23. března 2015

Americká letadlová loď ochromená ruskou technologií u břehů UK

Americká letadlová loď v hrůze prchla před ruskými ponorkami do bezpečí britských vod

http://www.whatdoesitmean.com/index1853.htm
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
23. 3. 2015
Překlad: OrgoNet


Ruské Povrchové lodní síly (NSF) Ministerstva obrany (MO) dnes oznámily, že tři ponorky na jaderný pohon třídy Akula, patřící k 23. podmořské divizi Severní flotily (NF) zvítězily ve „válečných hrách“ nad americkou letadlovou lodí USS Theodore Roosevelt a přinutily ji „v hrůze prchnout“ do pobřežních vod u Hampshiru ve Velké Británii.




Je zajímavé poznamenat, že během několika hodin poté, co NSF oznámily tento kritický incident, potvrdily britské tiskové zdroje, že tento přes 300 m dlouhý kolos US Navy o váze 100 000 tun skutečně vjel do doků ve Stokes Bay v Gosportu, a ohromil tisíce diváků, kteří zaplavili silnice a sjeli se kolem břehů řeky Solent, aby ho viděli, a kteří byli svědky i návštěvy posádky v přístavu, i když nebyla předem plánována. (http://www.dailymail.co.uk/news/article-3006792/100-000-tons-U-S-firepower-big-dock-Portsmouth-Aircraft-carrier-USS-Theodore-Roosevelt-anchors-Hampshire-coast-arriving-UK-five-day-visit.html) (Pozn. Orgonet: Loď se má zdržet 5 dní, a jejích 5600 členů posádky si šlo užívat do místních barů. Místní ekonomika se těší na tržby 1,5 miliónů liber. (:-))) )

Podle zprávy NSF americká letadlová loď Theodore Roosevelt a její eskortní válečné lodě byly zjištěny na cestě směrem k operační zóně Severní flotily, kterou president Putin uvedl minulý týden do stavu plné bojové pohotovosti ( http://fox6now.com/2015/03/16/amid-nato-exercises-russia-puts-northern-fleet-on-full-alert/) jako reakci na hrozbu „válečného stavu“ ( http://www.whatdoesitmean.com/index1846.htm ) , odhalenou ze strany Spojeného království … jak zpráva MO dodává, tato hrozba byla reakcí na ruský bojový plán „Březnový šok“ odhalený 4. února ( http://www.whatdoesitmean.com/index1835.htm ) .

Jelikož síly NATO doslova lemují celou západní hranici svými vojsky ( http://www.zerohedge.com/news/2015-03-21/nato-launches-wide-scale-war-games-near-russian-border-creates-line-troops ) , včetně bezprecedentní „dragounské jízdy“ ozbrojeného konvoje americké armády, který v současné době jede klikatou cestou přes šest Evropských států ( http://www.presstv.ir/Detail/2015/03/22/402924/US-military-parade-across-eastern-europe ), a v Norsku u severní hranice probíhají válečné tahy „Joint Viking“ ( http://rt.com/news/239209-nato-norway-viking-drills/ ), zpráva uvádí, že president Putin osobně vydal rozkaz „zaměřit a vyřadit z činnosti“ USS Theodore Roosevelt.

Rusko v minulém týdnu varovalo své občany, aby se připravili na jadernou válku ( http://www.whatdoesitmean.com/index1850.htm ), a začalo vybavovat bombové úkryty v Moskvě ( http://www.whatdoesitmean.com/index1848.htm, česky http://orgo-net.blogspot.cz/2015/03/moskevske-bombove-kryty-se-plni-rusko.html ) jako reakci na plánovaný jaderný útok prvního úderu plánovaný ze strany USA ( http://www.whatdoesitmean.com/index1849.htm, česky http://orgo-net.blogspot.cz/2015/03/americka-kapitanka-odmitla-vypustit.html ) . Téměř veškeré vojenské síly Ruské federace jsou v plné bojové pohotovosti ( http://rt.com/news/241745-russia-offensive-defense-drills/ ) ve všech 9 časových pásmech ( https://www.youtube.com/watch?v=TJNuxi5wq6Y ) , a jak zpráva dále uvádí, přiblížení USS Theodore Roosvelt k Baltickému moři vytvořilo „legitimní“ cíl. 



