24. května 2016

Saudská Arábie: Spojené státy provedly útoky 9/11, obviňují z nich jiné


Omlouvám se za delší pauzu, potřeboval jsem si odpočinout od veškerých informací, fakt jsem už nemoh... jen jsem čekal, která mediální lež mě zase "vytočí", a vida, už jsem zase dostal chuť se zapojit do mediálního chaosu (:-)))  
=Orgonet=

Spojené státy naplánovaly a provedly útoky 9/11, ale obviňují z nich jiné: americká "politika archívů"
Překlad a dodatečné odkazy: Orgonet
Odkazy vedou na stránky v angličtině.




V předvečer návštěvy presidenta Obamy v dubnu 2016 v Saudské Arábii zahájil americký Kongres projednávání Zákona o sponsorech terorismu (JASTA), který by mimo jiné umožnil rodinám obětí útoků 11. září žalovat saudskou vládu za škody. V dubnu 2016 noviny New York Times zveřejnily, že vyšetřování útoků 9/11 americkým Kongresem v roce 2001 zjistilo, že prsty ve spiknutí měli představitelé Saudské Arábie žijící v té době v USA. Noviny NYT napsaly, že tyto závěry vyšetřování komisí jsou uvedeny ve zprávě, která však nebyla zveřejněna.

Zákon JASTA (Justice Against Sponsors of Terrorism Acts https://www.congress.gov/bill/114th-congress/senate-bill/2040) , přijatý 17. května, vyvolal v Saudské Arábii vlnu vzteku, který se projevila jak ve výrocích saudského ministra zahraničí, tak v ostře kritických útocích na USA va saudském tisku.  (http://www.memri.org/report/en/0/0/0/0/0/0/9202.htm#_edn2 http://www.memri.org/report/en/0/0/0/0/189/0/9144.htm)

28. dubna saudský deník Al-Hayat se sídlem v Londýně zveřejnil mimořádně útočný článek na toto téma, jehož autorem je saudský právní expert Katib Al-Shammari, který prohlásil, že útoky 9/11 naplánovaly a provedly samy Spojené Státy, a poté sváděly vinu na řadu jiných – nejprve na Al-Kajdu a Taliban, poté na režim Saddáma Husseina v Iráku, a nyní na Saudskou Arábii. Napsal, že americké hrozby zveřejnění dokumentů údajně ukazujících na zapojení Saudů při 9/11 jsou součástí standardní americké politiky "odhalování archívních dokumentů", které jsou používány jako páky vůči různým zemím – to se nazývá „vítězství pomocí archívů“.
Následují ukázky z Al-Shammariho článku:


„Ti, kteří sledují americkou politiku, vidí, že je stavěna na principu předběžného plánování a budoucích pravděpodobností. Funguje tak, že nějaké zemi se příležitostně prezentuje určité téma, které Amerika nechce uplatnit nyní, ale uchovává si je údajně v archívech jako eso, kterým bude hrát později, aby mohla vykonávat na tuto zemi nátlak. Když si projdete výroky George H. W. Bushe ohledně Operace Pouštní bouře, zjistíte, že přiznal, že americká armáda mohla provést invazi do Iráku v 90. letech, ale Američané si raději drželi Saddama Husseina jako výhodnou kartu použitelnou proti ostatním státům Zálivu. Avšak když začala postupovat šíitská vlna, Američané se chtěli Saddáma Husseina zbavit, protože už pro ně přestal být esem v rukávu.“

„Jednou z trumfových karet amerických archívů je 11. září, protože všichni rozumní lidé na světě, kteří se vyznají v americké politice a kteří analyzují obrázky a videa z 9/11, se jednomyslně shodují, že to, co se stalo s Dvojčaty, byla čistě americká akce, naplánovaná a provedená v rámci Spojených států. Důkazem je sekvence nepřetržitých explozí, které dramaticky rozervaly obě budovy… Expertní strukturální inženýři provedli jejich demolici výbušninami, a letadla, která do nich narazila, byla pouhým zeleným světlem pro zahájení detonací; nebyla příčinou pádu. Ale USA stále ještě šíří obvinění všemi směry. Tato politika může být nazývána „vítězství pomocí archívů“.

„11. září dosáhly Spojené státy několika vítězství najednou, což si jestřábi, v tu dobu působící v Bílém domě, nedokázali ani předem představit. Některá z nich lze jmenovat následovně:
1. USA vytvořily ve veřejném mínění obskurního nepřítele – terorismus, který se stal tím, co američtí presidenti vinili za všechny své chyby, a stal se i jedinou motivací pro veškeré špinavé operace, které američtí politikové a vojenští představitelé přáli provést v jakékoli zemi. Nálepka terorismu byla aplikována na muslimy, a specificky na Saudskou Arábii.
2. USA využily tohoto incidentu 9/11 k zahájení nového věku globálního zbrojení. Každý si chtěl opatřit všechny druhy zbraní ke své obraně a současně bojovat proti obskurnímu nepříteli, terorismu – i když až do této chvíle neznáme podstatu terorismu, o němž mluví Spojené státy, pouze to, že je islámský…
3. USA přinutily americké občany, aby si vybraly mezi dvěma špatnými volbami: buď žít v míru, ale zůstat v kteroukoli chvíli vystaveni nebezpečí smrti terorismem, nebo živořit v bezpečí, protože rozpočet státu bude utracen za vysílání mariňáků třeba až na Mars, aby odtud chránili občany.
„Zkrátka a dobře, americké "archívy" nám v současné době říkají toto: za útoky 9/11 stojí Írán ( pozn. Orgonet: Írán má dle rozhodnutí NY soudu v březnu 2016 zaplatit obětem 11. září 2001 10,5 miliardy dolarů), a rovněž existuje kongresový zákon ze 17. května 2016, který říká, že za útoky stojí Saudská Arábie, a američtí občané mají možnost ji žalovat o úhradu škod. To vše poté, kdy z útoků byl obviněn předešlý irácký režim, a před ním Al-Kajda a Taliban. Kdo bude obviněn zítra, to nevíme! Ale ať je to kdokoli, nebudeme ani trochu překvapeni, protože to je podstata toho, jak fungují americké archívy, které jsou civilizované a respektují svobodu a demokracii.

