27. června 2009

Klimatická válka? Nebo jen zkoušky zbraní?

Celý rok sledujeme, jak klimateroristé zkoušejí po celém světě své klimatické zbraně. A teď jsme dostali zabrat na našem území. Jak jsme byli svědky, současné klimatické zbraně umějí zvednout ze země, zaměřit a spustit na přesné místo obrovskou spoustu vody. Jak píší média, v nejhůř postižené vesnici spadlo během asi 30 minut 40 litrů vody na metr čtvereční. Klimateroristům stačilo vybrat vhodnou lokalitu, kde veškerý spadlý déšť steče do jednoho koryta, a nelze se divit vzestupu potůčku z 0,5 na 6 metrů!!! Domnívám se, že místa pro výrobu povodní byla předem přesně vybrána. Proč Morava? Myslím, že proto, že má příhodná místa pro svedení obrovského množství vody do úzkého koryta ... protože tu sílu taky potřebují sebrat z většího území, tu vodu, co spadla u nás, sbírali daleko nad Polskem.

Scénář 1: Pokud by šlo o zkoušky vojenských klimatických zbraní: ať mi nikdo neříká, že naše vláda není o této činnosti informována. Myslím, že velmi dobře ví o celoročních aktivitách řízení počasí, pokud se na nich přímo nepodílí. Informace o plánovaných akcích nám předává nepřímo, přes buď naprosto nevědomé nebo podplacené meteorology. Ti se snaží budit dojem, že se jedná o přírodní jevy, ačkoli z pozorování satelitních snímků a přímého pozorování je zřejmé, že se jedná o manipulace. Předpovídané "přívalové deště" znamenají "plánované přívalové deště". Pokud je to takto, je skandální, že vláda umožňuje tyto manipulace, zastírá je a nechává vraždit své vlastní obyvatelstvo.

Scénář 2: Je to klimatická válka. Nějaký náš protivník (Američané? Rusové? Někdo jiný?) prostě zaútočil na naše území svými klimatickými zbraněmi, aby způsobil co největší škody. Nebo objednal tento útok na příslušných místech. Zde opět musí nutně být ve hře naše vláda, která je tímto způsobem kvůli něčemu vydírána, zajisté by byla útočníkem varována, a která nám tímto opět lže.

Scénář 3: Vláda si sama objednala tyto "přírodní zásahy", pod které se skryje mnohé. Co takhle předvolební boj? Strany mohou získat body na tom, jak se starají o postižené. Pořád ještě to není tak drahé. Když včera říkali, že škody způsobené povodněmi činí 1 miliardu, tak i kdyby to nakonec bylo 5 miliard, roční rozpočet zbytečného ministerstva obrany je prý 50 miliard ... 5 miliard je tedy ve státním rozpočtu pakatel. A co třeba pojišťovací podvody? Co státní zakázky na nápravu škod a nová opatření proti povodním ... samozřejmě nesmyslná, protože výrobci počasí mohou zopakovat svou akci kdykoli... Taky se hodí před dovolenými zpacifikovat a udržovat ve strachu obyvatelstvo ...

Je pravda, že všude na světě obyčejní lidé trpí různými hrůzami proto, že mocní v jejich čele jsou prostě všemocní. Jsou zabíjeni bombami, vojenskými zbraněmi, no a teď už je zcela bezpochyby, že i zákeřnými klimatickými zbraněmi, o to zákeřnějšími, že v jejich existenci skoro nikdo nevěří. V Africe zabíjejí klimatické zbraně suchem. A u nás povodněmi. V Evropě jsme si bláhově zvykli, že se nás ozbrojené konflikty netýkají. A teď na nás útočí zatím neviditelné, proto elegantnější, absolutně účinné klimatické zbraně.

