11. prosince 2015

Příští rok o 30% chemtrails méně

Díky čtenáři za upozornění na nový počin popíračů chemtrails - srandistický facebook, pod jménem Jiřího Ovčáčka. Věřím, že vás to zláká přihlásit se do diskuse. - Je možné, že diskuse je celá falešná, že to vše je dílem jediného pověřeného placeného propagandisty, který přišel na to využít záliby mládeže ve facebooku.

Má to být výsměch/sarkasmus zaměřený proti těm, kteří informují o chemtrails, ale podle mě tento počin skrývá velký potenciál procitnutí dalších lidí.

Těším se, že se aktivně dle svých sil zapojíte. (:-)))

Uvidíme, jak dlouho vydrží tento účet, než propagandistické cenzuře dojde, že se to obrací proti původnímu účelu - diskreditaci informací o chemtrails. 

(Taky se těším, jak mi někteří "bystří" čtenáři napíší rozhořčené komentáře FAKE! FAKE! FAKE!)

=Orgonet=

https://www.facebook.com/jiriovcacekunofficial/photos/a.485331804938223.1073741828.485320041606066/602945326510203/?type=3&theater

Ukázky:




P. S. Orgonet:

Poslední dobou se vyvěšování obrázků chemtrails moc nevěnuji, tak to trochu napravím.
Zrovna dneska je takový pěkný chemtrailsový den, kdy se k nám od západu blíží slušná chemtrailsová síťovaná oblačnost (pohled ze satelitu http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsmsgview.html.)




A z pohledu ze země: dnešní ranní chemtrails z pohledu webkamer ČHMÚ. Lze je vidět prakticky na všech webkamerách z celé ČR. http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/ Ukázky:

Kvilda:

Ondřejov:

Hejnice:

(Jsou to trochu nejasné printscreeny; když to chcete vidět jasně, tak si klikněte na origiály dle odkazu. Mám dojem, že v těch printscreenech je zakódovaná nějaká autodestrukce, zdá se mi, že na začátku to bylo normálně ostré a teď se to čím dál víc rozmazává (:-))))) Uvidíme za chvíli.

14 komentářů:

  1. Když už jsme u toho zamřížovávání oblohy: zde je odkaz na článek, kde je vidět foto oblohy v době konání pařížských vyjednávání pod názvem: completely engineered toxic skies over Paris: http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/12/the-paris-climate-conference-whats-real.html
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/12/the-elite-are-mutants.html

    OdpovědětVymazat
  2. Ono je v Paříži skoro pořád totálně zainženýrováno...
    Před pár lety jsem tam přišel s orgonitem, ten jim to začal rozpouštět, a měli jste vidět, jak tamější chemoletadla začala běsnit a vytáčet kruhy nad Eiffelovkou, že si toho všimli i nevědomí turisté a zděšeně volali, jéžišmarjá, co to tam dělají, ty letadla asi padají? (Viz články na blogu.)
    Na obří monitorovací letoun, co nesprejuje a létá naprosto bezhlučně a nízko, se dalo z Eiffelovky skoro dosáhnout...

    OdpovědětVymazat
  3. Čo to zas sem niekto nasypal? Nebývam už niekoľko rokov marod, ale teraz ma chytila nejaká hnusoba...
    Budim sa v noci na to že nemôžem dýchať. Hlava ma bolí už týžden. Nádchu nemám.
    Akurát idem od lekárky a že je to teraz nejaký kombinovaný výrus. Veľa ľudí to teraz má.
    Predpísala mi takú kombináciu liekov, čo som nikdy nemal...A že to teraz predpisuje často...Niečo sa mi nezdá...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujte, konečne ste sa stali citlivý na BOVIS vibrácie, a Vaše telo sa čistí.

      Vymazat
    2. O.K. Aj keby to tak bolo, čo s tým? Viem že tu nie je psychologická poradna.
      Nedávno mi povedal úplne cudzí chlapík, že idem na polovičný výkon....
      Neviem ako to myslel a nechcel ísť so mnou niekde mimo ľudí aby mi to vysvetlil.
      Lebo sa trafil do čierneho....
      Chcel som len vedieť kde mám ten zvyšok energie. Už som ho nestretol...

      Vymazat
    3. Proč stále hledáte pomoc u lidí? Jsou i doktoři jen lidé jako my. Jejich znalosti a poznaní je nad míru omezené a slouží jen pro tento systém aby lidé skuhraly a přicházely k nim. A tak se povyšovaly že oni jsou bohové kteří lečí. Ne! Jsou to zaprodané duše klamu. Jak říkal Ježíš že budou lidé hledat pomoc ale nedostane se jim. Prosí totiž ač z nevědomosti toho kdo zde vládne. A ne Stvořitele nás. Slovo je více než jakákoliv zbraň či lék proti zlému který zde vládne v podobě tohoto hmotného světa. Jak říkal Ježíš buď zdráv podle tvé víry a nikoliv podle toho co nám tento svět nabízí.

