16. dubna 2020

Nepanikař zbytečně: covid : chřipka : rakovina

Dnešní údaje (16. 4. 2020) dle https://nepanikarzbytecne.online/:


Údaje jsou denně aktualizovány zde:
https://nepanikarzbytecne.online/

11 komentářů:

  1. Je vidět, že meinstream koná svou úlohu velmi dobře proti nám. Kdy už lidé zvednou ty své ovčí hlavy, a začnou se cíleně ptát odpovědných, co shnilého je ve státě Dánském.

    OdpovědětVymazat
  2. V Bergamu vzrostl počet úmrtí 4 násobně:
    https://www.facebook.com/Stefajir/photos/a.472985942453/10158411368472454/?type=3&theater

    Je to nebezpečnější než chřipka. Nicméně zdravého člověka to nezabije. Pokud by se nepřijala žádná opatření tak by umřeli u nás desetitisíce lidí, kteří mají oslabenou imunitu. Hlavně důchodci a menšin více než normální populace. Zní to drsně, ale stát by ušetřil a bylo by hodně volných bytů.

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle vtip už jste slyšeli?
    Potká chřipka koronu a říká:
    "Já jsem silnější, zabiju víc lidí!"
    A korona na to:
    "Ale já mám lepší marketing..."

    Tak asi tak, no...

    OdpovědětVymazat
  4. Preco pouzivaju strategiu viru ? Lebo ho nikto nevie najst, nie je ho vidiet, neda sa doveryhodne 'dokazat' ale na zaklade dlhorocneho nacviku (vtacia, prasacia a ina vymyslena chripka) sme sa naucili obavat/ovladat z neznameho. Ked sa neda dokazat, bol vyuzity systemom na dosiahnutie 'vyssich' cielov.
    Je to finalne dosiahnutie ciela, alebo cvicenie pre este 'vyssie' dobro ?

    OdpovědětVymazat
  5. Hochu,jsem ze školy už 55 let, ale pomocí trojčlenky (asi nevíš co to je) vychází pro koronu 6301 nakažených a 166 žemřelých úmrtnost 2,63%, pro chřipku pak 0,146% a rakovinu 1,541% (pro tebou uváděná čísla). A to nemusíš mít z matiky čtyři semestry jako já. Radši to smaž. Pjakin to komentuje " Eto děbily".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Netreba si mylit smrtnost s umrtnostou. Ta umrtnost je spravne. 166/cca 10 mil. ludi. Problem je u smrtnosti, co je len relativna hodnota 166/6301, kde presny udaj je len 166 a udaj o pocte nakazenych je nepresny. Nakazenych moze byt viac a nie su tam zaratani ti, ktori to uz mali a vyliecili sa a predsa o nich nikto nevie. Ale zasa ako strasiak je smrtnost idealna hodnota. Vlastne ani 166 umrti nemusi byt pravda, lebo cast z nich mohla mat inu pricinu.

      Vymazat
  6. Přečtěte si, jak se počítá výsledek, tedy z celkového počtu obyvatel.

    OdpovědětVymazat
  7. Lidi nezlehčujte tenhle sráč s názvem koronavirus. Je to kombinace mnoha a mnoha virů (nejvíce se mluví, že je to koktejl Sars, Mers a AIDS), někdo to pustil mezi lidi záměrně, o tom není pochyb, ale vážně to nezlehčujte, že na raka umírá víc lidí atd. Ano, možná to pravda je, ale já se rozhodně nechci dusit někde na JIP na tohle svinstvo, s obyčejnou chřipkou bych si poradila, ale tohle děsí i mě, a to mě je 36 let. Nedivte se, že lidi jsou vyděšený a vyhoukaný, kosí to všechny - mladý, starý, nemocný, zdravý.. Roušky vítám, měly by je zavést povinně v každé chřipkové sezoně, a ne že půlka mých kolegů chodí do práce nemocných, prskají na všechny strany a samozřejmě to pak odneseme všichni. Na těch rouškách rozhodně něco je.

    OdpovědětVymazat
  8. TAK TOTO JE TOTÁLNE NAIVNÉ POROVNANIE



    No počkajme si keď bude nakazených na coronu 290 000 ludí koľko pritom bude úmrtí? Tak sa pozrime do USA Kde už majú cez 700 tisíc nakazených a 40 tisíc mŕtvych. Na 230 tisíc nakazených tak pripadne cez 13 000 úmrtí a to už je porovnateľný parameter, len pri chrípke je to len okolo 400 mŕtvych a pri Korone vyše 13 tisíc úmrtí pri rovnakom počte ochorení, teda obrovský rozdiel 400 mŕtvych a 13 000 mŕtvych že?

    Dokonca ani tá rakovina nemá tak vysokú úmrtnosť! CORONA JE ZABIJÁK!



    Zlahčovanie coronavírusu dokáže zabiť oveľa viac ľudí to vidíme napríklad práve v USA pri 700 000 nkazených majú už 40 000 mŕtvych a sám Trump to odhadol že bude rád ak na coronavírus zomrie len 100 000 ľudí

    OdpovědětVymazat
  9. Kto ovlada zaklady matematiky, tak nech vyskusa tie cisla medzi sebou vydelit, lebo tie pecenta vobec nevychadzaju. Nehovorim o pouzitej metodike v porovnavani.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.