12. srpna 2010

Obama spustil klimatickou válku


Vrcholný americký senátor byl zavražděn, protože Obamova „meteorologická válka“ uvrhla svět do chaosu.

Sorcha Faal, 11. srpna 2010
Překlad: Orgonet
Nová zpráva připravená pro premiéra Putina ruskou zahraniční vojenskou výzvědnou službou GRU praví, že bývalý vysoký americký senátor Ted Stevens byl tento týden zavražděn poté, co se pokusil shromáždit materiály k dokázání, že prezident Obama vystavil svět americkým ničivým meteorologickým zbraním.
Jak jsme již dříve oznámili v naší zprávě ze 3. srpna s názvem „Rusko hoří, Čína se topí. Může za to USA?“  http://www.whatdoesitmean.com/index1394.htm , (český překlad zde), ruský vědec dr. Andrej Arešev se přidal do řad mezinárodních vědců a expertů, kteří tvrdí, že extrémní meteorologický chaos, který v současnosti sužuje naši planetu, je způsobován systémy zbraní založenými na Teslově technologii, které jsou namířeny z aljašského zařízení známého jako HAARP (High Frekvency Active Auroral Program). http://www.haarp.alaska.edu/
Podle zprávy GRU senátora Stevense před necelými čtrnácti dny navštívil jeho dlouhodobý přítele, aljašský pilot Theron „Terry“ Smith, jehož zeť, major aljašské letecké gardy Aaron W. Malone http://www.alaskadispatch.com/dispatches/news/6322-pilot-in-gci-plane-crash-lost-son-in-law-in-c-17-crash-last-month byl 28. července zabit http://www.examiner.com/x-8151-Military-Community-Examiner~y2010m7d31-Four-crew-members-identified-in-C17-crashElmendorf-AFB poté, co jeho americký vojenský letoun C-17 byl  „zasažen“ „Teslovým paprskem“ z HAARPu, který způsobil, že jeho letoun nad Anchorage na Aljašce explodoval a zřítil se, a všichni na palubě zahynuli http://www.examiner.com/x-8151-Military-Community-Examiner~y2010m7d31-Four-crew-members-identified-in-C17-crashElmendorf-AFB .
Nato senátor Stevens zahájil vyšetřování, zda tuto katastrofu letadla C-17 majora Malona způsobil HAARP, a získal si pomoc dvou mocných washingtonských makléřů, olejářského dědice Williama „Billa“ Philipse seniora http://www.fourwinds10.com/siterun_data/science_technology/energy_free_energy/news.php?q=1215024086 a bývalého administrátora NASA Seana O´Keefa http://en.wikipedia.org/wiki/Sean_O'Keefe
Phillips byl dlouhou dobu spojencem a podporovatelem senátora Stevense, a jako dědic majetku Phillips Petroleum, a jak se říká v těchto zprávách, v minulosti vydal rozsáhlé prostředky na soukromé financování amerických výzvědných aktivit, aby podpořil snahy své země získat  přístup k globálním rezervám ropy.
Phillips dlouho varoval Američany http://www.fourwinds10.com/siterun_data/science_technology/energy_free_energy/news.php?q=1215024086 , že Spojené státy nemají žádnou velkou ropnou společnost. A to je pravda: největší americká společnost, Exxon Mobil, je až 14. největší na světě, a proti skutečně velkým společnostem se jeví jako trpaslík – všechny jsou ve vlastnictví jiných států nebo státem vlastněných monopolů, které vládnou světovým zásobám ropy.
Takže 94% světových zásob ropy je v rukou jiných států, z nichž většina je Spojeným státům nepřátelská, relativně malé americké ropné společnosti nemají přístup k dostatku surové ropy, aby významně ovlivnily trh a přispěly ke snížení cen. Takže Exxon Mobil, „malá“ ropná společnost, nakupuje 90% ropy, kterou rafinuje pro americký trh, od velkých hráčů, to jest většinou nepřátelských cizích států.
