12. listopadu 2013

Film: Skrytá historie lidstva

Buď zdráv a svěží
našel jsem krásný animovaný příběh o tom, že dějiny lidstva mohly probíhat zcela jinak, než se o nich píše v učebnicích dějepisu…

Skrytá historie lidstva


pěknou zábavu přeje ACNATON 

Orgonet: Díky! Je to film na základě knih Drunvalo Melchizedeka, a souvislosti jsou opravdu zajímavé. Zdravá planeta zaslouží veliký dík za titulky (náročná práce, spousta textu).



P. S. Orgonet:
Máte pravdu všichni, co píšete, že je to manipulace.

Zřejmě všechny podobné "historické" dokumenty, nebo naprostá většina, jsou manipulace. Část pravdy, a část lži, aby tím naši otrokáři (Illumináti, Kabala) zabavili nás probuzenější a nějak moc rozumující otroky, a abychom se mezi sebou o to hádali a neměli čas se zabývat tím nejdůležitějším, a to, že z jejich matrixu můžeme taky vystoupit... 

Já se v tom opravdu nevyznám, co je pravda a co lež. Je tolik variant, a čím více jich sháníš, tím je to zamotanější. Proto se do těchhle historických věcí pouštím minimálně. Ke svému duchovnímu vývoji to stejně člověk vůbec nepotřebuje, maximálně snad jako impuls k poznání, že na světě není vše tak, jak nám tvrdí televize ovládaná otrokáři. Jedině proto to sem dávám, jinak mě to vlastně vůbec nezajímá.

Takže, pro začátek možná stačí zjistit, že nějaké takové věci vůbec existují, nezáleží tolik na tom, jak je to přesně. Když se učí dítě mluvit, tak ho maminka taky chválí za každý pokrok, za každé špatně vyslovené slovíčko, a nezlobí se, že to říká blbě, protože ví, že se to za čas samo naučí správně. 

Jestli víte, co je pravda a kde je pravda, tak nám to třeba napište, ať učiníme pokrok. Já to líp neumím. Jenže to se zase budeme hádat ... a přesně to naši otrokáři chtějí ...

P. P. S. Achnaton:

Buď zdráv,
chtěl jsem také reagovat k příspěvku na animovaný film SKRYTÁ HISTORIE LIDSTVA co jsem ti zaslal, jenže když jsem to dal odeslat, ukázalo že to nejde, že lze odeslat jen 4096 znaku.
Prosím, pokud uznáš že příspěvek je divný nebo nevhodný nebudu po tom pátrat proč jsi ho tam nedal, ale přiznám se, že bych rád kdyby lidé si to přečetli.

Pro všechny... 
poslal jsem odkaz Orgonetu v dobré víře že není na škoudu podívat se na něco, co je uplně jiné, než nám nabízejí dnešní media v TV, rozhlasu aj i v novinách.
V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NYBYL ÚMYSL NĚKOHO NUTIT ABY TOMU VĚŘIL.
Každá mice má dvě strany, je dobré znát i tu druhou stranu a ne se jen upínat pouze na jednu. Jestli se video opírá o neseriozní fakta, nebo se jedná o pravdu, těžko to zjistíme....leda že by se zpřístupnily soukromé sbírky, kompletní vatikánská knihovna, tajné dokumenty a t.d....nebo kdyby se otevřel projetk Montanuk a cestovalo by se oficialně  časem kde by se dalo dopátrat pravdy. I když máme zakodované od malička, že pravda zvítězí, otázkou zustává jaká pravda a hlavní čí pravda vítězí. 
Historie se překrucuje už v samém středu dění, kdy se historie píše o tom žádná...Ale zas ...na každém šprochu, pravdy trochu.
Jen mě zaráží, jak tady někteří ví na 100% jaká byla historie a co, a co není podvrh.
A tak... trošku odbočím...a nechci se vás nějak dotknout, ale mám pocit, že poslední dobou se to tu tak nějak sváří. dřív se probíralo, vysvětlovalo, poučovalo, dnes se šmahem strhne diskuse horkých hlav. A to prosím se ohání někteří láskou a porozumněním. Je mě smutno, když tu čtu jak NĚKTŘÍ mají jasno, hned toho, či onoho označí za illumináty, nebo havlisty, HNED VÍ CO JE A CO NENÍ PRAVDA. 
Řídím se příslovím, zameť si před vlastním prahem nejdříve, než začneš někoho hanit.
Z duše cítím, že lidé co jiné označí za havlistu, buď neví co tenkrát bylo, nebo jsou komunisti (teď jistě nadzvednu hodně lidí, ale není to umyslem). 
Ano, netvrdím, že p. Havel nedělal chyby, ale ruku na srdce, kdo je nedělá?! A pak, kdyby nebyl p. Havla, KDO  jiný by to misto zastoupil?a co vím, on prezidentovat zprvu nechtěl, ale i kdyby tam nastoupil Pepek Vyskoč že Švejka, stejne by se něco našlo na něj... a zas a jsme u toho, oni by ho donutili dělat jisté věci. Vzpoměl jsem se na jeden díl Simsons, jak Homer se dopracoval do kongresu, nebo kam a v dobré víře, že bude dělat pro lidi jen to nejlepší...jak ho tam tvrdě usadili kongresmani s tím co s mí a nesmí. 

