protože všechny původní zprávy říkaly, že letadlo zmizelo 10 minut předtím, než mělo přistát. Takový Airbus A320 může letět méně než 600 mil/hod. To znamená, že když mu zbývalo 10 minut do přistání, nemohlo být dále než 100 mil od pobřeží. Update: 21. května byl zpravodajstvím CBS do oficiální historky přidán prvek záchranného letadla, aby zalepil tuto díru, avšak pozdě.

To vše ukazuje, že:
1. Letadlo mělo tlak v kabině. 2. Piloti měli rádio. 3. Transpondér měl elektřinu. 4. Z pozemské perspektivy vše zhaslo. 5. Tím je plně dokumentováno, že letadlo se otočilo nosem k Izraeli, a když zmizelo z radarů, tak stále letělo. Nepřipomíná to let 370? 
Elektronický únos letadla Izraelem je nyní jedinou racionální možností.

Ale můžete se vsadit, že Izrael bude dělat jakoby nic, můžete na to vsadit banku, protože Židé si dělají svoje vlastní vyšetřování, vlastní svoje média, a odpověď bude přesně taková, jakou ji chtějí mít. Ale dostali jsme je do kouta, prolhali se do situace, odkud nemohou zpátky, takže co mohou říkat dále? Zajisté nikoli pravdu!

A hleďme, tu máme další moment: Nad Středozemním mořem se konalo právě vojenské letecké a lodní cvičení NATO (Phoenix), podobně jako při dřívějších katastrofách letů MH370 a Metrojet 9268 nad Egyptem! https://crimesofempire.com/2016/05/19/the-disappearance-of-egypt-air-flight-804/ Řekl bych, že to mohly provést USA v rámci vojenského cvičení, anebo Izrael v rámci vojenského cvičení, což je vlastně jedno, protože jsou to ti samí lidé.

Takže oni tam mají veškeré nejtěžší vojenské vybavení, hned v místě pádu letadla, a hledání trosek jim trvá několik dní? To jste, trollové, přehnali...



P. S. Orgonet:
Informace Sorcha Fall ohledně této události mě poněkud nenaplňují, neb svým přístupem dokazuje, že Rusko (jak je známo) drží basu s Izraelem a sionisty: rozebírá totiž (Izraelem na veřejnost podstrčené) video o tom, že v době nehody prolétal nad Středozemním mořem ohnivý předmět - meteorit, o němž Rusko varovalo... Překládat to tudíž nebudu. Viz http://www.whatdoesitmean.com/index2043.htm 

20 komentářů:

  1. jsem zvědavá, NA CO TO LETADLO POTŘEBUJÍ..
    ŽE BY SE OPAKOVALA UKRAJINA V SÝRII??
    PROTOŽE TED TAM ZAČNE BOJ, KDY BUDE IS VÝRAZNĚ OSLABEN...

    OdpovědětVymazat
  2. Mimo téma:

    Země je plochá ! Největší podvod tisíciletí ! Když se začínalo po netu spekulovat, že Země je dutá, zasmála jsem se tomu. Ale tohle je jiná. Země je plochá a koluje po netu už hodně videí s důkazy, že tomu tak vskutku je. Zde např. trochu česky:
    https://www.youtube.com/watch?v=KIOOZdAK07g

    Vesmírné stanice, satelity, rakety a to vše co jde z Nasa je opravdu jen banksterský podvod. A z tohoto poznatku se Vám otevřou oči ještě více. Zkuste to shlédnout...lecos začně dávat smysl.. Zdraví

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pozrel som si to aj ja, ale nejako som to mozno uplne nepochopil (je to mozne, nedrzim sa nasilu niecoho..), ale toto mi uplne nedava odpoved napriklad v konfrontacii s gulatou zemou, myslis ze je to take presvedcive? Nezdalo sa mi to tak velmi. Kazdopadne mozno detinska uvaha, ale predsa, ked je zem plocha, tak kde je okraj, spadol niekto stade kamsi? naozaj sa clovek vrati tak odkial vyrazil ked ide stale dokola? Z lietadla uplne plocha tiez nevyzera, aj ked netvrdim ze to nie je nejaky zrakovy klam..

      Vymazat
    2. Pro zájemce doporučuji http://www.placata-zeme.cz/. Je to bomba!

      Vymazat
    3. Toto je jedna z největších dezinformací, co se zatím na netu objevila. I když jsou známé úkazy (včetně kamer na oné raketě) a jevy, které dokazují kulatost (spíš jakoby stlačený míč na polech - Země totiž není dokonale kulatá !) naší planety, znevěrohodnit to mají rádoby učené titulky a pc animace se světlem či fotopodmínkami na povrchu Země. Nenechte se oblbovat něčím, co už překonal dávno i středověk. Vůbec se nedivím, že se k takovým věcem vůbec vracíme, když i civilizace se ubírá opačným směrem, než má do budoucna směřovat. Tmářství a magie zase mají pomalu a jistě navrch nad selským rozumem a poznáním.

