7. června 2011

Spinování vody: jednoduchá (a převratná) ozdravná technika

Miluju jednoduché návody na zlepšení čehokoli. (Viz orgonit a octování.) A můj nový objev na zlepšení zdraví či dokonce léčení se mi zdá také slibný. Nedávno mi totiž zničehonic padl zrak na youtube video s názvem Nová léčba rakoviny a více. To je téma, kterým se nezabývám, a nevím, proč a čím si mě přitáhlo, ale obsah videa se mi okamžitě zalíbil. Přesně můj vkus, velmi jednoduché a účinné. Tak se o to musím podělit i s vámi. Jestli se vám to nebude zdát, nevadí, za vyzkoušení nic nedáte.

Jistý David L. Kaas, Američan, byl před 3 lety těžce nemocný. Selhání ledvin (jednu mu vzali), mozkové aneurisma, těžká nadváha (180 kg), a mnohé další komplikace . Dnes je zdravý a má normální váhu. Říká, že během jeho nemoci mu sdělil Bůh/Stvořitel způsob, jak se má vyléčit, a že tuto metodu má šířit dál.

Nejprve stručně popíšu podstatu, což se fyzikům teoretikům samozřejmě bude jevit jako nedostačující, ale nevadí, hlavně že to funguje.

Tedy: lidské tělo obsahuje 70-80% z vody. Takže je důležité, jak se ta voda v těle chová. Molekula vody v lidském těle má kolem sebe elektron, jehož kruhová dráha je ve 180° polokruhu směrem na jih. Ale veškeré tekutiny, které konzumujeme, byly prohnány kovovým potrubím, což způsobilo, že elektrony jejich molekul se točí k severu. (Tato opačná rotace je vlastní třeba  hmyzu a kočkám.) Pijeme-li tuto na molekulární úrovni nesprávně ovlivněnou vodu (a to pijeme všichni), znamená to, že „negujeme“ svůj sedmiletý cyklus obnovy buněk, což způsobuje naše rychlé opotřebování a nemoci.

Začneme-li veškeré tekutiny, které pijete, „spinovat na jih“, znamená to, že dáme svému tělesnému systému přesně to, co potřebuje, aby buněčná obnova probíhala správně. Za nějaký čas  se zbavíme všech nemocí včetně nejtěžších, bude nám stačit méně jíst, méně spát, a budeme vypadat mnohem mladší.

David Kaas říká, že když začal spinovat své pití, zbavil se postupně a zanedlouho svých nemocí i své těžké nadváhy, bez diety a cvičení. Začaly mu opět růst vlasy a dostaly opět barvu.Je zdravý a aktivní, a stejně tak jeho přátelé, kteří dali na jeho radu. Napsal knihu Farmer Physics a natočil několik videí,(viz dole pod článkem), kde sděluje podstatu metody. Pokud se ho chcete na něco zeptat, můžete mu napsat do komentářů na youtube.

Jak „spinovat vodu k jihu“? Velmi jednoduchým gestem drženým po dobu 30 sekund. Vidíte ho výše na obrázku a a je vysvětleno na videu pod článkem. Je prý jedno, která ruka má jakou pozici. 

Ochutnejte a budete překvapeni, jak je spinovaná voda dobrá a "hladce" se pije.  Výborné výsledky prý má spinování vína - nemám vyzkoušeno. Můžete prý spinovat i potraviny – zejména s vysokým obsahem vody. Maminky, spinujte veškeré pití pro své děti! 

Já už dva dny spinuju veškeré pití i polívku a výsledky se mi zdají pozoruhodné. Všechno pití se zdá velmi chutné a hladké, lepší trávení, daleko menší únava při práci, mimořádně dobrý spánek v noci ... A dává to mi smysl: dosud asi moje tělo muselo vynakládat dost námahy jenom na to, aby „obrátilo“ veškerou vodu na molekulárně správně rotující ...

Pokud to bude nadále fungovat tak, jak se ukazuje a jak tvrdí David Kaas, pak je to opravdu revoluce v léčbě ...

Neptejte se mě na podrobnosti, vím jen to, co je ve videích. Jeho knihu Farmářská fyzika, kde jsou detaily, zatím neznám, ale možná si ji pořídím ...

Video s českými titulky:



Videa s metodou: http://www.youtube.com/watch?v=F054MSUzgHU,(přeloženo)

http://www.youtube.com/watch?v=YWApeCYob1U

http://www.youtube.com/watch?v=4_kdxwGkSWU

176 komentářů:

  1. Aneb roztáčí biopole vody na levotočivej směr. Už se to tu jednou probíralo.

    OdpovědětVymazat
  2. Také se mi líbí ta jednoduchost :oD, určitě vyzkouším sklinu spinované a sklinku nespinované vody :oP

    Nasgol

    OdpovědětVymazat
  3. BTW, tady je dokumentík o vodě z roku 2003: http://onenesscentrum.cz/ - myšlenkovými úpravy vody se jedná o tranformovanou vodu, kdy pomocí určité frekvence (myšlenky, kresby) měníme molekulární strukturu vody :o)

    Nasgol

    OdpovědětVymazat
  4. To logo na začátku - Flying Finn Films (FFF) se mi moc nepozdává. Hodnota FFF je 666. A Coca Cola může mít jakoukoli rotaci a pořád je to shit. A ta scénka s matkou a dcerou a psem na pláži a barmanem spinnerem - Bože!

    Ale zkoušel jsem to a voda se mi skutečně zdá lepší, jen nevím jsetli to není spíš autosugesce.

    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... i autosugesci lze přece ověřit, nééé ? :-)

      Vymazat
  5. Tak jsem to vyzkoušel. Nevím, jestli je to pouze sugesce, ale spinovaná voda je oproti běžné opravdu chutnější a hlavně mi připadá sametovější.

    OdpovědětVymazat
  6. No funguje to, to je fakt. Nemá to nic společného s nějakou sugescí, protože to má stejný účinek jako u používání Jógy prstů. Při spojení prstů se totiž spustí vyzařování energie z rukou, která má vliv na vodu atd.

    OdpovědětVymazat
  7. bolí ma hrdlo a tak pijem čaj.Keď prehĺtam tak to bolí najviac a skúsila som to a som veľmi prekvapená voda mi len tak po hrdle skĺza a bolesť takmer necítim...

    OdpovědětVymazat
  8. Kdo pracuje s Reiki energií tak zřejmě ví, že Reiki působí na vodu i potraviny podobně. Osobně mám zkušenost, že pokud dáme pozornost tomu co pijeme nebo jíme - zkrátka i jaký postoj k tomu zaujmeme - to se pak projeví i energeticky v konkrétním nápoji nebo jídle. Viz - motlitba nad jídlem, meditace, ajurvedský přístup k potravě apod. Je toho ve spoustě kultur a civilizací opravdu hodně, ale princip v podstatě stejný. Jde tedy o náš postoj - zda se dokážeme zastavit, ztišit, zda dokážeme nejíst a nepít jako automat-robot, ale jako bytost, která si to vychutnává. Těch 30 sekund nad nápojem je přesně ono. Máme se totiž v naší uspěchané a přetechnizované době konečně dokázat zastavit a obrátit pozornost k sobě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco na tom je. Člověk pry měl schopnosti, které jsme během tisíciletí zapomněli. Mame však v sobě prastaré buňky, které nám všem cvičením mohou vše připomenout.

      Vymazat
  9. Je to zajímavé, ale mám z toho trochu divný pocit. Ne z té metody, ale z toho kolem (jak píše Guess) a k tomu ten mimozemšťan... Tak nevím... Sametová voda vnikne i z toho, když postavíte láhev vody na nápis se slovem "Láska".

    OdpovědětVymazat
  10. taky se mi zdá lepší.. Ale člověk napíše palcem a ukazovákem 6 a pak ohne tři prsty 666 to je fakt divný.! Ale když to funguje..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tři šestky sou www tak to pišou v kabale nejančete

      Vymazat
    2. Měli byste vědět, že v hebrejštině písmena současně znamenají i čísla. Pro dvojité vé (W) je číselným ekvivalentem šestka (6). A proto není náhoda, že internet začíná www tedy 666 (číslo ďábla a současně i padlého člověka). Díky tomu víte, kdo jej ovládá. Ale ze světla a lásky ty bytosti rozhodně nebudou !

      Vymazat
    3. 666 se píše spojením palce a ukazováku, přičemž ostatní prsty kopírují první kombinaci,(viz satanští židozednáři) toto co je zde probíráno nemá s kódem 666 nic společného!

      Vymazat
  11. Guess: Začínám být na tyhle skeptiky a šťoury alergický.
    Jinak, taky jsem to vyzkoušel - funguje to! Nejen že voda chutná líp, ale cítím se po napítí té vody fyzicky líp. A jestli FFF = 666 neřeším.

    LK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. FFF= podle Kabaly 8+8+8=24(6) - vibrace láska a tvořivost, takže žádné 666!!!

      Vymazat
  12. Kopl jste do vosího hnízda. To zase budou onkologové a všichni, které živý rakovinový průmysl kvičet kvůli obavám, že přijdou o super byznys :o)

    OdpovědětVymazat
  13. A proč to zkouší na Cole a ne na vodě???:)

    OdpovědětVymazat
  14. Zkusila jsem to, a opravdu, ta spinovaná voda je jiná, velmi příjemná.
    Možná že ta naše běžná chaotická voda, prohnaná všemi kanály, co ji dlouhá léta pijeme,je opravdu zdrojem našich nemocí.
    Asi do svých 12 let jsem pila vodu ze studně, to znamená zřejmě "správně točivou". Do té doby byli u nás lidi zdraví, aspoň se mi tak zdá, ale byla jsem dítě. Pak nám udělali vodovod a voda byla pro všechny "prohnaná potrubím". Mám dojem, že zanedlouho začalo být mnohem více nemocí a to se táhne dodnes.

    OdpovědětVymazat
  15. To anonym 31:14... To je jiné, když postavíš vodu na obrázek, tak ji tranformuješ molekuly (uspořádáš je podle frekvence, kterou vyzařuje daný objekt)...působením energie na vodu viz. tenhle případ: Spinování je to něco jiného, tam konrétně působí tvá energie

    Nasgol

    OdpovědětVymazat
  16. Máme taky vlastní studnu a tu vodu musíme stejně dopravovat do baráku potrubím, takže je to stejné :))

    OdpovědětVymazat
  17. Tak, tak. Krásná autosugesce. Kdepak třicet sekund. Ppouhá myšlenka "Vejdi a neuškoď" bohatě stačí. Soused takto pije vodu ze studny již padesát let a je naprosto fit.

    A nazývat elektronovou dráhu biopolem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vidět, že si tu každý hraje na samozvané vědce a průkopníky, a tomu taky odpovídá jejich pseudoslovník neodborných výrazů. O Čechách se již staletí ví, že jsou plné šarlatánů a podvodníků se zázraky. Císař Rudolf II. by vám mohl hodiny a hodiny vyprávět !