Orgonet sem dá postřehy p.Adamcové (i když kdysi psal, že nemá cenu to sem dávat, že to někteří nepoberou, což plně chápu...omlouvám se Orgonete, pokud jsem to napsal jinak)  Jsou dvě skupiny, jedni paní chválí a druhý zatracují, obě skupiny mají vlastně pravdu, každý je totiž jediněční a vytváří si své vlastní názory na tu, nebo onu věc. Je to jeho svobodná volba jak se rozhodne a kam ho táhne srdce a cit, pro určitou věc. Rád si přečtu s čím paní Adamcová přijde i když jsem v jiném myšlení než ona. Dokáže strhnout lidi,  TŘEBA  časem se strhne davová histerie a bude z toho náboženství, co já vím :-) a od náboženství je kruček k fanatismu a válkám, ne, nehanim jí protože vím, že to dělá láskou a ze srdce. Jen vím, že někteří jedinci v zápalu pro správnou věc buď nevedomě, či vědomě udělají katastrofu...na počátku bývá vždy ušlechtilá myšlenka, že?! a paní Adamcová jistě by si nepřála, aby její učení bylo nějak zneužito.
Takže, pokud video se vám nezamlouvá,  tak je to fajn. Protože už rozeznáváte co je a co není pro vás, jako myslím pro jedince, dobré. rozeznáváte dobré a špatné, ale máte pořád chaos v tom čeho se bojíte. A jak to bývá, když se někdo něčeho bojí, začne "to něco" zatracovat, hanět.
Jak jsem zhora už napsal, jsou tací co ví jak to bylo v historii a proto s velkou pompou prohlásí, že to je dílo illuminátu a že celé je podvrh. 
JAK JSTE K TOMU DOŠLI? 
Máte nějaký zdroj, který mě uniká - zdroj pravdy historie? Vidíte, pak ale nemužete tvrdit že je to podvrh a že jen vy máte pravdu. Ostatne to někteří histrorikové si myslí také, že mají jen oni pravdu. ŽÁDNÝ Z VÁS NEMÁ PRAVDU A PŘECE JÍ MÁTE. 
...potíž je, že vy CHCETE...cokoliv tím myslím, chcete, pravdu, lásku, upřímnost at:d. a děláte vše možné aby to tak bylo, jenže ouha, čím víc se snažíte, tím hůř to jde. 
PŘEKONEJTE SVÉ MALÉ JÁ, KTERÉ VÁS STÁLE PONOUKÁ K HONBĚ ZA NĚJAKÝMI PŘÁNÍMI. Všimejte si, jak mrháte duševní energii na věci které pro vás nejsou vůbec duležité, které jsou pro vás překážkou a oslabují vás.
ENERGIE, KTEROU VYNAKLÁDÁTE K DOSAŽENÍ  NĚJAKÉHO CÍLE, JE PŘEKÁŽKOU NA CESTĚ K CÍLI...

