14. listopadu 2016

Další šok pro EU: Bulharsko si právě zvolilo proruského, protiglobalistického presidenta Rumena Radeva

EU v šoku: Bulharsko chválí Trumpa, že osvobodil jejich stát

Europe Plunges Into Chaos After Bulgaria Praises Donald Trump For Freeing Their Nation
http://www.whatdoesitmean.com/index2164.htm
November 14, 2016
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet


Udivující zprava ruského Ministerstva zahraničních věcí pro vnitřní potřeby Kremlu dnes praví, že příští president Donald Trump osvobodil i další stát od satanistického a tyranského sevření západními globalisty (http://allnewspipeline.com/Calling_Out_The_Cupcakes.php) , jelikož Bulharská republika, člen Evropské unie, včera (13. 11. 2016) zvolila příštím presidentem nezávislého kandidáta, generálmajora Rumena Radeva. Tím došlo ke katastrofické porážce (http://www.breitbart.com/london/2016/11/14/bulgaria-turmoil-pm-quits-new-pro-russia-president/) sil loyálních s rovněž kandidujícím premiérem Boyko Borisovem, který okamžitě odstoupil. Nově zvolený president Rumen Radev pochválil příštího presidenta Trumpa za to, že se snaží o více dialogu s presidentem Putinem. 

(Pozn. Orgonet: Česky o včerejších presidentských volbách v Bulharsku např. http://zpravy.e15.cz/zahranicni/udalosti/v-bulharsku-ovladl-prezidentske-volby-prorusky-kandidat-radev-1325334)



Podle této zprávy je Bulharsko jedním z 28 členských států Evropské unie, jehož občané (podobně jako v USA a Velké Británii) se během presidentských voleb vzbouřili proti korupci, ilegální imigraci a chudobě, které západní globalisté vnucují vše státům, nad nimiž získají kontrolu (http://www.breitbart.com/london/2016/11/14/bulgaria-turmoil-pm-quits-new-pro-russia-president/) .


Globalističtí vůdcové EU, obávajíce se ještě horšího, že „vlna svobody“ po zvolení Trumpa presidentem se bude dále šířit po západním světě, svolali po bulharských volbách naléhavou schůzku https://www.ft.com/content/bd74b6de-a9ba-11e6-809d-c9f98a0cf216 na téma , jak zastavit Trumpa. Británie, Francie a Maďarsko se však této schůzky odmítly zúčastnit http://www.zerohedge.com/news/2016-11-13/chaos-ensues-europe-splinters-response-trump-uk-france-hungary-snub-eu-emergency-mee , čímž se projevilo, že tento globalistický blok je právě v procesu rozpadu.

Ještě více strachu nahání globalistům EU to, že na rozdíl od nanejvýš konvenčních kampaní, které před volbami dodržují základní styk s ambasádami amerických partnerů, Trumpovi poradci zavrhli snahy diplomatů EU https://www.washingtonpost.com/world/europe/eu-foreign-ministers-meet-to-figure-out-what-to-do-now-that-trump-has-won/2016/11/13/c0c95ed8-a9bb-11e6-8f19-21a1c65d2043_story.html , a tak tito vůdcové postrádali základní informace. 




A v jedné z nejvíce udivujících řečnických tirád generální tajemník globalistického vojenského bloku NATO Jens Stoltenberg https://en.wikipedia.org/wiki/Jens_Stoltenberg vyřkl bezprecedentní varování pro budoucího presidenta Trumpa, že „být každý sám není možné“ https://www.theguardian.com/us-news/2016/nov/12/going-alone-not-option-nato-chief-jens-stoltenberg-donald-trump .

Šokující varování generálního tajemníka Stoltenberga budoucímu presidentu Trumpovi přišlo, jak uvádí zpráva, v patách po podobně šokujícím varování, které vydal tajemník obrany Obamova režimu Ash Carter https://en.wikipedia.org/wiki/Ash_Carter , který mu v podstatě přikázal, že nesmí kooperovat s Ruskem http://tass.com/politics/912101 .