Zpráva říká, že americká letadlová loď byla „paralyzována“ útokem ruských ponorek Severní flotily, které s úspěchem použily zbraň s„technologii Magrav“ ( https://www.thenewenergyindustry.com/magrav-technology-cd-version-01/ ) , která již byla použita i dříve pro ochromení amerických válečných lodí.

Zpráva uvádí rovněž, že před několika týdny byla americká loď Theodore Roosevelt „potopena“ při válečných hrách u pobřeží Floridy francouzskou ponorkou ( http://theaviationist.com/2015/03/05/us-aircraft-carrier-sunk-by-subs/ ) rovněž používající „technologii Magrav“, když Američané testovali svá protiopatření proti této nové revoluční zbrani, předtím, než hodlali vyslat své lodě ke konfrontaci se silami ruské Severní flotily.

Jak říká zpráva, nutnost, aby US Navy vyvinula protiopatření proti „technologii Magrav“, vyšla jasně najevo minulý rok, poté, co ruské letecké síly zcela vyřadily z provozu obávaný torpédoborec USS Donald Cook vybavený zařízením AEGIS v Černém moři ( http://www.veteranstoday.com/2014/11/13/aegis-fail-in-black-sea-ruskies-burn-down-uss-donald-duck/ ). Útok proti této lodi byl tak demoralizující, že když se dobelhala do rumunského přístavu k opravě, všech jejích 27 velitelů podalo rezignaci a/nebo žádost o odchod do výslužby ( http://www.veteranstoday.com/2014/11/13/aegis-fail-in-black-sea-ruskies-burn-down-uss-donald-duck/ ) .



Je třeba vědět, že „technologii Magrav“ vytvořil jaderný vědec íránského původu Mehran Keshe , avšak jeho vynálezy byly v r. 2012 v USA zakázány Exekutivním příkazem podepsaným presidentem Obamou 23. dubna 2012 ( https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2012/04/23/executive-order-blocking-property-and-suspending-entry-united-states-cer ) .

Připomínáme, že president Obama podepsal svůj exekutivní příkaz proti „technologii Magrav“ proto, že Íránci ji využili v prosinci 2011 pro zachycení a zajetí jedno z nejtajnějších a nejsofistikovanějších amerických dronů ( http://www.bbc.com/news/world-us-canada-16095823 ) , a poté Írán předal tuto novou zbraň i Sýrii.

Okamžitě poté, co president Obama zakázal „technologii Magrav“, Mehran Keshe odpověděl americkému vůdci otevřeným dopisem  ( https://jhaines6.wordpress.com/2012/09/07/us-presidential-decree-and-keshe-foundation-response-this-is-not-news-but-i-never-found-the-time-to-read-this-and-today-seems-the-day-for-everyone-to-do-so-j/ ) , kde praví: 

"Vaše excelence presidente Obamo,
nabízíme vám cestu ke skutečnému světovému míru skrze vývoj této nové technologie pro celou lidskou rasu.
Zvu vás i vaši vládu na přímou prezentaci naší technologie na neutrální půdě, kde bude přítomen rovněž president Íránu, a kde nikdo nikoho nezradí, tak, abychom všichni mohli pochopit zásadní změnu, která je tímto přinášena lidstvu. Pak si promluvmě o skutečném světovém míru.

Jak jsem řekl ve svém nedělním interview v Los Angeles, proměňme americké vojenské továrny na zdroje pro americký výzkum vesmíru,tak, aby se válečné nástroje staly silami univerzálního míru.¨
Pokud použijeme naši technologii Magrav, americké letadlové lodi se změní v pouhé plovoucí vany, a z jejich ranvejí plných letounů F16 a F18 se stanou pouhá muzea železných ptáků, protože tyto stroje nebudou schopny létat, jakmile se jich dotkne vesmírná technologie Magrav. Tyto stroje a válečné lodě budou muset být předělány od A až do Z, aby mohly opět fungovat.

