7. srpna 2010

Letní klimaterorismus - bleskové záplavy

Po více než týdnu pro nezasvěcené celkem nenápadných umělých meteorologických aktivit za stabilního tlaku a teploty (1015hP/20°C), tvářících se jako poněkud pošmourné letní počasí (viz mé postřehy od jihočeského rybníka) přecházejí klimateroristé u nás opět k větší akci. Bohužel, už dnes mají na svědomí tři oběti záplav v Severních Čechách.

Ve čtvrtek 5. 6. vyhlásily české deníky vážné varování před povodněmi pro Jihočeský kraj, a Vysočinu, a to od čtvrtka do pátku. Klimateroristé ve čtvrtek skutečně nafoukli velkou bouřkovou výseč nad Maďarskem, která šla přes Rakousko a asi měla přijít od jihu do Jižních Čech. Bohužel se jihu Čech nějak vyhnula , věřím, že díky našim metrákům rozdaného orgonitu, a šla přes Moravu, kde asi dosti vydatně pršelo, přičemž radar Skalky opět kroužil.

V pátek 6. 8. se varování změnilo na všeobecnější, že povodně mohou být v podstatě kdekoli v ČR, a výhrůžka pro JČ byla upřesněna: i když je zatím proudění od jihovýchodu, déšť se postupně stočí a přijde do JČ od severu. A tak se i stalo.

Během pátku se zformovala mnohasetkilometrová "hráz" - severojižní rovná linie oblačnosti oddělující jasno nad Německem a oblačnost v Čechách (asi dvě masy vzduchu různé teploty?). Účelem této hráze bylo hromadit za ní oblačnost nad ČR a nepustit ji dál. Během čtvrtka i pátku probíhalo velmi silné umělé odpařování a hromadění oblačnosti z terénu. 

Když měli v sobotu 7. 8. ráno klimateroristé již dostatek nízké oblačnosti z místních zdrojů, přistoupili k dalšímu kroku, což je navrstvení bílé výškové oblačnosti dosahující do vysokých výšek. Ta stáhne odshora nízkou teplotu potřebnou k spuštění srážek. Třetí nezbytnou vrstvou srážkového sendviče jsou pak chemtrails, vytvářející hrubé brázdy, anebo možná jsou to základy pro udržení oné bílé výškové oblačnosti?

Radar Skalky nejprve přitáhl a pak od sebe odpudil oblačnost od jihovýchodu až na sever Čech, a odtud ji začal táhnout radar Brdy (možná i nějaké zařízení v Praze tam vidím?) směrem na jih. Ovšem oblačnost během své obrátky na severu způsobila silný déšť v severních Čechách a ony záplavy, bohužel.

Tak teď na jihu Čech čekáme, jak se to vyvine. Zatím to jde, ráno jsme byli na houbách, rostou! Pršelo tu jen mírně, prší pořád mírně. Mohutné odpařování ovšem pokračuje současně s deštěm - věříme, že orgonit neumožní, aby se tu ta oblačnost točila a dělala "paseku", jak by si klimateroristé představovali!

Aspoň pár fotek (kliknutím zvětšíte), celou záležitost můžete snadno pozorovat na různých satelitech.
Sobota 7. 8.: Srážková povodňová oblačnost směřuje od severu na jih. Všimněte si typických chemtrails.
(Tato fotka dokonce pomohla k prozření jednoho mého známého - posměváčka a skeptika - nějak si jí sám všiml, byl šokován a prohlásil: To je absolutní důkaz, že s počasím něco dělají :-))))
Sobota 7. 8: Totéž barevně. Povodnová oblačnost. Žlutá vrstva je oblačnost vzniklá místním odpařováním pomocí mikrovlnění, bílá vrstva nad ni je chemická, z chemtrails. Vláknitost prozrazuje chemtrailsový původ.

Sobota 7. 8 brzo ráno: Žlutá nízká oblačnost připravená k akci, začíná se nafukovat bílá horní vrstva. Hráz směrem na západ a na jih. Pravý úhel typický pro řízené počasí.

Sobota 7. 8.: Radar Brdy si přitahuje oblačnost od severu na jih. Kroužky nejsou tak jasné, ale jsou tam.
Pátek 6. 8.: radar Skalky si přitahuje oblačnost nastříknutou nad Maďarskem.




