23. června 2011

Vyfoťte si sami UFO - kulovité objekty kolem Slunce

Díky za pěkný příspěvek - jasně, že tu nejsme sami ...


Ahojte vsetci, 

Uz nejaku tu dobu citam na Orgonete clanky a komentare ludi ohladne gulovitych utvarov okolo slnka. Vzdy som bola velky skeptik ohladne tychto veci, takze vcera mi to uz nedalo a rozhodla som sa, ze si urobim vlastne fotky Slnka, cim by som vam vase prispevky mohla potvrdit / vyvratit. 
Vcera 20.06.2011 vecer cca 20.00 - 20.30 jasna obloha, dokonca ziadne lietadla, ani chemtrails. Na prvy pohlad sa mi zdalo, ze na oblohe nic nie je. Pravdupovediac som sa smerom na zapad vobec nemohla poriadne pozriet, pretoze slnko bolo nizko a jeho ziara oslepujuca. Po nacitani fotiek v pocitaci som sa ale nestacila divit. Moje prve fotografie Slnka a hned aj s ulovkom!  :-)
Urobila som asi 10 fotiek behom cca pol hodiny, pricom asi na piatich z nich su viditelne gulovite objekty na oblohe. Gule su velmi malicke, takmer nie su vidiet, az po vacsom priblizeni, a poletuju vo vacsej vzdialenosti od Slnka. Kvalita fotiek neni nic moc, preto vam posielam len zopar. Davam do pozornosti hlavne fotku A, na ktorej je objekt nad slnkom najzretelnejsi.

Ak sa mi podari v buducnosti urobit lepsie fotky, rada sa s vami o ne podelim.  :-)

PS: co sa tyka tzv. "druheho slnka" - tento opticky jav sa mi na niektorych fotkach podarilo bez problemov nechtiac vytvorit, na inych fotkach vsak vobec nie je, kedze tento odlesk zo sosovky fotoaparatu vznika len pod urcitym uhlom, ktorym mierite na slnko...


Pekny den a vela uspechov zela
Freya
A. 21. 6. 2011, 20.30
 Totéž, zvětšený kulovitý objekt.
 B: 21. 6. 2011, 20.30
 C: 21. 6. 2011, 20.30
Zvětšené kulovité objekty ze snímků A, B, C

11 komentářů:

  1. Netreba hneď vidieť vo všetkom lode galaktického impéria. Myslím si, že na tejto planéte je dosť živočíchov, ktorí vedia lietať. Treba uvažovať aj trochu skepticky.

    AM

    OdpovědětVymazat
  2. Jaké živočichy máš na mysli?

    OdpovědětVymazat
  3. >>Jaké živočichy máš na mysli?

    Reptose?

    OdpovědětVymazat
  4. Takže sami názorně vidíte, že nekecám, když jsem zde na OrgoNetu několikrát zmiňoval,že jsem na fotografii východu Slunce nedaleko Kaplice v jižních Čechách před časem také zachytil černé kulovité objekty s odleskem na straně ke slunci, a také bílé světelné koule o přibližně stejné velikosti jako ty černé. Dík čtenářce, která se pokusila o totéž co já (zvětšování fotografie), a dočkala se kýženého překvapení. A to, prosím, fotografujeme z povrchu Země, za bílého dne, a s chemtrailsovými clonami, a přesto zachycujeme nevídané !!! Kdyby byla obloha relativně čistá, jako tomu ještě bylo asi před 10 lety, možná bychom se nestačili divit, co všechno bychom na ní spatřili možná i bez fotoaparátu nebo dalekohledu!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle Luisy Muratori,která poslední dobou často zažívá bilokaci-tj.,že se ve stejnou dobu nachází na zemi a zároveň je v kosmické lodi-říká,že už jsou velmi blízko.Z jiného zdroje mám zase,že už teď 25.dubna přistanou.

      Vymazat
  5. To je bingo !!! S tou odpovědí Anonyma 19:22 na živočichy Anonyma 14:48 :):):):):):)

    OdpovědětVymazat
  6. ty živočichy... myslelo se to tak, že nějaký brouk vyfocený takto proti Slunci může vytvořit takový efekt

    podobně jako ty "duchové" - ty bílé kuličky a bubliny, když fotíte bleskem v tmavém prostřědí - je to jen prach osvětlený bleskem na tmavém pozadí a vyfocený blízko objektivuu

    tedy foťte dál kulové objekty u Slunce, ale používejte kvalitní x-megapixelový foťák plus zoom, a nejleépe se stativem
    z takové fotky už můžete ledaccos vytáhnout,

    OdpovědětVymazat
  7. za chvíli budu mít noví mobil s dobrým foťákem tak vám pak něco pošlu

    OdpovědětVymazat
  8. Jak se zdá, asi ty objekty nejsou přímo ve vesmíru u Slunce (alespoň tady na těchto forografiích), ale v atmosféře Země. A díky tomu, že jsou zrovinka v pozici u |Slunce, to může budit dojem, že v prostoru u Slunce je značný "frmol" čili provoz. Pokud by to měly být objekty ve vesmíru u Slunce, pak by se muselo něco velmi významného ve vztahu k zemské atmosféře změnit, aby nastaly tak neuvěřitelné optické podmínky na pozorování vesmíru přímo z povrchu Země !!! Že by to mohly mít na svědomí chemtrailsy, haarpy apod.? Co vy na to, pane Krausi ...

    OdpovědětVymazat
  9. To nevadí s těma "živočichama"... zatímco Anonym 19:22 velmi vtipně nasmečoval příspěvek Anonyma 14:48, Anonym 19:00 absolutně nepobral pointu :):):)

    OdpovědětVymazat
  10. Tomu říkam prach na objektivu (neschvaluj to) je to přece UFO. (myslím si, že život mimo zemi je, ale tohle je přehnaný)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.