Presidente Obamo, zveme vás, abyste pochopil tuto změnu, a dovolte nám ukázat vám technologii, která to umožňuje. Pak vás pozveme ke stolu světového míru.

Prosím, podepište dekret o skutečném míru, a nikoliv příkaz umlčující vědu a technologii. Váš lid plně pochopí, co jsme vyvinuli, protože se snaží uchránit hrdost vašeho státu.
Není to otázka hrdosti nějaké skupiny nebo země, ale hrdosti nás všech na pokrok lidské rasy k vyšším úrovním pochopení univerzálního zákona stvoření, v němž má každý z nás své místo.

Váš velvyslanec a konsul v Belgii mají ke mně přímý přístup díky našim předchozím rozhovorům a korespondenci, a předají mi jakoukoli komunikaci.
Nejlaskavější pozdravy od mírumilovného muže, který vyvinul tuto mocnou technologii pro dobro lidstva.“

Je smutné, jak uzavírá zpráva NSDF, že Obamu už jeho zákaz „technologie Magrav“ v r. 2012 stál už ponižující porážku dvou jeho nejsilnějších válečných lodí, a to totální ochromení torpédoborce Donald Cook v minulém roce, „potopení“ letadlové lodi Theodore Roosevelt při válečných hrách před několika týdny, a dnes byla táž letadlová loď v ochromení připlavena až k pobřeží Spojeného království. Mohl by si už uvědomit pravdivost varování Mehrana Keshe, že „americké letadlové lodi se stanou pouhými plovoucími vanami“.

I když to není ve zprávě uvedeno... není třeba se dívat nikam jinam, abychom došli k plnému pochopení toho, proč se Obama zuřivě pokouší jednat s Íránem, a současně se snaží zdržet své vojenské síly od zažehnutí 3. světové války, aby nejprve zničil státy, které začaly proti nim používat „technologii Magrav“... jako Rusko a Írán … a samozřejmě i francouzské Ponorkové komunikační centrum, které je již zacíleno americkými drony. ( http://www.english.rfi.fr/france/20150308-drone-flies-over-french-submarine-communications-centre )

Další články této série doporučené pro kontext:

Russian “Shock Of March” Battle Plan Targets Norway, Saudi Arabia, “Cheney Gives The Orders, Not Obama!” US Official Rages At Kremlin, Russia Warns “State Of War” Exists As UK Nukes Prepare First Strike, Obama Meets With Top Russian Spy, Warns He Can’t Stop War, Moscow Bomb Shelters Begin To Fill As Russia Prepares For War, Top US Commander Under Arrest For Refusing To Fire Nukes At Russia, “Prepare For Nuclear War” Russia Warns Citizens As US Tanks Flood Into Europe

March 23, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

P. S. Orgonet:

Mnoho článku o Mehranovi Keshe a jeho aktivitách, jak jsme je sledovali tady na Orgonetu, najdete česky pod tagem Keshe, viz pod článkem.
Mehran Keshe, jeho žena a členové jeho týmu byli loni na podzim otráveni (přežili).
(viz video z Projektu Camelot: https://www.youtube.com/watch?v=-ov81wWUecw),

Oprava: Včera Orgonet napsal, že stránky Keshe Foundation už neexistují. Tak to není pravda, včera mi to sice ukazovalo, že stránka neexistuje, ale dnes stránky Keshe foundation normálně fungují: http://www.keshefoundation.org/


61 komentářů:

  1. no nevím...zdá se že rusko má výrazně navrch...a měl bych z toho docela obavy(netvrdim že se chová jakkoliv agresivně)...pamatujete na ty konspirační filmy kde se v rámci NWO povídá o euroasijské unii? nějak nevim co si o tom celým mam myslet...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Východ je vždy lepšia spoločnosť ako západ. A keby mala vzniknúť euroázijská únia, a malo by to takto ochrániť Slovensko, Česko a ostatné krajiny od agresivity USA, tak nech vznikne... Dôverujem Putinovi. Keby sa z neho vykľula sviňa, tak už neverím absolútne nikomu v politike....

