6. ledna 2010

Gifting: stačí obyčejný orgonit


Na začátku mé gifterské kariéry (asi před dvěma lety), po pochopení principu giftingu prostřednicvím Gifterského kompendia Dona Crofta (co slibuju přeložit, ale zatím k tomu nedošlo), po odlití a rozdání pár tuctů TB, se mi začalo zdát, jako každému začátečníkovi, že ty věci se dají a musí vylepšovat. Jednou z mých starostí třeba bylo, že jeden TB na jednu věž je málo. Taky se mi nezdálo, že klimatické zbraně si vesele jely dál, i když už ogiftované území bylo podle mě poměrně velké ... Taky jaký kus krystalu použít .... Don Croft mě docela štval tím, že si mých mailových nápadů a dotazů celkem nevšímal, jen psal, ať pokračuju. No a uplynulo trochu času, bylo rozdáno více orgonitu, a já ho teď už chápu a dávám mu za pravdu. Vylepšování orgonitu mě přestalo bavit už tak před rokem (proto mě taky nelákají diskuse na orgo.cz, jestli použít mouku nebo bylinky ... )
Tak dělám terénní orgonit obyčejný, nebo možná trochu neobyčejný tím, že většinou obsahuje z praktických důvodů  výborný Ondřejův kovový prášek, ale dál už myslím není co vylepšovat. Funguje to perfektně, jde jen o to odlít a rozdat toho co nejvíc.

Jiná věc je osobní orgonit, tam si člověk může vyhrát s barvama a kamínkama a tak ...

Don Croft zrovna vyvěsil na EW malý příspěvek, kde vysvětluje svůj postoj k obyčejnému orgonitu. Docela mi to mluví z duše, tak to sem dávám česky. 


Opravdu stačí jeden towerbuster?

Don Croft, 4. 1. 2010

"Myslím si, že pravidla jsou tvořena proto, aby byla porušována, proto je nerad vytvářím. Důvodem, proč jsem tak rozsáhle experimentoval s obyčejným tříuncovým TB asi  v tuctu amerických měst v srpnu 2002, bylo zjistit, zda jeden TB na jednu věž je účinnou jednotkou. Neuvěřitelný vizuální efekt i jiná senzorická potvrzení, která jsem získal na závěr každého giftingu, byly zcela neměnné a za ta léta byly a jsou opakovány celou spoustou dalších gifterů.
Mohl jsem tehdy použít více orgonitu, ale kdybych to udělal, nemohl bych zjistit, zda je tříuncový obyčejný towerbuster přiměřený. Byl to můj velmi dramatický úvod do prvotní síly prostého orgonitu. Předtím jsme s Carol provedli spoustu specifičtějšího giftingu – ještě předtím, než se po celé planetě rozšířila sít věží smrti, ale domnívám se, že tříuncový TB je naším největším příspěvkem tomuto neorganizovanému globálnímu úsilí – významnějším než náš orgonitový cloudbuster.
Spousta lidí toto nebere v úvahu a má sklony vyrábět komplikovanější  (a dražší) TB, než je nezbytné, ale pokud k názoru, že tento dražší a složitější přístup je nezbytný, nedojdou všichni naši čtenáři, nevidím žádnou chybu v tom, když mu dávají přednost jednotlivci.
Myslím, že většina lidí, kteří nechtějí používat prostý základní orgonit, prostě nevěří, že něco tak obyčejného by mohlo být tak účinné, a tak přirozeně přikládají příčinu velkých  účinků různým krystalům, exotickým spirálám, tvarům apod. Je to něco jako když lidé s akademickým titulem nemohou uznat, že obyčejný zapper léčí rakovinu, AIDS, atd., zjevně slabou, ale stálou ionizací. Není  mi tajemstvím, proč jsem byl přiveden k práci s orgonitem přes svou zapperovou kariéru.
Toto heslo „obyčejné je dost dobré“ bylo základním mottem na ethericwarriors.com od jeho počátku a po tři roky předtím  jsem  již  bojoval s podvodnými fóry sponzorovanými CIA a poukazoval na jednoduché a efektivní řešení. Pár charismatických lidí před lety málem zničilo toto hnutí získáním hlučných osobních (slepých) následovatelů, a poté tím, že trvali majetnicky na tom, že jedině jejich metody fungují. Za těchto okolností myslím, že je zázrak, že obyčejný orgonit je stále v centru pozornosti.
Když se lidi upnou k všelijakým krystalům, exotickým spirálám/tvarům a různým přídavkům k „terénnímu“ orgonitu, myslím, že jim tím pravděpodobně unikne zjištění, jak  úžasně účinný je prostý a nepřikrášlený orgonit. Možná je to něco jako když někteří chlapi nejsou přitahováni ženskými, pokud tyto nemají na sobě vrstvu makeupu, obrovské vlasy, tmavé oční stíny a silikonové části těla, vysoké podpatky a sexy prádélko.
A také platí, že když někdo je v kontaktu s tímto základním poznatkem o potenciálu prostého orgonitu, je pravděpodobnější, že lépe zjistí, které přídavky mohou způsobit specifické požadované výsledky při výrobě osobního orgonitu. Konec konců místem uplatnění všech posilujících přídavků je osobní orgonit. Doufám, že moje krásná a skvělá manželka začne brzy dávat na svůj blog informace, které o tomto má: crystalinsights.net.
Spousta lidí teď umí dělat tento osobní orgonit a vydělává si prodejem tohoto zboží.
Vyzývám všechny, aby se pokusili vyrovnat nebo překonat dovednosti, zkušenosti a vhled mé manželky Carol, přátelská soutěž je samozřejmě dobrá pro všechny.  A také pomáhá tomu, aby se toto neorganizované hnutí nezměnilo v další ubohý kult osobnosti."

