11. prosince 2015

Rusko drtí ISIS leteckými útoky, ale není jasné, kde a proti komu bojuje koalice USA


Ruská vojenská akce „Děs dne zkázy“ drtí Islámský stát, zatímco Obama připravuje k invazi 100 000 vojáků 

Russian “Doomsday Fury” Pummels Islamic State As Obama Prepares 100,000 Invasion Troops
http://www.whatdoesitmean.com/index1958.htm
December 10, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině, pokud není uvedeno jinak.


Ruské Ministerstvo obrany (MO) dnes (10. 12.) oznámilo, že ruské Letecké síly operující ve válečné zóně Levantu rozpoutaly v minulých 5 dnech bombardovací kampaň proti teroristickým silám ISIS operujícím v Iráku, kterou označují jako naprosté „Děs dne zkázy“; mezitím přicházejí nové zprávy, že Obamův režim připravuje rovněž k boji invazní sílu o 100 000 členech. 

https://youtu.be/nboHQgBLzvw


Podle této zprávy Letecké síly Ruska zahájily tuto akci mezi 5. a 8. prosincem, přičemž vypustily na teroristické síly Islámského státu 1 920 bomb a nejméně 15 střel z ponorek; kromě toho proběhly v posledních 24 hodinách útoky, které MO popisuje takto:



„V souladu s úkoly určenými Nejvyšším velitelem ruských ozbrojených sil ohledně zesílení vzdušných bojových operací v Syrské arabské republice provedly posádky letadel dlouhého doletu Tu-160, TU-95MS a TU 22M3 Ruských leteckých sil útoky vzdušnými střelami na objekty teroristů ISIS.

Dnes od 5:00 do 5:30 ráno (MSK) dvanáct bombardérů dlouhého doletu Tu-22M3 provedlo útoky na zařízení teroristů ISIS v provinciích Raqqah a Deir-ez-Zor.

Od 9:00 do 9:40 vystřelila letadla Tu-160 a Tu-95MS 34 vzdušných raket na teroristické objekty umístěné v Aleppu a Idlibu."





Nejpodivnější pro velitele ruských Leteckých sil vedoucí tuto kampaň proti teroristům Islámského státu bylo dle zprávy to, že tajemník obrany Obamova režimu Ash Carter včera řekl v americkém Kongresu, že americká letecká kampaň opouští zaměření na „hlavní město teroristů“ Raqqu, aby se vyhnula tomu, že obyvatelé budou připraveni o elektřinu a další služby – což znamená, že byrokracie Islámského státu bude mít nadále dostatek světla a energie k provozování různých svých vysílacích a sociálních médií, která rekrutují další bojovníky a inspirují útoky v zahraničí, jako například v Evropě a USA.

Právě tak udivující jako to, že USA ponechávají teroristické barbary Islámského státu, aby měli v provozu své komunikační systémy, je i to, že Obamův režim dále nechává svého spojence Turecko, aby bombardovalo kurdské bojovníky – kteří jsou na jedné straně bombardováni Tureckem, a na druhé straně zásobováni USA.

Pozice Obamova režimu se stala tak matoucí, že mluvčí ruského Ministerstva zahraničí Maria Zacharova byla nucena ho dnes obvinit z vedení „předstírané války“ a dále řekla: „Je dost těžké usoudit, kde vlastně operují členové koalice. Proto by koalice vedená Spojenými státy měla odhalit svou strategii boje proti terorismu v Iráku a Sýrii. Bylo by pro ně dobré, aby seznámili svět se svou koncepcí toho, co dělá jejich koalice v oblasti.“ 





Foto výše: Fotografie stětí amerického občana Jamese Foleyho byla použita jako záminka pro bombardování Sýrie, ale jak vidíte na fotografiích, až do té doby Spojené státy stínací agendu ISIS velmi radostně podporovaly. Ať jde o teroristy ISIS od Sýrie po Irák, Amerika není nikdy nemá k obrázku daleko. 
Vlevo: Americký tajemník John Kerry na Ženevské mírové konferenci v lednu 2014, za jeho ramenem bývalý americký velvyslance v Sýrii Robert Ford, hlavní organizátor syrské "opoziční" delegace do Ženevy.
Uprostřed: Americký velvyslanec Robert Ford v severní Sýrii v květnu 2013, s plukovníkem Syrské opoziční (rebelské) armády Abdulem Jabbarem, který v té době byl hlavou západem podporované a financované Vojenské rady v Aleppu.
Vpravo: Plukovník Abdul Jabbar oslavuje v srpnu 2013, s emirem ISIS Abu Jandalem, poté, co jejich síly společně dobyly vojenské letiště. 
Dole: Srpen 2014: Abu Jandal oslavuje stětí Jamese Foleyho.