Ještě ponuřejší je část zprávy, v níž se praví, že jak NATO, tak Pentagon Obamova režimu by se mohly skutečně pokusit začít 3. světovou válku, a to ještě před zahájením funkce Trumpa jako presidenta http://theeconomiccollapseblog.com/archives/why-is-obama-threatening-russia-with-world-war-3-right-before-the-election . Dokazuje to náhlé prohlášení Británie, člena NATO, že poprvé od studené války rozmisťuje na ruské hranice baterie přesných střel dalekého doletu http://www.dailymail.co.uk/news/article-3931076/Britain-deploy-batteries-high-precision-long-range-missiles-Russian-s-border-time-Cold-War.html



Analytikové ruského Ministerstva zahraničních věcí ve zprávě uvádějí, že tyto globalistické elity nejsou schopny vidět ani chápat skutečnou moc zvoleného presidenta Trumpa, protože odmítají žít v reálném světě https://www.rt.com/op-edge/366763-trump-clinton-supporters-election-won/ , o němž se chybně domnívají, že ho ovládají. Nejvíce je děsí to, že zvolený president Trump má schopnost říkat pravdu mocným, jak se ukázalo během jeho kampaně, kdy opakovaně ostře kritizoval válečné štváče svého státu, a vyzýval je k odstoupení, protože jsou prolhaná podvodnická monstra, a těmi skutečně jsou.


Rusko by mělo být na pozoru nejen kvůli tomu, že tato monstra chtějí zahájit 3. světovou válku, ale i proto, že v Americke byla zahájena purpurová revoluce, vedená silami loyálními s Hillary Clintonovou, jimž velí její hlavní sponsor George Soros http://www.zerohedge.com/news/2016-11-11/clintons-and-soros-launch-americas-purple-revolution . Jeho akce proti Spojeným státům nyní jsou již přímou zradou, protože vypustil svou armádu najatých žoldáků proti americkému lidu, což americká propagandistická média kryjí http://www.zerohedge.com/news/2016-11-13/anti-trump-protests-proof-professional-activist-involvement


Jeden příklad z mnoha, že Sorosovi najatí žoldáci jsou vypuštěni na nic netušící americký lid, je to, co se včera událo v Chicagu http://abc7chicago.com/news/precautions-underway-for-more-trump-protests-in-chicago/1604910/ : tisíce najatých revolucionářů provokatérů byly přivezeny autobusy z různých částí Ameriky, aby rozsévaly chaos a zmatek http://www.zerohedge.com/news/2016-11-13/blocks-anti-trump-protest-buses-caught-tape .



Zpráva ruského Ministerstva zahraničí končí tím, že statistický model https://www.rt.com/op-edge/366639-us-election-citizens-elite/ ruskoamerického vědce Petera Turchina http://peterturchin.com/ (profesora na Universitě Connecticut na katedrách ekologie a evoluční biologie, antropologie a matematiky) z roku 2012 ukazuje, že před velkými výbuchy sociálního násilí krátce předcházejí tři sociální prvky: nárůst elitní populace, která mezi sebou bojuje o moc; snížení životního standardu mas a vysoká úroveň státní zadluženosti https://www.rt.com/op-edge/366639-us-election-citizens-elite/ . Všechny tyto tři podmínky v Americe v současnosti existují, což ukazuje na vznik významné vlny sociálních povstání a revolučních násilností do roku 2020. https://www.rt.com/op-edge/366639-us-election-citizens-elite/

Uvidíme, kdo zvítězí. 

17 komentářů:

  1. Podle mě, jde vše podle plánu. "Křesťanský" armagedon. Konec západní nadvlády. Usa se rozpadnou, Evropané budou bojovat o přežití s kobýkami, které si importují a živí je. Jen doufám, že nějakej magor to červené tlačítko nezmáčkne.
    Asi budu pomalu delat zásoby mouky a cukru.
    ps- furt mám napaměti radu Merkl, aby si lidé udělali zásoby potravin aspoň na 10 dnů..... chtělo by to i jodové tablety
    Namur

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Buď v klidu. Podle všeho to červené tlačítko už několikrát zmáčkli a nikdy jim to nevyletělo. Nahoře jaderné zbraně neradi. :-)

      Vymazat
    2. na vašem míste se vyhnu "jedům bílého muže" - mouce a cukru, ...přejdu na med a orechy Slovanů jež tu jsou odjakživa - a přežiji ve zdraví.

