18. dubna 2020

Senátor prof. MUDr. Jan Žaloudík, CSc.: Už není důvod něco omezovat kvůli covidu

Senátor prof. MUDr. Jan Žaloudík, CSc.: Už není důvod něco omezovat kvůli covidu.

Senátor prof. MUDr. Jan Žaloudík, CSc., bývalý ředitel Masarykova onkologického ústavu v Brně: projev v Senátu 16. 4. 2020.





Přepis videa (přepsal Orgonet):


„Co je to úmrtí na koronavirus? Protože ten, kdo vypisoval úmrtní oznámení, tak ví, že tam je základní příčina, diagnózy se míchají, a většina pacientů, zejména těch starších našich seniorů, k nimž já se blížím a taky tak jednou umřu, končí potom na nějakou formu zápalu plic. Nemusí to být ta intersticiální virová, může to být jakákoli jiná pneumonie.

Takže, jenom bych upozornil: Česká televize se samozřejmě zbláznila. Ta se naprosto zbláznila, protože dělá 24hodinový speciál.

Já vám navrhnu tento speciál: V České republice je ročně 90 000 nových nádorů, 30 000 pacientů umírá. My jsme pyšní na těch 60 000, co vyléčíme. 30 000 umírá. To je 80 denně, to je 1 člověk každých 20 minut. Představte si zprávy ráno v 6 hodin, kdy oznámí: vážení spoluobčané, už nám umřelo od půlnoci 18 občanů, a čekáme v 6.20, že umře další. Teď nám hlásí ze Vsetína, že umřel pan Novák ve Vysokém Mýtě. V 8 hodin to bude o dalších 6 víc. Dovedete si to představit? A k tomu se dá říkat, že ti pacienti třeba mají chodit pro rohlíky s lněným sáčkem, protože jinak ty karcerogeny z toho plastu by je mohly ohrozit. Dovedu si představit jakoukoli fámu.

300 lidí v České republice umírá denně naprosto přirozenou obměnou, někteří samozřejmě na dálnici, někteří s nožem v zádech, ale drtivá většina tím, že prostě jsou staří. To je ta obměna. 100 000 lidí se narodí v České republice, 100 000 umírá, proto jsme pořád něco malinko plus nad těmi 10 milióny.

Takže, toto všechno jsme nekomentovali. My jsme nekomentovali ani to, že jakási hygienická norma říkala, že 1 860 nakažených na 100 000 při jakékoli viróze zavdává příčinu třeba k omezování návštěv v nemocnicích a další věci. To se stalo už koncem ledna ve 3 krajích, kdy probíhala chřipková epidemie. 1 860 na 100 000, to je 18 600 na 1 milión, a je to 186 000 na 10 miliónů. Dovedete si představit 186 000 covidů? To bysme se tady zbláznili. A to je hygienická norma pro to, abychom zvážili jako ředitelé nemocnic omezení návštěv a podobné věci. Takže, každoroční rutina. Zeptejte se těch lidí na áru, no tak samozřejmě že mají práci na áru, samozřejmě že běhají kolem ventilátorů v sezónních obdobích. A když se nakumulují pacienti do jednoho špitálu, tak jak to bylo v té severní Itálii... Kterou velice bedlivě sledujeme, Kalábrii i jiné oblasti. A bavíme se samozřejmě s lékaři, třeba s Monikou Silvestrini z Říma, která nám píše, ať pro onkologické pacienty uděláme nějaké schéma.

Ještě vám řeknu nakonec jednu věc. My nezpochybňujeme vůbec nic. Ta vláda se nemohla chovat jinak, protože svět se zbláznil, Česká televize se zbláznila, ale teď jde o to trošku to normalizovat. Čímž nenarážím na přání prezidenta Husáka, který byl nadšený pro normalizaci, ale teď by se to už docela pomalinku hodilo, neboť podívejte se teď všichni na počítače na Ministerstvo zdravotnictví, na tu křivku, je to asi šestý graf, jak se nám to hezky začíná ohýbat, moc drama se neděje. (Pozn, Orgonet: https://onemocneni-aktualne.mzcr.cz/covid-19)

Ze svého ústavu, kde jsme za měsíc – samozřejmě operujeme pořád, my nemůžeme odkládat onkologické pacienty, 200 ozařovaných denně, 20 operovaných denně, 250 chemoterapií denně, čili lidi tam pořád proudí – tak jsme se konečně po měsíci dobrali k dvěma pozitivním covidům. Testujeme si to sami, máme svoje PCR laboratoře. A ti, až na tu rakovinu, jsou zdraví. A ti dva znervózněli, když byli najednou pozitivní, oni jinak mají jenom tu rakovinu.

Takže rakovina už nikoho nestraší v současné době. Ani mrtvice třeba. A tudíž podporuji to, co říkal včera v televizi pan docent Balík: Prosím vás, nechte nás trochu v tom zdravotnictví taky se starat o ty ostatní. A myslím si, že ti, co omezovali nějak nadměrně ten provoz, že pro to už teď není důvod. Možná pro to důvod byl, nezkušenost, vyděšenost ze všeho, a hlavně ten příklad světa, který blbne nahlas, napříč.

