1. prosince 2015

Putin, Obama, příchod Mesiáše a biblický kód

Putin upozornil Obamu, že začala "doba Mesiáše". 
Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/
November 30, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině, pokud není uvedeno jinak.



Senzační zpráva připravená Ministerstvem zahraničních věcí (MZ) praví, že president Putin během soukromé schůzky s presidentem Barackem Obamou dnes v Paříži předal americkému vůdci dokument vydaný 23. listopadu Nejvyšší církevní radou ruské ortodoxní církve , pod záštitou jeho svatosti Kirilla, patriarchy Moskvy a celého Ruska, prohlašující, že nyní začala „doba Mesiáše“.

(Poznámka Orgonet: "Věk Mesiáše je teologický termín vztahující se na budoucí období univerzálního míru a bratrství na zemi, bez zločinu, války a chudoby. Věří v něj mnohá náboženství; některá ho nazývají "království Boží", "ráj", "království míru", nebo "svět, který má přijít".  Zdroj zde. )

 Putin a Obama na schůzce v Paříži 30. listopadu 2015


Nejvyšší církevní rada při zasedání 23. listopadu 2015, patriarcha Kirill zcela vpravo.

Putin a jeho přítel patriarcha Kirill, červen 2015. Putin slíbil ochránit křesťanstvo celého světa.

Podle této zprávy MZ práce na tomto mimořádném dokumentu Nejvyšší rady církve o „konci věků“ byla zahájena před 5 lety z podnětu izraelského nejvyššího náboženského představitele Rabbi Chaima Kanievského, který ještě před dokončením práce na něm byl tak znepokojen, že letos v červenci varoval židovský národ po celém světě, že brzy přijde Mesiáš – a zmínil významné datum, kterým měl být 12. září 2015, což přesně odpovídá datu, kdy president Putin formálné povolil Leteckým silám ruska bombardování v Sýrii, které začalo 30. září. 


Rabbi Chaim Kanievsky, červenec 2015, upozorňuje na bezprostřední příchod Mesiáše.

Hlavní podstatou tohoto dokumentu „konce časů“ předaného dnes presidentu Obamovi presidentem Putinem jsou proroctví vytvořená v 18. století jedním z nejvlivnějších židovských učenců, kterým byl Elijah ben Shlomo Zalman (Rabbi Elija ben Solomon), který je známý též jako Vilna Gaon – Génius z Vilny (Vilnius v Litvě).

Nejdůležitější z těchto proroctví Vilny Gaona, které bylo do hloubky prozkoumáno Nejvyšší církevní radou a Rabbim Kanievským, se přesně vztahuje na dnešní světové události a bylo učiněno krátce před smrtí Vilny Gaona v roce 1797. Varuje v něm:
„Až uslyšíte, že Rusové znovu dobyli Krym, měli byste vědět, že časy Mesiáše začaly, že jeho kroky jsou již slyšet. A až uslyšíte, že Rusové dosáhli města Konstantinopole (Istanbul), měli byste si obléci své sváteční šabatové šaty a nesundávat je, protože to znamená, že Mesiáš přijde každou minutu."

 Dřevěná deska s obrazem Vilny Gaena, z roku asi 1790.

Ohledně proroctví Vilny Gaena je dle zprávy důležité, že existují jeho dva překlady, a ten druhý je:
„Až lodě ruského království překročí Dardanely, vy (Izrael) byste se měli obléci do šabatového svátečního oděvu, protože to znamená, že příchod Mesiáše je blízko. Až uvidíte ruskou armádu pohybovat se na jih a vstoupit do Turecka, oblečte si své šabatové svršky a připravte se na příchod Mesiáše.“
Společně s Marmarským mořem a Bosporem, jak vysvětluje zpráva, Dardanely spojují Černé moře se Středozemním mořem, a je to životně důležitá transitní cesta pro ruské loďstvo provádějící misi proti teroristům Islámského státu. Mnozí se domnívají, že Turecko ji možná zavře – kdyby k tomu došlo, znamenalo by to okamžitou invazi Ruska do Turecka, aby byla znovu otevřena. 



Pokud jde o metody, které použil Vilna Gaon k učinění tohoto proroctví, zpráva uvádí, že šlo především o jeho geniální inteligenci, kterou prokázal už jako dítě, a jako dospělý se stal jedním z největších učenců v židovských matematicko-náboženských studiích, jaké svět kdy poznal; jeho umění bylo znovuobjeveno teprve nedávno, v roce 1994, když byl publikován jeho vědecký článek s názvem „Ekvidistantní sekvence písmen v knize Genesis“. (Pozn. Orgonet: ekvidistantní – zachovávající stejnou vzdálenost.)

Tato metoda je v dnešní kultuře populárněji známa jako biblický kód (česky např. http://probud.se/index.php/jei/1166-michael-drosnin-biblicky-kod) nebo kód Tory). Vilna Gaon odhalil sestavu tajných poselství zakódovaných do hebrejského textu Tory; tento skrytý kód je metoda, kdy lze z textu vybrat konkrétní písmena, odhalující jinak zastřené poselství. 


Ukázka - vysvětlení kódu výše zobrazeného textu z Exodu: - anglicky: http://www.herealittletherealittle.net/index.cfm?page_name=Bible-Code-Russia-Yeltsin-Putin


K tomuto dokumentu Nejvyšší církevní rady, který nyní vlastní president Obama, přispělo Židovské státní muzeum Vilny Gaona ve Vilniusu v Litvě, a historický archív Federální bezpečnostní služby (FSB); tyto dokumenty tam byly objeveny v roce 2014 ruskými badateli FSB, a byly poskytnuty nejen církvi, ale i pravnuku Vilny Gaona, Rabbimu Moshe Shternbuchovi


I když zpráva MZ nespekuluje o tom, co učiní president Obama s dokumentem o „konci časů“, vzhledem k tomu, že Rusko znovu převzalo Krym v roce 2014, a je možné, že dojde každou chvíli k válce mezi Tureckem a Ruskem, lze jen doufat, že i v dnešním světě bude lidstvo věnovat pozornost božím varováním a poselstvím.



November 30, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

103 komentářů:

  1. Obama, do hnoje !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A hlavou napřed ! Doteď to hlavou dělá saudúm do zadku :-)

      Vymazat
    2. Ve hnoji by mu bylo hej, ale čeká na něj ohnivé jezero věčného zatracení, odkud nikam jinam do vesmíru už nebude na věky moci odejít. Zůstane zavřen se svými démony a zavrženými lidmi jako v nějaké gigantické neproniknutelné bublině. A to peklo tam ti aktéři budou dělat sami sobě navzájem.

      Vymazat
    3. vždyt je to jen kašpárek, pouze tupý vykonavatel cizí vůle, šašek =D

      Vymazat
  2. Jen aby toho "Mesiase" v te neprehledne valce omylem nezakillovali...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nebylo ani vtipné, ani vhodné. Podobná rouhání vás budou brzy mrzet. Vzpamatujte se, a ještě jednou přehodnoťte, zda patříte k plevám nebo k zrnu.

