11. ledna 2020

Chemtrails je směs zápalných látek

Austrálie neustále hoří, a elity nám prostřednictvím služebných médií stále vnucují klimatickou změnu. Požáry jsou přitom zakládány elitami záměrně, pomocí zápalných zbraní. Nad hořícími oblastmi jsou nepřetržitě sprejovány chemtrails na podporu hoření.
Po celém světě o tom ví už mnoho lidí, je spousta webů, blogů, youtube kanálů přinášejících pravdivé informace. Stačí zahledat. Zatím se elitám stále daří a tajit pravdu před většinou, ale nemůže to trvat věčně.

Ukázka níže - aktuální článek z facebooku jedné velmi vzdělané paní z USA.
Orgonet

Definitivní objasnění chemtrails 

(The Final Explanation of Chemtrails) 
by Anna von Reitz 
9. 1. 2020
Překlad: OrgoNet


Nejprve chci vysvětlit, že „korporace vládních služeb“ mají dlouhou historii využívání průmyslového odpadu jako zbraně a jako prostředku k vydělávání peněz pro své kámoše.

Po desítky let nám přidávali do pitné vody fluorid, což je vedlejší produkt při výrobě aluminia, a vymlouvali se na to, že brání zubnímu kazu; jenomže fluorid nejen zabíjí ústní bakterie, ale také likviduje naše nadledvinky.

V Evropě bylo přidávání fluoridu do pitné vody zastaveno před dvěma desítkami let, zatímco v této zemi (USA) si výrobci hliníku nadále snižují náklady na ukládání tohoto nebezpečného vedlejšího produktu tím, že nám jej vnucují jako blahodárný produkt, čímž získávají každoročně významný příjem navíc.

Podobní lumpové (Viz Harry Reid a Hillary Clinton) se zbavili „použitého“ jaderného odpadu ze solných dolů Nevady a Utahu tak, že ho tajně rozvezli do většiny zemí Středního východu a způsobili tak nemoc z ozáření, genetické anomálie, ztrátu zubů a vlasů, rakovinu a předčasnou smrt nejen svým vlastním pracovníkům, ale i nezjištěným počtům nevinných civilistů. A strčili si do kapsy zisk za škodlivý odpad, který by jinak museli odpovědně uložit.

Takže není překvapením, že chemtrails jsou z převážné části směsí škodlivých sloučenin a chemických prvků získaných z uhelného popela, z výroby aluminia, rafinace nafty a tavby kovů. To vše je sprejováno na nás a naši Zemi, na níž jsme závislí jako na svém domově a zdroji potravy.

Takže nyní jste připraveni se dovědět, co je společným jmenovatelem těchto škodlivých sloučenin a chemických prvků ve zbytcích chemtrails: všechno to jsou vysoce hořlavé látky.

  • Stroncium – při kontaktu s vodou vydává hořlavé plyny.
  • Barium – hořlavá látka produkující vodík
  • Aluminiový prach – reaguje s vodou, kyselinami a zásadami, vydává vodík.
  • Magnesium – vysoce hořlavé, zejména v práškové formě.
  • Oxid aluminia – prach tvoří ve vzduchu výbušné směsi
  • Thorium – pyroforické - zapaluje se samovolně.
  • Lithium – hořlavé a potenciálně výbušné, je-li vystaveno vzduchu a vodě. 

To jsou tedy ony složky směsi na výrobu chemického ohně označovaného jako „kovový oheň“, který se ještě více rozhoří, když se na něj lije voda. A přitom jsou to produkty průmyslového odpadu, které jsou sprejovány po celé minulé desetiletí na veškeré stvoření.

Všímejte si, co se děje nyní v Austrálii, a co se dělo loni v létě na Aljašce. Požáry. Obrovské požáry ničící vše, co stojí v cestě.

A všimněte si prosím, jak se to vše shoduje s náboženstvím: Země bude zničena ohněm (Iz 34:10, 2 Petr 3:10), a třetina lidstva bude zničena ohněm, kouřem a sírou (Rev 9:18)

Toto vše nečiní pravý Bůh, který miluje a stvořil Zemi. To činí falešný Bůh a jeho poskoci, zahrávající si s věcmi, s nimiž zacházejí v naprosté nevědomosti. Tím vytvářejí léčky pro nevinné, plní si měšce a nejsou voláni k odpovědnosti.

Takový je jejich plán pro nás a naši planetu, a tomuto plánu slouží odporné chemtrails.

Ale pravý Bůh říká rovněž: „Bůh zahubí ty, co hubili Zemi.“ (Rev. 11:18)

To jsem odbočila. Chtěla jsem však ukázat, jak tito škůdci svými činy naplňují to, co je psáno v Bibli, a nám předkládají naplňování biblického proroctví jako omluvu svých odporných činů a pro vyhnutí se odpovědnosti.

Takže, teď definitivně víte, jaká agenda stojí v pozadí za používáním chemtrails. 


2 komentáře:

  1. Prosím opravte překlad.
    Výše v textu je řádek (tvrzení):
    Aluminiový prach – reaguje s vodou, kyselinami a zásadami, vydává kyslík.
    Správně má znít:
    Aluminiový prach – reaguje s vodou, kyselinami a zásadami, vydává vodík.
    Předem děkuji za opravu.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.