O´Keefe byl bývalým administrátorem americké vesmírné společnosti NASA v letech 2001 až 2005, a do doby jeho funkce spadala katastrofa amerického raketoplánu Columbia http://en.wikipedia.org/wiki/Space_Shuttle_Columbia_disaster , k níž došlo 1. února 2003, když se při návratu do zemské atmosféry rozpadl nad Texasem. Jak říká zpráva, O´Keefe tuto katastrofu vždy kladl za vinu HAARPu, protože v přesnou dobu tragédie začal vysílat to, čemu se říká „režim komunikace s mořskou hlubinou“ http://www.brojon.org/frontpage/HAARP_Columbia.html .
Poznámka: během „operačního režimu hlubokomořské komunikace“ krátkovlnný radiový signál pulsuje s vojenskou přesností, o délce přesně 6,25 sekundy, s přestávkami buď přesně 15 nebo 30 sekund mezi pulsy. Tyto krátké a dlouhé binární přestávky mezi pulsy jsou vlastně zakódované vzkazy. Něco jako tečky a čárky ve velmi pomalé Morseovce. V tomto režimu je výkon obvykle na maximu. Na rozdíl od výzkumného režimu, který většinou běží v noci, komunikační režim amerického námořnictva může běžet kdykoli ve dne nebo v noci, kterýkoli měsíc v roce. Přenosy mohou běžet nepřetržitě 10 až 30 hodin, jeden i více dnů. http://www.brojon.org/frontpage/HAARP_Columbia.html
Bezprostředně po útoku na WTC 11. září a pár minut poté, kdy prezident vyhlásil nejvyšší obrannou pohotovost 4 (DefCon4), začal HAARP vysílat nejvyšším výkonem po 18 hodin v režimu „hlubokomořské komunikace“. Je to jediný způsob, jak sdělit tuto pohotovost a aktuální bojové rozkazy americkým nukleárním ponorkám kotvícím na míle hluboko v oceánu.
Je důležité si povšimnout různých vysílacích rozsahů HAARPu, jak říká tato zpráva, protože bezprostředně před zřícením letadla senátora Stevense ruské satelity nad Arktidou detekovaly „silný signál 3,39mH“ http://www.brojon.org/frontpage/bj0202.html , vycházející z údolí Copper Valley v Gakoně na Aljašce http://maps.google.com/maps?q=gakona , kde je základna HAARP. Signál byl namířen nad oblast, kde došlo ke tragédii.
Podle amerických zpráv http://edition.cnn.com/2010/US/08/11/alaska.plane.crash/?hpt=T1#fbid=WXIQZf8afX9&wom=false byl Phillips zabit a O´Keefe je v nemocnici v kritickém stavu, a senátor Stevens byl rovněž zabit, což znamená, že jejich vyšetřování ohledně HAARPu zemřelo s nimi. 
Chaos, který vypukl po celém světě jako důsledek Obamova povolení použít tyto katastrofické „meteorologické zbraně“ může být popsán jako biblická apokalypsa, a patří k ní:
Co spojuje tyto globální meteorologické katastrofy? To se můžeme dočíst ve zprávě korespondenta britského televizního kanálu Channel 4 News Toma Clarka, který ve videu s názvem „Turbonabitý monzun je záhadou pro předpovídače počasí“ říká: http://www.channel4.com/news/articles/world/asia_pacific/pakistan+floods+struggle+to+reach+victims/3738877 .
„Normálně je tryskové proudění obří smyčka vysokorychlostního větru, která se žene horní atmosférou. Tryskové proudění neovlivňuje každodenní počasí – na to je příliš vysoko – ale vzhledem k tomu, že posunuje atmosféru kolem, je velmi důležité pro řízení rozsáhlých meteorologických vzorců pod sebou.
Tryskové proudění se rozdělilo na dva proudy. Jedno rameno jde na sever, druhé na jih. V prostoru uprostřed ruské extrémní sucho. Nad Ruskem se usadil cirkulující vzorec vzduchu po mnohem delší dobu než normálně a způsobil extrémní teploty a požáry, které tam teď mají.
Ale co se děje nad Pákistánem, je ještě podivnější. Jižní rameno tryskového proudění se stočilo dolů tak daleko, že překročilo přes Himalaje do severozápadního Pákistánu. Experti v Met Office mi řekli, že je to velmi neobvyklé.
Výsledkem je, že rychle se pohybující vítr tryskového proudění pomohl nasát horký a vlhký monzunový vzduch rychleji a výše do atmosféry – a to způsobuje deště, jaké nikdo nepamatuje. Je to turbonabitý monzun, když chcete. Nejsou si jisti, zda k tomu už někdy dříve došlo.