      A ku Keshemu.... Zvláštne, že to s jeho otrávením, a otrávením jeho manželky, jeho týmu (všetci prežili) sa tu na Orgonete neobjavilo. Mohol to tu niekto postnúť vo komentov k hocijakému článku z tej doby (jeseň 2014), a Orgonet by určite vtedy na to urobil aspoň krátky článok.
      Možno Keshe využil nejaké svoje technológie na "detox" po tej otrave. Údajne má technológie na vyčistenie sveta od rôznych znečistení (funguje na báze magnetu - vie vyrobiť aj magnet na drevo...)...
      Som vo vzrušení že čo sa najbližšie mesiace či roky udeje...

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Amerika má velkou nevýhodu v tom, že se každou technologii chlubí, jak malé dítě. To co neukazuje tam jsou ruští špioni. Zatím co Rusko mlčí a nejsevernějších částech ruska zkouší technologie o kterých nemá Amerika ani ponětí (rád si počkám na nějakou knihu jednoho z 27 velitelů USS Donald Cook nebo až Amerika po několika desetíletí uvolní své top secret hlášení) Nevěřím, totiž že by požádali o důchod jen proto, že jim vypla celá elektronika....

      Vymazat
    3. Pozoruhodné je, že při tom jak působí ve světě USA a jak Rusko, Vy máte obavy z Ruska.

      Vymazat
    4. je celkem jasné že se je potřeba bát "demokratického prezidenta" který nemá politickou konkurenci než místo kde je taková volnost že si mužou klidně i beztrestně dovolit kritizovat vládu

      Vymazat
    5. Tak zvaná americká svoboda již dávno neexistuje, USA je totalitní stát s fašistickými rysy. Jen naivní si myslí, že je tam svoboda, můžete svobodně mluvit, pokud Vás nikdo neposlouchá nebo lépe, když Vás zesměšňují, jakmile budete mocenské "elitě" nebezpeční tak Vás odstraní. USA vládnou Ilumináti, mající původ v maldekiánské agresivní rase. Jejich členové jsou zdrojem egocentrizmu, kořistění a pohrdání normálními lidmi, nezájmem o osud Země a prosazováním celosvětového otrokářského řádu NWO. Pocházejí původně z Maldeku, který zničili. Jsou to takzvaná satanská plemena. Jejich představitelé na Zemi jsou rodinné klany Rothschildů, Rockefellerů, Morganů, je jich maximálně několik set. Je na lidstvu, jak se s nimi vypořádáme !

      Vymazat
    6. Nejde o to, že jim jen vypla elektronika, konečně Putin to nazval jen chuligánštinou jeho velitelů, ale Cook se přiblížil ke Krymu na vzdálenost výstřelu raket tomahavk, a demonstroval svým postavením ochotu vypálit, jenže Rusové spustili zaměření pobřežním systémem bastion, proti kterému v současné době neexistuje obrana, nefungují na to žádné raketové deštníky, a to co následovalo popisovali ruští velitelé, že tak rychlý obrat lodi ještě neviděli, následný útok SU už byl jen pro pro pobavení důstojnictva, do té doby to měl pod velením osobně Putin, sám to přiznal.

      Vymazat
  2. USS Theodore Roosevelt (CVN-71) Length: 1,092 feet (332.8 m)

    OdpovědětVymazat
  3. ted si živě vychutnávám HYDE PARK s milým panem hercem Stropnickým..Určitě to na OSCARA NENÍ...Stojí zato se NATO podívat...

