9. prosince 2008

Harmonic Protector chrání před radiací


Harmonic Protector je účinný orgonitový přívěsek, který vyrábí Carol Croftová, mající schopnost vidět do éterické říše. Ona a její manžel Don Croft začali jako první společně vyrábět a testovat různé orgonitové prostředky.

Na ochranu proti elektromagnetickému záření a dalším vyčerpávajícím škodlivým energiím vyvinuli tento ochranný prostředek.

Harmonic Protector funguje jako „energetické zrcadlo“. Posiluje přirozené energetické pole těla (auru) a vlastní léčivé schopnosti. Pomáhá rovněž vyrovnat se s přetížením a stresem. Jeho čistící účinek je mocný a je třeba určité doby, než si na něj tělo zvykne. Nosí se na zavěšený na krku mezi srdeční a hrdelní čakrou.
Pokud žijete v blízkosti mobilního vysílače a trpíte elektromagnetickým vyzařováním, pak je to přívěsek právě pro vás!

Lidé udávají, že s tímto přívěskem lépe spí a mají jasnější myšlení. Negativní emoce a myšlenky se rozpouštějí nebo ztrácejí svou sílu. Lidé se stávají všeobecně více společenskými a laskavějšími. Povšimnou si, že ostatní s nimi jednají více přátelsky. Lidé závislí na počítači se od něj dokážou odpoutat. A většina gifterů nosí svůj Harmonic Protector pro ochranu na své výlety.

Podrobnější informace v angličtině a možnost objednání například zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.