8. listopadu 2013

HAARPová oblačnost, Košice


Ahoj, posielam Ti videa z dneška , nedalo sa to nevšimnuť , natačané cca o 14.45.

http://youtu.be/NKU2Q5Gjz_E




http://youtu.be/Gnej66eX-Lo



Díky čtenáři za pěkná videa, která zobrazují typické haarpové chomáčky oblačnosti, nepřirozené rovné linie, díry a vlny mraků. Je zřejmé, že košická obloha (nejen košická, bylo to i u nás v ČB) byla pod palbou různých radiací z klimatických zbraní.

Nebo se snad domníváte, že je možné, aby se tyto jevy vytvořily přírodně, samy o sobě???

O co klimateroristům jde? Snaží se řídit koloběh vody na celé planetě. Voda je základem života, a kdo ovládne hydrologický cyklus, ovládne celou planetu. A v rámci toho je důležité zkoušet a trénovat přenášení vody pomocí oblačnosti. Nad hlavami nám totiž mraky nesou "řeky vody" podobně jako tečou řeky na zemi ... Proto klimateroristé uměle vyrábějí mraky, aby přenášely vodu podle jejich potřeb, kolik chtějí, kam chtějí, kdy chtějí ... aby ji mohli světu přidělovat a tím ho ovládat. Zatím se to teprve učí, ale dosáhli už obdivuhodné dokonalosti a přesnosti. To, co vidíme nad hlavou, je jejich každodenní praktický trénink, za použití nevídaných technologií, které jsou nám utajeny a stěží si je umíme představit. S tajením si nemusejí dělat starosti, většina lidstva si totiž za celý život nebude schopna všimnout ani chemtrails, které jsou extrémně viditelnou složkou těch technologií (i když jim je ti vidoucí budou otloukat o hlavu (:-)

Nepíšu to proto, abyste se naštvali a nadávali, či abyste se báli umělého počasí. Tím byste stejně nic nezmohli a sobě uškodili. Takový je svět, do kterého jsme se narodili, a sami jsme si to do svého osudu vybrali, abychom se to naučili přijmout. Jakmile se nám to podaří, ohromně se nám uleví... A ono to zase není nějak bezprostředně ohrožující. Pokud máte v osudu, že vás trefí blesk nebo smete povodeň, tak se to prostě stane, a je jedno, zda rukou boží či klimateroristickou. Pokud to v osudu nemáte, nepodaří se to ani klimateroristům, kdyby dělali sebevětší megabouře. (:-)))

Mějte s klimouši soucit, umíte si představit, jaké odplatné karmy je čekají? (:-)))


Zkuste cítit zvědavost a úžas, co všechno je dnes technologicky možné, a radost, že to bude jednou určitě sloužit ku prospěchu lidstva... Tak se na to dívám i já (:-)))


32 komentářů:

  1. Tak přesně takhle to vypadalo i včera v Praze. Navíc byly dvě úrovně mraků. Ta umělá haarpová oblačnost byla mnohem výš a plynula opačným směrem než hluboko pod ní obyčejné jednotlivé mraky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně. Středa 6/11/13 kolem poledne jízda vlakem z Moravy do Prahy. Od Pardubic velká podívaná - vrchní načechrané mráčky, takový zvláštní povlak roztrhaný jako krajka - a pod tím běžely mraky , pro mně ty klasické. Ale největší zážitek bylo vidět přes vrchní vrstvu SLUNCE , v určité chvíli bylo vidět i malé duhy a odrazy od prostupu v závoji dělali další slunce odrazy tak jasné až se to zlatilo do duhy ..... těžko se mi to popisuje. V každém případě po vystoupení v Praze z vlaku se mi udělalo do půl hodiny tak zle od břicha, že jsem málem padl. Nebylo mi na zvracení, ale takový tlak v oblasti břicha až to zaráželo ....... no v každém případě poslední poznámka - v noci na Újezdě nastupování do noční tramvaje - tak moment on je LETNÍ děštík?????? v listopadu? Hmmm ... a smutné je že již několik let na to upozorňuji své okolí, a ještě smutnější je že se o to snažím ... jdu si odpustit .

      Vymazat
  2. Včera, 7.11.2013 v Rakúsku nad Badenom pri Viedni a nad Krieglachom (Štajersko) bola v tom istom čase presne taká istá oblačnosť ako nad Košicami...

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím Orgoneťáky!

