19. února 2021

Klimateroristický útok extrémním zimním počasím na Texas

Polární vortex 2021: klimateroristický útok extrémním zimním počasím na Texas

Sepsal Orgonet 18. 2. 2021
Zdroje uvedeny v textu.





Už několik let za sebou klimateroristé pod vedením globálních elit NWO pořádají útoky extrémním zimním počasím na jižní státy USA.  Každým rokem jsou jejich zbraně účinnější, vyrobí více sněhu, více ledu, více mrazu v oblastech, kde na to nemohou být připraveni. Škody jsou nesmírné, na životním prostředí, na úrodě, na majetku, na psychice lidí. 

Klimateroristický útok je absolutní falešnou vlajkou, vše lze svést na "matku Přírodu" a její "globální klimatické změny". 

Letos je cílem útoku Texas. Proč? Je příliš "červený", čili republikánský. (Viz článek anglicky 17. 2.: Texageddon: Geoteroristická operace pod falešnou vlajkou. Operace "Hluboké zmrazení" úmyslně provedena kabalou NWO za účelem paralyzování texaského vlasteneckého hnutí a zničení energetické sítě.

V mrazech až -18°C milióny Texasanů mrznou kvůli výpadkům elektrické sítě (výpadky jsou zvláštní, například obchodní centrum bylo v noci plně osvětleno (nechce být vyrabováno?), a okolní obytné čtvrti jsou ve tmě, bez topení, lidé jdou spát do spacáků ke známým někam, kde to zrovna funguje, nebo do "ohřívacích center", nebo mají smůlu). Praská potrubí, lidé bez vody...

Prostě, když elitám nestačí kovidteror, tak mohou přidat klimateror. (Obyčejný terorismus, proti kterému USA tak dlouho vedou válku, už asi nikoho nezajímá.)  

Globální katastrofický průmysl stále jede na plné obrátky. Za krátký čas přijde sezóna umělých záplav, umělých tornád, umělých písečných bouří, umělých požárů, umělého extrémního sucha...

Jak to klimateroristé dělají?

Zabýval jsem zimními akcemi klimateroristů/geoteroristů/geoinženýrů na území USA od roku 2013 myslím již dostatečně, manipulace jsou vždy stejné, takže už bych to znovu nerozebíral. (Takové akce samozřejmě probíhají i u nás, zatím naštěstí v menším měřítku, avšak ani kapka/vločka nespadne v Evropě bez vědomí globálních majitelů počasí. A to už bylo zde taky mnohokrát popsáno.)

Uvedu zde tedy jen velmi stručný popis technologií. Zájemci najdou podrobnosti ve zdejších článcích odkazovaných níže. 


Systém útočných klimatických zbraní obsahuje:

  1. Chemtrails - letecky rozptylované chemické a biologické látky způsobující vodivost atmosférických mas a jejich manipulovatelnost různými druhy radiace - zejména mikrovlnnou.
  2. Zařízení vydávající radiaci potřebnou k řízení směru pohybu těchto atmosférických mas (= "meteorologické" radary, věže mobilních operátorů, různá zařízení pro "komunikaci" a "výzkum atmosféry", radiační zařízení na letadlech a satelitech).
  3. Zařízení k tvorbě vodní páry: Výše uvedené technologie vydávají současně i mikrovlnnou radiaci zahřívající zaměřené oblasti zemského povrchu (vodu i pevninu) za účelem odpaření extrémního množství vody do ovzduší. Atmosférická masa nesoucí tuto vodu nabalenou na umělá nukleační jádra je řízena na místo útoku a tam pomocí radiace je voda spuštěna v podobě extrémních srážek.

To jsou prostředky, kterými umějí klimateroristé vyvolat a řídit změnu polárního proudění, umělou nukleaci sněhu a ledu a vytvořit tak extrémní zimní podmínky.


Články OrgoNetu o klimateroristické výrobě extrémního zimního počasí (přeloženo z A):




5 komentářů:

  1. Sleduji to. Je to tak.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrá práce a skvělé shrnutí.

    OdpovědětVymazat
  3. Kolega Radovan:
    https://youtu.be/OFHMZkPb7lE

    OdpovědětVymazat
  4. Dnes zajímavý obrázek teploty ve světě na ČHMU. Na obrázku vlevo u rovníku v Tichomoří mě zaujal údaj -39°C ač kolem 25°C. Buď je to nějaká chyba a nebo vtom daném místě působí nějaká klimatická zbraň. A o nich víme, že jsou schopné zajímavých věcí. Třeba ten údaj časem zmizí ale ve 20:40, tam ještě byl.

    https://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/om/svet/T2m_svet.gif

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.