25 komentářů:

  1. Je to maras :(


    Guess

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj kamaradi. Postrikovani z letadel muzete on-line sledovaz napr.zde: http://wwwh.chmi.cz/http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/ (portal.chmi.cz). Nove mne zaujalo sprejovani z ruznych vysek (nizko letici bila letadla bez znaku) a ohrivani povrchu zeme. Nyni mraky ve vysce cca 600 mnm. K tomu je vynikajici sledovat kameru z Lyse hory. Bud je v mracich nebo ukazuje nizko lezici mraky v udoli. Jako inverze v zime.
    Vidim to stejne jako Orgonet od sveho rybniku, je to cim dal vic brutalni ... Budme optimisticti a nenechejme se strasit. Jenom tak muze byt lepe, uz nyni!

    OdpovědětVymazat
  3. MORAVA VRACÍ ÚDER.
    Za tragickou povodňovou situací v Severních Č echách stojí moravský radar Skalky,který v bratrské součinnosti se slovenským radarem Velký Javorník odpuzovali oblačnost neuvěřitelným způsobem rovnou na sever Čech.Radar Brdy se pokusil tento příval odpuzovat,ale evidentně nezvládal a naopak ještě podpořil "trychtýř",který hrnul oblačnost do Severních Čech,Odpoledne již nebyl v provozu.V Polsku oblačnost vyráběli a to hlavně radar Pastewnik a také Poznaň a Gdaňsk.

    OdpovědětVymazat
  4. Nenapadá mě jediný důvod, proč by někdo, chtěl zaplavit Jižní Čechy. HAARP je teď pokud vím zaneprázdněn Ruskem, Pakistánem a Čínou, Ruský SURA se dle mého názoru připravuje na USA. O těch dvou meteoradarech jsem uvažoval ráno nezávisle na vašem článku, čtu ho až teď 23:00. Možná to byl test systému SURA, ale proč Jižní Čechy? Jediné, co mne napadá, že někdo možná chtěl zničit netočivé rezervy elektrické sítě, tedy zdroje jež nábíhají v případě potřeby a zbytek času stojí. Nebo to má být varování ČEZu, aby se nepokoušel vybrat do temelína něco jiného, než VVERky

    OdpovědětVymazat
  5. Já taky nevím, proč nejprve ohlásili jako cíl Jižní Čechy. Možná to bylo záměrně falešné varování, možná proto, že tohle území přestává reagovat na jejich katastrofické aktivity vzhledem k tomu, že zde slušná síť orgonitu, a chtěli to znovu prověřit. Když se nepodařilo, hodili to jinam. Myslím, že nemají ani tak zájem o konkrétní cíle jako o kontrolu nad každou částečkou zemského povrchu. A kontrola nad Temelínem se může hodit.

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.novinky.cz/domaci/208103-pri-zaplavach-na-liberecku-zemrel-jiz-paty-muz.html

    OdpovědětVymazat
  7. v článku píšeš, že snad vydatně mělo pršet na Moravě - není pravda viz. http://www.weatheronline.co.uk/weather/maps/city?LANG=en&PLZ=_____&PLZN=_____&WMO=11723&ART=PRE&CONT=euro&R=0&LEVEL=150&REGION=0001&LAND=CZ&MM=08&YY=2010&WEEK=2&NOREGION=1&MOD=&TMX=&TMN=&SON=&PRE=&MONAT=&OFFS=&SORT=

    OdpovědětVymazat
  8. HAARP je možná zaneprázdněn Ruskem a Pákistánem, ale nezapomínejme, že v Norsku mají EISCAT, další systémy různě po světě (např. Austrálie) a také, že mají nový laser, schopný vytvořit dešťové mraky ze vzduchu, bez nutnosti zasévání kondenzačních jader.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  9. Eh... Můžete nějak prokázat že tohle počasí skutečně vzniklo uměle? Mě to přijde jako perfektně přirozené, ale nejsem odborník a rád se nechám poučit.

