6. ledna 2020

Novoroční projev Vladimíra Putina

Novoroční projev Vladimíra Putina

Zdroj: https://aeronet.cz/news/video-statnicky-projev-vladimira-putina-k-novemu-roku-2020-byl-jako-zjeveni-z-jineho-sveta-v-podobe-prednasky-o-vnitrnim-kruhu-rodiny-a-o-rizeni-statu-na-1-priorite-od-zacatku-az-do-konce/


Bravo Putin!


[AE News] Novoroční projev prezidenta Ruské federace Vladimira Putina k uvítání roku 2020! [CZ Titulky] from AE News on Vimeo.

5 komentářů:

  1. uvědomte si, že každá TEORIE má svého autora, který chápe víc, než se snažíte pochopit Vy,...kdo je PUTIN, také jenom "figurka" státu ...Orgo, když jsi to nepochopil, jsi stracen, škoda...pohltili tě

    OdpovědětVymazat
  2. Podle všech dostupných Putinových fotek na internetu, je jasně vidět, že dnes je u moci třetí "Putin" ! Manželka Putina z r.2007 se dala slyšet, že jejího muže /toho prvního, pravého Putina/ zabila FSB. Rusko řídí chasidsští jewreji. Chybí však tady Prozřetelnost, která zachrání Rusko od moci šedotvarých, ješteřích jewrejů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty šedotvarý, ještere jewreji mohl by jsi, alespoň pochválit (podle Tebe: x-) Putina, kterého - chvála Bohu - nezavraždili, že dokáže budovat Rusko a chránit ho. Svou mírovou politikou chrání nejen Rusko, ale i nemálo (dá se říci) jiných států světa - tak nějak!!!

      Vymazat
    2. A co takhle se Bobo sionský nad příspěvkem Vagase zamyslet? Vůbec jsi nepochopil obsah příspěvku a již mlátíš klackem, jako zběsilý. Začni myslet a nevymlouvej se na pouštní zombifikaci předků svého plemene.

      Petr

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.