18. května 2009

Co nového v Paříži

Pracovní cesta mě nedávno zavedla k Frantíkům. Power Wand jel samozřejmě s sebou a vešlo se i pár dárečků pro Eiffelovku. Zajímalo mě, zda v Paříži pořád funguje orgonový průvan, který vzniká vožením/nošením power wandu a jeho napojováním na silné zdroje DOR (zhoubné energie), které okamžitě začnou vydávat POR (životodárnou energii). Tenhle jev se tak hezky projevil při minulé návštěvě Paříže...

(Obr.: Ještě v mracích)
Na fóru píší Francouzi, že Eiffelovka je nejsilnější vysílač v celé Francii a že má výkon jako všechny ostatní vysílače dohromady ... a že je kolem ní ogiftováno, ale pořád to nestačí. Paříž jako celek je podle nich ogiftovaná velmi nedostatečně. Sluší se teda přijít s dárkem, beru sestavu 3 + 1 (O sestavách se tu ještě nepsalo, tak jen stručně: tři TB jako rohy rovnostranného trojúhelníka, 1 TB uprostřed. Středem může být i vysílač. Dle psychotroniků velmi silná sestava, propagují ji hodně Francouzi a Švýcaři. Délka strany může být libovolná, a funguje to, i když strany nejsou přesně stejné...)

První den bylo počasí docela chladné a větrné, chvílemi se nafoukal dost černý dešťový/bouřkový mrak, ale nezmokli jsme. Power wand dělal zřejmě slušný průvan: jakmile jsme se dostali k nějaké výškové budově zřejmě nahoře opatřené silným aparátem na výrobu DOR, tak se hned černé mraky rozpouštěly. (Například "mrakodrap" Montparnasse udělal pěknou díru).

(Obr.: Projasnění a chemtrails)
Navečer u Eiffelovky: napojila se na PW perfektně, černé mraky šly rychle do háje. Pak ještě dostala dárečky do blízké řeky Seiny (park kolem ní byl moc plný lidí na nějaké kopání, a prý už je stejně ogiftovaný, a voda vede lépe orgon). Načež se úplně vyjasnilo, takže letouni podle očekávání zintenzívnili sprejování, a to v křivkách, což je znamení, že nestíhají. Taky známý "vyhlídkový" letoun mnohokrát přeletěl nad mou hlavou.

Další den nebylo tolik času pozorovat. Taky jsme se pohybovali místech, kde se asi tolik DOR nevyrábí. Nad Paříží odpoledne "dělali dešťové mraky" a tak dvě hodinky hezky pršelo.

(Obr.: Velká Archa - to už se jasnilo, ale pouštěli clonu.)
K večeru, ještě za deště, jsme se jeli podívat na Défense, to je pařížská čtvrť "mrakodrapů". Nejsou tak vysoké jako v New Yorku, ale celek vytváří příjemný prostor, kterému dominuje bílá "krychle" s názven Grande Arche (Velká Archa) , pod niž by se vešel Notre Dame ... Je odtud výhled na Paříž (a okolní mrakodrapy).


(Obr.: Dělá se díra.)
Vyjedeme nahoru, prší. Chvíli se rozhlížíme, a hle, nad jedním mrakodrapem se dělá díra. Ta se šíří, přestává pršet. Na všech okolních mrakodrapech vidíme různá anténovitá zařízení. Je jasné, že tyhle výškové budovy jsou sbírkou hi-tech technologií pro výrobu různých vln - nepochybně rovněž za účelem výroby počasí.

"Vyhlídkové" letouny tu byly během okamžiku. a tak zblízka je asi málokde uvidíte... Lítaly asi po 2 minutách, a zajímavé bylo, že "lízaly" mraky - to znamená, že když chtějí "vidět", musí pod mraky - ty jim asi vadí, aby si vás vyfotili nebo zkontolovali svá zařízení nebo co dělají ...

(Obr.: Typický vyhlídkový letoun.)
Vypadá to, že obloha v Paříži je již "těžce ošéfovaná", že ji mají prakticky pod kontrolou. Tak jsme jim tam udělali trochu průvan... to nic neznamená, oni si to zase zahustí ... Ale může být lepší důkaz účinnosti orgonu/orgonitu?

Zajímavé bylo, že tentokrát sledovali můj power wand až do hotelu, a i v noci za tmy nad hotelem lítalo jedno letadlo za druhým (i černý vrtulník). Přemýšeli jsme, jestli to není přistávací/startovací koridor z letiště, ale myslíme, že spíš ne: normální letadla jsou označená, barevná, a tohle fakt byly známé neoznačené typy, všechny stejné ... Takže od Paříže tahle letadla určitě nesídlí daleko.

(Obr. : Modro na Défense.)
Další den bylo příjemně teplo, trochu pod mrakem. Ale pár minut poté, co jsme se večer vydali na zpáteční cestu, začalo pršet. Že by nás PW ochránil před zmoknutím? (Byl o to poprošen, ale nevěděli jsme, zda je to až tolik v jeho silách. Každopádně, na satelitu je vidět nad Paříží oko, kolem něhož se celý den stahují mraky. Definitvně se stáhly až při odjezdu a na zpáteční cestě lilo až domů.)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.