      Vymazat
  18. Lancelot 21.54: Ta voda se původně tahala rumpálem. Později si sousedé pořídili pumpu - to byl velký pokrok. Pumpa myslím tu vodu tak nekazila, trubka mohla být tak 4m dlouhá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trubky byly dlouhá staletí pouze dřeva. Spojovány byly jen mosaznými nebo bronzovými spojkami. Vnitřek dřevěných trubek se vypaloval sírou podobně jako pivovarské sudy, aby nehnily a nerozpadaly se. Pamatuji si na jeden případ, kdy se nám při zemních pracech podařilo odhalit pozůstatek takového potrubí dle odhadu archeologů ze 17.stol. Trubky či spíše trouby byly v dokonalém stavu včetně bronzových spojek. Dnes jsou tyto 2 kusy dřevěného raně barokního vodovodu vystaveny v muzeu v Č.Krumlově.

      Vymazat
  19. To mi připomnělo tento článek.
    http://karolinaloskotova.blog.cz/0810/jak-muzete-sami-zenergetizovat-vodu-jaka-voda-je-zdrava-jaka-je-nasemu-zdravi-skodliva
    Jinak pokud do vyhledávače blogu Alue napíšete "voda", tak Vám to najde další její články o vodě. Má jich tam víc.
    Tohle video se zdá dobré. Ale s tou rukou mi to trochu připomíná jedno nedobré gesto, zřejmě Alue napíšu a zeptám se jí na její názor. Ona ví hodně o symbolice atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. od alue sem to četl zd se mě troch pomatena protože je levačka

      Vymazat
    2. Alue je pod nedobrým vlivem několika okultistů a černomágů, přičemž si to nechce vůbec byť jen připustit.

      Vymazat
  20. Tak to jo, my máme tu vodu hroznou, tak jsem zkusil tu vodu upravit jak tu uvádějí a fakt se změnila chuť, je to suprová mudra. Já mudry běžně požívám a ty energie fakt cítím jak proudí.

    OdpovědětVymazat
  21. vinecko mi chutnalo stejne:)) a na otoceni spinu potrebuji jednoho teslu,,, rikala zenuska:)

    OdpovědětVymazat
  22. hmm, tak jsem to zkusil na sklenici citronové šťávy, a jsem tedy ve velkém šoku, rozdíl je opravdu znatelný, moc takovýmto metodám nevěřím ale tohle mně vážně dostalo.... vážně neskutečné :)

    OdpovědětVymazat
  23. Taky z toho mám zvláštní pocit. Asi to funguje, ale proč okolo toho ty věci, logo, ten divný jakoby příběh a pak ty 6 ?Už jsem asi ujetá na tyhle symboly, ale říkám si co kdyby zas něco vymysleli a snažili se to ložit do videa? Beru z pohledu,když tady někdo něco vymyslí a natočí tak u toho nemá ty loga a symboly,prostě dá video amaterské a zkuste to,tady mi příjde , že je v tom i jinej podton.

    OdpovědětVymazat
  24. NEUVĚŘITELNÉ
    Práve jsem to zkusil s odpornou vodou z vodovodu - spunoval jsem cca minutu a ta voda je opravdu dobrá...
    SOustředil jsem se ještě navíc aby se vše ve vodě točilo doprava a je to opravdu tak.
    Jsem zvědavý jak to bude se mnou vyopadat za týden:)))

    Moc děkuji orgonete za všechny informace které zde zvěřňuješ.

    OdpovědětVymazat
  25. Vše, co se tu předvádí stojí na pouhém jediném konstatování - "Věř a víra tvá tě uzdraví". Tudíž netřeba nějaké vědecké zdůvodňování.

    OdpovědětVymazat
  26. Ráno spinuju šálek vody s mátou, vedle nespinovaný.Spinovaný je jako kdyby mi klouzali do krku andílci v sametových kalhotkách,opakuji ještě 2x, stále ten dobrý pocit.zaplavila mě vlna vděčnosti, díky.
    Dita

    PS: večer naspinuji víno
    PPS: jdu spinovat do mléčné kuchyně ,kde se vaří pro nemocné děti :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Některým mají výhrady k videu. Já ho chápu takhle: ten člověk chce předat určité poselství. Není to profesionál. Dělá, co může. Sám si napíše scénář, sežene herce a snaží se vyjádřit to, co je třeba, způsobem, jakým umí. Z profesionálního hlediska je to samozřejmě neobratné. Oficiální propaganda v médiích, kterou jsme odkojeni, je mnohem rafinovanější.

    Zkuste si představit, že máte realizovat video, o věci, o které jste přesvědčeni, ale ostatní o ní nevědí (třeba o chemtrails). Zkuste si představit, jaké prostředky byste zvolili, co byste asi byli schopni vymyslet a realizovat ... byl by výsledek profesionální? Asi těžko.

    Kdo chce v tom vidět jakoukoli další symboliku,třeba negativní, tak to je pouze volba jeho mysli a ega. Voda přijímá každou myšlenku a podle ní se zformuje, takže voda ovlivněná vaší negativní myšlenkou ponese to, co do ní vložíte, a to si taky vypijete a podle toho se budete cítit a chovat.

    OdpovědětVymazat
  28. Zkoušela jsem kyvadlo a spinovaná voda je pozitivní druhá ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, zkoušel jsem to několikrát a kyvadlo je prostě neomylné.

      Vymazat
  29. HM zajímavé.....
    Piju vodu z pramene, ke které mám posvátnou úctu... A je moc dobrá..
    Spinování jsem teď zkusila a hned mě překvapilo silné mravenčení a vibrování mezi mými dlaněmi, které jsem cítila.
    Pravdou je, že neuškodí ani voda z kaluže po chemtrails, pokud opravdu věříme, že nám neublíží a tělo si z ní vezme jen to dobré a zbytek bez problému vyloučí:)

    Coccinelle

    OdpovědětVymazat
  30. Jsem nadšený z komentářů :-))
    Lidi, nenechte se otrávit!! Zpívejte, modlete se, děkujte vodě i jídlu a spinujte!! Tohle je důležité!
    Děkuji za tuhle radu a budu vděčný i za další, které nám pomohou!
    Ota

    OdpovědětVymazat
  31. Vypil som veľmi veľa vody. Teraz ma bolí brucho...

    Zdalo sa mi že tam je rozdiel, ale istý si byť nemôžem. Skúsim podať rôzne vody nič netušiacej osobe, hneď zistím koľká bije :)

    Muf

    OdpovědětVymazat
  32. Spinuji jak divá a učím to rodinu (už to umí i 80ti letá babča!).
    Zdá se mě logické poškození přirozenosti vody průchodem přes potrubí. Ale jak je to potom s tím, když "ospinuji" polévku a pak ji jím nerez lžící? Víte někdo?
    Ještě k postavení rukou, co mně napadlo hned po přečtení. Ono to gesto O.K., které ukazuje vlastně 6ku s třemi "ocásky" nahoru (tudíž 3x6) je úplně opačné, nežli tohle. Tady jsou vlastně 3 "kolečka" šestky v dlani a jen jeden "ocásek" nahoru.
    Orgonete, díky za rady
    Alena

    OdpovědětVymazat
  33. S pritelkou sme to skusili a okamzite sme pocitili rozdiel medzi spinovanou a nespinovanou vodou z vodovodu. Orgonet diky za radu, sledujem vas uz dva roky a neviem si vynachvalit vas blog.

    OdpovědětVymazat
  34. Dneska "vyšťaven" po brzskem vstavani a hlidani malych deti jsem narazil na spinovani vody a vyzkousel - behem 30 vterin po vypiti naval energie a dokonce i euforie,takze me to funguje. Je to prakticky , jednoduchy,tak proc to nevyuzit?
    Lukas

    OdpovědětVymazat
  35. Tak mě napadlo to zkusit i v hospodě s pívem, třeba se pak po ňom ani nezrychtuju ;)
    .Voda je jak živá bytost, takže reaguje na energetické zásahy atd.
    http://www.youtube.com/watch?v=Svb0-RxHjss

    OdpovědětVymazat
  36. Je ještě jiná metoda léčivé vody-takzvaná ledinková.Voda se dá do mražáku zmrznout.Pak se nechá rozmrazit a popíjet.Léčí buňky v těle,zvyšuje sexualitu,omlazuje atd.Celý článek byl v časopise Medium.

    OdpovědětVymazat
  37. ja som to skusal s kyvadlom a dvoma poharmi, na oboch ukazovalo kyvadlo pravotocivy pohyb, co je zle, po ospinovani vody ukazovalo kyvadlo lavotocivy, tak som ich chutovo porovnaval, v chutiach vody som nikdy moc rozdiel nevidel ale teraz to bolo uplne jasne rozlisitelne, ospinovana voda sa klzala dolu krkom uplne lahodne a aj chut bola lepsia, diky moc za radu :)

    OdpovědětVymazat
  38. Zkoušel jsem to s pivem a nedokážu poznat žádný rozdíl. Buď to neumím, anebo to spinování je čirý blábol...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Winnerglory:
      To musíš pří prvním pivě a ne při desatým.
      ČUS

      Vymazat
  39. ahoj, měla jsem starej krémovej kozí sýr - konzistencí něco jako pacholík...Už to mělo říz, jako starej romadůůůr... Ale po spinování chuť jemnější, bez řízu... Funguje to i na starej sýr... Asi to bude fungovat na všechno, v čem je voda....

    OdpovědětVymazat
  40. ,,,, je nacase myslou konat zazraky.
    Mne take rucne kejklenie nevonia :-)).
    Trufnem si povedat, ze ked vas ani len nenapadne pripustit, ze nieco/cokolvek/ je spatne, tak to spatne nebude.
    I keby ste zuli travu z okraja cesty, popolykali zubnu pastu, alebo vypili jar, neumriete.
    Tak to je a basta.
    Bo

    OdpovědětVymazat
  41. Tady máte něco podobného www.devajal.com
    ještě doporučuju si vyhledat něco o Viktoru Schaubergrovi. Fr

    OdpovědětVymazat
  42. Ahojky,ať dělám co dělám,žádný rozdíl nevidím ani necítím.Vůbec. Jsem asi jediný, na koho to nepůsobí..Kvítko.

    OdpovědětVymazat
  43. Přiznám se že nevím co si o tom mám myslet. Pravda je ta že vypít sklenici čisté vody byl pro mne problém, musela být vždy nějak ochucená. Ale po "spinování" to šlo samo. Ještě výraznější je to s čajem nebo kávou. Dělám si směsi sypaného čaje a je jednoduše lepší, stejně jako presso z Lavazza PINE AROMA. Jestli to skutečně funguje nebo je to
    "jenom" placebo je mi jedno. Nějaký účinek tam zřejmě je.