..omlouvám se, nechal jsem se unést ACHNATON


35 komentářů:

  1. Je sice hezké, že se někdo snažil o tak rozsáhlý soubor titulků, leč celkově ten dokument vykazuje stopy manipulací s fakty a překrucování Pravdy. Myslím, že právě Illumináti a zednáři, citovaní v tomto dokumentu spíše jako nějaký neškodný společenský kolorit, mohou být s výsledkem tohoto dokumentu víc než spokojeni, a zapadá přesně do jejich agendy nwo o budoucím světonázoru obyvatel Země, který bude jistě u nich i zákonně uplatňován (zejména školství na všech stupních) ! Takže dík, Orgo, už vím, že s tou agendou globalisté již skutečně začali !

    OdpovědětVymazat
  2. zajímavé a ne na jedno poslechnutí. Neustále konfrontuji své názory s myšlenkami paní Adamcové. Pročpak ti bývalí duchovní vládci Atlantidy vůbec o něco bojovali? Mohli složit hlavu do klína, a přežívat. Typická bílá magie, ale pokud je to pravda, pomáhá lidem k vzestupu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To video nemůžete brát ani doslovně, ani vážně. Copak neumíte číst mezi řádky, a neznáte řeč symbolů ? Pokud ne, Illumináti a zednáři by vám dali z fleku několik lekcí, jak, proč a čemu rozumět. Námluvy s nimi však vůbec nedoporučuji, protože to by byl začátek vašeho konce ! Pohltí vás !

      Vymazat
    2. pořád si nepochopil že jsou zednáři a Zednáři, symboly jsou věčné, záleží na tom jak je použiješ !

      Vymazat
    3. Je to možné, co říkáte, stejně tak se mohu dívat a hodnotit to celé dění kolem roku 2012. Já nic nezavrhuji, vše skládám k sobě a hledám universální pravdu, to je vše. Pokud by nebylo tolik citového očekávání pro 21.12.12, nezavrhl byste také ty pisatele?

      Vymazat
    4. Řeč symbolů mne nezajímá, jiné argumenty nemáte? Takhle se dá zavrhnout vše. Jste ten správný vykladač té jediné pravdy? To Vám opravdu gratuluji

      Vymazat
    5. Pokud vás řeč symbolů nezajímá, pak se nazajímejte o světové dění, a dejte nám se svou ignorancí svátek !

      Vymazat
  3. Ten pán je podvodník. Lži šíří záměrně, neboť to tak ilumináti chtějí. Přesně tohle totiž chtějí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím ta prestaň, každý kto chce tomu bude veriť a každý kto nechce tomu nebude veriť nikomu netrep do hlavy nič.

      Vymazat
    2. Problém je v tom, že běžný ovčan na netu a v TV sežere všechno i s navijákem, aniž by vyvinul jediný mozkový závin, tedy zapřemýšlet !