A jestli někdo nevěří, že povodně si lze běžně objednat, může zabrousit na stránky amerických firem nabízejících zákazníkům modifikace počasí. A to jsou jenom běžné komerční nabídky. Ty nejdokonalejší technologie vlastní samozřejmě armáda, ty jsou ovšem tajné. (Prostřední z těch firem má sice etický kodex, v němž stojí např. že pokud by mohlo dojít modifikací k poškození obyvatel, tak taková modifikace by se neměla provádět. Nikoli že se nesmí provádět. Ostatní firmy ani žádný takový kodex nemají.)
http://www.weathermod.com/
http://www.weathermodification.org/
http://www.iceflares.com/index.php
(V dalším článku zkusím ještě přiblížit jejich aktivity.)

Věřím, že orgonit těm nejhorším důsledkům může zabránit. Tam, kde mám poctivě obloženo (kruh o průměru tak 100 km, někde víc), sice taky lilo, ale k velkým škodám nedošlo, i když jsme byli taky na seznamu plánovaných přívalových dešťů do úzkých údolí ... možná to tam nespustili tak intenzívně ... nevím, uvidíme. Píšu to takhle nejistě, protože si neumím představit, jaký potenciál síly dokážou rozvinout, každopádně obrovský.
To nic nemění na tom, že rozdávám dál.

9 komentářů:

  1. Scénář 1: Vláda? Která ta úřednická nebo Topolánek nebo i Paroubek? Podle mého názoru, trošku přitaženo za vlasy. Kolik lidí o tom musí z vlády vědět? Jeden, dva, deset?

    Scénář 2: Proč by útočili na ČR? Že jsme ještě nepodepsali LS? Nebo že ještě nemáme šrotovné? Je mi jasné, že jsou to jen tvé dedukce, ale zdá se mi, že to moc fantazíruješ....

    Scénář 3: Zase píšeš o vládě, předvolebním boji. Ale my teď máme vládu úřednickou, ne stranickou. Nikdo se teď nemůže předvést v dobrém světle.

    No a k te Africe, jestli se je nekdo pokousi vysusit tak to muze byt pro Evropu vysvobozeni. Casem by totiz v EU mohl platit zakon, "Na jedno svoje dite, musis adoptovat dva cerne kudrnate Africany" :/.

    OdpovědětVymazat
  2. Ad 1. Nemůžu vědět kolik lich to ví, ale někdo určitě. V Americe se programy modifikací počasí schvalují vládou. V současné době jich tam oficiálně běží přes 60 a jsou veřejně na internetu. Pokud pro Čechy je ovlivňování počasí fantazie, tak to jen dokazuje, že jsme za světem mnoho let pozadu. Vláda každopádně podepsala dohodu Open Sky, umožňující libovolné průlety za účelem chemtrails. Meteorologové jsou informováni o plánovaných akcích - výrobci počasí tedy tady nemohou působit zcela tajně...

    Ad 2. Co my víme, o co právě jde mocným?

    Ad 3. Tak to umožní vyniknout jednotlivcům.

    K Africe: no comment. S tímto názorem máš velkou šanci se tam v příštím životě narodit.

    A co mi zbejvá, než fantazírovat? :-))))

    OdpovědětVymazat
  3. Ta dohoda kryjící chemtrails je Open Skies Treaty, stačí zagooglovat.

    OdpovědětVymazat
  4. Jestli nekdo ovlivnovat pocasi umi to na takove urovni jak to predpokladas, tak je to vlastne dobra zprava. Horsi zprava je, ze tato dovednost dava tomu, kdo ji ovlada velkou moc.

    Cemu nerozumim, je treba to, ze chcou vysususit Spanelsko. Proc zrovna Spanelsko? Ve Spanelsku nevi o ovlivnovani pocasi? Vlada, mocni lide atd. nemaji informace nebo penize? Kdyz si dle tebe mohou organizatori Wimbledonu objednat sucho tak proc si ve Spaneslku neobjednaji dest?

    Suseni Afriky rozumim, je jich moc. Stejne bych rozumnel kdyby susili Cinu, Indii, Banglades, Iran (ale tam je sucho tak jak tak), KLDR. Snizeni poctu obyvatel Zeme je nevyhnutelne, pride to drive ci pozdeji (valky o suroviny, vodu atp.)