      Vymazat
    3. Nevidím situaci tak černě. Totiž za Donaldem Trumpem stojí větší síla než za satanisty v čele s Klintonkou. Domnívám se, že za Trumpem stojí elity těchto států, které již zvrhlých satanistů, jež již ztratili jakoukoliv soudnost, mají až po krk a nepřejí si jadernou válku: Rusko, Čína, Irán, Irák, Sýrie, Lybie, teď už i Bulharsko, možná i Japonsko, Británie a další státy, na které jsem zapomněla.
      Kdežto za Klintonkou stojí pouze: americká oligarchie, Saudská arábie, část Izraele a oligarchie evropské unie (nikoliv však evropský lid).

      Vymazat
    4. Pokud atom křapne, nepomůžou ti zásoby ani na 100 let

      Vymazat
    5. Jed bílých mužů baštíme a dobrý.... Zásoby na 10 dní, lepší než nic. A trocha ironie byla v tom mém příspěvku...... 😉
      Namur

      Vymazat
  2. Len aby z teraz slavneho Trumpa nevznikol opak a on sa bude hladkat po bruxu ako mu vs naleteli ved on sponzoroval taktiez clint nadaciu predtym vs su v tom rovnako a my verime v pravdu iba taku aku nam ju opat iba dovolia poznat...dufam, len ze namam pravdu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne nadarmo stále platí zlaté české pořekadlo : když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají...tož asi tak jak u nás tak jinde ve světě

      Vymazat
  3. V případě zmáčknutí červeného tlačítka jsou jakékoliv zásoby s největší pravděpodobností na dvě věci!!

    OdpovědětVymazat
  4. Zásoby je dobré mít vždycky.A odvšivení Evropy od islámských nájezdníků bude velmi nutné,včetně jejich sorosovských loutkovodičů.

    OdpovědětVymazat
  5. Vidím náznak toho, že se působením Trumpa začne celý ten gigantický kolos, sevřený nejrůznějšími vyhláškami a kartely rozpadat. A to z toho důvodu, že Trump bude chtít zavést taková opatření, která by některé hydry u moci odřízly od finančních toků. Ne tak ale kvůli obyčejným lidem, ale kvůli svým lidem a jistě také kvůli sobě. Také si myslím, že současné protesty proti jeho zvolení jsou jen náznakem toho, co se bude dít v mnohem větším měřítku všude jinde. LGTB, feministky, tzv. singles či tzv. happy děti budou stejně jako nyní ve státech v jednom šiku všude jinde. Až se začne prohrávající strana mstít. Státy přestaly věřit maistreamovým lžím. Lidé se rychle probouzejí. Znamená to tedy, že čas stavby novodobého Babylónu se naplnil. A to sebou přinese všechny ty "otřesy" a rozdělení společnosti. A tak, za Bulharama se přidají další.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přidají se opět všichni. Všem bude bližší košile než kabát.

      Vymazat
    2. Je to jen jiný způsob, jak se dostat efektivně k nwo, a ovládnout celou planetu.

      Vymazat
  6. A napadlo někoho, že v ČR jsme již dávno ve předu? Zvolením pana Zemana, jsme jim taky zrochu utli tipec
    Namur

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vše jede podle plánů GP. Jen by to chtělo vědět, zda je GP jen jedna osoba, skupina, ET´s apod.

      Vymazat
  7. http://svobodne-radio.cz/2016-11-18-studio-beta-nove-zavazne-informace-o-deni-u-nas-i-ve-svete-s-panem-vk/

    OdpovědětVymazat
  8. https://infiniteshift.wordpress.com/2016/11/18/porda-obama-rv-nesara-disclosure-golden-age-of-gaia/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.