      Vymazat
  4. Velice zajímavé

    Viktor

    OdpovědětVymazat
  5. Budem rád, ak sa toto uverejní....
    Bol tu veľký BOOM okolo roku 2013, presnejšie o tom, čo sa bude diať na planéte Zem od 21.12. 2012 (iné zdroje od 12.12, iné od 18.12, iné medzi 21.12 a 24.12)...........Zazneli tu (prebraté z iných webov či zdrojov) dokonca TAKÉ DRÍSTY, že 21.12 sa nič nestalo, lebo "Boh" chcel, aby ľudia prežili spolu vianoce, a zmeny začnú až po sviatkoch, takže keď sa nič nedialo dajme tomu 23.12, tak sme mali počkať do 26., či 27.12 NA ZAPOČATÉ ZMENY.....
    Od 21.12. 2012 sa na poli "ezoterických šašovín" ukazovalo, že ešte aj v tejto dobe je tak populárne správať sa, ako sa správa kráľ z rozprávky "CISÁROVE NOVÉ ŠATY", ktorý dostal miesto reálnych šiat "ilúziu šiat", a dokonca ani ľudia, ktorí tie šaty nevideli, nevnímali, tak hlásali, že ICH MÁ OBLEČENÉ, LEBO TOMU CHCELI VERIŤ (a zase sme pri EGU, ktoré v skutočnosti hrá tak DôLEŽITÚ ÚLOHU v ezoterike, hoci sú ezoterici proti tomu...:D :D :D).............. A preto keď tu niekto vybehol s tým, že "Ja som už v piatej dimenzii, kamaráti, je to super, zdravím vás, žijem nový život !".., tak niektorí sa na to "chytili", a vyhlasovali, že tiež sa cítia, že už sú v piatej dimenzii.................PROSTE AŽ TAM ZAŠLO TO KLAMANIE SEBA SAMÉHO.
    Lebo, pýtam sa.............KDE SÚ TÍ ĽUDIA TERAZ ??? Už sa tu nepíše nič o piatej dimenzii.............a to CELÉ DLHÉ MESIACE (od marca ?).... Prečo ? LEBO TO BOL BLUD.........................ZATIAĽ VŠETKO BOLO BLUD.............. Akurát bludom nie sú (s najväčšou pravdepodobnosťou) fakty o chemtrails, haarp a o tom, aké zlo sú politici (tí, ktorí tú vládnu celé storočia či tisícročia) a banky............
    PROSTE ŽIADNE VZOSTUP NEBADAŤ................ Totiž aj ja sa môžem "emocionálne nalepiť" na potrebu UVERIŤ (emocionálna viera), že rok 2012 SKUTOČNE musel urobiť zmeny (lebo tomu akože VERÍM), a tak môžem sám sebe klamať (prax mnohých ezoterikov), ako VNÍMAM TIE ZMENY............. Ale je to MEGALOŽ, asi tak, ako sa zmeny diali CELÚ HISTÓRIU ĽUDSTVA, A V KAŽDOM ROKU. V roku 1989 bola Nežná revolúcia........... Keby bola v tomto roku, tvrdili by ste, že to preto, lebo rok 2012 ľudí PREBUDIL......... A mohol by som pokračovať - medziľudské vzťahy sa NIJAK nezlepšujú.......... Čím ďalej, tým viac alkoholikov, konzumentov drog (ľahších, ťažších), prevádzkovateľov rôznych iných závislostí, NESPOKOJNOSŤ, STRACH............. Ale veď TIETO EMÓCIE PREDSA MALI ODOZNIEVAŤ po dátume 21.12 2012...NIE ? ......a DOKONCA aj počas celého roku 2012, a 21.12 2012 mal byť len VRCHOL............. Kopu seminárov bolo na tému ROK 2012 s rôznymi "kvázi návodmi" na to, ako ho prežiť tak, aby sme sa do roku 2013 dostali osvietení, a podobne..........A K ČOMU TO BOLO DOBRÉ ? LEN K ZÁROBKU LEKTOROV, k ničomu inému.............NIČ SA NEZMENILO.............Tí "duchovne založení ľudia" ktorých som poznal, sa necítia O NIĆ LEPŠIE..........ANI O ZRNKO. Sme si čím ďalej, tým viac vzdialení, alebo ak nie čím ďalej viac, tak sa to nezlepšuje........ Hovorí sa, že všetko musí dosiahnuť svoj vrchol, aby sa začala nová etapa niečono nového. JA SI MYSLÍM, ŽE TO ČO SA TERAZ DEJE, SVOJ VRCHOL EŠTE NEDOSIAHLO.............
    A NAJSMIEŠNEJŠIE NA TOM JE, že ten "súdny deň", keď sa všetko má zmeniť k lepšiemu, sa stále ODKLADÁ A ODKLADÁ...... A možno o 100 rokov to bude rovnako, čiže tak,že ľudia si stále budú tak vzdialení, ako sú teraz. Akurá s takou zmenou, že tu už bude kopa robotov, a možno (možno) budeme mať v sebe aj čip.