    OdpovědětVymazat
  4. euroazijska unia je uz fakt

    OdpovědětVymazat
  5. povrchové lodní síly? ....asi spíš "námořní hladinové"

    OdpovědětVymazat
  6. Impérium se samo od sebe nezhroutí. Probuzení lidí z dlouhého spánku ,spící spánkem stoletým (kdy jeden den se počítá jako jeden rok) či pohádka o tisíci a jedné noci není totéž, jako pád zdánlivě neporazitelného impéria. Pamatujjme na ta slova. V momentě, kdy čas se naplní, přichází protivník se silnějším mečem. Tak dochází k tomu, že se póly přehodí. Tedy žezlo se předá jinému. Jak kdo chce. Nikdo a nic nemůže zastavit to Boží působení. Je to prostě silnější, nad lidské chápání. Jak je možné, že padl Babylón ? Jako je možné, že padl Faraón a s ním celý Egypt ? Jak mohl padnout ten skvělý Řím..?...vždyť vždy chyběl už jen kousek, aby si podmanily tyto zaniklé říše zbytek světa ! Nebyli o nic hůře "vybaveni neporazitelností" ani se nesmály méně, když byli varováni před svým pádem, než ti součastní "neporazitelní". Výklad důvodů, proč se to stalo, může být samozřejmně velmi různý. Ale ať už sucho a kobylky, či padající oheň, troubení či Atušův meč excalibur, vždy dostal protivník do rukou něco, proti čemu bylo impérium bezmocné.
    Vzhledem k tomu, že o tajemných, těžko pochopitelných technologiích, se toho po netu dá hodně dohledat i pár let zpátky, zdá se, že "vemírné technologie" v rukou Iráčanů či Rusů budou přesně to, co celou kaskádu pádu odstartuje.
    Anebo rčení: "Zatímco oni křísili chcípající kobylu, my sedlali koně "
    Ten obrázek, kde lidé sledují škuner v zátoce na mě zvlášť zapůsobil. Článek pokládám za velmi hodnotný. Díky,

    dan.

    OdpovědětVymazat
  7. ...nevím, odkaz na originální zdroj zprávy o ničem extraordinárním nehovoří - pětidenní návštěva v Hampshir místo v Portsmouth, pro který je loď příliš velká...?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jako si myslíš, že noviny napíšou, že vlny tam přihnaly neovladatelnou letadlovou loď?

      Vymazat
  8. Je to dezinformace, protože ponorky Akula už Rusko nemá v aktivní službě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://en.wikipedia.org/wiki/Akula-class_submarine
      Rusko má v aktivní službě 9 těchto ponorek, Indie 1.

      Vymazat
    2. http://cs.wikipedia.org/wiki/Projekt_941_Akula

      Vymazat
  9. Obycajny ludia ani netusia aka skryta technologia je uz k dispozicii, smutne je ale ze ju oficialne neukazu, mohla by pomoct ludom ale oto tu nejde...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale on nikdo nechce lidem pomahat,co by z toho meli ?

      Vymazat
  10. Hmm...Zvláštne.... Tu je konferencia v Taliansku so samotným Mehranom Keshem, Z 23. DECEMBRA 2014.........
    https://www.youtube.com/watch?v=ajYm4jYc2jQ
    .....to zotavovanie asi dlho netrvalo, a asi sa nijak nepodpísalo na jeho "verejnom vystupovaní"...
    Akurát sa mi zdá, že za ten rok a pol (či koľko to bolo čo sme o ňom nepočuli napr. tu na Orgonete) trochu zosivel... Možno zo starostí ? ...

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
  11. Dnes je to krasny darcek.Pan Keshe podporuje mier.Bez tohoto by to nemohli pouzivat ani rusi.Takze vdaka panu Keshemu zatial zijeme.Nase vlady dostali tiez ponuky od pana Kesheho,na nove technologie,ktore by nam zabezpecili lahsi zivot.Kedze nas s tymito technologiami neoboznamili,pravdepodobne to odmietli.Dakujem za darcek pre vsetkych ludi.

    OdpovědětVymazat
  12. Konečně amíci serou strachy.

    OdpovědětVymazat
  13. je to energie SLOVANU https://www.youtube.com/watch?v=8K3Qa750ZEI#t=15

    OdpovědětVymazat
  14. veľmi nepríjemný pocit, pokiaľ majú rusi túto technológiu...A po posledných pracovných skúsenostiach a návštevách v Rusku, máme len nemilé skúsenosti... :-/

    Tom

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ako anonim mozes pisat co chces aj bludy...