O schopnosti HAARPu ovlivnit tryskové proudění na naší Zemi se můžeme dočíst ve zprávě připravené v r. 1990 Americkými leteckými silalmi, v níž se praví: http://www2.fiu.edu/~mizrachs/HAARP.html
„HAARP (High Frequency Auroral Research Program),který byl vytvořen pro letecké síly a námořnictvo vedlejší společností ARCO, je takovým projektem. HAARP, tvářící se jako vědecký výzkum, je chabě přestrojeným projektem k „narušování“ ionosféry extrémně silnými paprsky energie, aby se vidělo, k jakým vojenským účelům to může sloužit. Podle HAARP RFP budou tyto paprsky energie použity „ke kontrole ionosférických procesů takovým způsobem, aby byla významně posílena výkonnost systému C3 (čili odmítnutí přístupu protivníkovi)“. To zní pisateli jako zbraň. Jiné takové projekty mají kódovací jména BIME, RED AIR, CRRES, EXCEDE, CHARGE IV, WISP, ACTIVE, HIPAS, RADC, AIM, atd.
Jaderné bomby, které vybuchly v ionosféře při výškových testech koncem padesátých a začátkem šedesátých let, jak ruské tak americké, způsobily změny počasí a tryskového proudění, které trvaly nejméně dvacet let. Mají HAARPové ohřívače poskytnout stejný potenciál, protože „narušují“ ionosféru? Ionosféra je domovem pro mnoho prospěšných přírodních jevů, mezi nimi filtrování škodlivých slunečních paprsků a odrážení radiových vln užívaných pro komunikaci. Ionosféra také přímo ovlivňuje systémy počasí a trysková proudění, i když to ještě není plně pochopeno.“


Důvody, které vedly Obamu k vypuštění HAARPových zbraní na náš svět, jsme již zmínili v článku 3. 8. , „Rusko hoří, Čína se topí: mohou za to USA?“ (český překlad zde), některé jsou evidentní.
  • Katastrofické záplavy v Číně a apokalyptické horko a ohně v Rusku staví oba tyto nepřátele USA do pozice, kdy budou muset požádat Američany o potravinovou pomoc, protože jejich letní úroda je bezprecedentně zničena.
  • Impozantní záplavy v Pákistánu fakticky ničí schopnost tohoto státu uživit se a bránit se, a tento stát Obama zařadil mezi hlavní americké nepřátele.
  • Devastující horko v USA umožní Obamovi prosadit v americkém Kongresu daně spojené s „globálním oteplováním“, což bude, jak se mnozí domnívají, posledním hřebíčkem ke zničení USA jako hlavní světové mocnosti.
K „nezamýšleným následkům“ Obamovy „meteorologické války“ proti světu můžeme jen dodat, že zničení letní úrody na severní polokouli, před nímž se nyní varuje, způsobí potravinové nepokoje a inflační tlaky http://www.prisonplanet.com/wheat-crisis-threatens-inflationary-timebomb-food-riots.html , a to, že zbude málo potravy pro uživení této planety, může vést k totální a globální válce.A na závěr, i když nevíme, jaký bude výsledek těchto současných událostí, víme, že musíme varovat, že každý, kdo čte tato slova, by si měl jako svou hlavní prioritu udělat zásobu potravin, protože toto Léto plné strastí se určitě stane Zimou plnou nespokojenosti.