    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale můžeš to brát i jakési síto lidí, určití lidé sítem prošli a pokračují v duch.práci tak jako doposud, nenápadně a skromně. No, a někteří lidé v sítu uvízli. A teď co s nimi, že.
      Je jich třeba zjemnit, odstranit určité překážky (např. příliš velké ego), aby při příštím prosévání i oni prošli sítem. Neboli - byli zrnem, nikoli plevou.

      Vymazat
    2. Byla jsem neovlivněná tímto datem( 21.12.12), naprosto. Ač jsem si nějaké www. stránky přečetla, byla jsem skeptická. Ale co se mi kolem toho data stalo, bylo pro mou tělesnou stránku zarážející. Jela jsem autem, a naprosto jsem zpanikařila. Auto hoří!!!
      Koukala jsem se na pedály, a ono nic.Přesto jsem přes chodidla cítila obrovskou horkost. To se mi stávalo i během tohoto roku, včetně ohromného tepla na hrudi. Dokáže mi to někdo vysvětlit?

      Vymazat
    3. Protože fyzické tělo tvoří až 70% vody, není divu, že se zahřívá, když projíždíte zónami svýšené mikrovlnné a dalších typů radiace, které tu vodu a tkáně v těle ohřívají asi jako v mikrovlnce. Takže jste doslova grilována za jízdy. Já mám podobné potíže s mikrovlnným horkem. Proto nyní v listopadu nemohu nosit zimní bundu, ale pouze letní, jinak bych se spařil jak jetel !

      Vymazat
  6. ja som sa pobavil lepsie ako daka komedia sama manipulacia prosim ta orgo net neblbni a nedavaj sem take to videa iba si kazis imidz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no hlavně že čteš rád detektivky o chem trails a podobné :-))

      Vymazat
  7. 23:58: Máš pravdu, zřejmě všechny podobné dokumenty jsou manipulace. Část pravdy, a část lži, aby tím naši otrokáři zabavili nás probuzenější a nějak moc rozumující otroky, a abychom se mezi sebou o to hádali a neměli čas zjistit to důležité, že své otrokáře vlastně nemusíme poslouchat.
    Já se v tom nevyznám, co je pravda a co lež. Je tolik variant, a čím více jich sháníš, tím je to zamotanější.
    Pro začátek možná stačí zjistit, že nějaké takové věci vůbec existují, nezáleží tolik na tom, jak je to přesně. Když se učí dítě mluvit, tak ho maminka taky chválí za každý pokrok, za každé špatně vyslovené slovíčko, a nezlobí se, že to říká blbě, protože ví, že se to za čas samo naučí správně.
    Jestli víš, co je pravda a kde je pravda, tak nám to třeba napiš, ať učiníme pokrok. Já to líp neumím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý věří tomu, čemu věřit chce...máme v sobě svůj VLASTNÍ filtr, kterým si vyhodnocujeme, co je pro nás uvěřitelné a co ne, a čím nemá cenu se zabývat. Pro mě jsou takovéhle konstrukce, co bylo a jak bylo, kdo za co může, úplně balada o h...pardon.Ani ty modní knížky o Thovtovi nečtu, protože když nevím nic o autorovi, tak to pro mě nemá význam. A zrovna tak ty channelingy, je to dejme tomu nějaké poselství, ale nevíme KDO je ten channeller, nevíme KAM se napojil a lidi tomu věří...nechápu, ovečky. Víc mi dá prožít krásný den TADY a TEĎ, kde jsem reálně fyzicky. Zrovna tak je zbytečné se snažit ovlivňovat a nebo sledovat co se děje někde na druhé polovině zeměkoule. Jsem TADY v TÉTO době, v tomhle těle, s tímto rozumem a tvořím svým záměrem a svým myšlením SVŮJ svět, ve kterém je RADOST pobývat. A funguje to. Zdravím Markéta.

