29. prosince 2020

Nejhorší nepřítel světové vakcinační mafie, autor filmu VAXXED, MUDr. Andrew Wakefield: Vakcína proti Covidu není vakcína, je to nevratná genetická modifikace

Nejhorší nepřítel světové vakcinační mafie MUDr. Andrew Wakefield: Vakcína proti Covidu není vakcína, je to nevratná genetická modifikace.

Sepsal a přeložil Orgonet

29. 12. 2020


Co dělá v tuto vakcinačně exponovanou dobu nepřítel očkovací mafie č. 1., britský lékař a akademik MUDr. Andrew Wakefield? 

Vzpomeňme, jak si  již v roce 1998 vysloužil totální nemilost Bigpharmy, natolik, že byl vyškrtnut z registru lékařů, napadán na všech mediálních frontách jako lhář a šiřitel té nejhorší a nejnebezpečnější fake news a profesně zlikvidován obviněními ze všech možných podvodů a padělání.  Stejné prostředky, jakými Bigpharma dosud likviduje nepohodlné vědce, kteří nejdou s nimi. 

Byl to on, kdo publikoval v lékařském časopise Lancet studii o tom, že vakcína MMR (spalničky, příušnice, zarděnky) způsobuje autismus, čímž vydatně "hodil vidle" do slibného rozvoje celosvětového kšeftu s vakcinací malých dětí. (Od té doby, jak se domnívám, se asi také začala rozvíjet nedůvěra všech rodičů v očkování, protože mnoho rodičů postižených dětí si potvrdilo to, co už sami pochopili, že poškození jejich dítěte souvisí s vakcínou. Podrobnosti si snadno vygooglíte, byl zatracen i v češtině.)

Hádám, že kdyby tenkrát dr. Wakefield svou studii nevydal, očkovací mafie by začala systematicky "proočkovávat"  čili geneticky upravovat světovou populaci již o 20 let dříve, a možná by teď ani nemusela spouštět akci COVID... (Vlastně to dělala... ve 30. letech 20. století byl autismus prakticky neznámý, teď jím je postiženo každé 58. dítě v USA a dále to prudce stoupá. V ČR to ani není spočítáno, zřejmě statisíce ...)

Spalničkový médiateror byl tenkrát před lety už dost podobný dnešnímu kovidovému, jen méně intenzívní, propaganda na téma, jak smrtící a nebezpečné jsou ty dětské choroby  (jenom nepřišli ještě na možnost pandemie) ... za pár let to trochu utichlo. (Od té doby však spalničkoví vakcinátoři sem tam zkusmo spouštějí menší epidemie spalniček či černého kašle, bohužel tyto nemoci, jak je známo, postihují zejména ty jimi proočkované děti... Totéž vlastně dělají dnes i covidoví vakcinátoři, kteří za účelem udržování paniky zase sem tam vypouštějí "nové mutace", tu v Británii, tu jinde...)

 V roce 2016 zveřejnil Andrew Wakefield svůj film VAXXED (Očkováni: Od utajování ke katastrofě), v němž odhalil praktiky farmaceutických korporací a vlád, jimž nejde o zdraví lidí, ale o zisky. Možno shlédnout na alternativním portálu Kanál 22 s českými/slovenskými titulky, s podtitulem Nejnebezpečnější dokumentární film v dějinách lékařství. Vřele doporučuji. 

Je jasné, že svými aktivitami si dr. Wakefield vysloužil srdečnou nenávist všech farmaceutických mafiánů, a stále po něm jdou, je systematicky mazán a umlčován na všech veřejných médiích. 

Je v rámci možností stále aktivní, a právě jsem ale náhodně narazil na zajímavý čerstvý videorozhovor pro nějaké alternativní rádio, tak se podělím: 



Dr. Andrew Wakefield. Varování: Není to vakcína, je to nezvratná genetická modifikace

Zdroj: http://stateofthenation.co/?p=44062
Překlad: Orgonet

(Video anglicky najdete na odkazu, nejde vložit.)

Moderátor: Řekněme si něco o RNA vakcíně na COVID.

