22. prosince 2016

A ještě jeden důkaz, že kamión na "místo činu" nacouval

Našel jsem ještě jeden snímek se sloupkem (viz zelené šipky), který by kamión NEMOHL MINOUT, kdyby projel údajnou trasou trasou trhem - další důkaz, že na místo bylo nacouváno.
Z videa https://youtu.be/ahL-bWA9-6E.


Všimněte si naaranžovaného "vánočního nepořádku" kolem kamiónu.

28 komentářů:

  1. Chazaři se stěhují do evropy (v USA jim pšenka nepokvete), je nutné zajistit zrychlení zavedení NWO už ted jsou hlasy k omezení hotovosti v EU (podpora terorismu) to možná byl celý záměr tohoto divadla, ikdyž mám pocit, že jedna obět přeci jenom mohla být a to je ten slovan v kabině.

    jandera

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo,ale toho zastřelila policie, prej "pro jistotu"

      Vymazat
  2. Zdravím Orgonet. Pořád jsem nechápal proč v předchozích článcích a diskusi k událostem v Berlíně se plno lidí upnulo ,,podvědomě,, na registr. značku ,,polského kamionu -schwarzermüller-(taky pěkná symbolika!),, - podstatná je druhá část zn. ,,US 66,, - zadejte si jako klíč. slovo do vyhledávače ZGR a US66(celá zn. ZGR US66).Přečtěte si něco o specakcíchcia v PL(Parl.listy) co o těchto akcích říká Köcher!-Díky Orgonete za tvé články. Zdravím.

    OdpovědětVymazat
  3. To je přené. Potvrzuje to i video z iDnes....http://video.idnes.cz/?c=A161219_204248_zahranicni_fer&idvideo=V161219_212337_zpravodaj_aki

    OdpovědětVymazat
  4. Ty "důlky" na plachtě kamionu jsou také dojemné. Myslela jsem, že když se kamion v prudké jízdě o něco "otře", tak si prostě roztrhne větší část plachty

    dan.

    OdpovědětVymazat

  5. Jakpak se asi dostal ten litinový sloupek za zadek kamionu?????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč asi se dělají u těch falešných vlajek (akcí) tak podstatné chyby,a to opakovaně prakticky všude ? Jaký to má cíl, dělat konspirace tak diletantským způsobem ? Máte někdo odpověď ?

      Vymazat
    2. Ten sloupek tam donesl rekvizitář, aby se vědělo až kam má nacouvat. Vypadá to, že jsou tam dva kamiony, jeden černý a ten bílý nebo jsou to otevřené dveře ?

      Vymazat
    3. Myslím, že ty chyby jsou buď lajdáctví, protože jim to prochází nebo zkoušejí inteligenci lidí, jestli jim konečně na to přijdeme a nebudeme ovce, co poslouchají, co jim řeknou prodaná media.

      Vymazat
    4. Zkouší všechno možné, aby zjistili, na jakou udičku zabereme.

      Vymazat
  6. ??? http://zpravy.idnes.cz/nemecko-berlin-kamion-ceska-dfz-/zahranicni.aspx?c=A161222_233516_zahranicni_aha ??? Polský řidič a česká oběť... tam žijící...čekám, že další bude Maďar, nebo Slovák??? Nikde fotka, jen zpráva zapojení našich politiků ke gondolenci??? Přestávám tomu rozumět- proč jako? Pokud je to fake, proč takto? By mě zajímalo, zda někdo zjistí identitu Češky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/shanel-zbrane-a-chtel-utocit-policie-o-tunisanovi-vedela-ale-nezasahla-7906
      Tak to je silná káva. Její identitu odhalili veřejnosti. Jenže - nezaujatě - p. Zaorálek ráno předříkal to, co se přes noc nadrndil. Psycholog by ho svléknul do naha- jeho gesta, oči, monotonnost odříkávaného (naučeného) textu, sic z patra, ale jako žáček u tabule, co si není jistý svým výsledkem - můj pohled. Klamu se? Fakt nerozumím této věci- scénáři :-/ Pokud je to celé fake, pak mě děsí absurdita následného.