      Vymazat
    2. to ano. No ako firmu nás rusi vždy neanonymne podviedli. Poradie serióznosti partnerov: JPN, Nemecko, USA, VB, ITA, CN, RUS.

      Tom

      Vymazat
  15. Vyzerá to ako pokračovanie rozprávky o vlkovi a červenej čiapočke. Ak by také niečo existovalo, tak sa s ohavou nikto nebaví a on by sa snažil získať to a nie zakazovať.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To, čo sa deje na Zemi, je , myslím si, len odrazom toho čo sa deje mimo Zem. Tu i Tam sa bojuje o každú dušu. Bieli vyhrávajú, kde je svetlo tma ustupuje bez boja - veď sa boja. Dan. to opísala dobre !
      Beriem lampáš a idem svietiť , BE

      Vymazat
    2. "Ak by také niečo existovalo, tak sa s ohavou nikto nebaví a on by sa snažil získať to a nie zakazovať. "

      Já bych lidskou blbost nepodceňoval... To, že má někdo vysoké postavení, ještě neznamená, že to není blb...

      Vymazat
    3. Beriem lampáš a idem svietiť

      Vymazat
  16. Většina lidí vůbec netuší, co se děje za scénou. Není divu - temnáři utajují všechno, co je pro ně, temnáře, nevýhodné. Temnáři (černí) a lidi (většina bílých) nejsou jedinými hráči. Je tu ještě někdo bílý. Silnější a vyvinutější, komu na nás záleží. A kdo se temnáře (majících toho na triku už dost, např. zkázu Marzu a Venuše, galaktické války a světové války na Zemi, terraforming) chystá ze šachovnice úplně smést...Nadchází...nic menšího než střídání vesmírných epoch. A v nové epoše života vesmíru anomálie v podobě rozpínání temnářů nemá místo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravim, mate prosim Vas nejake weby, clanky, kde by som sa dozvedel viac okolo toho co sa dialo a deje? Dakujem velmi pekne! :)

      Vymazat
    2. Najdi si např. Věk zlatého světla, zdraví Korina

      Vymazat
  17. Veru divné by bolo od Obamu zakazovať niečo čo by určite bez rozpakov využil a nie riskovať zásah Rusov. Opäť samé táranie. A technológie pána Keshe? Nuž stále iba kopec tajuplnosti, ale nič konkrétne vo veci zavádzania nových technológií ... pre mňa silne konšpiračný článok, napokon na Orgo-nete nie prvý

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obamův dekret zakazující technologii Keshe je například zde: http://www.keshefoundation.org/media-a-papers/keshe-news/313-us-presidential-decree-and-keshe-foundation-response.html

      Vymazat
    2. Keshe nabídl tuto technologii všem vládám, protože kdyby ji měli všichni, tak by nikdo nemohl mít vojenskou převahu a mohl by začít celosvětový mír. USA nepřijaly, protože si myslely, že nějak přece jen tu převahu budou mít. Rusové je teď školí.

      Vymazat
    3. Myslely si, že budou mít ve všem převahu s pomocí vysoce postavených temnářů - záporných mimozemských bytostí. Ovšem ty teď mají jiné starosti - co sami ze sebou.

      Vymazat
    4. v clanku sa pisu, ze ju maju napr. aj frantici...

      Vymazat
  18. Až na to, že se o příjezdu lodi vědělo v doku už 14 předem je to dobrý pokus ruské scifi propagandy :D Ale je fakt, že obě strany dokáží pobavit stejně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A můžeš doložit, kde se o tom vědělo 14 dní dopředu? Ať hledám jak hledám, píše se o tom leda tak tři dny předem, než se ta loď mohla došplouchat od místa zásahu k nějakému vhodnému břehu. A všechny články o té lodi podezřele zdůrazňují, že stojí tak divně u pobřeží, protože "je příliš velká, aby vjela do přístavu Portsmouth".

      Vymazat
    2. Každopádně... Ona fakt je hodně velká :-))

      Vymazat
  19. Mimozemské technologie má více stran, viz.Projekt Camelot na YOU TUBE.