Dr. Wakefield: Dovolte mi ji charakterizovat. Základem naší genetické struktury je DNA, kyselina dezoxyribonukleová. Ta každé buňce poskytuje kódy na výrobu proteinu. Informaci, aby buňky dělaly určitý protein, předává skrze posla – RNA, kyselinu ribonukleovou. Takže ten posel, RNA, je prostředníkem mezi genem a produktem – proteinem. Je to právě protein, který automaticky vyvolává imunitní reakci, nikoliv RNA. Když se udělá vakcína, tak reakci imunitního systému vyvolává protein v ní, například virálního nebo bakteriálního původu. Takže co do definice RNA vakcína vůbec není vakcína, protože nevyvolává imunitní reakci. Musí být nejprve převedena na protein, a ten protein teprve vytvoří imunitní reakci. Vakcína s „poslem“ RNA je vlastně genetické inženýrství. Přesně tak to je. Vkládá do vašich buněk genetický materiál RNA viru a žádá po buněčné mašinérii, aby produkovala ve vašich buňkách protein, na který teprve bude váš imunitní systém reagovat. A co se při tom může pokazit? Váš systém buněk má sám produkovat buňky, na které bude reagovat sám váš imunitní systém! Ale tomu se říká autoimunitní onemocnění!

Tady se to může obrovsky a strašlivě pokazit. Nikdy předtím to nebylo použito na lidi. Pokud jde o vakcínu Pfizer, nikdy to nebylo testováno, jenom s tím rychle šli na trh! A vidíme, že k velkým problémům již dochází. Myslím, že byly dva případy anafylaxe, byla právě oznámena úmrtí.

Musíme tedy vědět, o co jde. A především to, že tato vakcína není vakcína, je to chybné pojmenování. Je to přechodný produkt, který vede k generování produkce proteinu. Je to genetické inženýrství, které nikdy nebylo otestováno na lidských bytostech. Kdy způsobí problémy? Za rok, za dva, za pět let poté, co to bude rozdáno miliardám lidí na celém světě? To už bude pozdě. Nepůjde to už odstranit, nepůjde to vypnout, nepůjde to zastavit. Bude to tu.

Kdybych to měl přirovnat k filmu, tak to je jako v Jurském parku, snaha o únik z ostrova.

Moderátor: Proč?

Dr. Wakefield: Proč? Vědci pracující v laboratořích mají velké ideje a myslí si, že své ideje přetvoří v něco, co zachrání svět. Někteří si to skutečně myslí. Ale pracují v tak omezeném mikrokosmu, v takové intelektuální bublině, vakuu, že nevidí problémy. Vidí jenom úspěch svých mozků. Protože můžeme, tak bychom měli. Ne. Protože si myslíme, že můžeme, jsme ochotni riskovat, a to na úkor jiných lidí. Taková je pravda. A věda už se tolikrát zmýlila.

Vědci si dělají hypotézy o využití přírody, o své schopnosti ovládnout přírodu. Ale příroda to tak nebude brát. Vědci zjistili cosi v projektu lidského genomu, když začali s tím genetickým inženýrstvím. Když změnili jeden gen, tak si mysleli, že mají klíč k celému procesu nemoci. Mohli to opravit, ale to neudělali. Způsobili, že ta změna má mnohostranný účinek na mnohé další geny. Vypíná je z činnosti, reguluje jejich činnost směrem dolů, směrem nahoru… To se nečekalo, a měli tento projekt hned opustit, protože nerozuměli tomu, jak komplexní stav to je, jak složité je lidské tělo, jak složitý je celý systém.

Takto vědci z laboratoří vymysleli „vakcínu“ RNA, což okamžitě zaujalo představivost veřejnosti, profesionálů i miliard obyčejných lidí. Ale aby se s tím dalo začít, bylo by potřeba ještě mnoha a mnoha mezikroků. Kdekoli to bylo použito, mělo to alarmující výsledky.

Moderátor: Takže vědci jsou ti škůdci? Nebo jen dělají svou práci? Kdo je nad nimi, kdo jim povoluje ty další kroky? Co Boris Johnson, který udělal ten první krok, že si vzal vakcínu? Je někdo nad nimi, kdo může zazvonit na záchranný zvonec?

