16. prosince 2016

Nové nesporné důkazy, že Obamův rodný list je padělek (+ dodatky 17. 12.)

Nové nesporné důkazy, že Obamův rodný list je padělek (+ dodatky 17. 12.)
Sepsal Orgonet
16. 12. 2016
Zdroje uvedeny v textu

Video: Tisková konference s odhalením:


Obama má právě teď plná ústa práce, aby vinu za současné americké aféry (manipulace voleb, šíření "falešných zpráv" jako například Pizzagate) svedl na Rusko.

(Poznámka: Myslím, že mu to málokdo věří. Zaslechl jsem dnes u nás v rádiu rozhovor na toto téma s českým šéfredaktorem NY Times, kterému redaktorka kladla dosti poťouchlé otázky, znějící, jako by té vině Ruska ani ona nevěřila; jeho blekotavé odpovědi nezněly nijak přesvědčivě. A když tomu už ani Češi nevěří, co teprve Amerika. Nenechme se zmást mediální masáží, která nám znovu a znovu vnucuje, že CIA je "pevně přesvědčena",  že Rusové hackersky ovlivnili americké volby a bůhví co ještě. Sama CIA přiznává, že důkazy o tom nemá. - Pokud má, jsou zřejmě natolik tajné, že je nelze zveřejnit.) - K tomu je dobré vědět, že americké hlasovací přístroje nejsou napojeny na internet, takže ani nejdou hackersky ovlivnit.)
Svést vinu na Rusko a Putina  je osvědčená taktika "vrtění psem" čili odvádění veřejné pozornosti od třaskavých témat, jako je v současnosti v USA zmanipulování voleb demokraty, Pizzagate a Electorgate.

A přibývají další - jako třeba dnes zveřejnění nového zjištění, že Obamův rodný list, kterým prokázal v r. 2011 svůj americký původ, je absolutní padělek. (Pozn. Orgonet: Pokud neznáte film "Vrtěti psem", vřele doporučuji shlédnout.)


Pozadí aféry s Obamovým rodným listem: V roce 2011, když se Obama začal ucházet podruhé o presidentský úřad, skupina pravicových politiků zvaná Tea Party vznesla pochybnosti o jeho americkém občanství, a žádala o předložení platného rodného listu, dokazujícího, že se narodil v USA. (K pochybovačům - "birthers" - patřil i Trump). Bílý dům tedy v dubnu 2011 vystavil na svém serveru rodný list dokládající narození Baracka Obamy v Honolulu na Havaji.


Zdroj snímku: https://www.whitehouse.gov/sites/default/files/rss_viewer/birth-certificate-long-form.pdf

Tento dokument se od počátku jevil jako podezřelý, a političtí protivníci toho ihned využívali ke zpochybnění jeho původu a kandidatury. Při jedné takové kauze Obamova advokátka v r. 2012 prohlásila, že vystavený list "nemá být důkazem Obamovy identity ani místa narození". To si "birthers" vyložili jako sdělení, že ví, se jedná o falzifikát ale důkazy zatím chyběly.

Ověření pravost tohoto dokladu se ujal šerif okresu Maricopa v Arizoně, s přezdívkou "nejostřejší šerif v Americe", Joe Arpaio, s cílem "očistit presidenta", protože se domníval, není možné, aby jeho oblíbený kandidát na presidenta vydal falešný dokument. Zkoumání však záhy ukázalo, že jde velmi pravděpodobně o falzum. Arpaio si tedy předsevzal dotáhnout záležitost do konce a zjistit pravdu. Vyšetřování trvalo 5 let a řídil ho Arpaiův spolupracovník Mike Zollo. Oba představili výsledky svého zkoumání na dnešní tiskové konferenci (viz video výše), se zdůrazněním, že jim při šetření šlo pouze o pravost dokumentu, a nikoliv o otázku, odkud ve skutečnosti pochází Obama.

Stručný obsah konference: Zollo spolupracoval s Reedem Hayesem, nezávislým expertem na zjišťování padělků  a s nezávislou italskou forensickou laboratoří Forlab. Při zkoumání na Havaji byl objeven zdrojový dokument, rodný list jisté ženy, z něhož, jak bylo dokázáno, byl Obamův rodný list vytvořen metodou kopírování a vkládání. Red Hayes i italská laboratoř, pracující různými metodami a nezávisle na sobě, nalezli v listě 9 znaků padělku a shodně označili tento dokument vystavený na serveru Bílého domu jako falzifikát. 




Jaký bude dopad tohoto zjištění? Nejspíš v prvním momentě žádná bomba, na prvních stránkách médií se to jistě neobjeví. Ale jistě se to brzy díky internetu utěšeně rozšíří a bude nutno to mediálně popírat coby "falešnou zprávu". Takže se můžeme se těšit na další Obamovy lži. Že by za to mohlo zase to ďábelské Rusko? Nebo že by v rámci "vrtění psem" zahájil Bombama dokonce další válku, třeba s Čínou? (Američané jsou právě silně rozhořčeni, že jim Čínané odlovili ve svých vodách dvě bezpilotní ponorky, prý je mají pro civilní podmořský výzkum, a nikoliv pro špionáž, jak si myslí Čína (:-)))...)