      Vymazat
    2. zastrasovanie ohladom 2 prichodu vam twda ide, az na jednu chybičku krasy ze o tom dni nevie ani Synani Duch len sam Nebesky Otec, takze bludyvohladom datumou pichodi mesiasa alebo koncy sveta tie tu boly a vysly nazmar, je mi nasmiech z takychto bludnych proroctiev a zaroven vas a kazdeho kto tomu uvery mi je luto. mne Boh nedal ducha srachu ale zdraveho rozumu , a onen druhy prichod moze byt zajtra o tyzden rok alebo neskor, pocul som uz par stopercentne overenych proroctiev o koncy sveta : Sibila, atd. jehovisti ty maly aspon tucet krat druhy prichod mesiasa. verym tomu ze pre niekoho nastal koniec sveta, holokaust , mrtvy nevinny na krime, teroristicje utoky ci uz pocas matatonu v newjorku alebo kdekolvek inde, pre pozostalych to moze byt koniec lebo sa im zruti svet no dludy ohkafom kabaly nemaju konca kraja a je jedno ci je to zidovvsky rabyn ci neaky stresteny vedec alebo hvezdar stale je to blud .

      Vymazat
    3. Nezakilujú, lebo Mesiáš - Kristus príde, ale nie vo viditeľnej forme. Príde a všetci budú vedieť, že prišiel, ale nebude to vo fyzickom tele, ale duchovne.
      Pozrite si proroctva z Garabandalu!!!

      Vymazat
    4. Tady zase někdo překrucuje již několikrát překroucené. Jen aby vám to jednou pořádně nenafackovalo.

      Vymazat
  3. A ja som v sobotu tu napísal toto: 28. listopadu 2015 10:22

    IMANUEL sa narodil. Veľká očista už otvára dvere, aby Zem bola očistená od temna a jeho poskokov! : https://www.youtube.com/watch?v=FeVqJiC5uX8

    http://orgo-net.blogspot.sk/2015/11/neco-hezkeho-rovnovaha-kamenu.html#comment-form

    Príchod Syna človeka

    29Hneď po súžení oných dní zatmie sa slnko, mesiac nevydá svetlo, hviezdy budú padať z neba a nebeské mocnosti sa pohybovať. 30A vtedy sa zjaví znamenie Syna človeka na nebi, všetky kmene zeme budú vtedy nariekať a uzrú Syna človeka prichádzať na nebeských oblakoch s veľkou mocou a slávou. 31Potom vyšle svojich anjelov s hlučným trúbením a zhromaždia Jeho vyvolených zo štyroch strán, od jedného konca nebies po druhý koniec. 32Od figovníka sa učte podobenstvu: keď mu ratolesť mladne a lístie pučí, viete, že je leto blízko. 33Tak aj vy, keď uvidíte všetko toto, vedzte, že je blízko, predo dvermi. 34Veru vám hovorím: Nepominie sa toto pokolenie, dokiaľ sa všetko toto nestane. 35Nebo a zem sa pominú, ale moje slová sa nikdy nepominú. 36No o tom dni a o hodine nevie nikto, ani nebeskí anjeli, ani Syn, ale jedine Otec. 37Lebo ako bolo za dní Nóacha, tak bude pri príchode Syna človeka; 38ako totiž v dňoch pred potopou jedli a pili, ženili sa a vydávali až do toho dňa, keď Nóach vošiel do korábu, 39a nič nespozorovali, až prišla potopa a zmietla všetkých: tak bude aj pri príchode Syna človeka. 40Vtedy dvaja budú na poli, jeden bude vzatý, druhý ostane; 41dve budú mlieť na mlyne, jedna bude vzatá, druhá ostane. 42Preto bdejte, lebo neviete, v ktorý deň príde váš Pán. 43Uvedomte si: keby hospodár vedel, o ktorej nočnej stráži príde zlodej, bdel by a nedal by sa mu vlámať do domu. 44Preto aj vy buďte pripravení, lebo Syn človeka príde v hodinu, o ktorej sa nenazdáte! Matúš - 24. kapitola.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za verše o těžkém dni konce. Stále se ptám, jak vytrvat a neznečistit se věcmi světa. Jak je psáno, to všechno se musí stát na svědectví všem národům a potom přijde konec.

      Vymazat
    2. Bude to hlavně na svědectví toho, že se sám satan před sebou a před Bohem usvědčí, že neumí vládnout spravedlivě nikomu a ničemu. Tehdy sám sebe odsoudí, a nebude proti tomu na věky odvolání ! To bude satanův konec jednou provždy. A smrt bude přihozena do plamenů k němu.

      Vymazat
    3. Ano, satan má v Bibli Bohem již od počátku vystavené parte, ale snaží se to zakrývat. Nejenže satan neumí vládnout, on se hlavně chtěl dostat na Boží trůn a měřit se se samotným Bohem. Satan je počátek egoistického zla, sebestřednosti zabalené v omáčce "svobodu pro všechny" bez Božího "diktátu". Ano, satanův konec se blíží, je to suchá větev, na svědomí všechnu hanbu světa, všechno utrpení světa,

      Vymazat
    4. No parte ještě vystavené nemá, ale je připraveno v záloze ke konečnému zúčtování s jeho rouháním a drzostí,jakou nemá vůči Bohu nikdo jiný ve vesmíru.

      Vymazat
  4. Proč jsou uprchlíci putující do EU převážně mladí? Za a) nemakačenka, za b) bojovníci za IS. Nikdo nemá doklady, spousta hlásí, že chce žít ve velkých městech. Přesto EU dále otevřené ruce. Až se skrytí bojovníci za IS rozmístí a spustí akci, potěš koště. A opravdu mě dojímá útok v Paříži - v době XXX kamer na každém rohu pan terorista projde? A paní Merkelová je také slušná *****, ale kdo ví, komu slouží že? Budoucnost je pouze jedna - špatná.

    PS: Začíná čas Vánoc - čas lásky a dobra, tak zkuste zavítat aj sem: http://albafos.wbs.cz :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože na Blízkém východě žijí převážně mladí !!!!Co se pořád divíte jako děti ?? Budoucnost bude taková jakou si ji uděláme...

      Vymazat
    2. Převážně mladí a muži jsou to proto, protože je sem Merkelová tahá jako kanonfuter na budoucí válku s Ruskem :-)

      Vymazat
    3. Proto herečka Holubová v jednom TV spotu vyzývá bílé Evropany k tomu, že musí barevné Evropany přeprcat (tedy jako rodit víc dětí), pokud chtějí do budoucna jako rasa etnikum přežít.

      Vymazat
    4. Zeměkoule je přelidněná. Za tohoto stavu není řešením závodit s mohamedánama v plození dětí. Řešení je nepouštět je do Evropy. Za normálních okolností jednoduchá záležitost. Jenže Velký bratr je jiného názoru.Poddaní bílé rasy jsou špatně ovladatelní. Proto se rozhodl vypěstovat si v Evropě světlehnědou rasu s IQ 80 až 90. Dost chytrou na to aby pracovala, dost blbou na to aby nebyla schopná vytvořit opozici. Proto nechal navést do Evropy hordy černých mladých mužů. Ti budou ojíždět mladý bílý holky a nejpozději za dvě generace je to vyřešený. Proto evropští politici dělají všechno možný, aby jich do Evropy dostali co nejvíc a pěkně je rozprostřeli po celé Evropě. Ta hloupější část občanů od evropských politiků očekává, že udělají něco pro zastavení imigrace. Nechápou, že elity mají zájmy zcela opačné.

