1. června 2011

Sledování osob pomocí velkých včel?

Článek přeložený z ufologického webu Colina Andrewse.

Ty včely nebyly normální. 
Podivný příběh o objevení zlatého kulovitého předmětu 
v hlavě velké včely
Colin Andrews, 31. 5. 2011
Překlad OrgoNet

Před krátkou dobou mi jeden starší muž, bývalý vládní vědec, který pracoval na výzkumu tajných nesmrtících zbraní, který dnes žije na tajné adrese, poslal tento příběh.

Všiml si, že o něj jeví podivný zájem značný počet velkých včel drvodělek, které se pohybují synchronizovaně a jakoby ho pozorují. Toto chování u včel jsem sám před nějakým časem pozoroval, a tak mě zajímalo, co bylo tak zvláštní na jeho vlastní zkušenosti, že pokládal za nutné mě kontaktovat.

Řekl, že kdykoli se pohnul, pohnuly se spolu s ním, jako by byly spojeny jedna s druhou. Ohnal se po nich a ony společně odlétly jako spletená kytice, několik stop před ním se oddělily a rozletěly se do různých směrů, a pak se znovu k němu slétly z jiných směrů a opět se spojily a přiblížily. Bylo to jako spolupracující tým. Napočítal jich v jedné chvíli šest, ale tři se ho držely po několik minut a věnovaly mu zvláštní pozornost.

Několik dalších se drželo poblíž a pohybovalo se jako v tandemu, a vypadalo to, jako by si prohlížely jeho kuchyň. V jednu chvíli se domníval, že spatřil něco, co vypadalo jako zelený laserový paprsek, velmi tenký a pevný, který po zlomcích sekundy vyzařoval z jedné z včel směrem k oknu. Jeho zájem se změnil ze zvědavosti na zlou předtuchu, když začal tušit, že to nejsou normální včely. Vypadaly jako velké drvodělky (carpenter bee), měly jejich velikost, ale takové chování  u nich nikdy neviděl.

Posadil se ke stolu a začal jíst pozdní snídani, ale původní „sestava“ včel neustále pozorovala jeho tvář i tělo. Vstal, aby vyšel ven, a ohnal se po nich, zasáhl je, ale pouze jedna spadla na zem. Šlápl na ni a nechal ji tam, a venku pokračoval ve snídani.

Když se vrátil zpět o 30 minut později, všiml si mravenců, kteří již obklopili velkou nehybnou „včelu“. Řekl mi, že ji zvedl a dal na malý skleněný stolek, kde předtím jedl, a tu dostal nápad rozříznout hlavu včely nad očima. Šel na zahradu, našel žiletku a provedl to. Tím, co bylo uvnitř hlavy, byl šokován. Vypadalo to jako zlatá kovová koule se zploštělým místem, na němž bylo cosi, co vypadalo jako tři drobné zelené svítící kuličky. Ve středu tohoto trojúhelníkovitého shluku bylo červené vlákno, něco jako konec skleněného vlákna, ale mělo to krvavě červenou barvu a bylo to připevněno k tělesné tkáni  tvora.

Vyndal tento předmět z včely a vyfotografoval vše, pak dal včelu do obálky a zlatý předmět do druhé a zapečetil je. Chtěl je vzít na své pracoviště s úmyslem najít někoho, kdo by je prozkoumal. Zeptal jsem se, proč nazval malé zelené kuličky světly. Řekl, že nejenom ukazovaly svítivost barvy či materiálu, ale že si myslí, že jedna z nich vytvořila zelený světelný paprsek, jako laser.

Byl jsem zklamán, že nezjišťoval, zda je kulička magnetická, ale on řekl, že se velmi volně pohybovala a nedržela na žiletce, ani na kovovém okraji stolku, kam ji umístil kvůli fotografování. Měl dojem, že kulička o průměru 3/16 palce nebyla magnetická. 