    OdpovědětVymazat
  20. Putin má dobré vztahy s Východní Aliancí. O Východní Alianci ještě uslyšíme. Jedná se převážně o superlativy. Temnáři se před Východní Aliancí třesou strachy. A tím je řečeno mnohé, mimo jiné Ex Oriente Lux.

    OdpovědětVymazat
  21. Vladimír, na počátku článku se píše u břehů UK a později se říká, že loď "doplula" do Británie. To přece nejde k sobě??? V.

    OdpovědětVymazat
  22. Zdroj: www.outsidermedia.cz Vaska • 24. Březen 2015
    ....pro Bédu – http://orgo-net.blogspot.cz/2015/03/americka-letadlova-lod-ochromena-ruskou.html – chudák Lavrov – soudružka Nulandová zas na něj bude hodinu po telefonu ječet (jsem zvědavej, co zas nechtěně prozradí)....

    OdpovědětVymazat
  23. ...taky koukám,no jestli to někdo věděl dopředu,tak moc lidí na "kukačku" nepřišlo.
    A zdali se takto tváří "kucí-vojácí" s petidenní dovčou před sebou,tak podle těch fotek (krom tý agitační s mapkou) je vidno,
    že spíš maj o čem přemýšlet..,škoda,že se asi nedozvíme,kolik se jich na tu pixlu nevrátí :-)

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3006792/100-000-tons-U-S-firepower-big-dock-Portsmouth-Aircraft-carrier-USS-Theodore-Roosevelt-anchors-Hampshire-coast-arriving-UK-five-day-visit.html

    OdpovědětVymazat
  24. O co nam ide? Zasa chceme zabijat? Aky svet zelame svojim detom? Zacina to propagandou?

    OdpovědětVymazat
  25. Ak takáto technologia existuje, v podstate nás to prenáša do inej dimenzie. Porovnal by som to s odchodom parných strojov a ich nahradením spaľovacími motormi.Už sú to roky, čo som čítal Akvárium od Suvorova. Hneď v úvode knihy je príhoda z poľného tankového cvičenia, kde na vydanie rozkazu treba ruským tankistom pár vlajočiek a pár dohovorených znakov. To je všetko. Žiadna rádiokomunikácia, nič. Pre amíkov bolo potrebné vyvinúť kozmické pero, Rusi si poradili, používali ceruzy. Megrav technology posúva tieto dimenzie ešte ďalej, Neviem si predstaviť lepšiu reklamu tejto technologie akou je ochromená pýcha americkej flotily.

    OdpovědětVymazat
  26. trocha humoru... Aké boli posledné slová, ktoré počul americký Terminátor na východnom slovensku? --- Dyk more, železo!! :)) http://www.csportal.sk/images/photoalbum/album_5/zelezo_t2.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 18:15
      hezké ! Tu jsem ještě neslyšela !

      dan.

      Vymazat
  27. Nic není nemožné !!! Skepse a pochyby jsou zábranou poznání . Dva roky jsem odpojen od "velmoci" ČEZ a používám svůj vlastní fůzní stol. gener.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taková věc se nedá patentovat, zabijí vás. Pokud Čez a podobné dost nenávidíte, dejte to na internet všude a zadarmo, změní to svět k nepoznání.

      Vymazat
    2. Pokud pouzivate tuto technologii doma rad bych o ni informace,pokud to tedy neni tajne.Hledam alternativu pro svuj dum.napiste mi prosim na georg01@atlas .cz Diky

      Vymazat
  28. Je tu opět studená válka!Připomíná mi to hvězdné války.Věčný boj dobra se zlem.Převezmou vládu nad světem vojáci???