      Vymazat
  5. Putine,Putine.Nepouštěj si americkou veš do kožichu.
    Když bude těsno v Dardanelách,tak je rozšiř.

    OdpovědětVymazat
  6. Putine,máš na památku z Paříže pěknou foto.To je dobroty co kouká černouškovi z očí.

    OdpovědětVymazat
  7. To zní jako příchod Antikrista - žádný konec časů není - je trestné období zakončené velkou světovou válkou - neznáte zjevení Sv. Jana Apoštola, které mluví v tomto směru jasně...
    Takže se blíží průser jak mraky a ne mesiáš - ten židovský to je právě Antikrist! Židovstvo nenávidí Krista a křesťanství až za hrob vy naivové!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jenže ty naivo zcela ignoruješ, že se pravé Židovstvo obrátí mocí Ducha Svatého při Druhém příchodu našeho Pána Ježíše Krista, takže skuteční obrácení (víra v Ježíše Krista Ukřižovaného) Židé budou zachráněni pro Věčnost. K nim přibudou zachránění křesťané. Zbytek pohltí plameny a zkáza. Však už si na zavržené brousí démoni a běsi s pekelnou radostí tesáky a žhaví si na ně pilně řetězy.

      Vymazat
    2. Kto šíri strach, strachom zhynie ! enoch :D)))

      Vymazat
    3. Ano přesně!:) asi mu budou říkat Maitréja, antikrist je s radostí očekávaný jako mírotvůrce, začne v Palestině.

      Vymazat
    4. Antikrist je na Zemi již dlouho. Znamení jeho přítomnosti jsou jasně patrná. Mesiáš přijde aby vedl válku s ním i s ostatními z jeho "semene". Je jasně napsáno kdo válku vyhraje. Pak bude ten ničemný uvězněn na 1000 let a jeho následovníci zničeni. Ty dny budou zkráceny, jinak by se nezachránilo žádné tělo. Pak budou souzeni živí i mrtví podle jejich skutků.

      Vymazat
    5. Pro otty 3. prosince 2015 11:54
      To není o šíření strachu. To je o informacích, vědomostech, poznání. To jen hloupí lenoši poznají zač je čeho loket, až se jim bude "kácet les" přímo před očima :-)

      Vymazat
    6. Pro Anonymní 3. prosince 2015 14:16
      Je hezké, že se nalézá stále více lidí, kteří odhalují pravdivost Janova Zjevení, neboli závěru Evangelií. Vše končí, a svět nám to dává stále více a více ostentativně najevo každý den.

      Vymazat
    7. Pozor, nejprv Antikrist. Mnoho lidi vcetne nominalnich Krestanu ho za Mesiase prijme! Zvede mnohe. Az "kratce na to" prijde Kristus, aby ho znicil. *[[2Th 2:3]] ROH*  Nech vás nikto nezvedie nijakým spôsobom, lebo deň Kristov nenastane, kým prv neprijde odpadnutie, a nebude zjavený človek hriechu, syn zatratenia, *[[2Th 2:4]] ROH*  ktorý sa protiví a povyšuje nad všetko, čo sa nazyva Bôh, alebo čomu sa dáva božská česť, takže sa posadí do chrámu Božieho jako Bôh a bude sa vydávať za Boha.

      Vymazat
    8. Vypada to, ze nekolik jedincu si spletlo portal. :-) Toto nejsou stranky krestanskeho magazinu :-)

      Vymazat
    9. Vše se vším souvisí ...

      Vymazat
    10. Trochu osvěty z duchovní sféry nikomu neuškodí. A pokud ano, tak si ty osypky poprašte pudrem, aby ty vaše obílené hroby řvaly pokrytectví do světa tím více.

      Vymazat
    11. Měl bys jim naslouchat, pokud chceš vybřednout ze satanových konspiračních nesmyslů o entitách, mimozemšťanech a třeba plejáďanech. Je třeba přijmout Kristovo vykoupení. Nebo je normální aby někdo kdo je ve vězení a za něhož byla zaplacena kauce, zůstal ve vězení dobrovolně sedět, že je mu tam líp?.))

      Vymazat
    12. Najdou se i tací, co z vězení nechtějí jít do civilu. A když je z arestu doslova vykopnou na ulici, udělají hned nějaký karambol, aby se do vězení vzápětí zpět dostali (znám jeden takový případ z Litoměřic).

      Vymazat
    13. Pořád lidé nechápou, že je rozdíl mezi Ježíšem a Kristem !!!!!Pořád čekají že je přijde zachránit Ježíš !! A On nepřijde !!

      Vymazat
  8. Všechno, co se musí stát, všechny události jak na nebi, tak na Zemi a je jich velmi -velmi mnoho, se v našich časech dovršují. Každý národ a každý jedinec musí dokonat svoji službu, svůj účel. Dokud se nedovrší příchod posledního odpadlíka . Dělám u tohoto článku vyjímku a pro ty, co chtějí číst můj dlouhý komentář , přikládám popis toho, co bylo zjeveno mně. Tím potvrzuji, že Janovo zjevení není blouznění ani "báchorka". Jen tomu lidský rozum prostě nerozumí.


    V mém vidění mi bylo ukázáno, je to asi rok zpátky, že dům lidí (světlo světa, oživení ) je téměř naplněný ,až po krovy, "učedníci" (my) jsou už téměř všichni rozděleny na jednotlivé místa (bylo to jako minuta před zvoněním ) a pán soumraku se chystal k odchodu. Já sama jsem tomu muži, na kterého se soustředila veškerá moje pozornost, takové jméno nedala. Prostě mi myslí prošlo, že on je "pán soumraku". Vypadal kupodivu přibližně jako náš pohádkový Mrakomor v podání herce R. Brzobohatého , tj. dlouhý kožený plášť a velký širák na hlavě, kolem něj byla obloha temná a jakoby pršelo na něj. Tak jsem na něj zavolala, když byl na cestě od domu, aby mi odpověděl na pár otázek. Byl velmi smutný, že musí odejít z domu. Ale co vše mi říkal, to jsem zapomněla. Měl s sebou něco jako papouška. Hladila jsem si ho. Neměl peří ani pokožku, jak ji zná lidské oko. A přesto byl překrásně barevný a na omak jemný. Byla to duše, která šla oddaně s ním . Odcházel, protože prý má brzy přijít jiný Pán (do toho domu učedníků ) .
    Vše je o podobenství, které nechápe lidský rozum, ale naše duše je chápe, rozumí jim. Protože je to hlas od Boha a my všichni jsme z Něj. Proto i Ježíš mluvil v podobenství ! .Když jsem toto vidění přejímala, rozumněla jsem mu dobře a sama sobě, svému lidskému mozku či rozumu činila "překlad". Znělo to jako: "Já ti povím, co to je ..." Žel, v momentě, kdy je člověk zpět,v těle, přestává mnohé chápat, ta jednoduchost je pryč ,co je nad rozumem chápání, to se prostě "vymaže" z mysli a zůstane jen to, co je k užitku duše v těle (tak si to myslím já) . Člověk tak musí vynaložit nadmíru toho, čemu říkáme fantazie a např. andělská křídla( opět podobenství !) ,tj. způsob přemísťování se v časech a v místech, začnou být "fantasmagorií" , přitom je to naše přirozenost, jako je chůze. Takže ve stavu volnosti jsem si stále říkala: "Jak jsem mohla zapomenout?! Vždyť je to úplně jednoduché a výhodnější !" Uff, doufám, že se mi trochu podařilo popsat nepopsatelné a mnohým k lecčemu pomůže ! Dokládám ke článku, aby Orgoneťáčci věděli, že se opravdu máme nač těšit a je to blízko ! Srdečně zdraví

    dan.ka . D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžeš mi prosím napsat na e-mail Chayla@seznam.cz? Děkuji