    OdpovědětVymazat
  10. To Orgo: jenom si myslím, že tam v pátek pršelo, podle toho, že radar ukazoval déšť, i intenzívní - oranžová barva - viz fotka výše s radarovými kruhy. Pokud nepršelo, tak radar klame, možná i schválně.
    Na druhé straně, nemůžu na dešťovém radaru objevit intenzívní srážky (oranžová až červená barva), které spadly na severní Čechy - je tam něco vidět, ale nepřipadá mi to dost na takové povodně. Že by taky falšované?
    Anonymnímu 10.54: Bohužel nemám čas dělat někomu soukromého učitele, všechno, co potřebuješ, včetně důkazů, můžeš najít na tomto blogu a odkazech z něho.

    OdpovědětVymazat
  11. Vážení,

    uvedomujete si, že uvádzate družicové a radarové snímky bez spomenutia zdroja (ČHMÚ)?

    Ako meteorológ Vás zároveň vyzývam, aby ste mi predostreli nejaký iný dôkaz ohľadom manipulovania počasia ako Vami zle interpretované radarové a družicové snímky.

    Ako možno vôbec oblaky "našľahať?" Uvedomujete si, aká obrovská energia sa skrýva za procesmi, ktoré oblaky/zrážky utvárajú? Je to ľahká predstava pre laika (to šľahanie) ale až neuveriteľná pre človeka, ktorý sa aspoň trocha zaoberá fyzikou atmosféry. Ako by malo prebiehať to šľahanie? Nechcete byť trocha konkrétnejší?

    M.j. aj som hľadal na tomto blogu a nenašiel som pre mňa nič racionálne.

    Tomáš

    OdpovědětVymazat
  12. Připadá mi, že stále někdo neví, proč se ty záplavy a ostatní katasrofy dějí. Už se tu několikrát psalo, že ti manipulátoři chtějí celosvětovou chudobu. Vytvářejí záměrně situace, aby lidé měli strach a zajímali se jen o to jak přežít a nezbýval jim čas ani myšlenky na nějaký duchovní vývoj. Aby s lidmi mohli snadno manipulovat, potřebují je mít pod kontrolou strachu a nemocí. A to že je teď období sklizně obilí - to je důvod povodní. Kdyby nepřišly povodně, měli by jsme plná sila. I tak jsme na tom pořád dobře.

    OdpovědětVymazat
  13. Je to opravdu otřesné, co se děje. V červenci jsem odlétal na dovolenou na Krétu. Na letišti stála dvě letadla pochybného vzhledu a významu. Nicméně měla na "čumáku" připevněny roury opět velmi pochybného významu. Vzlétla necelé 2 hodiny před námi a podle mého názoru měla podpořit zeshora blížící se produkt od západu. Ten den se totiž přihnaly do země významné bouřky, takže si myslím, že to byla česká podpora koordinované akce nebezpečných bouří nad Evropou. Zařízení připomínala injekční stříkačky jak od doktora House. V době odletu se opravdu hnala od západu bouře. Neskutečné...

    OdpovědětVymazat
  14. to by jsme tu potřebovali
    http://www.orgoneitalia.com/articolinfo/mappacb.htm

    OdpovědětVymazat
  15. meteorolog v rádiu říkal, že to byla smůla, že se deště zarazily o pohoří a tudíž pršely na místě.

    ale když se člověk podívá na animace, tak příčina nebylo pohoří, ale proti-proudění v polsku, které udržovalo mrak nad čechami

    (takové proudení jsem tedy ještě nšviděl, proud se tak zvláštně lomil nad polskem, beztak klimazbraň...)

    p.s.: jestli jeste nekdo rekne, ze kruhy u Skalky jsou důkazem jeho použití jako ovládacího radaru, tak po něm hodím HHG-éčkem :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak sa možno budete zbierať na škody spôsobené povodňami. Ešte niekoľko objednávok na takéto povodne a už nikto nebude protestovať proti novému typu okrádania ľudí. Uvidíme, čo zas nachystajú na ďaľší víkend.