    Fox

    OdpovědětVymazat
  44. Zpráva od kamarádky, které jsem to poradil :
    Zkoušela jsem to dnes a měla jsem z toho fakt silný pocit,že se "něco"děje,a podle mne to určitě funguje! Dřív jsem to dělala s Reiki,teď jsem stále tak uspěchaná,že mne to nenapadlo...,ale bolívaj mě ledviny poslední tejden, tak to určitě budu dělat.díky
    Teď jsem to zkusila s čer.vínem, měla jsem jiný pocit v rukou než u vody a působí nějak povzbudivěji,.. dobré !! Doporučuji. moc díky, je to vážně jak zázrak - taková změna za 30sec., citlivý člověk to pozná!

    OdpovědětVymazat
  45. Mám vystudovamou kineziologii One Brain a tam se pozice prstů používá k testování energií. Tyto tři pozice jsou o elektrické, emocionální a genetiké energii. Dávalo by to smysl.
    Také jsem zkoušela vzorky kyvadlem a jednoznačně to vyhrála spinovaná voda.

    OdpovědětVymazat
  46. Titulky jsem nenašla u ničeho, nešlo by ten postup tady v češtině popsat? Zas tak dobrá v angličtině nejsem, abych to vydedukovala, co se s tou vodou má dělat.
    Děkuji. Jana

    OdpovědětVymazat
  47. Jana 23.38:Uděláš jenom gesto, které je na obrázku, a držíš 30 sekund. To je vše.

    OdpovědětVymazat
  48. prava ruka ma byt dlanou hore?(ukazovak dalej od pohara) alebo dlanou dole(ukazovak pri pohary) ?on ukazuje inac ako ona

    OdpovědětVymazat
  49. Myslím, že to ten člověk myslel dobře a moc chtěl, aby to lidé přijali. A uvědomte si, že spousta lidí na to bude koukat skrz prsty ale on možná ví, jak na svoje spoluobčany, což my nejsme /my odkojení orgonetem a ostatními/. Jeho projev je ovlivněn jeho temperamentem a životním stylem, je to prostě originální osobnost, jako každý z nás. Věřím mu to, spinuji si všechno a výsledky jsou patrné. Všímáte si, kolik skvělých informací jsme v poslední době dostali ? I díky orgonetu. Všem hodně lásky. Rosa

    OdpovědětVymazat
  50. Díky - už jsem to vyzkoušela, a fakt je, že kafe s mlékem je po tomhle "zásahu" jako samet, jakoby ztratilo veškerou hořkost (a to nesladím vůbec). Takže na tom určitě něco bude. A podívala jsem se i na ten ruský dokument o vodě a je to něco neuvěřitelného - spousta věcí tím jakoby dostává logiku a řád. Takže ještě jednou díky.
    Mj. když už jsme u té vody: kamarádův tatínek měl zánět kůže na celém těle, lékaři to už vzdávali, neúčinkovalo na to nic, max. tak trochu ulehčili od bolesti, a to bylo všechno. Už měl problém i dojít si na záchod, protože měl takto postižená i chodidla. Kamarád mu nakonec sehnal diamantovou vodu, kterou taky člověk musí poprosit a poděkovat jí za pomoc v konkrétnm problému, a ta kůže se mu fakt zahojila. Dnes už zase chodí turistické trasy a nikdo by neřekl, že mu kdy něco takového bylo. Od tohoto kamaráda jsem láhev diamantovky dostala také a dávám ji dál, když někdo potřebuje. Takhle ji ode mě dostala kamarádka, která se už delší dobu léčí s leukémií, po chemoterapii a ozářkách měla doslova zdevastovanou pokožku na obličeji a rukou, kolem nehtů praskliny a boláky, v obličeji flekatá a kůže se z ní sypala v šupinách. Co začala používat diamantovku, začala se hojit, až tomu její ošetřující lékař ani věřit nechtěl. Pochopitelně, že její použití s ním předem konzultovala a ten lékař jí řekl, že sám s tím zkušenosti žádné velké nemá, ale co tak slyšel, tak diamantová voda prý dobře účinkuje právě na kožní problémy (no a kůže vypovídá o zdrav. stavu celého organismu). Kamarádčiny "kolegyně" v léčbě se stejnými problémy jako ona se jí ptaly, po čem se tak zahojila. A tak od ní dostaly také namnoženou diamantovou a dnes mají pleť v nesrovnatelně lepším stavu, než kdy měly za pomoci klasické medicíny.
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak používali diamantovou vodu? Pili jí nebo se otírali, dělali z ní masti,či se vní koupali? Mám ji také, ale zatím nevím co s ní a tak k ní chovám respekt.Osud a Alue k ní zaujímají až hystericky negativní stanovisko.Dostal jsem ji od přítele a ten od léčitele.Pijou jí se ženou, vaří z ní a je jim prý dobře.On na léčitele věří,protože když mu lékaři poléčili jeho diabetickou nohu tak, že ji chtěli uříznout, bába léčitelka mu dala nějakou mast a nohu mu zachránila.A tak nevím...zajímavý je i Zlatý vlas rostlina u Ruska.

      Vymazat
  51. Spinování vody funguje. Vřelé díky za tip.

    Krásná píseň o vodě skupiny Hradišťan:

    Modlitba za vodu


    Ubývá míst kam chodívala pro vodu
    má starodávná milá, starodávná milá
    kde laně tišily žízen, kde žila rosnička
    a poutníci skláněli se nad hladinu aby se napili z dlaní
    ubývá míst kam chodívala pro vodu,
    voda si na to vzpomíná, voda je krásná ,
    voda má voda má voda má.

    voda má voda má voda má rozpuštěné vlasy
    voda má voda má voda má rozpuštěné vlasy
    voda má voda má voda má rozpuštěné vlasy...
    voda má voda má voda má rozpuštěné vlasy...

    chraňte tu vodu a nedejte oslepnout prastaré zrdcadlo hvězd.

    a priveďte k té vodě koníčka, priveďte koně vraného jak tma. voda je smutná, voda má voda má voda má
    voda má voda má voda má rozcuchané vlasy...
    voda má voda má voda má rozcuchané vlasy...
    voda má voda má voda má rozcuchané vlasy...
    voda má voda má voda má rozcuchané vlasy...

    a kdo se na samé dno potopí, kdo se potopí ke hvězdám pro prstýnek.

    ubývá míst kam chodívala pro vodu
    voda je zarmoucená vdova, voda má voda má voda má
    voda má voda má voda má popelem posypané vlasy
    voda má voda má voda má popelem posypané vlasy
    voda má voda má voda má popelem posypané vlasy..

    voda si na nás stýská.

    voda má voda má vodá má rozpuštěné vlasy
    voda má voda má vodá má rozpuštěné vlasy
    voda má voda má vodá má rozpuštěné vlasy...
    voda má voda má vodá má

    http://www.youtube.com/watch?v=T0eqMIOBR-0

    OdpovědětVymazat
  52. Spinovani funguje, srovnani z "obyc" vodou ukazalo opakovane, ze je jemnejsi, uz na poprve po napiti mnou projela prijemna vlna. Dekuji za info.

    OdpovědětVymazat
  53. .. tento rok přichází tolik informací, cítím, že je za pět 12 .)) a brzo .)) Pití vody se ted stává laskyplným ritualem, kdy se človek zastaví uklidní a koncentruje... Posílejme lasku vodě do míst kde je potřeba (japonsko)

    OdpovědětVymazat
  54. * tak to tady sleduju, a váhám, zda se připojit do diskus ;)

    >Orgonet: taky miluju jednoduché postupy a rady, též ty léčebně které nemaj vedl. účinky (např. Homeopatie :O )
    t.j. když mi nepomohou, aspoň neublíží ...

    takže jasně, zkoušet, zkoušet a uvidíme :))

    (Spinuji zatím druhý den)

    * vysvětlení k Videu odpovídá mému dojmu ...

    P.S. a proč ta Cola?? můj názor: Amíci ji milujou, je v tom H2O a pokud to "uzdraví" i Colu, tak to musí zmáknout i "mrtvou" a unavenou vodu (chtrails, radiace apod.)

    >Ostatní (nechce se mi rozepisovat jedn. komentáře ;):

    Reiki ... i mně to příde, jako léčení (vody)pomocí rukou

    "666" ... proč by FFF mělo znamenat 666 ? to jako že "F" je 6-té v latinské abecedě? Mně FFF příjde jako 3*16 (v hexadecimálním vyjádření ;) ... ostatně, kdo dokázal, že "666" je "zlé" číslo ... bibl. výklad (a zdroj) je nejasný,
    a co keltská "numerologie" "3" posvátné číslo ... "333" (3^2=9) a to vše ještě 2x ??
    ! uf, nechám už toho ;)

    "točivost vody" a Viktor Schauberger - dobrý postřeh, tento člověk rozuměl vodě jako málokdo a tvrdil, že lidmi upravovaná voda (koryta řek, hráze, ale taky potrubí ..) má špatnou energii a rotaci, resp. nemá rotaci žádnou! Samozřejmě rotaci molekul (a tady má jít o spin, rotaci elektronu ), ale třeba to nějak souvisí.
    Schauberger dokázal např. "donutit" vodu aby unesla těleso s větší měrnou hmotností, než má sama (dubové špalky, kameny ... tak a máte to, "nevěřící T*ové" ;)

    K V.Schaubergerovi zde http://objevto.blog.cz/1009/voda-a-viktor-schauberger

    Profil na wikipedii, pouze AJ ;-\
    http://en.wikipedia.org/wiki/Viktor_Schauberger
    ---
    E*a

    OdpovědětVymazat
  55. Ne nadarmo se říká že věci ktere jsou k šíření zadarmo jsou také nejlepší.PLatí to i v tomhle případě. Děkuju orgonite za článek :-)

    OdpovědětVymazat
  56. Ne nadarmo se říká že to co je k dispozici zadarmo je také nejlepší.Vyzkoušel jsem a funguje to!!Děkuju za článek Tomáš

    OdpovědětVymazat
  57. ....a su aj blazni ako ja, ked robim zadarmo bavi ma to , ked za peniaze je to nuda.
    Asi preto som furt kapsoprazdna ???

    OdpovědětVymazat
  58. tu ide hlavne o to ze ludia veria v to ze ich to co do seba daju lieci a viera je velmi dolezita v prechadzani rakoviny..

    OdpovědětVymazat
  59. Moc na tyto věci nevěřím, ale my lidi jsme hračičkové. Napila jsem se vody před spinováním a byla hnusná. Po spinování po prvním doučku se mi asi na vteřinu zatočila hlava, udělalo špatně a bílo před očima, obojí okamžitě zmizelo a zbytek sklenice NAPROSTO LAHODNÝ. Nechápu.