„Podstatou Spojených států je to, že nemohou existovat bez nepřítele… Například, po období, kdy USA proti nikomu nebojovaly (například po 2. světové válce), vytvořily si nový druh války – studenou válku… Pak skončila i sovětská éra, kdy jsme my muslimové pomohli náboženství a bojovali proti komunismu zastupujíce Američany, a poté začaly Spojené státy vidět jako svého nového nepřítele muslimy ! USA viděly potřebu vytvoření nového nepřítele – a naplánovaly, zorganizovaly a provedly akci, jíž obvinily muslimy z terorismu. A toto nikdy neskončí, dokud USA nedosáhnou cílů, které si stanovily. „

„Takže, proč bychom tyto skutky neměli připisovat na účet americké vlády, zatímco pojišťovací společnosti by platily za škody, ať doma či v zahraničí?"

9 komentářů:

  1. Jsem rád , že jste zpět! Po té včerejší republikové "polobouři",která byla samozřejmě dílem přírody jsem rád za jakékoliv věcné téma.

    OdpovědětVymazat
  2. Orgonete zdravím tě a jsem ráda, že jsi. vždyť ty jsi byl vlastně první na internetu,kdo začal předávat kvalitní informace o tom, kde žijeme.Aspoň já jsem to tak registrovala.
    V současné době je hodně několikráte se opakujících informací a začíná to unavovat. Jenže , co s tím. Mě to doslova uspává. Bojím se však usnout, aby mě náhodou neprobudily ty předpovídané hrozivé události.

    Tady to jedenácté září jsem tehdy viděla v televizi jako úmyslnou demolici a od té doby mě zaujaly jen informace jakých trhavin bylo použito, kdo byl majitelem dvojiček a pod. Všechny ostatní informace mě přišly a opět přicházejí jako "urážka CIA". Číst všechny ty lži a přitom věřit vlastním očím a vlastním dojmům mě přijde už jako ztráta energie ve prospěch jakýchsi neznámých entit.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj to jsem rada ze uz jsi tady ,uz jsem se bala ze nebudu mit co cist:-) .Chodila jsem sem kazdy den a dnes si mi udelal radost.Preji ti hezky den .Bety

    OdpovědětVymazat
  4. Nemusite sa omluvat,hlavne ,ze ste si oddychli a budete nas aj nadalej informovat o diani vo svete.
    Vrela vdaka ze Vasu usilovnu a skvelu pracu.
    P.S.Pomaly sme si my citatelia,ak to smiem tak napisat robili starosti,ci Vas nejaky zmrdi nedajboze
    nezrusili.Ale dopadlo to fajn.

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem ráda, že jste v pořádku...měla jsem o Vás strach :-)

    OdpovědětVymazat
  6. U nás k jasným jedničkám patří www.orgo-net, na Slovensku wwww.hlavnespravy. Za pozornost stojí i komentáře k článkům.
    http://www.hlavnespravy.sk/saudska-tlac-usa-dali-znicit-dvojicky-aby-mohli-vytvorit-vojnu-proti-terorizmu/784712
    Např. i http://www.hlavnespravy.sk/ako-z-cechov-ale-i-z-nas-robia-nemecke-spolocnosti-blbeckov/784641
    http://www.hlavnespravy.sk/kralovna-alzbeta-naznacuje-ze-je-pripravena-utiect-z-velkej-britanie/786010 Jo, jo, východisko z chaosu a světlo na konci tunelu už prosvítá. I přírodní bytosti to už vědí.

    OdpovědětVymazat
  7. tak jo "pohnime sa z miesta, keď je tu cesta ". :-) BE

    OdpovědětVymazat
  8. No mě by nejvíce potěšilo, kdyby konečně oficiální verze dohnala ke spravedlnosti architekta a samotné inženýry, kteří zvolí takové postupy a materiály, které umožní volný pád vrchních pater. To je nehoráznost! Vždyť i kancelářský papír by byl lepší nežli ocelové nosníky tohoto druhu. Smrt lidem zodpovědným za takovouto stavbu a velebit "teroristy" za poukázání těchto hrubých nedostatků v západním stavebnictví!

    OdpovědětVymazat
  9. Unknown29. května 2016 14:55
    Ja si myslím že dvojičky boli postavené viac než dobre a určite by som vinu nedával stavitelom.Dvojičky boli stavané aj proti nárazu lietadla a v tomto prípade to bola riadená demolácia kde sa budova zostrelila pomocou nanotermitu

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.