O čtyři hodiny později uslyšel bzučivý zvuk. Nejprve myslel, že je to lednička, pak se mu zdálo, že přichází od stropu a nakonec z prostoru nad domem. Šel se opět podívat na obálky. Jedna obálka – ta s včelou – byla pryč. Druhá obálka obsahující zlatou kuličku byla proděravělá zevnitř ven, jako by se kulička sama protlačila ven. Okraje dírky byly lehce otřapené.

Fotografie, které mi poslal, jsou nyní jediným důkazem setkání s podivnými včelami. V předchozích měsících  jsem dostal několik podobných zpráv o zvláštním chování živých tvorů. Proto si myslím, že je někdo musel vidět i dříve, nebo dokonce, že naše vláda pracuje na nových zvláštních mechanismech, nebo že by to mohl být pozorovací systém mimozemšťanů – implanotované včely???? Proč ne i jiný hmyz? Dává to dobrý smysl, že by implantovali mikrotechnologii do malého hmyzu a dalších tvorů jako do přirozených pozorovatelů. Je to efektivnější než letadla či jiné platformy nesoucí pozorovací zařízení. Ať  je to v Afghánistánu či New Yorku, podobné včely by mohly vykonávat prvotřídní práci buď pro tajné vládní projekty nebo pro mimozemské rasy.

Kdyby se tomuto vládnímu vědci penzistovi nepodařilo srazit jednu včelu ve vzduchu a kdyby ho nenapadlo ji rozříznout, nikdo by nic netušil. Nepozorují vás vaše včely? 

Fotky: Kolem mrtvé včely a kuličky vyňaté z její hlavy se seběhli mravenci.

Zploštělá kulička vyňatá z hlavy včely měla tři svítící body a červené vlákno propojující včelu a kuličku.
Tato obálka s dírkou zbyla po bzučivém zvuku.

Dírka po kuličce zblízka. 



18 komentářů:

  1. Hm Mh Hm, co si o tom myslet?
    Sejmout na zahradě včelu, o které si myslím, že mě "špehuje" a nic v ní nenajít, by mě fláklo asi..
    No u mě zjistí stejně hovno :o)

    Nasgol

    OdpovědětVymazat
  2. je to jistě zajímavá informace vnuknuvší ještě zajímavější myšlenky, ale jak moc je to ověřená informace navíc ztráta důkazů na důvěryhodnosti moc nepřidá. Stejně tak zvláštní je adresa viz výše (http://www.colinandrews.net/TheseBeesNotNormal-FictionStory-Colin-Andrews.html), kde se vyskytuje slovo Fiction story...
    Ladis.

    OdpovědětVymazat
  3. Hm, značně nezdařilá fotomontáž, fakt tragedie

    OdpovědětVymazat
  4. Myslíš to který máš v hlavě Nasgole? Neber si to osobně, ale když si tohle řekne každý, tak je vlastně dobře, že jsou všude kamery a fízltechnologie.

    OdpovědětVymazat
  5. :-) !!!!! hihi :-) Nasgole Nasgole.. .))
    Milan

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_nwo16.htm

    je to dost zajímavý článek o ovládání mysli.milan

    OdpovědětVymazat
  7. kdyz uz je to tak pokrocila technologie,proc by je nechali litat v takovejch napadnejch formacich,ze si toho vsimne kdekdo?jinak uz jsem neco o tom nekde cet,ale ve tvaru vazky..
    jirik

    OdpovědětVymazat
  8. Fiction znamená vyprávění, příběh, na rozdíl od dokumentu.

    OdpovědětVymazat
  9. Ježíš,to je ale kravina!!!

    OdpovědětVymazat
  10. To 18:31: Kamery, kamery...Kdoví co by se dělo, kdyby na místech, kde jsou nebyly. Jen říkám, že jebat včeli a hledat v nich žlutou kuličku, je dost divný..

    Nasgol

    OdpovědětVymazat
  11. Je to 50:50 může to být stejně tak fake jako pravda. Nemožné to není, když si uvědomíme jak daleko už sahá miniaturizace a to vidíme jen věci, které jsou veřejnosti zpřístupněny. Někde jsem viděl motorek o velikosti několika molekul. Ta špionážní vážka byla zveřejněna, protože pro skutačné nasazení už byla pořádně zastaralá a těžkopádná. Čímpak ji asi nahradili? Zkrátka tomuhle se dá věřit stejně jako nevěřit.