      Vymazat
    2. Nezapomínejte, že Německo i ČR jsou ve vleku (područí) Washingtonu, na jehož velvyslanectví si Merkel nebo Sobotka chodí pro notičky, co a jak dělat nejenom v politice ve svých zemích dál. Proto se nelze ani divit tomu, co všechno se nám v rámci washingtonské korektnosti nalže, naplká a překroutí. Myslete selským rozumem a ne zbrainwashingovaným mozkem. To druhé by se těm obskurním zrůdám mocinky líbilo, to věřím :-)))

      Vymazat
    3. Probíhá boj mezi frakcí tajných služeb, co ještě slouží Clinton mafii a novou složkou, která je na straně Trampa. Ti clintonovští potřebují rozpoutat občanské boje v Evropě, jelikož jim jde o moc, kterou ztrácejí v celém světě a hrozí jim i vězení. V USA už jim hoří koudel u pr.ele. Chazarská mafie už má málo opěr, jednou je Německo a část EU.

      Vymazat
    4. Aby neměli, vždyť odtud pocházejí převážně jejich sionistické rody !

      Vymazat
  7. Obětí teroru v Berlíně byla i Češka

    Při útoku v Berlíně zemřela Češka, oznámilo ministerstvo zahraničí

    http://zpravy.idnes.cz/nemecko-berlin-kamion-ceska-dfz-/zahranicni.aspx?c=A161222_233516_zahranicni_aha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy jste ji znal a viděl jste ji mrtvou ? Jak víte, že ten její manžel nepatří třeba k tajné policii ?

      Vymazat
    2. Stačí někoho zrekrutovat, zaplatit (třeba i doživotní rentou !), a herec je na scéně !

      Vymazat
    3. Ano znal, osobně.

      Vymazat
  8. Hovadina , robia zbytočné konšpirácie ...... Je vidieť , že to písali ľudia , čo kamion vidia len na dialnici ...... Ten nárazník je ohnutý smerom vzad a nie do predu , ak by cúval , tak ho stočí hore a ku kabíne ..... A zbúral drevenné stánky z latiek , nie murované budovy ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím,dnešní kamiony není problém řídit,hlavně pokud jedete jenom dopředu už to nejsou staré těžkopádné stroje, couvat s návěsem už je horší-tam už je potřeba praxe a šikovnost.Při troše štěstí se bez problémů trefíte mezi sloupky a stánky a místa tam bylo dost.A stánek který má pevnou podsadu a není ukotven popostrčíte jako nic a nic se mu nestane.Nehledě na to ,že inscenaci takovéhle události v dnešní době mobilů by nešlo utajit.Ovšem tím nepopírám,že se jedná o hry tajných služeb,které mohli použít i skutečného islamistického teroristu(pak ho zlikvidovat,aby nemohl mluvit)Proč to dělat tak složitě,najímat herce a isncenovat takové divadlo,když magorů,kteří to rádi udělají máme dost.V jednoduchosti je síla.A nehrozí riziko prozrazení.
      Fotky strašně zkreslují,když jste pak na místě zjistíte,že je všechno jinak.

      Vymazat
  9. Posielam material na rozbor:
    https://www.youtube.com/watch?v=hQ-mcgIz95s
    Jozef

    OdpovědětVymazat
  10. S tím sloupkem to není moc dobrej nápad, tady je vidět z jiného úhlu!
    http://bilder.bild.de/fotos-skaliert/der-lkw-raste-am-montagabend-in-eine-menschenmenge-200219873-49397618/5,w=993,c=0.bild.jpg

    OdpovědětVymazat
  11. S tím sloupkem bych byl opatrnej! :-)

    http://bilder.bild.de/fotos-skaliert/der-lkw-raste-am-montagabend-in-eine-menschenmenge-200219873-49397618/5,w=993,c=0.bild.jpg

    OdpovědětVymazat
  12. Ten litinový sloupek zřejmě stál nepatrný kousek mimo, jak zachycují další záběry z videa, ale to nic nemění na prolhanosti médií a zkorumpovanosti všech Evropských i našich politiků …

    Krev obětí terorismu padá na jejich hlavy!

    OdpovědětVymazat
  13. Nijaké mena, nijaké fotky obeti, len čísla... aj 6 000 000 je len číslo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíte, a 6 mil.čísel komu co konkrétního řekne ? Až budou k dispozici jména, adresy, fotky, příbuzní, různé doklady pro 6 mil.obětí, tak jsem ochoten uvěřit. Jinak ne !

      Vymazat
  14. https://tagebucheinesdeutschen.wordpress.com/2017/01/05/der-super-tunesier-mit-seinem-fliegenden-lkw/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.