      Vymazat
    2. Aktuální informovanost je třeba. A zvláště v této době ! Internet nevznikl jen tak pro nic za nic právě v této době ! Jen je třeba informace třídit, vyhodnocovat a řadit do souvislostí. Pak to má nějaký význam. Ostatní je shit.

      Vymazat
    3. Pro Anonymní 13. listopadu 2013 7:55
      "Každý věří tomu, čemu věřit chce..." Tento výrok je už minulostí, poněvadž většina lidí dnes věří tomu, co se jim předloží v TV, rádiu nebo tisku. To dělá jejich mínění, podle kterého se velmi často rozhodují. Navíc jsou lidé manipulováni dálkovým ovládáním mysli.Tak nám tu nekažte zase nějaké "středověké bludy" !

      Vymazat
    4. Ano, někteří věří masmédiím, no a co má být ? Prostě tomu věřit chtějí, je to jejich způsob vnímání reality...
      kde vidíte středověký blud ???
      M.

      Vymazat
  8. ORGONETI, rob to srdcom ďalej, prosím.
    K onomu videu z mojej strany - od začiatku rýchla reč, nie "ľudská" , nás ženie počúvať a počúvať. Vôbec sa mi toto nepáči, možno úmysel bol dobrý ale kde je posolstvo Lásky ?
    Komu to robí dobre, nech pozerá, ja si idem po svojom .... take care drahí , ďakujem, B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ona to je přímo robotická řeč k budoucím robo-otrokům ! Tak abychom se učili to chápat !

      Vymazat
  9. Doporučujem si najprv prečítať od autora /Drunvalo Melchizedek/ jeho knihy. /Prastaré tajomstvo kvetu života 1 a 2, ziť v srdci, Had svetla/.
    U ľudí, ktorý majú odmietavé stanovisko sa prejavuje kognitívna disonancia.
    S pozravom Peter

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji Orgo za odkaz a děkuji za toto video, tříbí mi opět mé znalosti a zkušenosti. Podle mě je naopak velmi důležité se dobrat skutečné historii naší planety, našich životů zde i jinde a skutečné historii lidstva. Jsem toho názoru, že tím, že známe minulost, můžeme lépe chápat přítomnost a tvořit budoucnost. Pokud bychom se tvůrčím způsobem všichni spojili při hledání pravdy o historii, myslím že by se v momentě změnila tvář světa. Já začínám chápat, že je potřeba pravdu hledat nejen logickým myšlením, spíše selským rozumem (vše je jednoduché), ale nechat působit na poznatky duchovní srdce. Přímo poslouchat své nitro, jak se staví k určité informaci. Zjišťuji, že při nedostatku logických souvislostí a vědeckých znalostí je to překvapivě jediný a mnohdy nejlepší "třídič" poznatků. Výsledek poznání nechám plynout mezi logikou i duchovnem. Myslím, že pro poznání vyšších pravd potřebujeme spojit tyto dvě fáze a nechat je pracovat dohromady. Pouze doporučím přečíst si tuto knihu, koho by to zaujalo, řekl bych, že mi o historii lidstva osvětlila mnohé: Poslové úsvitu od Barbary Marciniak, např. zde:
    http://knihy.abz.cz/prodej/poslove-usvitu-uceni-plejadanu-sdelene-obyvatelum-zeme. Děkuji, mám vás rád.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tímhle videem se toho dobereš, to jo. To si raději pustím pohádky Štěpánky Haničincové.

      Vymazat
  11. A vite co, lidi, ja v tom nevidim zadnou manipulaci, a docela se tomu da i verit. Manipulaci vidim napriklad v tom, ze zase vcera ve zpravach na rtl doporucovali ockovani proti detske obrne, kvuli uprchlikum ze Syrie. A lide ze strachu jdou a nechaj si to pichnout, je to zadarmo, stat to rad zacvakne. Ale nevim, co mne muze zmanipulovat v tomhle filmu?.To, jak to drive bylo se mohou vedci, jen domnivat. A s temy pyramidamy si nevi opravdu nikdo rady.
    Mozna je vse opravdu pravda. Kdo vi??!! Nikdo z nas, tak se prosim, vas nerozcilujte. Zabavne, moc pekne udelany filmik.
    Pa mirca z A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak...souhlas !