P. S. Na pravé části blogu mám adresy prodejců orgonitu. (Asi ne kompletní.) Kolik že vlastně u nás stojí TB?  Když to vezmu z pohledu člověka, který si o orgonitu a giftingu něco přečetl a docela by se i zapojil ... ale páchnout doma s pryskyřicí nemůže...  když si přečte ceny TB, tak ho to moc ke giftingu nemotivuje. Koupí si leda něco domů ... i to je dobré, každý kousek působící kdekoliv je dobrý. Ale na rozdávání je to moc drahý...

Možná že by se našli lidé, kteří by se rádi zapojili do rozdávání (zvlášť jestli to někdy s někým zkusili a objevili, jak je to adrenalinové a návykové), ale sami nemůžou vyrábět. Kdyby třeba některý šikovný výrobce byl ochoten nabídnout orgonit s množstevní slevou za přijatelnou cenu blížící se k ceně výrobní + poštovní, možná by se podařilo ogiftovat Česko dříve.
Mně teda vychází výroba obyčejného terénního TB na 7 - 8, max. 10 Kč. Bohužel nemůžu nabídnout odprodej, podmínky pro výrobu mám dost omezené ... ale třeba by to někde šlo ...

11 komentářů:

  1. plný souhlas! mnoho lidí vymýšlí nejruznější "zlepseni" towerbusterů a cloudbusterů. Ale to patri k prirozene tvorivosti a kazdy si tim asi musi projit.
    orgo.cz je uzitecne forum, halvne zacatecnikum usetri hodne penez (odkazy na levne kristaly a pryskyrice) a hodne casu (zacatecnik nemusi prolezat stovky zahranicnich webů, aby vyresil nejaky casty a davno znamy problem)
    S cenou je potiz. Pokud by se mely zapocitat uplne vsechny naklady (vyzkum, prostory, čas, benzin aj), tak by cena opravdu vysla draho. Ale v pripade vyroby obycejnych giftovacich TB (nebavim se ted o HHG a okrasných TB) se to takhle asi neda pocitat a musi se zde projevit vlastne taky onen "gifting" - darování. Kdyz je nekdo ochoten za sve penize ogiftovavat okoli, nebude mu za vetsi potiz vyrabet TB, i kdyz na tom dokonale nevydela. Rozumnou cenu bych videl tak na dvojnasobek ceny za pouzite suroviny.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky myslím, že orgonit a gifting nelze oddělit. Ten prvek darování v tom musí být. Myslím, že výrobce orgonitu, který by chtěl jen prodávat, nemůže uspět. "Operátoři", bez kterých se neobejdeme, mu přestanou pomáhat.
    Podobně jako když se někdo chce živit cvičitelstvím jógy: jakmile si z toho udělá zaměstnání, přestane to fungovat. Duchovno je pryč.
    Nebo když léčitel začne brát za léčení víc, než je morální. Ztratí napojení na vesmír a tím i léčitelskou schopost.

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím všechny,
    jsem výrobce a prodejsce orgonitu, tady na orgo-netu jsou moje stránky uvedený jako druhý (za coz dekuji autorovi). Orgonity vyrábím pře půl roku a rozhodl jsem se je prodavat díky vlastní zkušenosti - před rokem jsem sei chtěl orgonit koupit a nebylo kde.byl jsme donucen si ho vyrobit - zjistil jsem ze to funguje a tak me napadlo ze lidem kteří podobně jako já umožním si orgonit koupit.
    Vůbec jsme nevěděl jakou cenu by takové orgonity měli mít. Ze začátku jsme trochu nasaadil víc, pak jsem si ríkal, ze prehanim a slevoval jsem. Take jsme zacal nabizet sady, které jsou jednoduší na výrobu. Ve větším se dělá lépe, avšak nesmí se to přehnat, pak se to nemusí povest.
    Ceny nyní zůstavají a ke slevě se nechystám, vskutku výroba jednoho TB je cca 10kc, to beru, ale uz to neni cena za jakou se da TB prodat.