    OdpovědětVymazat
  60. zvláštne je, že v Čechách máte človeka ktorý sa vyše 20 rokov venuje telestézii a telestéziu aj vyučuje. Úpravy vody či potravín patria medzi úplne základné techniky. Nielenže vodu a potraviny upravuje, ale pred úpravou otestuje stav vody či potravín, rovnako ako aj po úprave. Výsledky sú merateľné a overiteľné každým, kto techniky telestetickej informatiky ovláda.
    Zatiaľ sú on a jeho žiaci jediní, kto dokáže na tomto poli podať opakovane overieľné výsledky.
    viac o tejto unikátnej metóde na http://taranos.wz.cz/

    s Láskou a úsmevom.....mahatma

    OdpovědětVymazat
  61. Práve som dopila ospinovanú kávu. Je to bomba.

    OdpovědětVymazat
  62. ad http://taranos.wz.cz - málo informací, mnoho byznysu...

    OdpovědětVymazat
  63. OMFG. Placebo je riadna svina evidentne.

    OdpovědětVymazat
  64. ad http://taranos.wz.cz
    ....hlavní informace jsou na FB - Taranos-škola praktické telestézie a programování ...info dostačující a stále aktualizováno...Zdenek

    OdpovědětVymazat
  65. skusil som to s obyčajnou borovičkou.
    Po spinovaní chutila ako spišska... :)
    asi začnem podnikať ako šenkár.

    OdpovědětVymazat
  66. Zdravím a moc děkuji za informace o spinování vody. Je to téma zajímavé a jsem ráda,že to mohu vyzkoušet na sobě a posílat dál přátelům. Mě to přitáhlo také a budu ve spinování pokračovat. Mám imunitní nemoc. Věřím,že mi to udělá dobře a budu se těšit na výsledky. :-) Naďa

    OdpovědětVymazat
  67. Spinování funguje protože mysl vždy ovlivní hmotu, tak jak tomu věříte. Pokud nebudete věřit, že to funguje. nebude to fungovat. Mnohem jednodušší a rychlejší způsob ovlivnění jídla najdete v knize Svět bez hranic od Joe Vitala. Dr Hew Len říká: "Jídlo není nebezpečné, pouze to, co si o něm myslíš. Před tím než cokoliv sním řeknu jídlu: Miluji tě, miluji tě. Pokud vnáším do této situace něco, co způsobí, že mi bude špatně, když tě sním, není to tvá vina. Dokonce ani má. Je to něco, co způsobuje, že se cítím zodpovědný."
    Pak si jídlo vychutnejte.
    Bude to fungovat, pokud si pak vychutnáte každé sousto. Stačí ale, aby se objevil stín výčitek, že si to nezdravé jídlo dopřáváte a fungovat to přestane. Aneb "podlé víry tvé se ti staň". MorPPheus

    OdpovědětVymazat
  68. Zabývám se léčitelstvím a energiemi dlouhá léta a myslím si, že spinování vody je záležitost "kosmetická". Člověk si změnu uvědomuje a tak si ji i vychutná. Každý člověk je sám sobě léčitelem. Nemyslím to úplně doslova, ale každý dokáže ovlivňovat mnoho procesů, které se v těle dějí, ať už je to vědomě nebo nevědomě. Faktem zůstává, že spinování je jen berlička. Problémy dnešní doby je stres, průvan, nezdravá životospráva a málo spánku. Víra v uzdravení je mocný nástroj v mysli každého a pokud je doprovázen klidem a pohodou, pak se vše v dobré obrátí.

    OdpovědětVymazat
  69. Kamarátka mi poslala tento článok o spinavosti vody a tak som si ho prečítala a reku aj ja skúsim.Hoci som tzv. "neveriaci Tomáš" tak mi to nedalo a keďže som mala práve uvarený čaj (bolí ma hrdlo a som nachladnutá) tak som to vyskúšala.
    Ihneď po prvom prehltnutí som cítila ten rozdiel a hrdlo ma pri prehĺtaní vôbec nebolí.Musím dať zapravdu ,je to hladké a dokonca mi ani nevadí že čaj nie je osladený. Super článok a aj diskusia!!!! Anajka

    OdpovědětVymazat
  70. video je pěkná komedie :)

    OdpovědětVymazat
  71. Bude to nejspíše to samé, jako je diamantová voda.
    Po několika týdnech jejího užívání mi ustoupily potíže se kterými si lékaři neveděli celé roky rady.

    OdpovědětVymazat
  72. Zdravím a vyzkoušel jsem jednak základní postup s vodou a mohu s klidem říci, že jsem člověk citlivý a po vypití dvou pohárů sem dostal do těla nával tepla. Druhý pokus byl s kvalitní kávou ve které je houba reishi od společnosti DXN.
    Tato káva byla lahodnější a opravdu vynikající.

    OdpovědětVymazat
  73. Skúsila som piť spinovanú vodu. Tento , už 2 týždeň mám 9 kíl dole, čo sa mi 20 rokov nedarilo. Nežiadalo sa mi hneď od začiatku jesť. Jem málo a len ryžu, ovsené vločky a kolienka varené. Chleba som tiež prestala jesť. Dokonca aj kávu som vynechala. Včera som mala ráno ešte citronovo žltý moč, dnes už biely. Že by to fungovalo. Chcela som do nových plkaviek schudnúť, tak si aj túto spinovanú vodu pochvalujem. Zaujímavé.
    Hilda

    OdpovědětVymazat
  74. Jsem moc rada ze lide se vraceji k prirode.Ja jsem to hned druhy den zacala a je to okej.Ja uz kdyz jsem to cetla tak uz jsem verila ze to funguje.Jsem nazoru ze verim ve viru.je to moc pro vsechny lidi dulezite.Uz jinak vodu nevypiju i jiny napoj.Prvni misto ma ale voda.

    OdpovědětVymazat
  75. da sa spinovat voda aj vo flasi aby sme ju potom pili

    OdpovědětVymazat
  76. Až si toto přečte ministr zdravotnictví, určitě tuto metodu navrhne do léčebného standardu hrazeného pojišťovnou a všechny ostatní metody léčby rakoviny budou nadstandardem hrazeným z vlastní kapsy nemocného - a bude po krizi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se obávám, že až se to řádně zveřejní, začnou to média zesměš`ňovat, lékařské kapacity v ČT nedoporučovat, udělá se kampaň a bude vymalováno.... aby farmaceutický průmysl neprodělal..... :-)

      Vymazat
  77. je nepochopitelný, že takto jednoduchý fígl ma tak zásadní vliv na tekutiny. opravdu to funguje. Navíc mi jaksi přestává chutnat cigaretka. no kéž by.....

    OdpovědětVymazat
  78. O spinování vody jsem se dozvěděla přibližně před měsícem. Od té doby spinuji všechno. Na alkohol ani kávu už nemám chuť, ani je nepotřebuji. Cítím se dobře, plná energie. Nemám chuť ani na sladké nápoje, v podstatě piju jen vodu.

    OdpovědětVymazat
  79. Mám otázku: je normální,že při spinování vody cítím ve středu pravé ruky a v kolečku tvořeném prsty ruky levé teplo,jako bych mezi nimi měl zapálenou svíčku a ne sklenici s chladnou vodou? Efekt na vodu je nepopiratelný,ale o tomhle jevu jsem nikde žádnou zmínku nenašel..?

    OdpovědětVymazat
  80. Super,spinovaná voda klouže do hrdla jako na bruslích.Spinuji i kafe a nemohla jsem do rána usnout,to se mi ještě nestalo. nic a niloho to rozhodně neohrožuje tak proč nevyzkoušet všechno. J

    OdpovědětVymazat
  81. P.K.: Je to tok energie, cítím to taky ;-)

    OdpovědětVymazat
  82. Je to normálne, každý môže vnímať prúdenie energie inak /teplo, mravenčenie, svetlo, vlnenie.../, je to individuálne, podľa vnímavosti či citlivosti, ale taktiež vôbec, čo tiež neznamená, že to nefunguje, alebo energia neprúdi. Funguje to a prúdi, či to vnímame, alebo nie.

    OdpovědětVymazat
  83. Právě jsem to vyzkoušela na misce s vodou, z které pije náš pes. Před pokusem se kyvadlo roztočilo doprava, po aplikaci rukou se začalo otáčet doleva.
    Inšana

    OdpovědětVymazat
  84. Vyskušal som kyvadielkom prefiltrovanú vodu cez brita filter a po spinovaní kyvadielko ukazovalo rovnako a ani v chuti nebol rozdiel. Potom som to vyskušal s vodou priamo z vodovodu a kyvadielko hneď ukazovalo opačne. Po spinovaní sa polarita zmenila a kyvadielko ukazovalo ako pri filtrovanej vode. A naozaj bolo cítiť zjemnenie. Bol to len jeden pokus viac krát zopakovaný, ale vyzerá to tak že aj prefiltrovaná voda má správnu polaritu.
    Pietro

    OdpovědětVymazat
  85. Před chvílí testováno na kolezích, kohotkovou neomylně poznali všichni, řekli, že je hnusná, spinovanou vodu označili dva ze tří jako nejlepší. V testu byla ještě třetí voda - ozdravená formulí od Sain-Germaina, ta skončila na druhém místě, což mě osobně docela překvapilo, myslela jsem, že ti bude favorit.

    OdpovědětVymazat
  86. Dělala jsem pokus: naplnila jsem dvě sklenice stejnou vodou z kohoutku a jednu sklenici s vodou jsem spinovala. Fakt jsem tomu nevěřila a říkala si co to je za blbost, ale ta spinovana voda chutnala daleko líp. Taky jsem pak na spodku sklenice s obyčejnou vodou udělala znamínko a sklenice nechala zamíchat. No a podle chuti jsem vždycky poznala spinovanou vodu. Je to pravdu no chuť cítit. Pro mě to je neuvěřitelný. Už nevím čemu věřit, ale tohle je fakt pravda......

    OdpovědětVymazat
  87. Je tu samy fyzik a chemik. Skuste to prehnat odbornou diskusiou na akademickej pode. Som zvedavy na nazory. Vsetko je to placebo a ako vy hovorite "autosugescia". Zdravy zivotny styl nezavisi na "spinovani" vody a ani cohokolvek ineho. Skuste ist spinovat potraviny do Fukusimi - budu vam vdacni.
    Peter.

    OdpovědětVymazat
  88. Ahojky všem, musím se přiznat - dnes jsem tady poprvé a přečetl jsem si několik Vaších připomínek + inter.odkazy.
    Názory jsou rozporuplné, ale převládají víc, že spinování vody - je učinné.
    Nevím sám za sebe, co si mám o tom myslet, ale určitě něco na tom pravdy bude.
    Každý z nás( píšu laicky ) vydává určitou neviditelnou energii, která se může magneticko-fyzikálně různě projevovat.
    Nikdo z nás přesně neví ( proto to nemůže nikdo dokázat a ani vyvrátit ), jestli spinování vody může provádět každý z nás z pozitivním účinkem. Tzn. že máme takový dar shůry ( aniž by si ho lidé uvědomovali ).
    Jestli jste postřehli, tak spinování by se mělo provádět ve dvou fází:
    1 - praktická ... přiložení rukou
    2 - mystická ... vnitřní soustředění na čin ( duchovní modlitba )

    A to je pro mne záhadou - pokud platí pravidlo č.1, tak toto je opr. krok v před.
    Pokud platí č.2, tak je to jen opravdu o vnitřním postoji člověka a voda je úplně občejná, jako např. někde na poutních místech.