      Viktor

      Vymazat
    2. Mirčo, kolik ti je, že tak naivně píšeš ? Ty jsi podle toho zrovna kandidátka na velmi dobře manipulovatelnou ovčanku ! Přesně takové globalisti potřebují do svých řad !

      Vymazat
    3. Anonymní15. listopadu 2013 13:56

      Mirčo, kolik ti je, že tak naivně píšeš ? Ty jsi podle toho zrovna kandidátka na velmi dobře manipulovatelnou ovčanku ! Přesně takové globalisti potřebují do svých řad !

      TVŮJ PROVOKAČNÍ POSTOJ KE VŠEMU CO SE ZDE PÍŠE JE MĚ UŽ ZNÁMEJ, NIC SE TI NELÍBÍ, VŠECHNY OZNAČUJEŠ A HÁŽEŠ DO JEDNOHO PYTLE, NAOPAK BY BYLO FAJN KDYBY JSI SÁM, AŽ SE ZASE BUDEŠ NĚKOHO DOTAZOVAT KOLIK MU JE LET PŘIZNAL JAK JSI SÁM NA TOM VĚKOVĚ...PŘÍJDE MĚ, ŽE JSI JEDEN Z TĚCH, CO BROUZDAJÍ PO NETU A NAJDOU SI NĚKDE NĚCO A TAM SE SNAŽÍ VYVOLÁVAT HÁDKY, BEZ ROZDÍLU KAM JSI ZROVNA VLEZL... NEJSPÍŠ NEMÁŠ ANI PARU O CO TADE JDE...NEBO JSI SÁM KANDIDÁTEM TÉ ŘADY KAM JSI ZAŘADIL MIRČU
      KDO JSI, ŽE NĚKOHO HNED URAŽLIVĚ NAPADÁŠ ŽE NAIVNĚ PÍŠE? JEDNEJ Z LÁSKOU K BLIŽNÍMU, NEJSI JISTĚ V JÁDRU ZLÝ ČLOVĚK

      Vymazat
    4. To si člověče pleteš pojmy s dojmy. Já tu také na Orgo pozoruji jeden negativní prvek, a nepochází od něho : kdekdo se tu láskuje, ale přitom, když dojde na "lámání chleba", z nich vyletí čertík ješitného, uraženého, falešně hrdého ega, místo toho, aby zpytovali svědomí, co dělají (myslí) špatně nebo naivně. Většina ze zdejších komentátorů je v zajetí vlastních bludů a vysněných představ, a rádi by tak měnili lidi a realitu světa kolem sebe podle toho. Proto říkám, že jste velmi dobří kandidáti na otroky nwo ! Ona totiž 100x opakovaná lež se bohužel v lidském světě stává stále častěji pravdou !