    OdpovědětVymazat
  17. V pátek na moravě samozřejmě pršelo, ale ne oranžově, spíš zeleně. Mám IBC na dešťovku a ten z 10m2 střechy přibral jen nepatrně. Oproti jarním dešťům nic moc.Pomalu přestávám věřit radaru chmi.cz. Zato tady jsou neobvykle presni http://new.meteo.pl/

    OdpovědětVymazat
  18. Vážený nevěřící Tomáši, posílám ti pár odkazů, které mi žádnou přírodou nevysvětlíš. Hodně štěstí při probouzení přeji. Guess

    Video, kde je vysvětlen rozdíl mezi CONTRAILS (kondenzační stopy) a
    CHEMTRAILS (Chemické stopy):
    http://www.youtube.com/watch?v=Psdg3OAw_a8

    Video, kde je dobře vidět, jak se zapíná a vypíná postřik:
    http://www.youtube.com/watch?v=KTpCGtozC0c

    Jak vypadá malé "práškovací" letadlo:
    http://www.youtube.com/watch?v=oaQGSfAVAKo

    Dokument z ČT2 o HAARPu:
    http://media.bloguje.cz/783121-haarp.php

    Dokument z History Channel (v angličtině, ale názorný). Vysvětluje
    manipulaci s počasím, chemtrails, jak funguje HAARP atd.:
    http://www.youtube.com/watch?v=n3gKa0z7rjM

    Jak vypadá SPRAYER uvnitř:
    http://www.youtube.com/watch?v=U-TgFX-UkeM

    Co dokáže HAARP (posuň video na 1 min. 50 sek.:
    http://www.youtube.com/watch?v=Yisr2XrgK74

    Letecké palivo je vždy v křídlech, co to tedy vypouští toto letadlo?:
    http://www.youtube.com/watch?v=mzc60zl70Gk

    Další důkaz, zapínání/vypínání postřiku a chemické mraky na obloze:
    http://www.youtube.com/watch?v=WlW7lHTTa44

    SPRAYER bez oken a bez označení!:
    http://www.youtube.com/watch?v=yWowhvuPHhs

    http://www.jinestranky.cz/clanky/doporuceni_-vzdelavani_-vyzvy/srazky_-zemetreseni-i-nalada-na-prani---technologie-haarp

    P.S. Pokud některé linky již nefungují, nediv se, pravda evidentně někomu vadí.

    OdpovědětVymazat
  19. Zdravim, zde to bylo děsné, bál jsem se, že skonči ten náš krásný mírumilovný a nadevše tolerantní svět:))

    OdpovědětVymazat
  20. No, já jsem prosil o důkaz a dostal jsem asi 10 linků na další spekulace a doměnky.
    Video 1: "Chemtrails zůstávají ve vzduchu, contrails se skoro okamžitě rozpouští" - Několikrát vyvrácený nesmysl. Samotné contrails mohou vydržet na obloze hodiny. (P.S. - pokud to není pravda, proč se stejným způsobem prakticky okamžitě nerozpustí mraky?)
    Video 2: Jasně, pilot jen tak ze srandy zapíná a vypíná práškování, aby to bylo nápadné. A nechce nám třeba něco říct? není to kódované v morseovce? Tohle přerušování je pravděpodobně způsobené upravováním geometrie křídel (křidélka), nebo - a to je pravděpodobnější - změnou tahu turbíny. A nebo prostě jen místa s různou teplotou/vlhkostí vzduchu.
    Video 3: Nejsem odborník, ale vypadá to jako nějaké vědecké letadlo, rozhodně nic, z čeho by se dal vypouštět větší objem látek.
    Video 4: To je možná STV2, ČT2 určitě ne. Ale každopádně, vysíláno to bylo v nějakém humoristickém bloku, ne? Skočil jsem doprostřed a viděl tam maníka, jak dává halogenku do mikrovlnky se slovy "lampa s podobnou atmosférou jako na zemi". Srovnání mikrovlnky (operující na frekvenci 2.4GHz) a HAARPu (2-10MHz) je taky docela mimo. Vezměte si klasickou dlouhou trubicovou zářivku a zajděte si s ní v noci pod vedení VN. HAARP? :)
    Video 5: Kouknu později
    Video 6: Opět nějaké výzkumné letadlo. A co?
    Video 7: Hezké tornádo. A popálení delfíni? To vám nikdo neřekl, že tornádo je doprovodný jev bouřky? Tedy to mohl být klidně zásah bleskem?
    Video 8: No, tady jsem si dal trochu práce a vyhledal si to - podle nápisu na něm to letadlo patří společnosti Evergreen International. Konkrétně se pravděpodobně jedná o model "Evergreen Supertanker" - a je to úprava klasické 747 pro hašení požárů. Takže se vsadím, že na tom videu vypouští vodu :)
    Video 9: K vypínání a zapínaní jsem se už jednou vyjadřoval.
    Video 10: To by mohl být Airbus A330 společnosti LTU (Do NY létá, barvy odpovídají).
    http://www.youtube.com/watch?v=udRd-xhTgW8
    Ta okna skutečně na takovou dálku vidět moc nejsou, co? :)

    A na závěr linkovaný článek je plný nesmyslů - mám to podrobně rozebrat?