    OdpovědětVymazat
  89. dobrý den , spinování vody je senzační věc. Jsem člověk ,který věci ověřuje do detailu .Takže, pozice ruky ,která ukazuje tvz,6 tak je to velmi prastará pozice runy .která, znázorňuje pozici, JÁ JSEM jinak je to učení Ježíše Krista, Který učil své učedníky.SPINOVÁNÍ DOPORUČUJI PODĚKOVAT VODĚ ,VODA JE DOBRÝ NOSIČ INFORMACI NEBO JAKÝCHKOLIV EMOCÍ NAPŘ ,RADOST ,ZDRAVÍ , LÁSKA ,ATD přeji všem velké dobrodružství s vodou.IZZOLOM

    OdpovědětVymazat
  90. Dobrý den, spinování je senzační věc opravdu funguje.Jsem člověk,který zkoumá věci do detailů, pozice ruky tzv.6, je velmi prastará runa, pozice I s názvem JÁ JSEM je to učení Ježíše Krista. Voda je dobrý nosič informací stačí, po spinování vody, vodě poděkovat a voda se vám odmění. Vodu lze programovat např.emocí,láskou,radostí i štěstím atd. Spinování vody a její programování je velké dobrodružství.Voda se vám jistě odmění. IZZOLOM

    OdpovědětVymazat
  91. Tak isto mám skúsenosť, dva mesiace ju pijem a fakt mi pomohla vo veľa veciach, ja popri tom dakujem vode že ju pijem a zaroveň do nej vkladám čisté myšlienky plne lásky, harmonie, zdravia, funguje to..spinovanú vodu dost očerňujú na aluška.org,dostť zaporné názory sú tam, lebo vela ludí po nej chcelo názor a ona ju nedoporučuje, ale ja v nej nevidím nič škodlivé,i keď som zaváhala, my máme len dobré zkusenosti, fakt je najlepšie vyskúšať na sebe a nepýtať sa iných , každy sme iný a každému asi sadne niečo iné.

    OdpovědětVymazat
  92. Pokud jde o tři FFF, tak v barevném spektru v systému RGB (red-green-blue) - tedy to, co vidíte na monitoru - je to barva bílá :-)
    http://www.webtvorba.cz/css/barvy.html
    http://xmlpage.net/barvy.html

    Jinak to má opravdu jinou chut´, spíš jsem si říkala, že levotočivost není tak úplně to, co bychom "potřebovali". Ještě si to taky vytestuji z více stran.
    j.

    OdpovědětVymazat
  93. spinovaná voda má takovou zlaáštní chut je lepsí pouzít konvici brita

    OdpovědětVymazat
  94. Vyzkoušela jsem spinování vody tímto zpusobem-dvě sklenice s vodou,druha osoba zamíchá sklenice,mněla jsem zavřené oči a lepší spinovaná voda se opravdu po chuti rozpozná.Takže to není žádné placebo nebo sugesce.

    OdpovědětVymazat
  95. PROČ JSTE MI NEOTISKLY KOMENTÁŘ..

    OdpovědětVymazat
  96. Pánové, možná ba pro vás mohlo být zajímavé - zkusili jste poprosit o harmonizaci benzínu při čepování do nádrže? Já ano a myslím ,že lepší benzín,rovná se větší výkon při stejné spotřebě.

    OdpovědětVymazat
  97. Je to fakt zázrak a Boží dar, tak jej využívejte..
    Shogun

    OdpovědětVymazat
  98. Dostal se ke mně článek o spinování vody. Ještě jsem to nevyzkoušela, ale účinné to určitě bude. Já již 10 let upravuji vodu "magnetickou kartou" a ještě ji pak dávám ve flaškách za okno, čímž se stává "sluneční vodou" - teprve pak ji piju. Taktéž ledinková (přemražená) voda je výborná. Věřím tomu, že pití upravené vody, ať už tak či onak, má na zdraví člověka vynikající účinky. Ve svých 68 letech neberu a nemusím brát žádné prášky, mám v pořádku tlak, cukr i cholesterol, energie mám na rozdávání a celkově se cítím v pohodě. Upravená voda je prostě lék na mnoho neduhů. Milinka

    OdpovědětVymazat
  99. ALE JAK TEN AMERIČAN PŘIŠEL NA TO,ŽE ZROVNA LEVOTOČIVÁ VODA JE PRO NÁS DOBRÁ..VŠUDE SE PÍŠE VĚTŠINOU O OPAKU. TO GESTO RUKOU,NEMUŽE BYT PŘECI JEDNO,JESTLI JE TO LEVÁ NEBO PRAVÁ.VÍTE ,ZE ZAČÁTKU JSEM MNĚLA TAKÉ POCIT,ŽE VODA JE JINÁ,TO MÁ SKORO KAŽDY,ALE TED VÁŽNĚ NEVÍM..JE TO NA STŘÍDAČKU...MYSLÍM,ŽE JE MALO INFORMACÍ O TÉTO VODĚ A NENARAZILA JSEM NA JINÉ VIDEO O SPINOVÁNÍ,NEŽ TOHO AMERIČANA,KTERÉ MI PŘIJDE HODNĚ AMATÉRSKÉ.SAMOZŘEJMĚ JSOU DULEŽITÉ VÝSLEDKY,ALE LIDÍ CO BY NAPSALO,ŽE JIM TATO VODA PŘI DLOUHODOBÉM POUŽÍVÁNÍ VYLÉČILA KONKRÉTNÍ ZDRAVOTNÍ PROBLÉM JE HODNĚ MÁLO, A NEBO JI PIJOU VELMI KRÁTCE.. PROMINTĚ,ALE KDYBYCH TUTO VODU NĚJAKOU DOBU PILA A NESPOZOROVALA ŽADNOU ZMĚNU ZDRAVOTNÍHO STAVU,ANI BYCH NEMĚLA POTŘEBU O TOM PSÁT DO DISKUZE,ALE TO JE JEN MUJ NÁZOR.SAMOZŘEJMĚ VUBEC NEBOCHYBUJI O VODĚ,ŽE JE PŘENAŠEČ INFORMACÍ...BUDU RÁDA,KDYŽ SE OZVE NĚKDO,KDO MÁ DLOUHODOBÉ ZKUŠENOSTI SE SPINOVÁNÍM.DĚKUJI

    OdpovědětVymazat
  100. To čislo 666 je Satanove číslo z Bilie. Poznám ju dobre. Voda mení chuť. Atomová hmotnosť vodíka je v spinovanej vode ľahšia. Prosím,kto mi vysvetli,že tri prsty znamenajú 666? Mám aj iný recept na zlepšenie ako vyrobiť aktívnu vodu: Poznáte keltskú špirálu? Ľavotočivú špirálu dáme smerom hore. Ak špirálu otočíme opačne bude pravotočivá. Ľavotočivá špirála je tá,kde jej sted a vonkajší koniec smerujú do ľava. ˇšpirála sa používa ako stopercentný odrušovač elektrosmogu.Odrušuje aj GPZ,no musite ju otočiť na pravotočivú smerom hore. Ak ju položíme na mikrovlnku,alebo aj pod,virguľa sa nepohne ani troška. Keď meriam zapnutú mikrovlnku bez špirály virgulľa sa ide zošalieť už z 10. m. To isté mám pod cladničkou,pri počitači,elektronike,pod vysavačom,pod práčkou a na okne,kde odrušuje TV vysielače,vysielače mobilných operatorou s 1800 MHz a WI-FI 3,4GHz,ktoré je škodlivé pre jej silný vysielač a zároveň aj prijímač. Ti,čo bývate v paneláku,kliknite si na pripojenia v prvom dolnom rohu monitora a potom mi povedzte koľkí susedia vás ožarujú z WI-FI internetom. Meriam geopatogénne zóny a elektrosmog. Zóny vidím na konci virguli cca 1m silno purpurový mozaikový kruh. Pri zavretých žaluziach na pol za slnečného dňa vidím aj zóny a ich prekríženia a s fota zistím imunitu,cholesterol vhodnosť liekov,škodlivosť v percentách aj učinosť,chýbajuce minerály a vitamíny v organizme,choroby,stratené veci a človek napr. v USA či ešte žije ,alebo nie.

    OdpovědětVymazat
  101. Může mi někdo prosím vysvětlit, proč když vezmu šálek s kávou mě se točí kyvadlo doprava a druhé osobě naproti mě doleva ?

    Uvedeným postupem s dlaněmi se poté vždy změní otáčení na levotočivé, ale u jiných osob je levotočivé stále...

    Nevíte někdo proč?

    OdpovědětVymazat
  102. Milý hloupí přátlé. Kdo z Vás vůbec četl Bibli? Honosíte se čísly 666, ale ve skutečnosti je v originále psané číslo 616, na 666 to kdosi přepsal při přepisu do latiny. Viz ekumenický výklad Bible. Ze Satanem to nemá nic společného v hebrejském originále se nic takového nepíše. Jde o číslici popisující pouze prostor, viz graf o teorii relativity (dva vrcholy pyramidy proti sobě, kde podstavce mají tvar židovské hvězdy - 6 cípů, 1 střed a zase 6 cípů.)celá Bible vzešla z židovského náboženství a ta symbolika tam je, jako u Kabalistického čísla 216, není to nic jiného,než zase 3x2 (Davidova hvězda = 2x trojúhelník) a to vše 3x (pro geometry - šířka, výška, hloubka - x,y,z, - pro nábožensky smíšlející - otec, syn i duch svatý, či jak chcete) Napřed studujte, poté strašte Satanem. Nadarmo jej berte do huby, spiny fungují a nevíte-li co to je opět si nastudujte fyziku, o elektronech a jejich rotaci - spinech atd. Pomluvit jde cokoliv, s vlasdtní Vaši neznalostí se bojovat nedá. Spinování funguje a když si ti nevěřící "Tomášové" myslí že ne, je tzo jejich problém i zdraví. VY nevěřící Tomášové můžete dál osuzovat co chcete, aspoň budete dříve na onom světě, který stejně pro Vás neexistuje, takže je to fuk, že? Normálně bych řekl, táhněte si do ... (věčných lovišť).

