5. prosince 2008

Máte taky na střeše vysílač?

Máte na střeše něco podobného? (Další vzorky zde.) Jste rádi, že má za to váš panelák nějaký příjem? Myslíte si, že jde o neškodný vysílač mobilního operátora? Ano, to je jedna z funkcí. Ale proč mobilní operátoři potřebují stavět pořád další střešní instalace a věže na všech kopcích, když signál byl už před lety dobrý?
To proto, že tyto vysílače mají i další úkol: vysílají zhoubné mikrovlnné (zřejmě i jiné, technologie se vyvíjejí) záření určené k ovlivnění myslí a oslabení zdraví lidí. Dali byste si hlavu do mikrovlnné trouby? No vidíte, a někteří lidé jsou vystaveni tomuto záření ve svém bytě nepřetržitě. I děti ve školách, lidé v nemocnicích.... Vlastně je snaha, abychom všichni byli ozařováni nepřetržitě, cítili se unaveni, měli sníženou imunitu, slabou paměť, nezájem o okolní dění. Taktak dojít do práce, vyspat se, na víc síly nestačí.... V současné době je ve světě i u nás - v tomhle nezaostáváme - v průměru jedna taková instalace asi na 2000 obyvatel. Kam se hneme, tam nás to peče.
Co s tím můžeme dělat? Ať bydlíte v bezprostřední blízkosti takového vysílače či kousek dál, obložte si byt orgonitovými prostředky. Dají se snadno udělat i koupit na internetu, návod k výrobě najdete např. zde v odkazech. (Výroba orgonitu třeba zde.)
Dejte si nejméně jeden do každého rohu bytu, čím více tím lépe. Pohlcuje to i elektromagnetické záření z televizorů, počítačů, wifi, kterým jsme taky zcela prostoupeni... Zahrabte mělce do země kousek orgonitu v blízkosti budovy s vysílačem. Jeden malý kousek orgonitu, tzv. TB, přemění zhoubnou energii průměrného vysílače asi o 12 prvcích (ploché panely, bubínky, tyče) v léčivou životní sílu, orgon. Každá instalace se tak změní na vysílač pozitivní energie.
Obložte orgonitem svůj dům, své okolí, své pracoviště. Uvidíte a ucítíte tu změnu. Příliv nové energie, příjemná svěží atmosféra. Zachráníte své rodiny a sousedy od nemocí, i těch nejtěžších.
Negativní energie z těchto vysílačů je také používána pro výrobu počasí. Chemtrails vytvářejí síť, na kterou meteorologické zbraně zavěšují mraky podle svého záměru, a tyto mraky vytvořené na základě negativní energie potřebují její podporu i odstpoda. Když meteovýrobna naplánuje např. ničivou bouři s průtrží mračen, v dané oblasti se zapojí všechny vysílače, aby dodávaly negativní energii. Ale když jsou ty vysílače obložené orgonitem, stane se opak, jejich pozitivní energie rozpouští umělé mraky a z velké bouře je mírná či žádná.

1 komentář:

  1. Orgonit zadne zareni nepohlcuje, to vi kazdy kdo vlastni prislusny merici pristroj na vysokofrekvencni elektomagenticke zareni. Mozna by mohl ovlivnovat skalarni vlny, ktere vzdy EM zareni doprovazeji. Ovsem spolehnout se na orgonit rozhodne nelze.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.