Na rozdíl od Obamova režimu však vojenské síly Ruské federace vědí přesně, jak vést válku – a během sedmi týdnů od počátku bombardování teroristů Ruskem spolu se Syrskou arabskou armádou již dobyly od Islámského státu zpět strategické město Homs, a pokračují ve své masívní ofenzívě směrem k městu Raqqa.

Obyvatelé města Raqqa popisují svůj život pod vládou Islámského státu jako „život v gigantickém vězení“; dle zprávy ruské Letecké síly na rozdíl od svých amerických protějšků skutečně útočí na dodávky elektřiny těmto teroristům, a přestože tím vytvářejí těžkosti tam žijícím civilistům, je to nezbytný válečný krok k osvobození těchto lidí od jejich barbarských věznitelů.

Tajemník obrany Obamova režimu Carter se však postavil na stranu Islámských teroristů nyní ovládajících Raqqu, jak řekl včera před celým americkým Kongresem: „V dohledné budoucnosti civilisté v tomto „vězení“ budou muset nadále snášet svůj osud.“

Naštěstí pro uvězněné obyvatele Raqqy, jak zdůrazňuje zpráva, se i Británie, jako předtím i Francie, která se vzepřela Obamovu režimu, postavila po bok Ruska v této válce o zničení Islámského státu – avšak americký lid se až dodnes o tom nesměl dovědět.

Ruské letecké útoky proti Islámskému státu jsou 6x levnější než útoky americké, a ruské výdaje na válku jsou pouhých 5 až 7,5 miliónu dolarů denně, což jasně ukazuje, že jediným pravým motivem Obamova režimu k této válce je obohacení vládnoucí skupiny válečníků a jejich bankovních podporovatelů – jak bylo v nedávných zprávách ukázáno, USA zaplatily jen za výcvik 4 či 5 syrských bojovníků téměř 50 miliónů dolarů, ale nikdo se neptá, kam tyto peníze šly ve skutečnosti. 




December 10, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.


Poznámka Orgonet 14:00: 

I česká internetová média v nějakém pomatení smyslů dnes ráno přinesla dlouhý článek o tom, že Američané kupodivu nechávají Islámský stát na Internetu a sociálních sítích, i když by bylo snadné ho odříznout. 

Avšak když teď hledám odkaz, vidím, že ty články (z Novinek a Lidovek) už zmizely, přinejmenším z hlavní stránky (:-DDD), škoda že jsem si to nestáhl dřív. To byl propagandistický lapsus jako hrom...

Aha, tak podle své historie to přece jen nacházím: http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/388859-islamsky-stat-potrebuje-internet-a-evropa-mu-ho-ochotne-poskytuje.html., užijte si to.

To si někdo musel šeredně odnést, že tohle vystavil. Myslím, že se to bude dobře vyjímat i na Orgonetu (:-)))) )

6 komentářů:

  1. Na těch novinkách to je stále, stačí kouknout do archivu na čas 5:24 (10.12.2015)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam už ten článek nemá šanci, že si ho někdo přečte. Normálně se článek drží na první straně nejmíň celý den, tohle bylo pár hodin.

      Vymazat
  2. A co jinak? https://www.youtube.com/watch?v=9VbNcMP89G0

    OdpovědětVymazat
  3. No začíná se to vyjasňovat. Pro rozšíření obzorů, proč se najednou všichni hrnou do Sýrie, je dobré si poslechnou rozhovor s J. Chvátalem na svobodném vysílači z 9.11.2015. Nikdo neříká, že to tak je, ale....... že by to byla vše čitě jen náhoda. :-)
    http://www.svobodny-vysilac.cz/wordpress/?p=5061

    OdpovědětVymazat
  4. Bolo to 500mil.za 5 bojovnikov, pokial si dobre pamatam..

    OdpovědětVymazat
  5. Diky pane PUTINE !!!!!!!!!!!! Jsme s Vama !!!!!!!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.