    A jeste k te Africe, kdybych se tam narodil v rodine a mel bych max. 2 sourozence rodice si umeli precist noviny a napr. hospodarit na poli tak jsme spokojen. Bohuzel dnes bych se narodil k dalsim 9 sourozencum, matka by byla jednou z nekolika manzelek meho otce. Ani jeden by neumel cist a psat, nepracuji, protoze nemusi. Vetsinu jidla obstara Evropa. Jejich snem je dostat se do Evropy a zit tam stejne jak ziji doma v Africe (nic nedelat).

    Jirka

    OdpovědětVymazat
  5. Jirko, možná je to tak, že Wimbledon je malá oblast, to zvládne i menší firma. Španělsko je strategická oblast. V plánu globálního oteplování (zvaném Předpověď klimatických změn) prostě ji bylo přisouzenou vysušení. Holt ty objednávky asi jsou proveditelné firmami do určitého rozsahu, a co je nad to, do toho si světovládci nedají mluvit...
    Že je možno ovlivňovat počasí, je dobrá zptáva, ale bohužel to umí jen ti, kteří toho zneužívají pro svou moc. O.

    OdpovědětVymazat
  6. Myslim, ze ovlivnovani pocasi je spatne tak jako tak. Proste jsou veci, do kterych se clovek nema stourat.

    Neni spravedlive nekoho odsoudit a uz vubec ne pro to, kde se ten clovek narodil. Zvlast lidi, kteri nemaji pristup k informacim a ziji v chudobe a nevedomosti.
    A mimochodem, Iran neni poust. Maji hory, snih, more i tu poust - na co si vzpomenete, zalezi v ktere casti Iranu.
    Preji vsem pozitivni a tolerantni mysleni. Tu toleranci koukam nekteri potrebuji vic.
    Sun777

    OdpovědětVymazat
  7. Myslim, ze ovladani pocasi je spatne tak jako tak. Do nekterych veci se proste my lide nemame stourat.

    Je nespravedlive odsuzovat nekoho proto, kde se narodil. Zvlast ne ty, kteri ziji v chudobe a nevedomosti.

    A mimochodem - Iran neni poust. Maji hory, snih, more i tu poust - zalezi ktera cast Iranu to je.
    Preji vsem pozitivni a tolerantni mysl. Sun777

    OdpovědětVymazat
  8. Takova mala vsuvka.
    Jeste pred nekolika staletimi byla velka piramida pokryta bilym kamenem ktery zaril do dalky a na vrcholu byl obrovsky mineral, nepisu jakej protoze to nevim. A uvadi se ze tento mineral mnel schopnost a take za ukol ovladat pocasi v tehdejsim egypte
    Takze to byla ,,vekla bila piramida,, s obrovskym mineralem na vrcholu a jeste se rika ze samotna spic piramidy byla pokryta zlatem na pocest egyptskeho boha Raa, takzvana Raova piramida.
    Behem veku se vsechno odneslo[rozkradlo] ale samotny mineral tam udajne vydrzel nedotcen po dlouhou dobu.

    Mohl byt ukryt pred svetem zasvecenci a nebo byl rozbyt a pouzit na vyrobu brozi a to se asi uz nedovime.

    V kazdem pripade jeden clovek nasel nekde nejakej mineral vetsiho rozmeru udajne pochazejici ze sumeru a vsichni kteri byli v jeho protomnosti po delsi dobu zazivali vize te doby [sumeru].

    Pisu o tom proto ze si myslim ze mineraly maji schopnosti ktere jeste nejsou plne doceneny.
    A orgonit je jednou znich.

    THX Richelieu

    OdpovědětVymazat
  9. Vidím to jako jasné vydírání naší "vlády". NE radaru? NE Lisabonské smlouvé? Americký ekonomický ozdravný program je cesta do pekel? Globální oteplování je manipulace? Tak vám teď ukážeme, že "Yes we can!" Jsme maličká země, ale pro USA těžké sousto. Možná si to ani neuvědomujeme, jak klíčovou úlohu a zároveň problém v jejich plánech hrajeme.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.