    OdpovědětVymazat
  103. funguje mi to taky, nával energie po vypití postupně pominul, ale chuťové změny k lepšímu po ošetření nápojů zůstaly
    právě jsem si ošetřil preso s mlíkem a dám si k němo značně neospinované cigáro, rovnováha holt musí bejt
    nevím proč to tak je, ale tělo mi říká dělěj to dál, potřebuju to
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  104. Ahoj, zdravím všechny "otevřené hlavy" - udělala jsem si dnes šungitovou vodu a dnes ji ještě naspinuji, jsem zvědavá, co bude :-). Jinak, spinování zkouším nějakou dobu a mám pocit, že mi takto upravená voda opravdu dává energii a je k pití. Nespinovanou vodu nejsem s to spolknout, nevím, proč. Elis

    OdpovědětVymazat
  105. ...Tak to halt vyzkouším...dám vědět :)))

    OdpovědětVymazat
  106. Čo sa týka kyvadla a smer otáčania vpravo pri šalke kávy. Urob si jednoduchý pokus. Drž kyvadlo v tesnej blízkosti seba otáčky sú pravé.Ak to kyvadlo odtiahneš rukou od seba čo najďalej ,na kyvadle sa hneď zmenia otáčky vľavo. Je to spôsobené tým,že v prvej polohe kyvadlo reaguje na tvoje biopole a vo väčšej vzdialenosti tvoja aura už neovplyvňuje kyvadlo. Mohlo by sa stať,že pri natiahnutí ruky a sledovania točenia kyvadla,by mohla v tom mieste prechádzať zóna GPZ,alebo iné elektromagnetické pole z elektrosmogu a podobne.Tu už končí iba základné meranie kyvaddlom a musíš hľadať príčinu v myšlienkovom dotazovaní a počítaj aj s tým: Nesprávny dotaz,nesprávna,zlá odpoveď. Kyvadlo je len prijímacou anténou a indikátorom. Mozog psychotronika je jedinečným najlepším naprojektovaným meradlom,laboratóriom na svete a nič ho doposiaľ neprevýšilo,lebo pochádza od najlepšieho konštruktéra,nášho Stvoriteľa.

    OdpovědětVymazat
  107. 29.10.11 Som tu načrtol o keltskej špirále používanej na rôzne účely ešte z čias staroveku.Špirála je nám známa od mikroskopickej bunky DNA dvojitej špirály,nebezpečného mikróba syfilisu až po najväčšiu špirálu zatiaľ v celom vesmíre,ktorou je naša galaxia usporiadaná do nádhernej gigantickej špirály. Vrátim sa opäť ku objave starovekej keltskej špirále. Okrem už uvedeného využitia špirály z minula rád by som uviedol testy merania a porovnania účinku otestovanej vody v rovnakých pohárov ,,gestom" od Američana a vodu položenú v pohári na keltskú špirálu. Ktorí ju nemáte môžte si ju nakresliť na kúsok papiera obyčajnou grafitovou ceruzou o priemere cca 5-7 cm s tučnou čiarou asi 2-3 mm a tiež aj s medzerami tých istých rozmerov.Kresba začína smerom od stredu doľava. Kto si ju kúpi, alebo vyrobí doma na kolene z drôtu o priemere najmenej 2-3 mm musia si ju položiť tak,aby pri pohľade zhora od jej stredu mala ľavotočivý smer a tak tiež jej zakončenie. Tí čo ju vôbec nepoznajú,na nete je ich dosť.Pri položení pohára s vodou na ľavotočivú špirálu cca po 1 minúte voda dostane južný ľavý spin. To isté platí aj na špirálke nakreslenej na papieri. Do 5-ích minút voda v pohári doiahne okrem ľavého spinu najmenej 15% liečivých účinkov. Ak vodu necháme na špirále dlhšie než 5 minút,liečive účinky vody zo špirály VZRASTÚ až 25 %. Voda spinovaná Američanom ,,Gestom" oboch rúk má síce ľavý pin,no liečivé účinky vody sú iba 3-4% i po držaní rukami gestom aj po 5-ích minútach. Pri spinovaní vody na ľavý južný pin postačí ak si položíme pohár s vodou iba do ľavej ruky u ktorej zohneme štyri prsty do polkruhu a palec bude smerovať k ukázovaku a dlaň nám smeruje zvisle a na tu ľavú ruku si dáme pohár s vodou.Výsledky spinu liečivých účinkov vody sú totožné,ako pri spinovaní gestom Američanom.ABY SME SI NEMUSELI NAMÁHAŤ OBE RUKY A TÚŽIME PO SPINOVANEJ VODE POSTAČÍ TU LEN TAK ÚPLNE MÁLO:PODRŽÍME POHÁR VODY V ĽAVEJ RUKE A DOSTANEME VODU S ĽAVÝM JUŽNÝM SPINOM A TÝM ISTÝM LIEČIVÝM NÍZKYM ÚČINKOM V POROVNANÍ SO SPINOVANÍM.Keltská špirála má schopnosť prijímať viac pozitívnej energie z vesmíru ako anténa a zároveň aj vysielač,či že žiarič.Vesmír má kvantum doposiaľ nepreskúmanej,zahalenej energie. Ako tu vidím,niektorí vodu upravenú gestom hneď si sami otestovali.Tí,čo majú schopnosť jasnejšieho videnia a vidia auru,ich testy budú stopercentne presné. Niektorí ľudia majú dostačujúcu senzibilnosť na testovanie kyvadlom,virguľou a pod. Tí,čo nedostali do vienka dobrú senzibilnosť a jasnejšie videnie naučia sa testovať a ich testy sa nevyrovnajú s testami tými senzibinejšími ľuďmi.Asi väčšia populácia ľudí tuto schopnosť žiaľ nemá a namiesto toho dostali iné vlohy. Je to individuálne,podľa toho ako boli obdarení podobne ako spevák,výtvarník,dar reči atď. Vodička s keltskej špirálky má liečivé schopnosti. Nechcem tým odrádzať ľudí v žiadnom prípade,aby vodu upravenú gestom nepili a je to už len na vás,či vyskúšate vodu s keltskej špirály. Mne tá voda pomohla a kiež by pomohla aj všetkým,ktorí po nej zatúžia. Keltskú špirálu nosím ako prívesok.Má 5 závitov a vyrobil som ju z nerezového drôtu o priemere 2,5mm,ale postačí priemer aj 2mm.Tá malá špirálka s priemerom 38 mm sa podiaľa tienením 15% a elliminovaním-vytvorením vyššieho kmitočtu ako je aura 85%.Chráni a odrušuje v tvare guli s piemerom 4,1 m. Geopatogénne zóny eliminuje na 85%. Vysokofrekvenčné kmitočty mobilných vysieláčov1800 MHz,telefónov,WI-FI 3,4-5GHz eliminuje na 95%. Nízkofrekvenčné kmitočty eliminuje na 72%.Retiazka prívesku nesmie byť s kovu,alebo s vodivých umelých vlákien,ktorá sa správa ako rezonátor. V galantérke je dostatok tenkých nevodivých šnúrok.

    OdpovědětVymazat
  108. Prosím tých čo vedia testovať,aby pozorne otestovali držaný pohár s vodou v ľavej ruke a porovnali ho s testovaním z gesta od Američana.Okrem toho otestujte pohár s vodou položený na ľavotočivú špirálu po 8-10 hodinách. Otestujte koľko percent liečivých účinkov dosiahne voda za 8-10 hodín.Rád vám oznámim zhodu či nezhodu testovania.Viete to robiť,tak do toho. Pomôžete tým neveriacim Tomášom a hlavne nemocným. Ďakujeeeeeeem.

    OdpovědětVymazat
  109. Výsledky testov s ľavým južným spinom gestom od Američana:Voda dosianne za cca 1/2 minúty ľavý južný spin s lieivým účinkom 4 %. Výsledky testov s ľavým južným spinom z môjho experimentovania iba podržaním pohára tej istej vody v ľavej ruke z vodovodu:Po 10-ích sekundách voda dostáva ľavý južný spin a liečivé účinky vody sú 4 %. Výsledky môjho testovania a experimentovania s južným ľavým spinom iba položením tohto istého pohára s vodou na ľavotočivú keltskú špirálu: Voda tiež už po 10-ích sekundách začne dostávať ľavý južný spin.Do 5-ích minút voda dosiahne liečivých účinkov 15 %. Po krátkom čase voda obsahuje už 25 % liečivých účinkov. Počas dopoludnia od skorého rána v priebehu cca 8 hodín obyčajná voda z vodovodu dosiane úžastných 80 % liečivých,regenerujúcich a dodania množstva pozitívnej energie a veľmi jemnej chuti. Všetkým na zdravie!!!

    OdpovědětVymazat
  110. Hledani vody, testovani nemoci atd. rukama, to znam, ale testovani SPINU - cili smeru, kterym se toci elektron ??? Taky mi neni jasne, proc potrubi meni spin. Nejsou molekuly ve vode promichane? Kdyz meni svoji pozici, toci se elektrony proste jinak, bez ohledu na to, kde se nachazi molekula kysliku a kde je molekula vodiku? - A kdyz chci, aby se molekuly srovnali a vsechny elektrony hezky rotovaly smerem na sever, jak to ze je jedno, kterym smerem drzim ruce?
    Tady jde o neco jineho. Modlidba pred jidlem, energetizovani jidla vlastnim energetickym polem, to je vsechno v poradku, ale vypravet o spinu elektronu, tocit k tomu film s herci a podepisovat se 666, to mne teda moc neinspiruje. V tehle souvislosti si poslechnu logickou prednasku cloveka se zkusenosti, nez se divat na prochazku na plazi se psem... a pak nasledovne vysvetleni, proc bublinky z coly utikaji... ;-)))
    Ale preji vsem dobrou zabavu.

    OdpovědětVymazat
  111. Neviem o tom,aby potrubie menilo spin vody.Na sever od rovníka je obyčajne pravý spin vody aj v nádržIach a v tlakovom potrubí voda s pravým spinom. Voda pod tlakom a pri jej prúdení vznikne trenie vody o steny potrubia a zväčší sa v nej elektrický náboj. Tí senzibilnejší pociťujú pri púšťaní vody na ruky stredné až silné mravenčenie. Vodu v potrubí čiastočme ovplývňujú aj GPZ,ktoré sú elektromagnetickými vlnami.Ak chceme vo vode z vodovodu získať ľavý spin,potrebujeme namontovať na výstup prípravky.Aj po nich je tá voda i naďalej chaotická s molekulami vodíka a kyslíka.Keď spinujeme vodu iba rukami,dávame jej jej časť zo svojej energie a svojho biopoľa. Preto tá voda spinovaná rukami nemá až také výrazné energetické a liečivé účinky, ako je voda zo špirály,ktorá si berie energiu z vesmíru..Smer rúk pri spinovaní nemení charakteristiku vody. Je dobre,že vieš zmeriať rôznymi spôsobmi spinované vody. Teraz načrtnem dačo o ďalšom spinovaní vody. NA KRUHOVÝ MAGNET SI POLOŽÍME POHÁR VODY. JE TO JEDNO ČI MAGNET BUDE K POHÁRI OTOČENÝ SEVERNÝM PÓLOM,ALEBO JUŽNÝM. PO CHVÍĽKE VODA POLOŽENÁ NA MAGNETE DOSIAHNE OBE SPINY,SEVERNÝ A JUŽNÝ. ELEKTRONY V NEJ OBIEHAJÚ OBOMA SMERMI. VODA MA ŤAŽŠIU ATOMOVÚ HMOTNOSŤ,NEZ VODA UPRAVENÁ GESTOM,PODRŽANÁ V POHÁRI V ĽAVEJ RUKE A VODA ZO ŠPIRÁLY. VODA Z MAGNETU UŽ PO KRÁTKOM ČASE DOSIAHNE CCA 100 % ENERGETICKÝ ÚČINOK A TIEŽ AJ LIEČIVÝCH ÚČINKOV. POZOR!,MOŽNO JU PIŤ DENNE NAJVIAC 1I. VODA Z MAGNETU NEMÁ ŽADNU ŠKODLIVOSŤ PODĽA TESTOV. POROVNAJTE VŠETKY DRUHY SPINOVANÝCH VODIČIEK.