    OdpovědětVymazat
  12. Nihil novum sub sole! - Nová vojenská doktrína využívá nanotechnologií...Kdysi tady v ČSSR vyšla knížka MAGIE SMYSLŮ V ŘÍŠI ZVÍŘAT - byl to překlad, ale vše, co v té knize bylo se začína naplňovat. Vojenští vědci nebo výzkumáky pracují pouze na dílčích úkolech, takže jede neví, co dělá druhý! Miniaturizace přinesla opravdu využívání umělě sestavených včel, ale napojení na živou tkáň slyším a vidím poprvé! Gúglujte podle klíčových slov nanotechnologie, vojenský výzkum, biologie a nanotechnologie, využívání nanotechnologií etc. Srdečně zdravím a děkuji za Orgonetblog.

    OdpovědětVymazat
  13. Pro Nasgola: Kdyby napadlo rozkuchat včelu kohokoliv z nás, bylo by to divný. Ale vládní vědec pracující na tajných projektech k tomu nápadu musel mít dobrý důvod.

    Jinak, ko do octovací nádoby (pekáče) na balkóně mi vletěla opravdu velká moucha a utopila se. Ještě tam leží. Myslíte, že se jí mám podívat do hlavy, jestli mě nešpehovala? Nemám ale žiletku.

    OdpovědětVymazat
  14. Jak je vidět, včely jsou ostře sledovaným subjektem.Pokud již existují podobné studie jako ta v níže uvedeném odkazu, dokonce v českém provedení, není se čemu divit, že ať už je to kdokoliv, provádí se včelstvem takové věci.Určitě reálnější záležitost, než krvácivá "stolice ve spreji" z okurek.To je samozřejmě záležitost chemtrails.

    http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:JcEF_9E55dwJ:www.cssi.cz/cssi/system/files/all/burian.pdf+ovladane+vcely&hl=cs&gl=cz&pid=bl&srcid=ADGEESiwv7KBW_oOFeQW6qh9hmSVd6UsMpFXNQwrb0ioyW48SnsQZ3AKuruWgrKw4ATUWVCvwk7PujDCfgyvDqb05IgT9FnH5o06HGtvbVy5hIOIMEsvrHbl1EuJu3FSO2x9q7RDQRek&sig=AHIEtbSLYhS00wi0zyq2gThn59YKBr_paQ

    nebo:
    http://www.cssi.cz/cssi/uplatneni-agentovych-kolon-pri-ovladani-optimalizaci-prumyslovych-procesu-1

    OdpovědětVymazat
  15. Ta propaganda se španělskými okurkami se stala těsně po těžkých chemtrailsových náletech nad Evropou, které kryla šikovně nahaarpovaná sopečná clona a "napařená" mohutná oblačnost pomocí odpařovačů. Mám silné podezření, že se to odpařování děje také ze satelitů "shora". Mám fotograficky zachycený takový mikrocyklus podivného jevu s "bouřkovým" mračnem", kde by se použití takové technologie dalo vysvětlit.

    OdpovědětVymazat
  16. pro 15:16 : souhlas....!!!...naprostej..vždyť to dokonce říkají i v TV...geneticky zmutovaná!!!! Ten mikrocyklus mne zajímá, jen jsem četl studii o zahřívání ze země...možná i proto ty železné částice co jsou v chemtrail..nějakým způsobem využívají ,magnetismus země..snad si vzpomenu na tu studii...možná je v oddílu . Chcete si postavit vlastní haarpíček? Milan

    OdpovědětVymazat
  17. Asi tak že bych je zajímal zrovna já? Fakt nwm :D

    OdpovědětVymazat
  18. O nanotechnologii se už jen nepíše a nehovoří ale čím dál víc se s ní pracuje a samozřejmě se i aplikuje. I kdyby tohle byla jen budoucnost, nebude moc vzdálená.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.