    Shrnu proc - potřebujete čas na výrobu, čas na emaily, čas na web-stránky, čas a fin. na objednáky materiálů - pryskyřice, kameny,formy, čas a fin. na shánění hliníku, čas a fin. na balení, dílnu - kterou nemam zadarmo, a nakonec vlastní přístup k výrobě, kdy neni mozne vyrabet v negativnim prostredi ci stavu mysli.

    Zkuste si tedy predstavit kolik casu vam to zabere a kolik si ve finale vyděláte.
    At tak či onak - za půl roku jsem prodal orgonity vice než 60 lidem, nikdo z nich si nestězoval, ba naopak a nekteri objednavaji jiz po druhe,po treti. nemusim rikat ze jsem si prisel na svou odmenu, ale citim ze ferove a jeste prospesne pro lidi a jejich okoli.
    S vým prodejem jsem tak ogiftoval "celou" republiku a kus slovenska.

    OdpovědětVymazat
  4. Pokud bude chtít někdo 100 TB, není problém cena 20 Kč za jeden. Ceny nad 50 Kč za jeden jsou mimo moje chápání... Mám tu i omezený počet vizuálně vadných TB vhodných na zahrabání - 8 Kč.
    orgonit.uvadi.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sluníčkový den Ti přeji, Anonyme :-)) !
      Tvoje poznámka je ze 7/1/10, takže asi z mého dotázku nic nebude, ale přesto mi písni, ju?
      Patřím "do rodiny" /myšleno něco jako "shodná krevní skupina" a pod./ - a ten můj dotázek tedy je :
      pokud vyrábíš/te orgonity, máš průběžně nějaké na zahrabání? Nepřeju Ti to, ale je jasné, že každá výroba čehokoliv má vyřazovací síto, já si moc ráda odkoupím orgonitky za 8,-Kč; vzala bych si /koupila:))/ jich jistě víc, může být 20 kousků, prosím?
      Jéje, nejsem přihlášená, snad si tohle přečteš.
      Jsi prosím také z Brna? Pokud ano, ráda si pro orgonitky zajdu. Pokud ne, písni, prosím, ju? Dám pochopitelně svou adresu.
      Krásné odpoledne přeji :-)) !

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Věřte - nevěřte, do giftingu (převážně na moravě) jsem za posledních pár let narval ze svěho přes 50.000,- Kč. A rozhodně si nemyslím, že to jsou vyhozené peníze. ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den, zdravím všechny TBčkáře. Podle toho, co sleduji mám pocit, že jsem nejstarší začátečník (bude mi 73), z toho vyplývá, že moje prostředky nejsou takové abych mohl giftovat z důchodu. Za těch půl roku, co se zabývám orgonitem jsem vyzkoušel mnoho technologií a zakotvil jsem tam, kde jsem nyní. Vyrábím TB za zisk z ostatních vzorů. Moc se mi nedaří. Oslovil jsem 266 včelařů s nabídkou HHG a TB a ozval se mi jeden. Co se týče ceny - 40 Kč za kus - při malém odbytu je přiměřená, musím temperovat dílnu min. 16 hodin. Další náklady byly popsány výše. Pokud někdo má zájem, ať se podívá na moje stránky: www.orgonitus.webnode.cz.

    OdpovědětVymazat
  8. Tiez niesom najmladsia a idem si vyrobit TB. Pri nasej bytovke zo severu aj juhu su 2 vyskove budovy, na ktore uz niekolko krat pridavali za pomoci vrtulnikov dalsie a dalsie haraburdy. (asi prekryvace alebo co) Chcem ich obdarovat s TB. Budu stacit po 3 ks? A este sa chcem spytat, kolko TB je minimum do 3.izb. bytu? Niekde som citala ze v miestnosti do kazdeho kuta, na kazdy el. spotrabic 1, ale preco, ked je taky silny, ze 1 staci na vezu?
    Takze pridava sa Trnava. :D
    Niesom pocitacovy znalec, tak neviem kam mam napisat meno, preto pisem ako anonym.
    Vdaka za uzasnu stranku.

    OdpovědětVymazat
  9. zdravim vas. ako prve musim velmi pochvalit toto forum a celkove stranku :)... s kamosmi sme si asi pred pol rokom objednali HHG z netu a kedze nas to ako tuto hore napisal jeden z vas "vtiahlo" zacali sme si vyrabat vlastne CB a TB ... v tychto chvilach mame ogiftovane 4 vysielace v PO a niekolko desiatok ludi :-) ... pridava sa Presov :-)

    OdpovědětVymazat
  10. ...to som rada, že nachádzam živé fórum.
    Včera som prijala prvé krásné gifty od krásných ľudí z Popradu.

    Takže idem hľadať veže v okolí V.Krtíša,
    bo

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.