    OdpovědětVymazat
  112. Ešte k bublinkám prchajúcich z koly. Oxid uhličitý CO 2.dnes nájdeme takmer vo všetkých nápojoch od džusov až v pive. Pamätam si ako limonády a pivo sa mohli dať použiť namiesto hasiacich prístrojov.Niektoré vybuchli v obchodoch v regály. Bol to dobrý nápad použiť do nápojov oxid uhličitý ako chrániaci a veľmi účinný konzervačný prostriedok pre rôzne nápoje. Náš chulostivý organizmus oxid uhličitý vôbec nepotrebuje a naviac mu škodí.Ľudský organizmus ho vylučuje pri každom vydýchnutí, potením a podobne.Boli časy,keď takmer každá domácnosť pila sýtenú vodu zo syfonových fliaš.Tá voda,ktorú nevyhnutne pre svoj život potrebuje celá vegetácia ako hnojivo. Po jej 3 ročnom pití mi zničilo zažívací trakt a vyliečenie trvalo 2 roky. Od tedy sa vyhýbam všetkým sýteným nápojom s obsahom CO 2. Pri premene vody na ľavý spin prúd elektrónov pôsobiaci na molekuly kysličníka uhličitého rozpustenej vo vode spôsobí ich delenie od H2O a tvorením bubliniek vystupujúcich v pohári smerom k hladine vody a tým aj uniku CO 2 s koly do ovzdušia.

    OdpovědětVymazat
  113. Jsem tak trochu skeptik, ale když jsem při spinování sklenice vína ucítil v dlani levé ruky chlad,překvapiko mě to.Myslím,že se tam opravdu něco děje.Výsledek byl dobrý.Celkem levné víno z vinotéky chutnalo lépe než před úpravou.Děkuji autorovi článku i za vaší diskuzi.

    OdpovědětVymazat
  114. tak se musím přídat ke všem nade mnou....zkouším spinovat asi týden a potvrzuji že to funguje!!! voda mi chutná a to docela nerada piju :-)) :-))a navíc opravdu citím nabytou energii a taky úbytek na váze i když zen zrovna nepotřebuju :-))...šířím to dál a to zcela nezištně :-))

    OdpovědětVymazat
  115. Zmena vody vytvoreným gestom,alebo pohár s vodou uchopený v ľavej ruke zmení vodu na ľavý južný spin a energiu vody max. do 4-och %. Tu energiu vode dodame iba svojim biopoľom. Džbán s vodou položený na ľavotočivú špirálu dodá vode okrem ľavého,južného spinu oveľa viac energie a liečivých účinkov. Tu neplatí to,že čím dlhšie budeme držať pohár s vodou v ľavej ruke,alebo gestom,tým viac energie voda dostane.U špirály je to ináč. Čím dlhšie necháme pôsobiť vodu na špirále,tým viac energie voda prijme. Pijem vodu zo špirály najmenej po 1 h,a nechávam ju často 5-8 hodín.

    OdpovědětVymazat
  116. Zvláštní,že jsem ještě nenarazila na jediný komentář,kde by někdo tuto spinovanou vodu pil nejméně pul roku a mněl nějaké pozitivní ohlasy.Z vědeckého hlediska,to možné asi není,jestliže elektron je součástí atomu a neobíhá někde okolo molekuly.Jak na to ten člověk teda přišel a ještě o tom napíše knihu..to aby se dobře prodávala,to mi nedává smysl,a nebo je v tom opravdu silná víra,tak jak k tomu on přišel,ta je možná mocnější než jakéko-li vědecké dukazy. V každém případě,jestliže je voda nositelkou informací a stačí jí jen pouhá myšlenka,COŽ DOKÁZANÉ JE ,musí toto gesto mít nějaký vliv..nezbývá,než to vyzkoušet na vlastní kuži.

    OdpovědětVymazat
  117. Většina vody z vodovodu teče v plastových trubkách, kde je ten kov o kterém se mluví. vašek

    OdpovědětVymazat
  118. Z vědeckého hlediska to pochopitelně možné není! Věta "Molekula vody v lidském těle má kolem sebe elektron, jehož kruhová dráha je ve 180° polokruhu směrem na jih." by přinutila k úsměvu i podprůměrného studenta libovolné střední školy, který ví, že molekula vody je složena ze tří atomů a KAŽDÝ z nich má tolik elektronů, kolik protonů (tedy vodík 1 a kyslík 16), nehledě k tomu, že elektrony v obale neobíhají kolem jádra, ale pěkně sedí ve svých orbitalech, naprosto nedotčeny zemským magnetismem (ovlivňovány jsou jen elektromagnetickou silou, která drží pohromadě jádro a elektronový obal). Čili pokud má voda jakékoliv nadpřirozené účinky, proč ne, v zásadě umím přijmout i věci, které neumím vysvětlit, ale proč si vymýšlet pseudovědecké teorie?! Dotyčný se pak nemůže divit, že všichni lidé, kterí alternativním medicínám nefandí to prostě smetou ze stolu jako sugesci. Aby také ne, když tomuhle "zdůvodnění" se opravdu nedá věřit ani trochu (osobně mám pocit, jestli si ze mě někdo nedělá legraci a nezkouší, co vydržím). Ale pokud Vám tohle a podobné metody pomáhá a upevňuje zdraví, v pořádku. Nevytváříte fronty u lékaře a jste spokojeni. A tak to má být. Slunce v duši a pěkné dny :-)

    OdpovědětVymazat
  119. Tedy pardon, omlouvám se. Kyslík má samosebou jen osm elektronů :-)

    OdpovědětVymazat
  120. Naprosto souhlasím s posledním příspěvkem neb jsem studovala chemii a vím co jsou elektrony na jednotlivých orbitech, kde si obíhají a kyslík spolu se 2 atomy vodíku tvoří molekulu vody atd.A nakreslené obrázky na videu jsou srandovní. Nicméně..........po pokusu s označenou a neoznačenou sklenicí vody po zásahu rukama tzv. spinováním....říkejte si tomu jak chcete....jsem neomylně vybrala lepší vodu.....a ta byla skutečně spinovaná..... totéž pokus na kávě...., (ještě musím postupně udělat 100 pokusů abych vytvořila základní statistický soubor....ale to uznáte chce čas)i když vědecky neidentifikovatelné , i když si hlavu mohu ukroutit.....tak musím konstatovat . Nikomu se neublíží a navíc je věř nevěř tekutina chutnější a jestli někde v hlubinách lidských duší nebo vesmíru existují nějaké vztahy o kterých nemáme tušení....proč si nepřiznat, že zdaleka nevíme všechno. Všechno nebylo objeveno a prostor k dalším nejspíše velmi jednoduchým vynálezům a postupům nechme otevřený.Nebuďme dogmatici a mějme oči a mozek otevřený. Nikdo si na tom nechce vydělávat, zatím.......a my můžeme zkoušet metody kterým podle svých znalostí věříme nebo nevěříme , že pomáhají a ony ty lidové postupy kupodivu často k údivu všech pomáhají. Lidstvo existuje v různých podobách řádově stovky tisíc let , možná mělo vědomosti o kterých my nemáme ani potuchy. Dana

    OdpovědětVymazat
  121. Naprosto souhlasím s posledním názorem, proč pitvat něco co funguje a snažit se to nzařadit do nějaké škatulky? Prostě to jenom přijměme:-)

    OdpovědětVymazat
  122. http://www.nase-voda.cz/co-bychom-meli-vedet-o-vode/myty-o-vode-spinovani-vody-je-totalni-nesmysl/

    OdpovědětVymazat
  123. Zdravím,
    tenhle symbol mi dost připomíná ilumináty.Dřív jsem si myslela,že některé směry jako kabala,tarot,numerologie, jsou taky esoterické...ještě že jsem tomu nerozuměla,to bych se teď vyděsila.Přikládám web,kde některé hvězdy tohle ukazují.Je potřeba teď co nejvíce lásky...tak posílám a osvětluji celé tyto stránky s láskou Jarmila
    http://oddetorium.blogspot.com/2011/04/top-illuminati-celebrities-exposed.html

    OdpovědětVymazat
  124. Jo a zkuste ještě po těch 30 vteřin vodě říkat: Miluji tě,děkuji ti!
    nebo třeba: Děkuji ti ,božská vodo,žehnám ti.

    OdpovědětVymazat
  125. Jak velké množství současně se dá spinovat? Hrnek,sklenička nebo třeba celý hrnec? A jak dlouho po spinování je třeba tekutinu vypít, hned, nebo je možno popíjet během celého dne ráno naspinovanou vodu?
    Děkuji

    OdpovědětVymazat
  126. Sakra, to video které má být přeloženo tak přeloženo není !!!

    OdpovědětVymazat
  127. Voda přijímá energii velmi snadno, o tom už napsal jistý Japonec celou knihu i s důkazy na krystalech vody.
    Opravdové spinování však dokáže pouze člověk, který má hermeticky oživené ruce. Tedy je buď na aktivní duchovní cestě a proběhla u něj už jistá alchymie těla (hadí síla), anebo si tuto schopnost již přinesl z minulého života (takových nebude moc), což dotyčný ani nemusí vědět. To je případ toho Američana. Neví to :( Mrzí mě to, ale většinou nespinujete, i když si to namlouváte.
    Jinak fyzikální vysvětlení od amatérů často pokulhává, to zas pochopte, že když někdo energie cítí, nebo dokonce i vidí na vlastní oči, tak se mu to i tak špatně vysvětluje, když si fyziku neodseděl v lavici. To se pak snadno smete ze stolu.

    OdpovědětVymazat
  128. Dobrá tedy,jestliže ovšem spinování neproběhne,jak vysvětlit pozorovatelnou změnu kvality vody spinované-nespinované? Přinejmenším v mém případě tuto změnu potvrdili i lidé kolem,kteří vodu testovali..že by minulé životy? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milí mladí přátelé, tož tu vodu negdo změřte např. kyvadlem nebo na EAV apod. (nechejte změřit) a hned víte na čem jste. Dotyčný ovšem musí měřit naslepo - nesmí vědět, která voda je aktivovaná.
      Přeji veselé pití a zažití.