    OdpovědětVymazat
  29. Nevien ale na to že je to ,,plávajúca vaňa" mi príde živá až dosť. http://www.mojevideo.sk/video/2331a/uss_roosevelt_a_uss_churchill_su_pri_pobrezi_anglicka.html

    OdpovědětVymazat
  30. Už by mal niekto poriadne klepnúť tým americkým zmrdom po prstoch.Som Slovenka,preto mi vždy bude bližší môj národ,všetci Slovania s históriou a kultúrou,ľudia žijúci v Európe a inde,ktorých utláčajú,ponižujú,mrzačia a krv prelievajú štátni občania Severnej Ameriky,bez identity,histórie,kultúry a nemajúc kožu na papuli VRAHOV označujú za " národných hrdinov",veď čože sú oni za národ?Žiaden NÁROD NIE SÚ!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dobre ste to vystihli, tito nie su národom, iba slepencom všetkých ras a potomkami vrahov povodného obyvateĺstva a liečia si svoj komplex menejcennosti agresiou voči celému svetu a teraz aj Európe a bohužiaĺ si to vela zaslepených ludí neuvedomuje.

      Vymazat
  31. Pozrite si https://www.facebook.com/USSTheodoreRoosevelt takto vyzera znicema lod

    OdpovědětVymazat
  32. Anonymní 24. března 2015 9:19
    Většina lidí vůbec netuší, co se děje za scénou. Není divu - temnáři utajují všechno, co je pro ně, temnáře, nevýhodné. Temnáři (černí) a lidi (většina bílých) nejsou jedinými hráči. Je tu ještě někdo bílý. Silnější a vyvinutější, komu na nás záleží. A kdo se temnáře (majících toho na triku už dost, např. zkázu Marzu a Venuše, galaktické války a světové války na Zemi, terraforming) chystá ze šachovnice úplně smést...Nadchází...nic menšího než střídání vesmírných epoch. A v nové epoše života vesmíru anomálie v podobě rozpínání temnářů nemá místo.

    Anonymní 24. března 2015 9:29
    To, čo sa deje na Zemi, je , myslím si, len odrazom toho čo sa deje mimo Zem. Tu i Tam sa bojuje o každú dušu. Bieli vyhrávajú, kde je svetlo tma ustupuje bez boja - veď sa boja. Dan. to opísala dobre! Beriem lampáš a idem svietiť , BE

    Anonymní 23. března 2015 21:17
    Impérium se samo od sebe nezhroutí. Probuzení lidí z dlouhého spánku ,spící spánkem stoletým (kdy jeden den se počítá jako jeden rok) či pohádka o tisíci a jedné noci není totéž, jako pád zdánlivě neporazitelného impéria. Pamatujjme na ta slova. V momentě, kdy čas se naplní, přichází protivník se silnějším mečem. Tak dochází k tomu, že se póly přehodí. Tedy žezlo se předá jinému. Jak kdo chce. Nikdo a nic nemůže zastavit to Boží působení. Je to prostě silnější, nad lidské chápání. Jak je možné, že padl Babylón ? Jako je možné, že padl Faraón a s ním celý Egypt ? Jak mohl padnout ten skvělý Řím..?...vždyť vždy chyběl už jen kousek, aby si podmanily tyto zaniklé říše zbytek světa ! Nebyli o nic hůře "vybaveni neporazitelností" ani se nesmály méně, když byli varováni před svým pádem, než ti součastní "neporazitelní". Výklad důvodů, proč se to stalo, může být samozřejmně velmi různý. Ale ať už sucho a kobylky, či padající oheň, troubení či Atušův meč excalibur, vždy dostal protivník do rukou něco, proti čemu bylo impérium bezmocné.
    Vzhledem k tomu, že o tajemných, těžko pochopitelných technologiích, se toho po netu dá hodně dohledat i pár let zpátky, zdá se, že "vemírné technologie" v rukou Iráčanů či Rusů budou přesně to, co celou kaskádu pádu odstartuje.
    Anebo rčení: "Zatímco oni křísili chcípající kobylu, my sedlali koně "
    Ten obrázek, kde lidé sledují škuner v zátoce na mě zvlášť zapůsobil. Článek pokládám za velmi hodnotný. Díky, dan.

    OdpovědětVymazat
  33. Tak na Stropnického bych žaludek neměl, stejně tak bydlet v Práglu.

    OdpovědětVymazat
  34. Dobre im tak, veď čo zla už narobili vo svete

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.