      Vymazat
    2. Pro Anonymní 1. prosince 2015 20:03
      Citace : "Jen tomu lidský rozum prostě nerozumí."
      Ne, že nerozumí, ale mnoho z lidí NECHCE rozumět. To je něco jiného. Ta současná lidská cochcárna nebude mít neomezené limity, ale bude tvrdě sražena k zemi. Však uvidíte a uslyšíte.

      Vymazat
  9. Na co je potom Bible - Písmo Svaté, když zde dáváte prostor falešným židovským prorokům?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bible byla sepsána až desítky let po odchodu Ježíše ze Země!! Byla sepsána pod "patronací" církví..., takže ..

      Vymazat
    2. Samé žvásty ! Nikdo nevíte o Bibli nic určitého, nic pravdivého. Proč se tedy stavíte do rolí samozvaných soudců, jako byste znali veškerá tajemství světa ? Říká vám něco pojem jako pokrytectví nebo farizejství ?

      Vymazat
    3. Židovstvo je ta nevěstka Satanova, která svádí národy a chce jejich zkázu, takže mi není jasné jací židé budou spaseni, co tu kdo píše za bludy - jen ti, kteří uvěří v Božství Ježíše Krista a přijmou Evangelium - neboli řád žití v souladu s Božím řádem.
      Chazarské židovstvo jsou ony globální elity, které slouží Satanovi a patří k jeho lidu a ostatní židé jsou s nimi spojeni ke spolupráci na světovládě, ale Boží moc to překazí, to si lidi pište!
      Židovstvo a jeho Talmud nenávidí Ježíše Krista a sním i všechny křesťany a dopad toho všeho můžeme vidět v reálné politice aplikované ve většině světa, zvláště USA a Evropě, která nejvíce odpadla od Božího Řádu!

      Vymazat
    4. Bible je soubor knih, které byly sepisovány v průběhu času buď evangelisty /lidmi, kteří byli vedení Duchem Svatým, tj. ryzím poznáním Boha/, nebo proroky, které Bůh sám vedl k sepsání informací. Bible tedy není žádný popis jak to kde chodí v "duchovních" světech, ale základní a navždy platné informace o průběhu dějů na tomto světě až do druhého příchodu Krista. To podstatné a středobod všeho je, zda každý jeden z nás se rozhodne, že přijme Kristovo nabízené vykoupení ze satanova lágru nevědomosti a bude tak s Kristem vytržen z moci satana.. Protože žádná lidská samospasitelná moc není. Propast je nekonečně hluboká mezi Bohem a člověkem a to poté, kdy první lidé uvěřili satanovi, že když nebudou s Bohem, otevřou se jim oči, nezemřou, ale budou jako "Bůh". Že lhal víme, protože ten padlý svět vidíme. Spojovat náboženství s Bohem je další satanův klam. Ježíš nikdy nehovořil o náboženství, ale o církvi, která je Jeho tělem. Tedy opět ne žádná lidská pozemská církevní organizace. Je potřeba si vyjasnit úplně základní pojmy, abychom nezůstali ve vězení až s tím nepůjde již nic udělat.

      Vymazat
    5. Pro Anonymní 5. prosince 2015 14:38
      Melete tu páté přes deváté. Chazaři NEJSOU pokrevně bibličtí židé. Naopak současní židé mají kořeny u starověkých Hebrejců, o nichž se Bible zmiňuje.

      Vymazat
    6. Chazaři mají turko-tatarský původ, a obývali prostor přibližně současné Ukrajiny.

      Vymazat
    7. Anonymní 7. prosince 2015 11:06 to uvádí zřejmě správně. Další zajímavé info je zde: http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/10/galakticka-proxy-valka-v-syrii.html
      "Na tomto místě je důležité rozumět, že Kchazarové jsou ve skutečnosti Drakoniané, kteří přišli na planetu Zemi v atlanstkém období skrze Kavkazský portál a od té doby se reinkarnují v lidských tělech. Kavkazský portál byl také tou hlavní vstupní branou pro kastu reptiliánských bojových otroků, která přišla na Zemi v lidských tělech v atlanstském období a později během neolitu skrze kurganskou invazi..."

      Vymazat
    8. Anonymní6. prosince 2015 14:09

      Bible je soubor knih,......

      V podstate súhlasím ! Aj keď....O tom Satanovi si vedľa .Presne plní čo sľúbil. A ešte, je za to nenávidený. Ale on mal pravdu! Ak budeš poslúchať, poviem ti to . Možno uvidíš zlaté prasiatko! :D))) Je to takéééé jednoduché . Stačí sa pozrieť na zem. Lebo, ako na zemi, tak aj na nebi. : D))) enoch

      Vymazat
    9. Malá otázočka . : D))) Čo ak, pokrvná línia Ježišova, stojí za všetkým? A tá druhá línia, ktorú poznáme je falš????? :D)))... enoch