© August 11, 2010 EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com.


8 komentářů:

  1. Myslel jsem si celou dobu,že v tom má prsty Obama a jeho poradci a nyní tedy pravda už vyplouvá napovrch. Už tehdy loni na jaře v Praze mě to napadlo: Obama = Antikrist a svůdce celých národů do katastrofy. Letos v říjnu se úplně zhroutí burza na Wall Streetu a v listopadu začne WW3 nejprve napadením Iránu Izraelem,ke kterému se rychle připojí armády US Army právě teď posilované v oblasti Irák-Afgh. Konflikt se rychle rozšíří po celém reginu a posléze do většiny států světa. Bude se bojovat o zdroje surovin,vodu a potraviny. Budou určitě použity i menší jaderné zbraně..

    OdpovědětVymazat
  2. ...pár minut poté, kdy prezident vyhlásil nejvyšší obrannou pohotovost 4 (DefCon4), začal HAARP vysílat...

    Možná by stálo za to si přečíst, co ten termín vůbec znamená a jak se člení - případně co ty stupně znamenají. Stupeň 4 je vcelku běžný, stupeň 3 (!!!) byla vyhlášen po 11.9.2001 a stupeň 2 jen za Kubánské krize. A před stupněm 1 nás chraň bůh.

    I když ono je to jedno, ovečkám se to hodí předžvýkané jak je třeba....

    OdpovědětVymazat
  3. Může mi prosím někdo vysvětlit, proč tu byl asi před 2,5 měsíci článek o Obamoj, co si o něm myslí Matthew. Že je to povznesená osoba a jak není dobrý a že je tu za vyšším záměrem...jooo houbelec, tomu šmejdoj něvěřit ani pozdravu, jak toho černýho bubáka, tak toho cucáka...Akorád nás tu všechny otrávý a polovinu obyvatel zabije válkou, nemocemi a klimatickými zbraněmi. Jsem zvědav, kdy ty americký tlustý zadky konečně vyvezou jeřábem a pojedou do ulic protestovat...

    OdpovědětVymazat
  4. Mediální příprava veřejnosti na válku:

    http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/208565-izrael-ma-zautocit-na-iran-nejpozdeji-za-11-mesicu.html

    Izraelci počítají se Soudným dnem v každém případě. Loni proběhlo v Izraeli i celostátní cvičení s tímto názvem. Co izraelec,to voják včetně žen - každý má doma ve skříni samopal a zásobu střeliva. Oni jsou v podstatě v pernamentní válce od založení tohoto sionistického zločinného státu.

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymnímu 17. 42: Máš pravdu. Tak co s tím? Přepíšeme to na DEFCON3? Mění to něco? Ten prý byl zatím vyhlášen je 3x, píše wikipedie.

    OdpovědětVymazat
  6. Podle mně se snaží tím HAARPem zničit přírodní úrodu. Kdyby chtěli už dávno Irán zničí, ale oni to neudělají, protože válka jsou prachy. Jedním z cílu NWO je také odkázání na geneticky upravené plodiny, což je součást depopulace, stejně jako to počasí. Chtějí udělat všecko umělé a z lidí chodící zombie.

    OdpovědětVymazat
  7. já už od začátku říkal že z toho obamy mán vélký obawy

    OdpovědětVymazat
  8. Orgo-nete: Prosím Tě co si myslíš tedy o Mathewovi? Jak tu byl ten článek o Obamovi, že je vlastně hodný a tak bla bla bla...Ty mu to ještě věříš? Jaký máš teda názor na toho bubáka, který nás chce všechny zničit?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.