    OdpovědětVymazat
  4. Dnešní ráno na Příbramsku, (koukám na radar v Brdech...) obdobná situace na obloze, minulý týden to samé a jak jsem si zjišťoval, mnoho lidí tu noc nespalo, či spalo bídně a to bylo z pondělka na uterý !!! Mě bolela hlava celé uterý, už to mám odzkoušené ani se nemusím dívat na http://www.radareu.cz abych zjistil jestli "brďák" je v provozu, nehledě, že v Polsku pořád jede radar v RZESZÓW

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám tyhle mraky rád, rád se na ně dívám a kochám se jejich krásou, v životě by mě nenapadlo, že to někdo úmyslně vytváří (proč?)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se na beránkovou oblohu ráda dívala, jenže dřív, kdy nebyly ty obláčky nepřirozeně rovnané do rovnoběžných řad - to totiž normální není. Ani kulatá díra v té oblačnosti, ani čára za letadlem, která se přirozeně po malé chvíli neztratí, ale zůstane na obloze celé hodiny a nakonec z ní je nad zemí šedá hnusná deka, jakou z dětství nepamatuji ani ve dnech, kdy bylo zcela zataženo. Tož asi tak.

      Vymazat
    2. Nevím mě to přijde jako jééé beránky ...

      Vymazat
  6. X Class Flare - SLNKO nás zdraví - klimkáči rušia jeho pozdrav :-))))
    B

    OdpovědětVymazat
  7. Ráno to začalo i na Moravě, ale něco se stalo, odpoledne bylo krásně jasno a blankytně modře. Co se stalo? :D

    OdpovědětVymazat
  8. Nad CK a asi do 50-80 km od něho na jih, jv a jz dnes časně ráno před pátou hodinou sprejovali chemtrajláci zřejmě hliník. Bylo šedých a černých stop jako maku. Pak se ty chemočáry rychle roztáhly asi během půl hodiny do dekovité formace složené z droboučkých "beránků". Záhy bylo vidět, že ti "beránci" tvoří jakási žebra v řadách za sebou, čímž vznikaly obrovské a široké pásy tohoto svinstva na jz, jihu a jv. Pásy "žeber" se pak sunuly jižním směrem k Dunaji. Celé toto divadlo nebylo výše než 1-2 km nad zemí. Nad tímy probleskovaly jasné bílé, okrové, oranžové až slabě růžové chemtraily podstatně výše uložené. Dnes sprejovali hustou pavoučí síť. Možná je to příprava na intervenci arktického ledového vzduchu pro nadcházející období. I v novinách jsou zprávy, že teplo končí, a máme očekávat mrazy.

    OdpovědětVymazat
  9. Hodne mych znamych a pratel si tento tyden ztezuje na boleni hlavy, nespavost a unavu.. Neco ve vzduchu asi je, nevsimli jste si taky? M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano a jak jsem již psal o něco výš v příspěvku (Příbramsko), jen jsem nedodal, že sám dobře spím, ale tu noc na úterý jsem spal - (vlastně nespal) dost mizerně, zjišťoval jsem si že to potkalo i lidi z Písku a jeho okolí, Prahu, část středních Čech. Posíllám lidem lečivou energii a tak se mě sesšlo dost lidí co žádali o energii a zároveň mě informovali o špatném spánku. Jednalo se o bdění, převalovaní, bolesti kloubů a hlavy. Převládá silná unava. Dalo by se to připočíst k výkyvu počasí, ale i tak je toho dost i na zmenu zmíněného počasí. Po dnešním příspěvku, že obloha má podobný charakter, se to po cca hodině protrhalo a vylezlo slnko, pář fekálních bobmardérů se snažilo něco natáhnout na nebe, ale moc se nedařilo, tak toho asi nechali. Dnes mě lidé hlásí sinou unavu, bolesti kloubů a hlavy, sám se cítím jako kdbych skládal vagon uhlího. Třeba to je záměr, aby lidé neměli náladu na to, co páchá národní banka s oslabováním koruny. ACHNATON

      Vymazat
  10. Právě naopak! Povídačky typu: "mějte s nimi soucit, naštvání nám uškodí, takový je svět, měli by ste to přijmout" slouží nepřímo cílům elity! Držet hubu, nic nedělat. A k čemu potom jsou vedle vpravo linky typu: Výroba ordonitu, výroba Cloudbusteru, Towerblasteru, a různých jiných kanónů? Žádný soucit, postavit, namířit - když to hrozí a - pálit! Je sucho? - odstavit do vodorovné polohy! Je mokro, slejvák? - postavit nahoru! Jakej problém? Co! Helikoptéra? Zaměřila nás? No tak ať! Jednou stejně všichni pomřeme. Ale drbat do jejích plánů budu stále až do smrti.Hergottt!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. plne souhlasim

      Vymazat
    2. meli bychom mit soucit se sebou a s lidmi kt. se to vse dotyka a tez s prirodou a zviraty a ne s nima kt. nam ublizujou!