      Vymazat
  10. Drahí priatelia, akosi cítim, že nastal čas pochopiť, čo treba v tejto dobe, v tomto momente začať konať! Zobuďte sa Slovania a použite to, čo je vašou najsilnejšou zbraňou! Tou zbraňou je kód v našom názve SLOVA- nia! Na počiatku bolo slovo a na konci musia byť opäť slová! Slová, ktoré ukážu svetu , že LÁSKA existuje ! Že slovo dá slovo a duša človeka a planéty ožije. Povedzme svetu, že končí doba trhového hospodárstva! Toto slovo je odvodené od slova trhať ! Už nie je možné, donekonečna iba odtrhnúť si čo najväčší kus. Už niet z čoho trhať ! Povedzme svetu, že dobrý lekár je ten ,ktorý má prázdnu čakáreň! Zaplaťme ho štedro za to! Lebo jeho pacient je zdravý! Zaplaťme údržbára za to, že má vyložené nohy a číta noviny ! Lebo prevádzka beží bez závad ! Vojakom znížme plat na základnú mzdu ! Aby už nikto, nechcel byť vojakom! V dobe keď za človeka pracujú stroje, človek hľadá prácu! Kde je zdravý rozum? Tak nás to naučili. Bez práce nie sú koláče! Musíme pochopiť, že vytváranie pracovných miest umelo neprináša uspokojenie človeka , skôr naopak. (byrokracia). Zmeňme podporu v nezamestnanosti , na národný plat! Ktorý sa odvíja od hospodárskych výsledkov národa. Naučili nás že sa boh o nás postará! Súhlasím ! Ale my sme ľudia a musíme si pomáhať navzájom ! Nie trhať, ale prispievať do nášho balíčka, z ktorého sa následne môžeme spravodlivo podeliť ! Nečakajme na to, že sa o nás postará politik. On by to možno aj rád urobil . Ale nevie ako. Musíme povedať, to čo chceme a ako to má vyzerať. Nie na ulici, ale na úrovni zákonodarcov! Vieme vykrikovať veľmi presne, čo nechceme, ale ak sa spýtame človeka, čo chceš s tým má veľa ľudí problém. :D) Viete, BOH je láska. A láske je jedno čo sa človek rozhodne zažívať. Je tu slobodná vôľa! Môžeme žiť ako v raji. Všetci, aj vlk aj baránok! Obaja sa, ale musia kŕmiť, jedlom novej doby! To jedlo, je božský zdroj, duch lásky! Pochopiť chudákov tých, ktorí zatiaľ nevedia ,čo činia. Pomôcť im, človek človeku. Chápať ich nevedomosť vesmírnych zákonov. Že, príčina má vždy následok. Náš život je následok príčiny !!! Z nejakej príčiny tu máme utečencov. Urobme novú príčinu, aby následok bol ich spokojný návrat domov ! Dúfam, že v dnešnej dobe je iba málo tak chorých jedincov, ktorí túžia po tretej svetovej! Viete si čo i len predstaviť, čo by to zapríčinilo, aký by bol následok ??? Možno ešte niektorí neviete, alebo máte strach priznať, že nežijeme tu sami! Pôsobia tu aj iné formy života. Na hladine rybníka nevidíme život pod hladinou ! To však neznamená, že pod hladinou život nie je . Prestaňme sa trhať ako šelmy! Naučme sa dávať ! Dávajme a bude nám dané ! Dávajme svetu slovanské slová. Slová lásky a porozumenia! Slová o tom, ako pomáhal sused susedovi, ako rodina a priatelia pomáhali postaviť mladému páru dom. Zažili sme to ! Rozhlas vyhlásil, že treba pomôcť pri dákej výstavbe v akcii Z. A išli sme a bolo veselo, radostne! O tomto západ nemá ani šajnu! Oni sa vždy pýtajú čo za to ? Nedokážu pochopiť, že iba dobrý pocit, že som pomohol a slúži to všetkým. A verte, že veľa vecí slúži dodnes ! Som spokojný, že som pomohol. Nie je to moje, ale naše, pre každého !!! Načo je jednej rodine bazén? Na oštaru a veľké výdavky! Dohodnime sa viacerí a urobme spoločnú záhradu, jednu, pre viacerých! Takto môžeme začať tvoriť nový svet . Menej práce a nákladov a viac času a zábavy! Tvorivosti a fantázii sa medze nekladú. Ak začneme používať slová a budeme vedieť čo chceme, pridajú sa aj ďalší. Podotýkam bez boja a násilia, ale zo záujmu, tvoriť niečo užitočné. Môžem pokračovať, ale je to na každom z nás, čo ponúka. Nie preto, aby zarobil, ale preto, že to pomôže obom, alebo viacerým! Tieto slová ponúkam ja a budem sa tešiť na ponuku vašu! : D ))) Spolu to dokážeme ! :D)))....enoch
    P.s. Sedliacky zdravý rozum zvíťazí .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za krásná slova a naprosto souhlasím :-)

      Vymazat
    2. To je řeč!Oceňuji, Amen ,rosa, záměrný tvůrce svého života

      Vymazat
    3. aj ja to takto citim :) L.

      Vymazat
    4. to je nádherný,moc děkuju za tento příspěvek :-)

      Vymazat
    5. Posledni lidska spolecnost na Zemi bude bud komunisticka beztridni nebo prvobytne pospolna take beztridni. V prvnim pripade exponencialni rust lidstva na Zemi ale i expanze do Vesmiru. V druhem pripade v postapokalyptickem svete se budou po kontinentech pohybovat tlupy divokych lidi a znovu se prestehuji do jeskyn a pod zem.Na povrchu se budou odehravat prirodni procesy i klimaticke jevy jez budou cinit pro zivot cloveka podminky absolutne nemoznymi. Lidstvo ma nyni pred sebou jednu cestu a krizovatku. Nyni jiz stoji pred touto krizovatkou. Neni cesty zpet.

      Vymazat
    6. dovolila som si vaše slová poslať ďalej....ďakujem

      Vymazat
    7. Veľmi dobře napísané! S dovolením šírim ďalej........

      Vymazat
    8. Ak máte na mysli slová . enocha , tak sa teším že ľudia začínajú chápať. Namaste ...Priateľ(ka) môj : D))) Všetci sme jeden . : D))

      Vymazat
    9. Treba sa spájať a nie rozdeľovať!.... otty213@zoznam.sk....enoch

      Vymazat
    10. Kto má záujem začať, dávam do pľacu 3h. pôdy. Môžeme pestovať , chovať, POZOR, nie na zabíjanie! Mať radosť a rozdávať prebytky. Niekto musí začať, alebo nie : D))) otty213@zoznam.sk ... enoch

      Vymazat
    11. Děkuji za krásná slova. Se mnou můžete počítat.

      Vymazat
    12. Krásne, ja by som sa pridala...ale ako?

      Vymazat
    13. 1.) Je treba pochopiť čo je skutočná láska a snažiť sa tak žiť. Väčší sú tí, čo obsluhujú, ako obsluhovaní. Tvoríš tak, že dávaš. ( film Celestínske proroctvo)
      2.) Učiť svojím príkladom a nezasahovať do vývoja iných.
      3.) Blahoslavení chudobní duchom, lebo ich je nebeské kráľovstvo. Ego je ponížené.
      4.) Žiť podľa Ježišového učenia, ale nie toho kresťanského. Atď. .... enoch
      Pozri Blog... Otvorený list.



      Zlatý vek???
      Ak chceme hovoriť o zlatom veku, mali by sme pochopiť najskôr zákony celku, teda vesmíru!
      Na začiatku pôsobí energetická vedomá sila, ktorá je obsiahnutá všade vo vesmíre a aj na zemi ! Táto energia je v nás a my sme v nej . Je to tvorivý vedomý potenciál, ktorý sa stále rozpína a rastie vo vesmírnom pulze ! Kresťania volajú tento zdroj BOH alebo stvoriteľ všetkého a všetkých! Nedá sa vidieť , iba je možné vnímať ,teda cítiť túto prasilu, ktorá všetko živí a ktorá iba JE ! Ježíš o nej hovorí asi takto : Odvalíš kameň je tam, rozštiepiš drevo, je tam! Čiže je všade, nie len v kostole a na cintoríne! :D
      Zákony, ktoré treba pochopiť sú:
      Zákon spätného pôsobenia = skoro ako fyzikálny, akcia, reakcia .
      Zákon tiaže = Súčinný s predošlým zákonom.
      Zákon doplnenia celku.
      Zákon rovnorodosti.
      Zákon rovnováhy.
      Inkarnačný zákon : Cirkvou vyškrtnutý na koncile v Carihrade.