Jisté je, že Trump věděl, že to přijde, ale držel se v pozadí. (Po zahájení své kampaně byl Arpaio jedním z prvních lidí, s nimiž se sešel.) - Trump během své kampaně začal říkat, že Obama se narodil v Americe, jen proto, aby nebyl napadán a rozptylován.

Cílem "nejostřejšího šerifa Ameriky" bylo předat zjištěné skutečnosti Kongresu a Ministerstvu vnitra, jelikož z jeho rukou se tím budou muset tyto nejvyšší instituce zabývat. Arpaio chce dokázat, že byl spáchán zločin podvodu a že se ho Obama zúčastnil.

Je pravděpodobné, že Trump na to nebude reagovat, a nechá věc k řešení svému novému generálnímu prokurátoru, Jeffu Sessionovi.

Dodatky 17. 12.:

Závěr: 
Obamovi přibývá k mnoha problémům další a možná ten největší a fatální. A možná taky ne, víme, jak dokonale dovede jeho režim skrývat "nevhodná" témata. Ale pokud se (třeba za úřadování Trumpa) tomu bude někdo kompetentní věnovat a prokáže soudně, že Obamovo presidentství je/bylo nelegální, protože se nenarodil v USA, tak to znamená, že všechny jeho zákony, mezinárodní smlouvy apod. jsou neplatné. - No, dost snění, ale můžeme se aspoň těšit na nějaký šrumec (:-)).

To už dává naději, že více lidí uvěří třeba i důkazům o tom, že Obama je gay, že jeho manželka je chlap, že jejich dcery jsou adoptované (ví se i, kdo jsou jejich biologičtí rodiče) a ta starší že je kluk (viz video https://www.youtube.com/watch?v=efyRkR3hVp8), a rovněž důkazům, že naše počasí je kompletně řízeno a ovládáno, a dalším a dalším důkazům, které byly dříve vysmívány jako "konspirační teorie", a teď jsou přejmenovány na "falešné zprávy", a že se dočkáme třeba i změn...

Je fantastické, jak se v průběhu tohoto roku rozjelo internetové hnutí odhalující pravdu,  zejména na youtube. Zatímco ještě před rokem se při nějakém (umělém) "neštěstí" či (umělém) "teroristickém útoku" (což jsou všechny, co nám předkládají v hlavních zprávách) na youtube objevila až po několika dnech třeba 1-2 videa odhalující, že jde o falešnou vlajku, tak teď už je spousta lidí, kteří okamžitě reagují, pátraji a ke každé takové události je na youtube v řádu hodin několik odhalujících videí různých pozorovatelů, a během pár dní jsou jich desítky. Krizoví herci jsou odhalováni spoustou lidí jako na běžícím páse. Jen tak dál!!!

Dodatek:
Video: Podrobné vysvětlení důkazů padělku (anglicky, srozumitelné i bez překladu): 

https://youtu.be/8frqVINnQjc









10 komentářů:

  1. Neviem, ale uz j to uplne trapne co tu trepu tie media...Uz niekto kope nozickami na poslednu chvilu...Putin je agresivny, Putin chce napadnut EU....
    PROPAGANDA jak svina!
    Soros uz melie ž posledneho aj s tym jeho siedmym implantovanym srdcom....
    Kolko ich bolo od deti???
    Putin nas ma uplne...
    On nas nepotrebuje...

    OdpovědětVymazat
  2. Sleduju to třeba v komentářích propagandistických článků na idnes, je tam obrovský posun ke kritickému posuzování předkládaných informací, ve srovnání třeba s rokem nazpátek. To je paráda !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také proto sledujete diskuze u článků? To je úplně nejlepší průzkum. Všechny oficiální průzkumy se mohou jít vycpat.

      Vymazat
    2. jojo objevuje se stále více a více investigavců, kterým není jedno, čím a jak jsou mediálně krmeni :-)))

      Vymazat
  3. Už bylo překládaných lží víc než dost. Pokud budou rychle odhalovány bude to jen dobře pro nás, pro lidi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napřed zle, a až potom možná dobře. Ne nadarmo dosud platí antická pravda : Padne na Skyllu, kdo se vyhne Charybdě.

      Vymazat
  4. Overena metoda...
    Na hocijakej stranke staci precitat len nazov clanku...
    Ak nie je k tomu diskusia, alebo je zrusena, asi niekoho nezaujimaju nazori ludi...
    Tak je to len zas Propaganda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Už proto jsem si oživil i němčinu. A v takových welt.de jsou často diskuze opravdu na německé poměry husté. Merklice z toho určitě nemá radost.

      Vymazat
    2. Němci asi nemají tak vyovčákováno v hlavě jako lidi v české kotlince.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.