    OdpovědětVymazat
  21. Všem je přece jasné,že kdyby se to dalo nějak dokázat ,tak to dělat nebudou ...Ale nejhorší
    je na tom ta naše bezmoc !!!

    OdpovědětVymazat
  22. Takže se vsadím, že na tom videu vypouští vodu :)

    Jasně odhadem letí cca ve 10000m. Odtud se hasí požáry nejlíp.
    Jako ta ruská babka. A ne a ne a ne!

    OdpovědětVymazat
  23. ozaj vam nikomu nepride divne ze tomas prosil o dokazy po slovensky a nakoniec ich komentuje cesky? mozno ip adresa by prezradila viac... :)

    k tomu ostatnemu je zbytocne sa vyjadrovat, nakolko takisto ten co tomu neveri sa k tomu vyjadrovat nebude, nepovazuje to totiz za dolezite, vyjadri sa ten co ma jasny zaujem na dezinformaciach...pekny den :)

    OdpovědětVymazat
  24. RE: anonymní 11.srpna 2010 13:27

    To možno preto, lebo nás skeptikov je viac :), ja som ešte na odkazy neodpovedal ale súhlasím s tým, čo bolo po česky napísané vyššie ohľadom tých videí.

    Len nakoniec ešte snáď - prosím, naštudujte si trocha viacej z meteorológie, keď sa k nej tak vehementne vyjadrujete. Možno niektoré javy potom by Vám neprišli také neprirodzené.

    Tomáš

    OdpovědětVymazat
  25. Vidím stovky čar denně na obloze, kde běžně proletí sotva 20 letadel denně.
    Vidím, že ty čary nemizí, ale roztahují se do celistvé kovově šedé vrstvy.
    Vidím narůžovělou koronu kolem Slunce.
    Vidím, že bylo třičtvrtě roku celé dny tma, jako v 6 večer.
    Vidím, že prší z mlhy, kterou to s sebou nespláchne, ale přetrvává několik dní.
    Vidím, že prší, když je vysoký tlak a vím, že vždy tomu bylo naopak.
    Vidím, že po několikadenním dešti se mlha rozplyne a je o 15 stupňů tepleji. Normálně se po dešti ochladilo a pár hodin trvalo, než se zase oteplilo.
    Vidím tisíce videí na Youtube, kde jsou evidentní speciálně upravená letadla pro postřik.
    Vím, že ČR po vstupu do NATO podepsala Open Skies Treaty a vím, že to znamená, že letadla CIA a NATO mohou létat přes naše území bez ohlášení.
    Vidím rozdíl mezi běžným letovým provozem v 9000m a chemtrails sprayery ve 14000m.
    Vidím, že i když je jasno, obloha není blankytně modrá, ale hliníková.
    Vidím, že oblačnost se tvoří jakoby z ničeho na jednom místě a je tam udržována.
    Vidím satelitní snímky plné chemtrails.
    Vidím, že lidé jsou unavení, neschopni přemýšlet, teče jim neustále z nosu, kašlou a nevědí proč.
    Vidím, že jsou na obloze mraky, které nejsou přirozené. Jsou jako gelové kapsy ze kterých neprší, přestože jsou plné vody.
    Vidím mapy bleskových aktivit a vím, že v přírodě je nemožné, aby byly blesky stovky až tisíce kilometrů v přesných řadách.
    Vím, co je HAARP a EISCAT. Vím, jak promocí ELF vln mohou ovlivňovat počasí.
    Vidím během pár minut oblohu jemně rozvlnkovanou po celé Evropě a není to orografická oblačnost.
    A vidím, že to nevidím sám a že se lidé začínají ptát, ikdyž se mi někteří vysmívají z roviny nulového poznání.

    Guess

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.