      Vymazat
    14. Ako na to ?
      Prijať zodpovednosť sám za seba. Uvedomiť si, že sme deti boha a teda sme bohovia ! Každý z nás nesie zrnko lásky v sebe. Je na čase nechať klíčiť a rásť túto lásku, ktorá je v každom z nás ! :D Ak by som to mal opísať čo najjednoduchšie ,povedal by som to asi takto:
      Antikrista čiže EGO treba znížiť na úroveň lásky Krista! Dosiahnuť tak rovnováhu ! Následne odstrániť Ego na dobro! Mnohí budete namietať, že bez ega sa nedá žiť ! Máte pravdu ! Ale ja hovorím o zlatom veku, kde všetci chápu jednotu ! Uvedomujú si svoj potenciál zdroja a tak vedia, že egoistické JA je v skutočnosti MY ! Duchovne vyspelá bytosť vie, že ak ubližujem tebe, v skutočnosti ubližujem sebe ! Preto Ježiš vravel, ak vás niekto udrie radšej mu nastavte aj druhé líce! To sú vesmírne zákony, ktoré sa nedajú obísť v zmysle zákona! Sú to veci, ktoré treba pochopiť a začať žiť! Pokiaľ sa človek nachádza v nízkych energiách, tak dostane do nosa! On nevedomý chudák samozrejme vráti úder! No a čo nasleduje? Opäť dostane do nosa a oveľa silnejšiu ranu, aby pochopil, že to sa v láske nerobí! :D Chceš udrieť silnejšie ? Udri ! Takto hlupák bude pokračovať až do bezvedomia! Čomu myšlienka venuje pozornosť ,to rastie! Myšlienka je obrovská sila, ktorou môžeme udierať ,ale aj objímať ! Čo si kto vyberie je jeho vec! Pre vyspelú dušu je smiešne desatoro, cirkev ,politici, egoisti manipulátori tohto sveta! Táto vedomá duša je vibračne na vyššej úrovni a tak vie, že toto potrebujú ľudia, ktorí ešte nepochopili a neprijali do svojho srdca LÁSKU ! :D Sú to kresťania ,politici a ďalší egoisti, pre ktorých sú rôzne nariadenia príkazy zákazy veľmi potrebné! Vyspelá duša nezasahuje do vývoja nízkej duše! Môže jej ukázať cestu, ale ak sa nevyspelá duša rozhodne ísť inou, musí rešpektovať jej vývoj a skúsenosť, pre ktorú sa rozhodla! :D))) ... enoch

      Vymazat
    15. Je mi ľúto, ale zlo nie je ego... Satan je reálna bytosť. S veľkou mocou. Urobí všetko, aby vyhral nad Bohom. Všetko... Všetci ľudia by sa museli proti nemu postaviť, aby k poslednému boju nedošlo. Všetci ľudia by museli znenávidieť mamon, moc človeka nad človekom, pýchu, narcizmus. Áno, vtedy by k poslednému boju nedošlo. Ale ľudia to nedokázali ani v Edene. Dokážu to teraz? Nepriateľ je silný, netreba ho podceňovať. Bude však porazený. To je to, čo pomáha mne, žiť v neláskavom svete, keď všetci cítime koniec časov. Viera...

      Vymazat
  11. Ať se tak stane.
    Brečim jak želva a směju se u toho.
    blg

    OdpovědětVymazat
  12. Viď video:
    http://www.exopolitika.cz/pouziva-rusko-v-syrske-obcanske-valce-zbrane-vyvinute-s-mimozemskou-pomoci-dohoda-ruska-s-jinou-mimozemskou-civilizaci-nez-v-usa/2987

    OdpovědětVymazat
  13. Články ze zdroje Sorcha Faal jsou většinou "poněkud mimo", ale toto mě docela zaujalo. Že by souvislost s příchodem avatara (či spíš "avatarky"), o kterém muví Iva Adamcová?
    Erik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když někomu nerozumíš, nemusí to znamenat, že mimo je ON.

      Vymazat
    2. Po Zemi se v současné době pohybuje avatar Maitrea , / Kristus / a jsou tu i jiní ...

      Vymazat
    3. Přesně tak, řeči se vedou a kafe se mele.

      Vymazat
    4. Řeči se taky často melou. Ale je to většinou o nepodstatných blbostech, co lidi mezi sebou řeší. Jako by to bylo něco, bez čeho nelze do druhého dne přežít.

      Vymazat
    5. Anonymní 2. prosince 2015 20:56 to je nová mantra trolů? "Přesně tak, řeči se vedou a kafe se mele."

      Vymazat
  14. Putin dělá na Ohavu bububu, jestli nebudeš hodný, tak tě sebere čert. Takových poselství různých věštců už bylo. Všechny církve jsou proradné a chamtivé všeho. Lepší věk nastane, až většina lidstva bude myslet na druhé a ne jen na sebe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkuste si přece jen číst bibli, to vám pomůže....je to kniha všech generací, bezchybná, Bohem motivovaná a chráněná a kdo se k ní chce vyjadřovat, měl by ji znát. Přeji vám pravé poznání a hodně úspěchů.

      Vymazat
    2. To je pro ně příznačné, že tupci tupí, aniž sami o něčem vůbec něco konkrétního ví.

      Vymazat
  15. Články přeložené z http://www.whatdoesitmean.com/ čtu s velkou rezervou. Daleko lepším zdrojem informací jsou analýzy V.V.Pjakina. Vest válku proti Turecku není v zájmu Ruska, ale Ergodana, který by válkou dosáhl zakrytí svých čachrů s ISIL.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to ještě mnohem sofistikovanější, než dokážeme nahlédnout. Boj se nevede jen na Zemi, ale i v podzemí a nad Zemí. Všechna tma povstala, poněvadž na ní Světlo začalo intenzivně svítit, a už nic před nikým neschovají ani neutají :-)

      Vymazat
  16. 25 920 letá galaktická precese končí, temnáři Světlo nezastaví, ať dělají, co dělají. Do dalšího cyklu na mnohem vyšší upgradované úrovni nepřejdou, kdo nepůjde na stranu světla, půjde evolucí od počátku. Ve srovnání se současností po Události bude všechno jiné. Každý najde spojení se svým vyšším já a v plné míře se mu obnoví ztracené schopnosti. Dvojpaprsky (twin souls) se dostanou k sobě a nikdo tomu už nebude bránit. Nějakou dobu po události všichni pozemšťané začnou být telepatičtí a budou umět i jiné věci - mj. udělat ráj na zemi. Duchovně připravení lidé projdou vzestupem do vyšších dimenzí, starseedi půjdou domů ke svým galaktickým rodinám...Je známo, že ani církve vysokým duchovním schopnostem učit nemohou, protože je také ztratily a musely být v něčem poplatné té těžké ještě že končící době 25 920 let.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. presne....dobre napisane

      Vymazat
    2. Na evoluci zapomeňte, je to blbost, která nemá hlavu ani patu. Darwinisté jsou ze stejného těsta jako kavárenští povaleči nebo sluníčkáři. Je to vzor hlouposti, naivity a často i sprosté manipulace s námi. Hlupáci a kolaboranti ať s nimi "hajlují", ostatní ví, co mají (nebo nemají) dělat.