      Vymazat
    3. negace proti negaci ? jak myslíš že to dopadne ??

      Vymazat
    4. Mně taky filosofie paní Adamcové druhu "mouchy sežerte si mě" nevyhovuje. Kdyby se podle toho chovali všichni, nevěděli bychom zhola nic o Dr. Greerovi a jeho práci, neměli bychom ponětí o HAARPu nebo o tom, jak to bylo doopravdy s WTC 11.9.2001, v podstatě by se mohlo rovnou zrušit veškeré vzdělání, žili bychom jako ta odevzdaná boží hovádka - a možná by nám šéfoval Hitler. Ale chápu, že pohodlné to určitě je - takže všichni pohodlní světa spojte se, to je přesně to, co NWO potřebuje!

      Vymazat
    5. 23:12: Samozřejmě že máme mít soucit, a to se všemi bytostmi. Akorát já je nemůžu v jednom článku zmínit všechny, to by se tam nevešli (:-)))
      16:21: Takhle ale orgonit nefunguje, nelze ho zapnout a vypnout, není to radar ani střelná zbraň ... studuj a praktikuj.
      Všem v tomto vlákně: Jste jako žáčci 1. třídy, kteří se hádají s deváťáky, že jejich učitel(ka) je lepší než učitel(ka) z 9. třídy, protože ta vykládá něco, čemu nerozumíte, tak to musí být blbosti. Ale i vy do té devítky za pár životů dorazíte a pochopíte.

      Vymazat
    6. Takže Ty Orgonet a tí ostatní, čo uznávajú Ivanu Adamcovú sú deviataci teda duchovne vyspelí a my ostatní, ktorých vôbec neoslovila, alebo máme voči nej námietky, sme tí prváci, teda duchovne menej vyspelí? Ak si to myslel tak, tak potom si ma dosť sklamal. Jana

      Vymazat
    7. Všem v tomto vlákně: Jste jako žáčci 1. třídy, kteří se hádají s deváťáky, že jejich učitel(ka) je lepší než učitel(ka) z 9. třídy, protože ta vykládá něco, čemu nerozumíte, tak to musí být blbosti. Ale i vy do té devítky za pár životů dorazíte a pochopíte.

      ...mám pocit, jestli neopakuješ nějaký ten ročník, nezlob se za to na mě, ale pokud budu cítít jisté povýšení nad ostanímmi z tvé osoby, tak věř, že sám jsi ještě nedosáhl stupně číslo 2 i když se cítíš že máš tuto stupnici za sebou. Ono vyjít -absolovat 9.třídu, ještě neznamená že že jsi dosáhl urovně č.9 a žes pochopil...jen dodám, že to není 9 tříd ale 12.
      práve v 2 tříde je bráno jak nakládat s trpělivostí a tolerancí těch nevědoucích a tady v orgonetu je tato stupnice dost proházená a proto by se měla brát tolerance na ty, co jsou v takzvaném nultém ročníku, či jiné nižší třídě
      Nemá cenu opakovat, a vlastně je ponižovat tím, že budeš dávat najevo že máš na vrch, že jsi něco víc než ti prvňáci, protože to tu čtou i komentují ti, co jsou v urovních výš a snaží se, aby ti prvňáci, druháci pochopili, aby je navedli správně myslet a uvažovat. Takže myslím že označení že Všichni v tomto vlákně jsou jako prvňáci je myslím nepřiměřené. Paní učitelka, taky nedáva na jevo že učí neznalé, jak v první třídě tak v deváté, že je nelituje, že snad jednou dospějí a pochopí....
      Pls, neber to ve zlem, snažím se tě upozornit, že se dopouštíš jisté chyby. Rád sem chodím, rád čtu co se tu píše a co se sem dává, i když se vším nesouhlasím, čtu. Protože muj nesouhlas, je jen sobecký úhel mého pohledu :-) neznamená to, že si nepřečtu i to s čím nesouhlasím. Trpělivost, příteli...chce to trpělivost a stále se učit, jak se učit trpělivosti. Znám ten pocit v jakém žiješ, povznesení nad ducha, nad sebou samím. ale je toho stále málo abys pochopil že odpoutání mysli od tělesné schránky je daleko lepší než astrální cestování...no, jednou k tomu dorazíš :-))) a pochopíš
      promiň za tu kritiku...prostě mě to nedalo a přorovnání 1 třídy a deváté.... je fak pěkné, už když jsi to psal v jiném vlákně mě to příjemně překvapilo, jak jsi se snažil vysvětlt těm, co neví o co jde...s úctou tvůj věrný čtenář