      Vymazat
    2. Urobím Vám vodu na zdravie -uspech atd.liečenie akej koľvek choroby a na mieru tej ktorej osoby.Potrebujem k tomu meno a data narodenia.Má to háčik.Takto naprogramovaná voda si zachová svoj program pri správnom uskladnení po dobu 7.dní. Inak je po 24.hod bez účinku.Opakuje sa to max 3.krát.+ vysvetlenie ako žiť pozitívny život.V prípade pretrvávajúceho alebo ťažkého problému dostanete radu od anjelov.(To robí iná osoba)Navod som dostal od anjelov.(Michalské liečenie Archanjela Michaela.)
      Zatiaľ som to na nikom neskúšal.(raz som zmenil víno na bezalkoholickú kolu.)Možno by to stálo za skúšku ked hned aj zadarmo. DENSY40 zavinač azet.sk

      Vymazat
  129. voda je na nic,nic nedělá... to jsou lepší chemtrails.nemáte plán kde budou lítat tento víkend? šel bych si sosnout a pak budu tančit a tančit...

    OdpovědětVymazat
  130. Ahoj - moc děkuju za radu - hned posílám nemocné tetě do Ameriky.
    Blanka

    OdpovědětVymazat
  131. Winnerglory.
    U mne to funguje, ALE !!! V POSLEDNÍ DOBĚ mám nutkání a pocit držet ruce opačně !?!?!?!?!?!?
    co vy na to????????????????
    NEDĚLÁM SI SRANDU

    OdpovědětVymazat
  132. cool, až na to, že opravdové léčebné účinky má pravotočivá - jangová- voda, také nazývána "svatá voda".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravotočivé je ale vše co nám teče z trubek a je různě chemicky upraveno, kyvadlo je neomylné, nevěřím že zrovna toto bude léčivé..Po úpravě dlaněmí je levotočivá , kyvadlo neselhalo ani v jednom případě a že jich bylo požehnaně.

      Vymazat
  133. Co vy na toto:
    "...Nebezpečnost takových úprav vody spočívá v tom, že většina těchto postupů skrytě dodává vodě levotočivý charakter. Jinými slovy – doslova znásilňuje vodu do nepřirozené levotočivé podoby, která je jinak ve volné Přírodě těžko dostupná.

    Příkladem je spinování vody, pí-voda, diamantová voda a další nepřirozené postupy přenesené do dnešní doby zpravidla z období dávné Atlantidy, kdy magie doslova znásilňovala nejen mnoho lidských bytostí i jiných forem života, ale i samotnou Přírodu a dokonce i čistou vodu. Je logické, že chce-li temná strana překlopit člověka do temné levotočivé podoby, musí si všímat vody, která jinak člověka chrání a čistí od všeho nepříznivého. A to právě tyto úpravy vody zdánlivě pozitivní z hmotného pohledu, ale ve skutečnosti nepřirozené a duchovně zcela nevhodné, dělají..."
    http://www.novaduchovnicesta.cz/clanky-iii-40-49/a42d-voda-zaklad-zivota/

    OdpovědětVymazat
  134. Dihydrogen Monoxide and Cancer
    http://www.dhmo.org/cancer.html

    OdpovědětVymazat
  135. POPIŠTE MI PROSÍM JAK VODU SPINOVAT. TO VIDEO MI NEJDE SPUSTIT.DÍKY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.prozdravi.cz/lecivy-hrnek-s-biogeneratorem-bily.html
      Zdravím a posílám zajímaný hrnek. Dnes jsem si hrnek koupila a snad mi nahradí spinování. Chci hrnek vyzkoušet. Se spinováním jsem spokojená....Naďa

      Vymazat
  136. Dusan Maras: Dakujem za zmysluplne vyjadrenia. Citala som si aj modra strecha ak je to vase su tam uvedene dva obrazky jedno je lavo a druhy pravo-tociva spirala a oba uvadzate na spinovanie vody...tak ktory teda? Vrela vdaka Mia

    OdpovědětVymazat
  137. http://www.modrastrecha.sk/forum/volne-diskusie/ako-zmenit-spin-vody/?page=1#post-69938629

    OdpovědětVymazat
  138. Ahoj.. pokud vodu dle návodu ošetřím/upravím a následní ji (v zaměstání) položím na stůl, kde se nachází i počítač a vůbec nacházím se v openspacu, kde je počítačů tucty... vlastnosti vody se zachovávají, nebo bych měl alespoň před každou další konzumací své ruce přiložit?
    to správné slovo je ''trvanlivost'' ... jaou to má trvanlivost, pokud přijdu do styku s elektronikou?
    Pokud se to již řešilo, omlouvám se, ale nemám příliš času na to, abych si přečetl celou diskusi.
    Děkuji všem!
    deeramondee@yahoo.com
    Zdravím

    OdpovědětVymazat
  139. Z vlastního pozorování: stejného účinku jako při spinování dosáhneme, pokud vodu/jakýkoliv nápoj chvíli podržíme v puse a promísíme se slinami neboli "pokoušeme" jak to dělají vinaři. Voda se stane hladší a tělo ji snadněji přijme. Lze vyzkoušet z jednoho hrnku nespinovaného nápoje, první doušek prostě rychle spolknem a cítíme, jak to v krku drhne, druhý doušek chvíli necháme v dutině ústní a věnujeme mu aspoň nějakou myšlenkovou pozornost (např. na chuť) a pak hladce spolkneme. Stále jde o to samé, věnovat jídlu a pití patřičnou pozornost a nehltat a nechlemtat jak zvěř (hrnek/pivo na ex a podobně), nikdo nám to neukradne tak není kam spěchat. Potrava se naspinuje i v puse a navíc se promísí se slinami, což značně usnadní činnost trávicímu ústrojí, i u jídla i u pití.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to není o spinování, ale o pokrytí slinami, aby potrava lépa sklouzla do krku. Proto tam ty sliny máme.

      Vymazat
  140. Schrödinger s Heisenbergem musí v hrobech kroutit hlavami!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... tak ať klidně kroutí !!! Nééé? :-D )))) JÁ JSEM UŽ PODĚKOVALA NESČÍSLNĚKRÁT, ŽE JSEM SI NA TĚCHTO STRÁNKÁCH PŘED NĚKOLIKA LETY PŘEČETLA INFORMACI O SPINOVÁNÍ. (Dnes děkuji také :-) , DĚKUJI !

      Vymazat
  141. Ahoj
    pozoruješ zmenu na svojom zdravotnom stave po 2,5 roku spinovania?
    Dík
    Tomáš

    OdpovědětVymazat
  142. Ahoj, já nespinuji vodu (protože piji vodu diamantovou) - ALE : spinuji si jídla (polévku, kafe se smetanou, jogurty, .... prostě všchny potraviny). Mám to "změřené" kyvadlem. že je to správné. A je mi úplně fuk, :-D, co by na to řekl docent Chocholoušek :-D ))))! Ještě bych ráda podotkla, že na spinování mne přivedla před několika roky informace právě na těchto stránkách. Děkuji, DĚKUJI MNOHOKRÁT:-)! Danja

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásně jste to napsala. Určitým lidem bude ještě hodně vtělení trvat, než na to přijdou, kdo vlastně jsou

      Vymazat
  143. Je mi záhadou, že až dnes jsem na spinování vody (určitě to funguje na cokoli co jíme) narazila, že jsem o tomto jednoduchém "zásahu" vůbec nevěděla. Hned jsem začala pátrat po knize která je tu zmíněná autorem článku v úvodu (před videem) Farmářská fyzika, ale bohužel, nenašla jsem vůbec nic. Možná u nás dodnes ani nevyšla. Jinak Spinování je bezvadné a děkuji Orgonetu za zveřejnění, tak jako za všecky úžasné další informace o všem možném kolem nás. Nejlepší a nejobsáhlejší stránka, kterou znám! Děkuji, Marjánka

    OdpovědětVymazat
  144. Ahoj ,mně to spinování funguje tak v 90%, to si vysvětluju tak, že se prostě asi dostatečně nesoustředím. Co mě ale mate je, že se mi v mojí spinovací sklenici někdy naspinuje voda sama. Někdy bylo na dně trochu z předešlé dávky, ale jindy jsem tu sklenici umyla i utřela a naspinovalo se to taky !? Je to tím, že jí dávám na stejné místo, či co? Je při tom krásně vidět to čiré kolečko uprostřed.
    Nevíte co to znamená? Díky.

    OdpovědětVymazat
  145. Kdysi jsem si tuto pozoruhodnost uložilo do záložek, a pak zapomněla, kde to mám. Dnes jsem ji objevila a hned vykoušela na skleničce vína. Mně chutnalo i dřív, tak nedovedu posoudit zlepšení, ale budu pokračovat. Dám vědět, jestli mi to funguje. Zatím děkuji!

    OdpovědětVymazat
  146. zdánlivý fyzický proces založen pouze na lidské víře, bez vysvětlení procesu. Radikální islám vznikl úplně stejným způsobem a podívejme jak se dnes projevuje. Rozhodně je lepší přijít několikrát denně o půl minuty odpočinkem mysli, čuměním do sklinky s vodou než dělat mnohem zbytečnější činnost. Jen doufám že za pár let nevznikne spinovací terorismus napadající vodárny s kovovými trubkami.

    OdpovědětVymazat
  147. nevite nahodou ukazovak na ruce ma smerovat na jih

    OdpovědětVymazat
  148. Před 30 roky jsme říkali spinování vody AKTIVOVANÁ VODA, kterou si uděláte, když budete kolem láhve s vodou pohybovat rukama nahoru a dolů asi 2 min. Výsledek poznáte, když dáte návštěvě ochutnat Aktivovanou vodu a normální vodu z kohoutku. Pije se pouze 3/4 obsahu největší energie je nahoře. Když dáte láhev vody mezi včelí úly na 48hod. pak zjistíte, že touto vodou se zbavíte spousty neduhů, kterými jste trpěli. Jsou ještě další věci kterými se dá výsledek vylepšit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JE známe že podľa Coriolisovel sily sa na južnej pologuly vodné viry točia doľava a na severnej doprava. Nie je podľa toho orientovaný aj spin vody? Malo by sa na južnej pologuly dosahovať spinovaním pravotočivý efekt aby bola voda liečivejšia?
      Ak je pravda že: Co je LEVOTOČIVÉ, to bere energii a je to pro člověka smrtonosné.
      Co je PRAVOTOČIVÉ, to nám energii dodává a je to životodárné. Aj DNA je pravotočivá. Ako to že v tomto zmysle má ľavotočivý spin vody liečivé účinky?

      Vymazat
  149. napada me....proc nespinovat rovnou cloveka, kdyz je ve velkem % z vody?

    OdpovědětVymazat
  150. https://www.nase-voda.cz/myty-o-vode-spinovani-vody-je-totalni-nesmysl/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.