      Vymazat
    4. To jako chcete vážně říci, že všechno kulaté je vymyšleno, a že všechno ve Sluneční soustavě a potažmo ve vesmíru má placatou podobu ? Nebuďte nakonec i sami sobě k smíchu :-))))

      Vymazat
    5. anonymní 22:15
      Jde o to, že dle modelu "placaté Země" je Antarktida středem Země (na kouli je na severu a všechny mocnosti na ní mají kousek svého území) Arktida je na kouli na jihu (tam je též mrazivo ), ale na placaté Zemi má tvořit ledový prstenec kolem země. Zastánce "placaté Země" zaráží, že Arktida není vůbec středem zájmu a sporu mezi mocnostmi, jako je tomu u severní Antarktidy. Ba dokonce jí žádný dobrodruh ještě "neprošel". O Arktidě toho opravdu víme velmi málo. Stejně tak, mnozí zastánci "placaté Země" si všimli, že snímací satelit, který je nad povrchem Země jen pár kilometrů (cca 30 km) se při "konečné" v ledovém prsteci vždy programově otočí. Neletí dál, než hranice Země. Jednodušeji...něco jako skleněná kopule či cosi ,čemukoliv brání tyto hranice za Arktidou jakkoliv překročit. Opustit. Takže...je kolem nás cosi (a o tom mluví již stovky videí příznivců placaté Země) co nedovolí spadnout z okraje do propasti, odlétnout výše než 186 mil (asi 300 km nad povrch) Atd. Je již hodně takových videí (bohužel spíše v angličtině) , které naprosto věrodně Zemi- kouli vyvrací. Vřele doporučuji shlédnout !

      dan.

      Vymazat
    6. Co tím jako chcete říci ? Že přistání na Měsíci, na Marsu, vyslání sond Pioneer a Explorer za hranici Sluneční soustavy, další sondy k např.Plutu, jsou čiré výmysly, a my se snad díváme jen na virtuální počítačové animace ? A co např.Perseidy, komety a mnoho dalších jevů v našem okolí, kterému říkáme vesmír. Vesmír také neexistuje ?

      Vymazat
  3. Ať to bylo jak chtělo, přimlouval bych se za nahrazování slova Židé slovem sionisté. Velká část židovstva nejsou sionisty a hodně ne-židů slouží sionismu. Sionismus je věrouka bažící po světovládě všemi prostředky.
    Sionismus byl také v minulosti rezolucí Valného shromáždění OSN č. 3379 označen za jednu z forem rasismu. Ta byla prosazena v roce 1975 převážně hlasy arabských, komunistických a rozvojových zemí. Rezoluce byla anulována v r. 1991 rezolucí č. 46/86 a v historii OSN se jednalo k roku 2010 o jedinou revokovanou rezoluci. Tolik o tom Wiki.
    Stejný nesmysl má označení antisemita. Takový člověk by musel nesnášet všechny semitské kmeny na zeměkouli tj. Semité a jejich jazyky pokrývali (a pokrývají) rozlehlou oblast od severní Afriky přes Arabský poloostrov po západní Asii. Nejstarší písemné památky se nacházejí v úrodném půlměsíci. Rané písemné památky lze nalézt i v jižní části Arabského poloostrova, v Jemenu. Odsud se semitské jazyky dostaly do severozápadní a severní Afriky (etiopština, punština…), mimo jiné díky fénickým kolonizátorům. K západním semitským výspám se řadilo např. i Kartágo. K druhé velké semitské expanzi došlo při šíření islámu v 7. století. Arabština pronikla až do dnešního Španělska nebo na Sicílii. To je taky z Wikipedie.
    Takže pokud kdosi někomu, kdo nesnáší židovský sionismus spílá do antisemitů, mýlí se. Měl by mu spílat do antisionistů. Být antisionistou nemůže být zločin. Z hlediska vyššího principu mravního je takový postoj pudem sebezáchovy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sionisté jsou odpadlá sekta od skutečného židovstva potažmo Hebrejců. I křesťanství nebo islám mají odpadlé kacíře, to není jen výsada židovstva.

      Vymazat
    2. Jen se zajeďte podívat do arabského světa, kdo tam pracuje, a kdo tam téměř všechno vystavěl a zvelebil. Arabové to rozhodně nejsou ! Ti umějí jen poroučet a užívat plodů práce jiných národů. Vždyť jim jejich jeden duchovní nedávno v mešitě vytýkal, že nic neumějí, nic nemají, a stále že jen dokola reptají a jsou věčně nespokojení.

      Vymazat
  4. Predmetná oblasť je pod plnou kontrolou ruského vojenského monitorovacieho systému.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Amíci budou ještě hodně překvapeni, co všechno Rusko na světě monitoruje, a to bez desítek vojenských základen,co mají ušáci po celém světě. Ušáci sice ovládli zemi a moře, Rusové naopak vzduch a orbitu Země. A kdo má tím pádem navrch ? Můžete 3x hádat :-)))

      Vymazat
  5. Nehledě na snílka dana s nickem Danica Rodemica, /viz bláboly výše/, bych Respirateura níže chtěl upozornit, že dnešní světový stav neovlivňují Semité, či Židé jako takoví. Ať si to analyzuje jak chce, ja vidím jenom jednoho původce - Chazara! Není to pravej ortodoxní Žid, který tluče hlavou o Zeď nářeků, ale falšovanej míšenec potomků Židů z dávných dob,původně z Chazarie, který nic židovského nedodržuje! Jenom se vydáva za Žida.Jeho modlou je Satan, kterému ti nejvyšší zasvěcenci Ilumináti, kladou oběti v Bohémském lese. Ostatně, největší bankéři jsou také Chazarští, včetně Mayera-Rotschilda, Rockefellera a jiných...Takže neviňme běžné ortodoxní Židy, které si hledí jenom svého Jáhveho, a normálne chodí do práce.A to nejenom v Izraeli..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vyjadrujte sa k téme pane, nie ku komentujúcim osobám, lebo hovno na ventilátor keď narazí smrdí...

      Vymazat
    2. Ale to ho tam někdo musí hodit, samo tam nepřiletí.

      Vymazat
  6. ani Ilumináti..nejsou ti nejvyšší ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejvyšší jsou ti, co nejsou vidět a ovládají svět skrze lidské chamtivé kolaboranty.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.