25. ledna 2010

USA připravují další test zemětřesení

Svět se otřásá, protože USA připravují nový test zemětřesení
Sorcha Faal, 22. 1. 2010

Ponurá zpráva od Ruských vesmírných sil (VKS) http://www.globalsecurity.org/space/world/russia/vks.htm monitorujících americký HAARP http://www.haarp.alaska.edu/ dnes varuje, že Američané připravují další potenciálně devastační test zemětřesení v měřítku srovnatelném s tím, které zničilo karibský ostrovní národ Haiti a o kterém jsme již psali 14. ledna ve zprávě Americký test zemětřesení ... zanechal na Haiti 500 000 mrtvých. http://www.whatdoesitmean.com/index1322.htm, (česky http://orgo-net.blogspot.com/2010/01/americky-test-zemetreseni-mel-hruzne.html).

Důvodem pro tento nový americký test je, jak říká zpráva, ‚katastrofální neúspěch‘ jejich předchozích testů, které tak destabilizovaly naši vnitřní zemskou magnetosféru, že v minulých 30 dnech http://www.iris.edu/seismon/last30days.phtml bylo oznámeno více zemětřesení než v prvních 90 dnech roku 2009 http://www.infoplease.com/ipa/A0197840.html  (včetně více než 600 zemětřesení v potenciálně katastrofickém yelowstonském vulkanickém kotli, a tato zemětřesení způsobila větší ztráty na životech než všechna zemětřesení v minulých 5 letech dohromady.

Pokud jde o záměr Američanů s těmito velmi nebezpečnými testy zemětřesení, pokračují tyto zprávy, je jím použití těchto zbraní proti perskému národu, který podle závěru armády Spojených států může být zničen pouze ‚vážným narušením‘ jejich společnosti, způsobeným intenzívním zemětřesením, které znemožní Iráncům odvetný úder proti Západu.

Venezuelský prezident Hugo Chavez je posud jediných světovým představitelem, který vyzval Spojené státy k okamžitému zastavení testů těchto katastrofickýh zemětřesných zbraní a obvinil Američany, že si „hrají na Boha“, jak můžeme číst dle zprávy agentury Russia Today.

„Chavez obviňuje USA z toho, že způsobily zemětřesení o síle 7,0 stupně jako součást testování „tektonické zbraně“, která může způsobit ekologické katastrofy.“ http://www.digitaljournal.com/article/286145
Chavez řekl, že tyto „zemětřesné zbraně“ by mohly být použity proti Íránu, aby mohl býz obsazen americkou armádou.
Chavez říká, že tyto zbraně mohou za použití elektromagnetického vlnění měnit klima a na dálku rozpoutat zemětřesení a výbuchy sopek.

Je důležité si povšimnout, že toto Chavezovo varování před americkými testy zemětřesných zbraní bylo rychle veřejně odsouzeno západní propagandou, včetně španělské agentury SDP, která šla tak daleko, že obvinila http://sdpnoticias.com/sdp/columna/victor-hernandez/2010/01/20/569357 venezuelského představitele z toho, že jeho informace se zakládají na původní zprávě od Sorcha Fall. Naprosto ignorovala fakt, že Chavez měl přístup ke stejným ruským zprávám, kterých jsme použili pro svou zprávu my.

Převážná většina Američanů neví o tom, že vývoj a užívání zemětřesných zbraní jsou už dlouho známy, jak dokazuje tisková zpráva amerického ministerstva obrany z 28. dubna 1997, http://www.defense.gov/transcripts/transcript.aspx?transcriptid=674 kde hovořil tajemník pro obranu William Cohen o nebezpečích budoucí války a překvapil reportéry tím, že tyto zbraně zmínil. Jak můžeme číst:

„Alvin Toeffler píše o vědcích, kteří ve svých laboratořích zkoušejí vyvinout jisté typy patogenů, které by byly etnicky specifické, takže by mohly vyhubit jisté etnické skupiny a rasy. Jiní dělají inženýrské pokusy o vytvoření hmyzu, který ničí specifické plodiny. A další se zabývají dokonce terorismem ekologického typu, kterým mohou měnit klima, vyvolávat zemětřesení a výbuchy sopek na dálku použitím elektromagnetických vln.“

