31. srpna 2020

Masové protesty proti koronavirovým opatřením - Berlín, Londýn, Paříž, Curych


Masové protesty proti koronavirovému podvodu - Berlín, Londýn, Paříž, Curych

O víkendu 29. - 30. 8 2020 proběhly v několika evropských velkoměstech masové, údajně až statisícové protesty občanů proti nesmyslným opatřením vlád kvůli lžipandemii, pod hesly jako Svoboda! Pryč s maskami! Pryč s prolhanou vládou! Masky ve škole jsou mučením! Pryč se sanitární diktaturou! Pryč s koronavirovou lží! Viz videa níže.

 





Berlín: doporučuji článek ARFA.
Londýn: zahájení se zúčastnil David Icke.
Curych: https://www.youtube.com/watch?v=BMklRd__qoE
Paříž: https://www.youtube.com/watch?v=dX4MGMqvbw4


Můj zábavný postřeh z českých médií, která protesty proti koronalžím přecházejí mlčením, a když už něco řeknou, tak s mlžením:

Zaznamenal jsem, že 3 česká internetová média (Idnes, Novinky, České noviny, možná i další) zveřejnila v sobotu téměř úplně stejné články o protestech v Berlíně, pod stejnými manipulativními titulky o "vlajících vlajkách": "V Berlíně vlají vlajky Ruska, USA i tolerance. Tisíce covidových odpůrců...".

  • 1) To dokazuje, že tato média dostávají ke zveřejnění stejné povinné "noty" od jednotného vedení... 
  • 2) Manipulativní titulek zjevně hraje na to, že když pohodlný čtenář zaznamená letmo pouze výrazy Rusko, USA, tolerance, může mít dojem, že jde o nějakou demonstraci proti Rusku, za USA, pro toleranci ... což je v současném mediálním světě v pořádku, a čtenáře už to ani nezajímá, takže si skutečný obsah možná ani nepřečte.
  • 3) V neděli už jsem článek o vlajících vlajkách na Idnesu marně hledal, byl přece jen závadný, odstranili ho i z archívu. 


1 komentář:

  1. Špatně hledáš, Orgonete. Článek je na Idnesu pořád, viz. https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/v-berline-vlaji-vlajky-ruska-usa-i-tolerance-tisice-odpurcu-covidovych-opatreni-vysly-do-ulic-40334760#utm_content=ribbonnews&utm_term=V%20Berl%C3%ADn%C4%9B%20vlaj%C3%AD%20vlajky%20Ruska,%20USA%20i%20tolerance&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.