      Vymazat
    3. To,že něco pro někoho nemá hlavu ani patu, nutně neznamená, že to je blbost.

      Vymazat
  17. Příchod Antikrista ,

    Konečným cílem křesťanství je Ježíš Kristus, koncem matrikového křesťanstva je Antikrist. Nesporným učením Bible je, že “cílem“ dějin není jejich “výsledek“ a že království se nedostane k moci růstem a vzestupem, ale teprve po mnoha pádech a světových katastrofách. “Rozmnožena bude nepravost, ustydne láska mnohých“ (Mt 24,12). “Ale když přijde Syn človeka, zdaliž nalezne víru na zemi?“ (L 18,8) Ne pokřesťanštění světa a jeho kultury, ale rostoucí nepřátelství světa až k jeho vypuzení z kultury, to je vývoj, jaký prorokuje Bible. To, že Kristus ještě není dost “křesťanský“, ale tím, že stále ještě není dost “nevěrecký“ (2Tm 3,1-4; 4,3.4; 2Pt 3,3; 1Tm 4,1-3). Ve světové vládě Boží platí zásada, že vše společně zraje, dobré i zlé (Mt 13,29.30; Zj 14,15.18), že však to zlé přivádí Boží trpělivost k zostření soudu. “ Nesvodiž vás žádný nižádným obyčejem. Neboť nenastane (den Páně), ale až prvé přijde odstoupení, a zjeven bude ten člověk hřícha, syn zatracení. Protivící a povyšující se nade všecko,což slove Bůh, kteréhož Pán zabije duchem úst svých“(2Te 2.3.4.8). Tedy ne smižení,ale vystupňování boje ne proměnění,ale zvrat ve vývoji lidstva, ne jednota mezi Bohem a lidskou slávou, ale roztříštění světové říše zásahem Božího království (Da 2,34.35; Zj 19,11-21) – to je způsob,jakým Pánova věc dosáhne triumfu.“Koncem“dějin není její přirozené“dokonání“, ale náhlé “přetržení“ stoupající linie; úsilí o dobytí nebes zlikvidují sama nebesa (1M 11,4.6; Zj 18). Zprvu to ovšem bude vypadat obráceně, neboť podle svědectví Písma vznikne kulturní systém, který, jak se bude zdát, splní tisicileté tužby lidstva. Do čela tohotosystému se postaví veliký mocnář, který se svými geniálními organizačními schopnostami vyprofiluje jako duchovní vládce a dobroděj světa součaně (Zj 13,7b.4; 11,10), poradce národů, který pevnou rukou zabrání každému nebezpečí války (1Te 5,3), organizátor lidstva (Zj 13,16.17), Který vnese pořádek do beznadějného chaosu mas. Jako vrchol lidské velikosti rozpoutá to nejmohutnějí nadšení, jako iniciátor a představitel všech podniků vyvolá vědomí pokoje a bezpečí (1Te 5,3) a jako vládnoucí hlava si vydobude vpravdě božské úcty (Zj 13,3.4.12; 2Te 2,4). Takovýmto způsobem vyzvedne ducha světa a moc světa na nejvyšší míru. Pro světovou kulturu to bude doba nejmohutnějšího rozmachu a lesku. Ale to vše bez Boha, s vyloučením milosti, jen na základě sebedůvěry, v opojení oslavy vlastní síly a zbožněním lidského ducha (2Te 2,4). Proto Nejvyšší nebude otálet s odpovědí (Jr 17,5). Nepropůjčí svou čest a svou slávu žádnému rebelovi, který je z prachu (Iz 42,8). Jeho reakcí na Antikristovou výzvu bude, že sešle na zem svého Krista (Sk 3,20). Kristus pak toho, jehoš “příchod“ (parusie) se uskutečnil “podle úradku satanova“, zničí “zjevením jasné přítomnosti své“ (epifanií své parusie) (2Te 2,8) “v plameni ohně, kterýž pomstu uvede na ty, ježto neznají Boha, a neposlouchají evangelium Pána našeho Jezukrista“ (2Te 1,8). Tak se stane vyvrcholení světové kultury záverečným dramatem dějin a z červánků světa vzplane současně znamení soudu “Mene, mene, tekel, ufarsin“ (Zčetl jsem, zčetl, zvážil, a rozděluji – v některých překladech “a shledal tě lehkým“, pozn. překl.).

    Výňatok z knihy Triumf Ukřižovaného Erich Sauer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S těmito a obdobnými tvrzeními nelze souhlasit z důvodu toho, že jsou mistrně již po tisíciletí prošpikovány archonty. Na archonty platil Ježíš. Ale skutečné věci o něm víme málo. Narušoval mocně archonské koncepty, svojí přítomností na zemi vypnul archonskou kontrolní síť a proto byl velmi nepohodlný. Mezi jeho nejlepší následovníky lze řadit např. gnostiky, albigenské a pozitivní templáře. Ale jak víme, oficiální církev je prohlašovala za heretiky a množství jich pozabíjela. Zejména kvůli pozitivním templářům se zabíjelo tenkrát v pátek třináctého 1307. Konec konců šlo o moc, peníze a ne o nějakou předivnou a zbytečnou pravdu... S čím byla spojena většina křižáckých výprav - mj. s ničením nepohodlných dokumentů a artefaktů...Jednou se masy budou léčit a odprogramovávat od vymývání mozků a budou se učit pravdivé historii a jak to bylo s Ježíšem, který přirozeně nikdy nemohl vyhovovat archonským konceptům tohoto světa. Ježíš na zemi byl a prozářil zdejší temnotu v předzvěsti toho, že jednou bude prozářena a ztransmutována veškerá temnota Vesmíru.
      A quote from Corey Goode: There will be a global event where every eye shall see and every ear shall hear...
      A quote from Valiant Thor: The Pulse. What is it? Something you can´t stop. Something designed to neutralize Dark Forces, paralyze Dark Spirits, null Dark Magic. So that Light can cascade in and a Rainbow bridge of Light may grow.
      A quote from Nag Hammadi Codices (On the Origin of the World): The Light will overcome the darkness and banish it. The darkness will be like something that never was, and the source of darkness will be dissolved.