Používání těchto nových geofyzikálních zbraní HAARP způsobilo, že Rusko vydalo varování, že mohou vést ke globální katastrofě, a jak můžeme číst dále:

„Mnoho specialistů a vědců se domnívá, že nepředvídatelné přírodní katastrofy a četné lidmi způsobená neštěstí, která postihla Evropu a Asii v létě r. 2002, mohla mít určité globální důvody, které je způsobily. Především a zejména se jedná o možné testování tajné geofyzikální zbraně. Tyto testy byly buď tajné nebo nepovolené."

Ruská federální státní duma věnovala téměř rok hodnocení globální hrozby programu HAARP. Nakonec připravila dvě výzvy: jednu presidentu Putinovi a jednu mezinárodním organizacím, parlamentům a vládám všech zemí, komunitě vědců celého světa a sdělovacím prostředkům.

Ruský parlament navrhoval globální zákaz testů HAARP. V září 2002 státní ruská duma diskutovala o této otázce a hlasovala o zaslání zmíněných výzev odpovídajícím adresátům. 188 poslanců hlasovalo pro výzvu presidentu Putinovi, výzva pro OSN dostala 220 hlasů. To dokazuje, že ruští poslanci brali otázku vývoje a možného použití geofyzikálních zbraní vážně.“

Všimněte si rovněž, že i když jsme v našem předchozím článku řekli, že představitelé Severní flotily se nedomnívají, že USA zamýšlely svým testem úplné zničení Haiti, nové informace ukazují, že se na to Američané připravovali, a jak můžeme číst:

„Scénář pomoci při katastrofě na Haiti byl předem připraven v hlavním stanu Jižního vojska v Miami (SOUTHCOM) jeden den před zemětřesením. http://www.opednews.com/articles/A-Haiti-Disaster-Relief-Sc-by-Michel-Chossudovsk-100122-347.html Konaly se simulace vztahující se k účinku hurikánu na Haiti. Bylo to 11. ledna.“

Další západní zprávy tvrdí, že britská lodní flotila byla dva dny před zemětřesením stažena z vod kolem Haiti, což je první pauza v jinak stálé britské přítomnosti v Karibiku od r. 1700. http://mikeruppert.blogspot.com/2010/01/i-really-really-do-not-like-this-story.html 

Poznámka: Západ již dlouho používá vojenské ‚manévry‘ k zakrytí skutečných událostí, jako například před útoky a během útoků na Ameriku 11. září 2001 http://www.oilempire.us/wargames.html , a 7. července ‚cvičné bombardování‘http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=821 systému londýnského metra, které (náhodně) probíhalo současně se skutečným útokem.

Pokud se týče místa tohoto dalšího zemětřesení, USA se na ně připravují varováním veškerých západních pobřežních území, která jsou v nebezpečí a mohla by ‚velmi dobře‘ očekávat do 14 dní katastrofickou událost.

Bohužel američtí občané nadále nevnímají, že tyto události jejich jménem způsobili jejich váleční vůdci, kteří, jak varoval Chavez, si ‚hrají na Boha‘. Ale tito bohové nevytvářejí ráj, nýbrž spíše peklo na zemi, a tito lidé by měli být připravení na to, že, jak ukazuje situace na Haiti, když udeří katastrofa, každý se o sebe bude muset postarat sám.
© January 22, 2010 EU and US all rights reserved

3 komentáře:

  1. Ta britská flotila byla stažena týdny před zemětřesením, prý kvůli šetření .

    http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article6994452.ece

    Bejbous

    OdpovědětVymazat
  2. diky za clanek, super

    OdpovědětVymazat
  3. Prosím autora o svolení umístit jeho článek na můj blog. Pochpitelně se zachováním autorova jména a s případným odkazem na jeho blog. Děkuji.
    http://berossos.blog.cz
    E-mail berossos@volny.cz

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.