Takže, něco za tím bude ještě dalšího, a není to jenom medicína. Těch virů je celá spousta, s virama tady budeme, a přežijou nás. Všechny vás přežijou mikrobi. I lidstvo patrně. Tak nezlobte se, to bylo takové emoční, já jsem se nechal vyprovokovat.“

11 komentářů:

  1. Covid-19 NEEXISTUJE.

    David Icke to vysvetluje, AJ S NEPRESTRIELNYMI DOKAZMI.
    Slovenske titulky.

    https://www.mojevideo.sk/video/31fc0/covid19_nie_je_virus_rt_pcr_testuje_exozomy_a_nie_virus.html

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
  2. Ďakujem....Keby takýchto doktorov bolo viac, tak život ako tam u vás a aj tu na Slovensku by išiel tak akoby sa nič zvláštne nedialo....Ale niekto si to dopredu naplánoval, korona je len clona, pre ten jeho diabolský plán...vakcinácia a čipovanie ľudí na tejto planéte....Je len na nás, že ako sa teraz zachováme...môžeme mlčať alebo už konečne sa ozvať a riadne nahlas....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tých doktorov je viac. A popri Gatesovi sa objavil ďalší zainteresovaný šmejd Anthony Fauci. Len sa to nedostane do mainstreamu.

      https://www.infovojna.sk/article/video-dr-rashid-buttar-odhaluje-pravdu-o-covid-19-propagovanem-povinnem-ockovani-a-jak-media-manipuluji-cisly

      https://www.infovojna.sk/article/dr-shiva-ayyadurai-odhaluje-skutocnu-agendu-temnych-globalnych-struktur-za-sucasnou-epidemiou-covid-19

      IvH

      Vymazat
  3. Len keby sa ľudia na niečom chceli zhodnúť.
    https://kechlibar.net/2020/03/05/co-je-sireni-paniky-aneb-o-nesnesitelne-lehkosti-tlacitka-blokuj/
    http://lumo.blogspot.com/2020/03/virova-sebevrazda-zapadu-po-vzoru-rima.html

    OdpovědětVymazat
  4. .. řekl to moc hezky. Děkuji za příspěvek.

    OdpovědětVymazat
  5. Podvedli nas s korona jako ovce...

    OdpovědětVymazat
  6. Tak konečně zazněla supermoudrá řeč pana MUDr. Žaloudíka, že jako první vyslovil pravdu, co si myslí všichni soudní lidé a co také vykřikl v té pohádce jeden malý chlapec z davu: Vždyť císař pán je nahý, nemá vůbec žádné šaty!
    Ta celosvětová hysterie je vyvolána uměle, aby byl podle přání přestárlého zločince Kissingera, (který je nejen přestárlý zbytečný jedlík, ale podílel se přímo na smrti 1 milionu kambodžkých civilistů), aby se urychleně pod pláštíkem koronaviru zavedlo NWO, čili celosvětové otroctví.
    Navrhuji tento umělý vir, vyrobený uměle v laboratoři, nazvat mnohem přiléhavějším názvem: laborvir. Tomuto názvu bude rozumět celý svět, neboť slovní základ slova laboratoř se vyskytuje ve všech světových jazycích. Ještě víc zkrácenější by to mohlo být: labvir. Jakýpak koronavir- s takovým schválně zavádějícím názvem ať jdou víte kam.

    OdpovědětVymazat
  7. Jistě že. Po tom, kdy jsem vyslechl názor MUDr. Soni Pekové, po té, co jsem se seznámil s názory ze všech možných koutů světa jsem dospěl k závěru, že "pandemie" neskončí, dokud nebude dosaženo vytčených cílů. Nyní dodávám - leda, že by se to podařilo překazit. Inu, můj názor. Tož tak

    OdpovědětVymazat
  8. Pád Kabaly:
    https://quintus-sertorius.webnode.cz/l/konec-sveta-jak-jej-zname-aneb-veci-co-te-donuti-se-zamyslet/

    Desetidílný dokument od holandské badatelky Janet Ossebaart.

    Desátý díl se stal hitem internetu:
    https://tadesco.org/pad-kabaly-video/

    https://ac24.cz/-/vsechno-je-jinak-plan-q-tajna-spoluprace-jfk-jr-s-trumpem-a-zbaveni-se-stinove-vlady?redirect=%2Fweb%2Fac24%2Fuvod%3Fp_p_id%3Dcom_liferay_asset_publisher_web_portlet_AssetPublisherPortlet_INSTANCE_6LN4ieZ8eFrT%26p_p_lifecycle%3D2%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_resource_id%3DgetRSS%26p_p_cacheability%3DcacheLevelPage%26_com_liferay_asset_publisher_web_portlet_AssetPublisherPortlet_INSTANCE_6LN4ieZ8eFrT_currentURL%3D%252Fweb%252Fac24%252Fuvod%26_com_liferay_asset_publisher_web_portlet_AssetPublisherPortlet_INSTANCE_6LN4ieZ8eFrT_portletData%3D%26_com_liferay_asset_publisher_web_portlet_AssetPublisherPortlet_INSTANCE_6LN4ieZ8eFrT_portletAjaxable%3D1%26_com_liferay_asset_publisher_web_portlet_AssetPublisherPortlet_INSTANCE_6LN4ieZ8eFrT_doAsUserId%3D%26_com_liferay_asset_publisher_web_portlet_AssetPublisherPortlet_INSTANCE_6LN4ieZ8eFrT_cmd%3Dadd%26format%3Dfeed%26type%3Drss

    http://www.czechfreepress.cz/uvadime-videa/pad-kabaly-ix-a-x-cast.html

    OdpovědětVymazat
  9. že by pan Žaloudík četl kolegu?
    https://homeopat.mypage.cz/rubriky/nove-povidky/vychod-vs-zapad

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.