      Vymazat
    2. Matrikový křesťan - kam vy na ty "hlody" chodíte, to se nestačím divit :-)

      Vymazat
    3. Pro přeprogramovaného anonymního ze dne 4. prosince 2015 17:41 Nepřeprogramovaný Anonymní ze dne 2. prosince 2015 20:58 k zamyšlení:
      "Je to ještě mnohem sofistikovanější, než dokážeme nahlédnout. Boj se nevede jen na Zemi, ale i v podzemí a nad Zemí. Všechna tma povstala, poněvadž na ní Světlo začalo intenzivně svítit, a už nic před nikým neschovají ani neutají :-)"
      A malá poznámka závěrem: Na Zemi mají skončit galaktické války a už žádné nikdy nikde nebudou. Snad se toho dočkáme a nebudeme muset pokračovat v této grotesce vezdejší :-)

      Vymazat
  18. Obama nemá špatné úmysly, pokoušel se hodně změn t ale Ameriku řídí jestřábi.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud mluvíte o SSA, tak Vám garantuji, že je žádní ptáci neřídí.
      Ale je nesporným faktem, že chazarská loby tam má několik velice vlivných organizací jako je napřiklad sionistický AIPAC, před kterým před nedávnem i "český" prezident servilně prohlásil:
      „Všichni musíme říci: Jsem Žid“

      Vzbuďte se, nebo shebnete!

      Vymazat
    2. Pokud mluvíte o SSA, tak Vám garantuji, že je žádní ptáci neřídí.

      Je nesporným faktem, že chazarská loby tam má několik velice vlivných organizací, jako je napřiklad sionistický AIPAC, před kterým před nedávnem i "český" prezident servilně prohlásil:
      „Všichni musíme říci: Jsem Žid“

      http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1507912-zeman-v-usa-vsichni-musime-rici-jsem-zid

      Vzbuďte se, nebo shebnete!

      Vymazat
    3. To je tím, že američtí jestřábi mají jen nespolehlivé ocelové ptáky (letadla).

      Vymazat
    4. No podle toho taky vypadají i jejich ptáčata (vojáci). Samý chabrus na zdraví. S takovými "bojovníky" toho moc nezískají.

      Vymazat
  19. Pozn. (z letošního podzimního rozhovoru Cobry a Richarda) a to k častému podsouvání a strašení, že lidé jsou plní hříchu, synové zatracení...
    Richard: Co je to hřích? Je to něco, co bylo vytvořeno náboženstvím?
    Cobra: Je to koncept vynalezený Archony na kontrolu a potlačení duchovního vývoje povrchové populace...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neubráním se dojmu, že zde podsouváte již dávno podsouvané.

      Vymazat
    2. jojo hloupé opisování "vznešeného" tlachání o ničem. To dělají lidé bez názoru a bez pevné vůle. Proto jsou to vhodní kandidáti na masovou manipulaci. A jak zde vidíme, daří se to temnářům náramně dobře.

      Vymazat
    3. Neboli sto krát opakovaná lež se stává nakonec pravdou (bulvární, politickou atd.).

      Vymazat
  20. Kam také vede zmanipulované náboženské programování a kontrola mysli: http://www.hlavnespravy.sk/rusky-pilot-udajne-nebol-mrtvy-hned-zomrel-az-po-hrozostrasnom-muceni-nevhodne-pre-slabsie-povahy/715534
    A kam také http://orgo-net.blogspot.cz/2015/11/bilal-erdogan-ktery-znasilnil-zavrazdil.html http://orgo-net.blogspot.cz/2015/11/parizsky-masakr-v-patek-trinacteho-je.html
    Jeden ze zdejších komentů k zamyšlení ze dne 15.11. 21:16
    "Je kniha od Eric John Phelps... Nasiel som tu knihu po anglicky pod titulom ISBN-10 0-9793734-0-9 The Perfidious and Diabolical History Of The Society of Jesus Vatican gfetfatftfintf "Wounded In The House Of My Friends" odkaz: https://archive.org/stream/EricJonPhelpsVaticanAssassins3rdEdition/Eric%20Jon%20Phelps%20-%20Vatican%20Assassins%203rd%20Edition_djvu.txt
    Stránka Eric John Phelps: http://vaticanassassins.org
    Ten kto chce poznat históriu a kus pravdy by si mal dat prácu a precítat túto knihu, ktorá vo svédskej verzii má 1800 strán. Eric John Phelps to pokladal za nespravodlivé, ze prezident Kenedy bol zastrelený a slúbil si, ze odhalí pravdu, cokolvek to stojí. Stopy ho vedú k Vatikánu a Jezuitom. Katolícka viera je fantastický obchod. Na jednej strane tu máme omse, misiu, starostlivost a v skrytom sú tu vrazdy, vyhladzovanie národov, holokaust, nicenie domorodcov. To, co je navonok dané ako ludom - tá krvavá obed na oltári, je skutocná v tom skrytom pozadí.... Preto ma neprekvapuje, ked tu písu ze za tým stoja Jezuiti. O 2001 sa píse v tej knihe takto: Jedenásteho septembra 2001 napadla a znicila tá istá tajná siet pod dozorom New Yorkského kardinála Edwarda Egana a pod dozorom jeziutského generála Petra-Hansa Kolvenbacha dvojicky v New Yorksom Word Trade Center a z ciastocti znicili Pentagon vo Washington D.C. Táto vysoká zrada voci amerikánskemu ludu zlegalizovala nasu súcastnú kriziacku výpravu proti islámu s dodatkovým menom "vojna proti terorizmu" ktorá je vrelo podporovaná pápezskými a sionistyckými slobodnými zednármi. Jediné co som pokladal za správne po vsetkých informáciách, vystúpit z katolíckej cirkvi aktívne a priamim cinom, aby sa tak moje konanie a rozhodnutie dostalo do kolektívneho vedomia."

    OdpovědětVymazat
  21. Vatikán je "najväčším vlastníkom nehnuteľností"
    Krvavé peniaze, teda obchodovanie s ľuďmi a otroctvo zväčšili bohatstvo cirkvi, z ktorého žije ešte dodnes
    Cirkev neúmerne zbohatla aj skrze inkvizíciu a upaľovanie čarodejníc
    In: http://www.odhodlani.cz/news/cirkevne-bohatstvo-su-krvave-peniaze/

    OdpovědětVymazat
  22. Toho prvního ať si nechá kdo chce, pokud jsem to dobře pochopil první příde ten šmejd z dola, až pak ten správný. Tak bacha na to..

    OdpovědětVymazat
  23. Nevím o jakém mesiáši zde židé mluví. Ten skutečný již přišel před 2000 lety a narodil se v Betlémě. Je to Boží Syn, Ježíš zvaný Kristus. A vše nám řekl, vše co se bude dít až do Jeho druhého příchodu. Uslyšíte-li dnes Jeho hlas, neztvrzujte svá srdce.

    OdpovědětVymazat
  24. Jak pověděl jeden umírající rabín: Všechno je jinak!
    "Ale tím hlavním aspektem nadcházejícího Galaktického Pulsu bude vlna kosmické Lásky. Tato energie Lásky je základem universální kosmické reality a již nyní začíná dosahovat k našim břehům. Tato energie má galaktické rozměry a nemůže tedy být zastavena kabalou, ať se snaží, jak chtějí. Tato energie kompletně vyčistí primární anomálii a entitu plasmatické chobotnice, která je kolem Země, které se říká v gnostických učeních Yaladaboth. Pleromická energie Galaktické Lásky rozpustí všechna falešná učení Archonů, více zde: http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/11/galakticka-vlna-lasky.html
    Jo, to se taky týká trolů marně se snažících zadržet nezadržitelné...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.