7. prosince 2015

Kompars opouštějící prostor střelby v San Bernardinu

Kompars opouštějící prostor střelby v San Bernardinu
Sepsal Orgonet 7. 12. 2015


Další mediální fotografické důkazy, že v San Bernardinu šlo především o cvičení (proti)teroristického záchranného systému, získáte, když si prohlédnete na googlu fotky zástupů lidí opouštějících prostor střelby. (Opakuji postup: kliknete na fotku pravou myší, zvolíte Vyhledat obrázek pomocí vyhledávače Google, a pak už si klikáte libovolně na to, co chcete lépe vidět).

Vypadá to, jako by těm lidem v průvodu řekli, že se účastní cvičení na evakuaci nebo tak něco, a že mají v klidu a spořádaně a s vážnou tváří! opustit prostory, (tak nějak si cvičení na evakuaci pamatujeme i my starší ze školních/závodních cvičení civilní obrany; ta vážná tvář, to se nedalo vydržet, vždycky se někdo tlemil (:-))).

Lidé tedy kráčejí spořádaně, žádný šok způsobený střelbou na nich není patrný, a na každé fotce se najde někdo, kdo hodí do objektivu úsměv nebo se pobaveně usmívá, jak pěkně plní pokyny organizátorů branného cvičení (:-))))

Ta všehochuť lidí na "vánoční párty" neukazuje také na to, že by se jednalo o zájmovou skupinu, která má něco společného (třeba postižení, nebo víru, nebo věk, nebo cokoli), ale spíše o naverbovaný kompars. Taky oblečení vánoční párty neodpovídá; i v Americe se na vánoční párty lidi "vyšňoří" jinak než na pochůzku do města...













3 komentáře:

  1. Nejvíc mě zaráží, že ti odcházející z místa střelby jsou až nenormálně klidní, někteří se dokonce usmívají, zřejmě se pobavili.

    OdpovědětVymazat
  2. se usmívají možná proto, že dostali zaplaceno, však ani trolové to zadarmo nedělají

    OdpovědětVymazat
  3. Při počtu obyvatel USA na potravinových lístcích..., každý dolárek je dobrý. Možná ani netušili, co z toho vlastně kdo vyrobí.
    Třebas brněnští zetoráci, když demonstrovali před fabrikou, neměli ani na vánočního kapra, také z toho měli děsnou bžundu... Lidská psychika bude asi složitější.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.