      Vymazat
  4. Leccos se dá zvládnout při kočírování mysli,tady se denně pohybuji v takových oblastech,že by to leckoho mimo Prahu okamžitě sklátilo do smrtelných křečí.https://www.youtube.com/watch?v=fCGBx0y7lG0

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych byl pro hledat zdroj letadlo , co by dokázalo proletět těmi čerstvými čárami na obloze a do těch čar nastříkat zas jinou látku na detekci částic hliníku,bária, a jiných látek ,že by se to zbarvilo jinou barvou a lidi by věděli hned čím nás cukrují. Společně s vědci, tiskem a novináři a hned to poslat všem vládám na net,příklad ,tak jak třeba jod nakáplý na brambor ,na detekci škrobu a Hned to dát do TV aby to všechny trklo,Byla by to pěkně barevná obloha,Důkaz do nebe řvoucí,aby se lidi konečně probudili.A viděli by hned ,jak se ten jed plíživě rozšiřuje,nebo vystřelit malou raketku s výbušnou označovací náplní do chemo čar.Určitě by chemici dokázali něco vymyslet.


    VítězslavK.

    OdpovědětVymazat
  6. Jasný, nasrat na jejich Geoinženýrský projekt rozprašovaní měkých kovů v atmosféře. Naše vláda musela USA podepsat, že denně může nad republikou českou rozprašovat chemikálie do ovzduší 13 letadel. Pro rok 2016 je to jen 9 letadel denně. NATO základny rozesévají po Evropě radary , vysílače pro modifikaci počasí a navíc umožnují nakládat nebezpečné jedovaté látky na letadla a rozprašovat je po celé planetě.
    Pryč s geoplanetárním tyraním ničením planety.
    Miloš Zeman prezident ČR, usmlouval USA o snížení rozprašovacích letadel.
    Očkování ??? rtuti ročním dětem v ČR ?
    Tohle je realita ... nedáš si otrávit dítě, otrávíme vás vzduchem.
    Vezmeme vám Slunce (Množství slunných dnů kleslo o 2/3 postupně od roku 2011 * NATO) a vaše čakry vysajeme.
    To co trvá roky, desítky let, člověk nevnímá jako souvyslost, ale jako podvědomí přirozený princip.
    Věří, že mohou války vyhrávat jednoduše, zabijením lidí, nenápadně, pohromy terorismu, ničivé přírodní katastrofy, ničí přímo geny umělými viry atd.
    Temní se shovávají pod svícnem sochy svobody USA , za korporacemi. Všichni vlastní klíč k vědomostem nových prvků, podstaty principu energií vesmíru, planet, rostlin a bytostí, zvířat.
    Dokonale přez tisíce let, shlíží na své manipulace, zneužití a násilí v hystorii a v dějinách světa. Dokáží odvést pozornost davu, či přilákat jeho pozornost, tam kde potřebují.
    Je třeba jen člověka upřímného, se ctí k národu svému a úctě k sociálním a společenským hodnotám, které je třeba chránit i pro ně zemřít v boji,
    nejen pro nejblížší členy rodiny, ale celé společnosti. Pro blaho a požehnání skutečnému smyslu a podstatě života a bestie se hned ukáže.
    Ostatně jako tomu je v dnešních letech čím dále více.
    Společnou silou, lze prohlédnout bestii, kde dřímá, i číhá.
    Není třeba se ji bát, pokud ji vidíš a dokážeš vidět její pohyb v souvyslosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viz ta bestie na cyklu obrazů na letišti v americkém Denveru. Velmi zajímavé sdělení lidstvu o jeho budoucnosti skrze obrazy !

      Vymazat
  7. Skús niečo niekomu na túto tému povedať...
    Budú ťa mať za debila, konšpirátora atd....
    Už si videl ako sa o 1:00 v noci z jasnej oblohy tvorily mračná a vietor ich ťahal jedným smerom...(To bolo cez leto asi pred dvoma rokmi...)
    Na druhý den sa dozviem v správach,že vedľa bola búrka.......

    OdpovědětVymazat
  8. Fotíme chemtrailsy, bydlíme v horním patře vysokého paneláku a máme je jako na dlani...i jak se zvedla inverze, byly tam "krásně" do kříže, pozorujeme je když jsme na túře, jak ta neznámá letadla létají v přesně odpočítaných mezerách a čáry za sebou vypínají a zapínají v nějakém schématu....Máme spoustu fotek a stále chronickou rýmu bez vedlejších příznaků, takže to rýma vlastně není:( jen ucpané horní cesty dýchací, asi z toho, co na nás sypou, ale co to je, to je otázka...a proč?? To nám s přítelem pořád vrtá hlavou. Mějte se, sev.Morava

    OdpovědětVymazat
  9. Další tip:
    http://beforeitsnews.com/chemtrails/2011/10/pilot-speaks-out-about-chemtrails-and-haarp-1256807.html

    OdpovědětVymazat
  10. A další tip:
    http://orgo-net.blogspot.cz/2015/11/soucasne-geoinzenyrske-pokusy-s-lithiem.html#comment-form

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.