      Vymazat
    8. Jen vás "věrný čtenáři" doplním. Iva Adamcová na svých přednáškách hovoří v příměrech o první až deváté třídě, ale zároveň také často hovoří o duchovní pýše, která může některé z nás postihnout a jíž bychom neměli podléhat, resp. si to alespoň uvědomit, když už se tak stane. Nemá cenu druhé odsuzovat, kritizovat atd., nic tím nezískáme a ani je nezměníme, nepřesvědčíme, protože to ani není úkolem našeho života. Můžeme měnit jen sebe. Není to nic objevného, píše se o tom pomalu v každém článku a mnohých příspěvcích. Opakování je však matka moudrosti. :-) A nikdo není dokonalý. Éveillé

      Vymazat
    9. Opakováním je matka moudrosti.-ano to je pěkná věc, jen jestli si z chyb někdo tu moudrost bere.

      ..každý tibetský mnich se v duševním pochodu dostává na jistou úroveň, těch úrovní je celkem třináct, když se do toho počítá i nula. Předchází tomu naprostá disciplína duchovního a duševního cvičení, na samém konci tibetský mnich dokáže - kdyby chtěl nechat zemřít své tělo. Podobné je to u zmíněných tříd jenž tu na této planetě mužeme, nobo jak chcete, musíme prodělávat.

      Když paní Iva Adamcová přednáší o duchovní pýše, je to vlastně kritika těch, ktreré potkala duševní pýcha. Snažit se nasměrovat někoho, muže být v některých případech vypadat jako kritika, že děla něco špatně, či kritikou, lze některé docela dobře nasměrov na spráné myšlení, na cestu duševní svobody. Tak jako vyučující dává "kritikou najevo" známkování a tím upozorní na jisté nedostatky žáka, tak lze i ostatní upozorňovat či "kritizovat". Není na tom nic špatného, pokud z kritizování se nestává šikana. tím chci naznačit že pokud je kritika míněna v malé míře a ne vedena se zlým umyslem, je to vlastně potěšující když kritizující pak spatří cestu nápravy. Otázkou je, jak kritizující je pevný v kramflecích že jeho kritika je oprávněná :-) zas to muže být jen uhel pohledu jedince na konkretní věc.
      Kritika muže ublížit ale i pomoci. Proto bych doporučoval jednat především srdcem a laskou...opět věrný čtenář

      Vymazat
  11. Je vidno, že dneska je opět na Orgonetku zásah do černýho,:-) moc se to klimoušům nelibí, že se tu čím dál více lidiček chodí dívat a vidí zrovna tyhle videika. :-))) OrgoNet dneska nabíhal snad 5minut a u videa jsem měla Google erorr, všechny ostatní webové stránky se mi zobrazovali okamžitě. Takže to vidím, na hódně nepohodlnej matriálek :-))).Velký dík přispěvateli i Orgonetu za vystavení i pro ostatní. Možná se někomu může zdát únavné, nebo už i nudné opakování stejných a tak viditelných faktů, ale nenechejte se mýlit, je to velmi důležité pro všechny , kteří si začínají všímat věcí kolem sebe a přemýšlí o tom, že tu NĚCO, FAKT ASI NENÍ V POŘÁDKU...!! Pohrdání elity ostatními lidmi se jim právě v tomto případě stane osudným, sami se vytrestají, jsou to jen přírodní zákony.

    OdpovědětVymazat
  12. pánové a dámy , vy pořád nerozumíte to mu co se na Zemi děje, zaměřte se na to opravdu důležité

    https://www.facebook.com/ilona.palusova#!/photo.php?fbid=648966348479702&set=a.648965918479745.1073741925.100000990276425&type=1&theater

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co tam paní Palusová má za obrázek nebo fotku ? Ta adresa je totiž nedostupná !

      Vymazat
  13. Orgonete, ještě chybí, abys zavrhl používání MMS proti malárii v Africe, protože to je přece karma těch lidí odevzdaně čekat na smrt, a už to bude fakt celé!!! :-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Říkám vám to pořád karmisti že na tu karmu jednou doplatíte pokud jí nedáte pokoj

      Vymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. Milý Orgonete, v souvislosti s mými sny o imozemské invazi mám čím dál tím silnější pocit, že I toto vše
    je součástí mimozemské invaze .-(

    OdpovědětVymazat
  16. Všechno je invaze. Jen to tak na první pohled nevypadá. Až to lidé odhalí, budou všeobecně v šoku, co se s nimi hraje za temnou obskurní hru !

    OdpovědětVymazat
  17. Zničili již mnoho planet, naposledy Mars. Teď je na řadě Země.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.