12. června 2009

Chřipka: Česko se jako první na světě dává očesat farmaceutickou firmou

Teď zrovna šla v televizi zpráva, jak se v Česku šikovná firma Baxter ujala výroby vakcíny proti prasečí chřipce. Vakcína bude vyrobena v srpnu, 12 miliónů dávek, a vláda za to zaplatí 1,5 miliardy. Píšou to i na aktuálně: V Česku se také vyrábí vakcína. To zní, jako by se už běžně po světě vyráběla, a Češi pašáci zachytili první vlnu... (Češi s tím nemají nic společného, jen to zaplatí.) Ale něco tady nesedí. Tak si to jdu sepsat.

V počítači mám už pěkný komentář k dnešnímu americkému článku, tak ho použiju: "Ty vakcíny a uměle dělané epidemie, to je aspoň business. Naše vláda se dohodla s firmou Baxter vyvíjející vakcínu proti prasečí chřipce, že za rezervaci (tzn. peníze dostanou a ani to možná nebude potřeba vyrobit) dvanácti milionů dávek vakcín na pět let zaplatíme celkem 1,5 miliardy Kč. Nakonec co by člověk neudělal pro pár špinavých zlaťáků 1 500 000 000,-Kč."

Je to tak, a ještě k tomu časově je to nějaké divné. Ve zprávách se mluvilo také o švýcarské firmě, která bude mít vakcínu na podzim. V americkém článku, co tu je nově přeložen, se píše, že Američané budou mít tu vakcínu na podzim. Jak je možné, že zrovna Baxter už tu vakcínu má - samozřejmě i vyzkoušenou? - a okamžitě vyrábí? Bodejť by neměl, když si virus prasečí chřipky nejspíš sám vyrobil, a k němu rovnou vakcínu! Ostatní firmy tak mají trochu zpoždění... ale nevadí, tučný výdělek jim taky neujde.

Přečtěte si zde dříve uveřejněné články o jeho nedávné aféře u nás s virem ptačí chřipky a o jeho dalších aktivitách v oblasti biologických zbraní: http://orgo-net.blogspot.com/2009/04/rakousko-zaloba-proti-vyrobcum-ptaci.html. O souvislosti Baxteru a Světové zdravotnické organizace s prasečí chřipkou: http://orgo-net.blogspot.com/2009/04/zase-chripka.html.

A jaké asi musí mít Baxter konexe v české vládě, že ta mu okamžitě, jakmile to umožní pochybné a účelové vyhlášení "pandemie", cpe peníze za vakcínu?

Tím je česká vláda pravděpodobně první na světě, která dává vydělat tučnou sumu farmaceutické společnosti, která zřejmě virus sama rozšířila a celou situaci připravila.
Šílené... ale co: však to lidi zaplatí ...(jestli dobře počítám, tak každého z 10 mil. Čechů to přijde na pouhých 150,-, což je pakatel, za to nic nepořídíte, ale když se to dá dohromady, tak ten, ke komu to přijde, už si za to aspoň trochu užije... jak v Baxteru, tak ten, kdo jim to zprostředkoval...)

Doufám, že to hodně lidí pochopí a nenechají se očkovat, ať si tu vakcínu můžou strčit za klobouk...

10 komentářů:

  1. koloidní stříbro + zapper + MMS to spolehlivě řeší (pokud by tedy opravdu nějaká hustochřipka byla, a ne vyrobená v laboratoři nebo jen určená na strašení lidí), vakcíny jsou dobré leda tak na zničení zdraví :)

    OdpovědětVymazat
  2. V UK se Tamiflu nebo jak se to jmenuje uz prodava, nedavno bylo v novinach, jak to matky nakupuji jako silene...
    Sun777

    OdpovědětVymazat
  3. Tamiflu se hodně prodává, jeden známý je náhodou zástupcem té firmy ... říká, jak se mu to hnusí, ale práce je práce...

    OdpovědětVymazat
  4. Je to desny, ze si platime nejen virus, ale i vakcinu, kterou na nas chteji vyzkouset.
    Asi pred 2 mesici jsem videna na YouTube videa o FEMA kempech v USA, ktery jsou prazdny a cekajici, videa o plastovych rakvich (pro 2miliony lidi v kazdem vetsim americkem meste), - vejdou se az 4 osoby do rakve a o tom, ze stavi na hrbitovech vykonna krematoria a vse se dela v noci tajne, jak jinak. V podstate cekaji na stanne pravo (Martial Law)=pandemii praseci chripky a pak maji v planu zacit....Jestli tohle nechces/te zverejnovat, tak to chapu, ja z toho mela hodne tezky srdce. Pomohly mi tyhle stranky a to, ze jsem se konecne dozvedela o orgonitu (to ja jsem dekovala za inpiraci a za to, co delate:o) Jestli chces/te, tak moc rada poslu odkazy na ty videa. Jsem na Sun777@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Však také Baxter minulý rok na jaře v rozeslané zprávě pro své akcionáře píše, že v roce 2009 prodá Tamiflu? a ted nechci hledat přesně cca o 500 procent tohoto přípravku více než letos rok-2008.

    Jak to mohly do předu vědět? Musel jim někdo z plánovačů NWO dát befl.
    A lidi už podle prvních zpráv poctivě zkupovali tento jed na porážku, rovněž roušky zkupovali... jakoby češi ani neprošli komunismem , jak jsem se dozvěděl kdyby se neco cokoli nekalého dělo, NOVINARI by je roznesli na kopytech.
    Takže jsme v tzv. demokracii i když ta v kapitalismu neexistuje a žijem v západním spravedlivé světě , lepším než před rokem Havla.

    OdpovědětVymazat
  6. Pro HOXe:
    Pripadam si jako blbec, ale co te to prosim MMS?
    Vidam to napsane, jenze netusim, co to je. Sun777

    OdpovědětVymazat
  7. Říkala známá co dělá v lékárně, že u nás Tamiflu museli stáhnout z lékáren aby ho lidi nevykoupili :-D

    OdpovědětVymazat
  8. chripka
    to anonym :
    tamiflu nie je liek proti novej chripke, sluzi len ako prevencia
    orgonet:
    ak by bola pravda, ze Baxter vakcinu uz ma, myslis, ze by sa obmedzili len na cesky trh?
    Ked rozmyslam ako nenazrany podnikatel, urcite by som tymto podchytila zisky na celom svete a liek dala patentovat co najskor
    dalsia nezrovnalost je, ze zakazku dostal Baxter bez vypisania verejnej sutaze, ktora bola v pripade vakciny proti vtacej chripke v CR pred par rokmi poriadne vypisana - vid internet - a ma uz baxter vakcinu proti vtacej chripke?
    Nie, este stale ju len testuju, ale rovnako ako v tomto pripade tu boli velkohube vyhlasenia, ze uz ju maju
    a posledna otazka-preco sa Baxter stiahol zo svetoveho trhu a obchoduje a podnika viac menej len v krajinach tretieho sveta - historia baxteru sudne procesy a obvinenia, umrtia na ich produkty - velmi zaujimava historia...

    OdpovědětVymazat
  9. MMS = Miracle Mineral Solution, něco jako koloidní stříbro ale pravděpodobně ještě silnější. Nějaké informace jsou už i v češtině na osudu a mwm.

    OdpovědětVymazat
  10. oprava, Miracle Mineral Supplement :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.