Dr. Wakefield: Je, ale ono se to stalo velmi rychle. Vědci to vyrobili v laboratoři, a ukázali, že by to mohlo fungovat, alespoň v izolovaném systému kultury. Ale stalo se to, že do toho vstoupily korporátní společnosti a řekly si, ano, to je ono, to nám vydělá spoustu peněz, to využijeme. Vědí, že vlády jsou vyděšeny pandemií, nevědí, co dělat, nerozumějí tomu, nejsou virologové ani epidemiologové, nejsou vědci, prostě mají strach. Takže je farmaceuti mohou využít, jak budou chtít.

Udělal jsem o tom film (VAXXED, 2016), jak farmaceutické společnosti a výrobci vakcín využívají strachu vládních představitelů a zdravotníků, aby získali třeba záruky vlády za poškození způsobená vakcínami v Americe. Nemají žádnou odpovědnost za vakcíny ani za vakcinační schéma, nebudou muset platit za škody způsobené vakcínami. Když budou povinné, tak získají dokonalý trh. Jediné, co je čeká, je obrovský profit. Tento proces si společnosti postupně zajistily v USA zákony už v roce 1976, v roce 1986, a nyní se čeká zákon o povinných vakcínách. Je to tak všude na světě, kromě Brazílie, kde ještě nemají zproštění odpovědnosti za vakcínu proti COVIDu. Takže společnosti mohou vynechat studie, mohou zaplavit trh, je jim to jedno, protože za způsobené škody nezaplatí žádnou cenu.

Moderátor: V USA, v Kanadě, v UK se říká, že se nedostaneme zpátky k normálu, pokud si nenecháme dát vakcínu, pro velmi vysoké procento populace. Jak to dělají? Jednají podle nějakého scénáře? Kdo říká těm politikům, že toto je řešení?

Dr. Wakefield: Je to znepokojující, a zdá se mi, že hlavní osobou propagující tuto myšlenku je Bill Gates. Člověk, který prostě z titulu svého bohatství, nikoliv z titulu nějakého vzdělání, si přisvojil velkou roli v politice veřejného zdravotnictví, žádná individuální volba každého občana na světě. Právě on přišel s tou myšlenkou, že se to nevrátí do normálu, pokud nenaočkujeme všech 7 miliard lidí na světě. A toto bylo přijato politiky jako mantra, což je velmi děsivé. Protože to vytváří scénu pro falešná očekávání, že dokud nebudeme očkovaní, nevrátíme se k normálu. Ale vakcíny nás k normálu nevrátí .

Myslím si, že vakcíny by měly přijít na trh tak za 8 let, až budou známy reakce na ně. Moje mínění je založeno na poznatcích z filmu, který jsem udělal, a na životní zkušenosti, cítím to tak.

Kousek videa na youtube: https://youtu.be/kUXZph5tV-w





Facebook (fanouškovská stránku hnutí proti autismu podle dr. Wakefielda).
https://www.facebook.com/DrAndrewWakefield/

7 komentářů:

  1. Děkuji za článek. Je to drsné co se děje. Většina lidí vládě věří. Neskutečné. Šťastný nový rok nám všem...

    OdpovědětVymazat
  2. Možná to bude za chvilku samý robocop.

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to že Kovid vyvinuli za účelem proočkování lidí vakcínou způsobující mutace DNA. Může jít o snahu nastartování lidské evoluce, některé mutace budou pozitivní (vyšší inteligence, zpomalení stárnutí, telepatie)většina však způsobí rakovinu a smrt. Od jisté doby se v scifi filmech objevují mutanti,jsme takto připravováni na to že to bude jednou normální.. Cena kterou za to zaplatíme bude příliš vysoká..

    OdpovědětVymazat
  4. Je potřeba vládu v tomto šíleném plánu zastavit....

    OdpovědětVymazat
  5. Dost hustý a myslím si, že velmi pravdivé

    OdpovědětVymazat
  6. A jsou tací, kteří tvrdí, že ZÁKON a NAŘÍZENÍ VLÁDY je třeba BEZPODMÍNEČNĚ dodržovat !!! Motolici,jamolici, mokrej hadr na palici ...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.