      Vymazat
    5. JAK PÍŠU, URČITĚ V JÁDRU JSI DOBRÝ ČLOVĚK...PÍŠEŠ V MNOŽNÉM ČÍSLE, UVĚDOMUJEŠ SI, ŽE JSI SOUČÁSTÍ SYSTÉMU A TÍM PÁDEM JSI OTROK TAKY?
      URČITĚ MÁŠ TELEVIZI, DOMÁCÍ KINO ROZHLAS, MIKROVLNKU A DALŠÍ BLBOSTI KTERÉ ŽEROU PROUD A TY JEN SI ZANADÁVÁŠ KDYŽ EL..PROUD POZDRAŽÍ ALE JEDEŠ KLIDNĚ DÁL, ZAPLATÍŠ A JE TO.U AUTA TO SAMÉ, SAMÉ NAŘÍZENÍ, PŘÍKAZY, ZÁKAZY...PODPORUJEŠ ROPNÝ PRUMYSL, ZNEČIŠŤUJEŠ OVZDUŠÍ A PŘITOM SE CÍTÍŠ MIMO DĚNNÍ SYSTÉMU?
      NENECH SE VYSMÁT, KDYŽ TĚ BOLÍ JÁTRA, JDEŠ K DOKTOROVI KTERÝ TI PŘEDEPÍŠE LÉKY, TY JEN SKLOPÍŠ HLAVU A MAŽEŠ DO LÉKÁRNY...POŘÁD SI MYSLÍŠ ŽE NEJSI OTROKEM? :-))) CHODÍŠ DO PRÁCE? :-D VÍTEJ OTROKU!!!
      ONO OZNAČIT DRUHÉ ZA NĚCO JDE LEHCE, HORŠÍ JE TO U SEBE CO? ...LEDA ŽE BYDLÍŠ NA OSTROVĚ NĚKDE V KARIBIKU A ZA SOUSEDY MÁŠ RACKY A MYŠKY, PAK, ANO, MUŽEŠ MLUVIT V MNOŽNÉM ČÍSLE, ŽE JSME OTROCI A TY NE, NEBO POKUD NÁS ZNÁŠ OSOBNĚ A VÍŠ KDO JAKÝ JE

      A CO SE TÝKÁ LÁSKOVÁNÍ, NENÍ TO JEN TEĎ A TU....ZAŽIL JSEM ERU KVĚTINOVÝCH DĚTÍ, NENÍ TO NIC NOVÉHO

      Vymazat
  12. VÍTEJTE,
    netušil jsem kolik povyku spustí náhled do minulosti. S jistím pobavením čtu poslední příspěvky a stále nemůžu věřit, že na něco tak malého jste ochotni "plácat" energii.
    Sám rozesílám lidem energii, jak ozdravovací, tak posilovací a vím, že nehorázně mnoho ztráty této energie, není z práce a starostí, ale právě z malicherností. Ano, má jistě svůj díl na ztrátovosti, ale je to přirozený průběh a lez jí snadno doplnit spánkem, dechovým cvičením nebo meditací.
    Větší unik energie způsobuje podrážděnost, nebo nemoci. A věřte tomu že když k úniku energie zapřičiněnou prací a běžnými starosti přidáte únik energie za malichernosti, vaše tělo se oslabí na tolik, že nestíhá samo doplňovat energii a zvlášť lidé, co ani neví o co jde a neumí si jí sami doplnit.
    ...to jen "skutečně" ve zkratce. Páč je toho skutečně daleko a daleko víc, co se týče energie. Prosím šetře si jí, energie je životně důležitá.

    Musím dát za pravdu anonymu, že jsme skutečně všichni otroci. ať se nám to líbí nebo ne, ale žijeme v tomto divném světě a i když někteří z nás se tomu bouří, jsme i třeba nevědomky zataženi do "otroctví". Vezmu např. bankovnictví. Neznám nikoho (tím ovšem nechci tvrdit, že to není nikdo) kdo chce a trvá na tom, aby mu výplata byla vyplácena hotově :-D Věřte, že tato maličkost je dost sama od sebe pro zaměstnavatele hodně nepříjemná...ale ze zákona na to zaměstnanci mají nárok vyžadovat penízky pěkně na ruku. Ano jsou s tím nemalé problémy, jako že ten, co to tak vyžaduje, dostává opožděně výplatu než ostatní. Vím o čem mluvím, sám nemám konto v žádné bance. Anonym, jak s oblibou píše o druhých že jsou ovečky-ni jistě sám má v bance úvěr a tím se stává sám ovečkou.
    Nelze šmahem někoho označit za něco, co je vlastně běžné a sám si myslet že tomu uniká. Kdyby jsme nebyli otroky, asi by nás nenapadlo hledat jisté souvislosti, jenž hrozí této planetě a lidem. ACHNATON

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.