29. června 2011

Jak může dojít k prozření ve věci chemtrails

Pravdu o chemtrails může člověk pochopit při různých příležitostech, třeba jak je uvedeno v dopise. Takže to nevzdávejte, počkejte si na příhodný čas, a kdo má pochopit, pochopí. (Na vlastní oči je to vždy účinnější než z fotek.)
Díky čtenářce za tento postřeh.

Zdravím.

Ráda bych se podělila o 2 fotky. Jestli tohle někoho nepřesvědčí o chemtrails, tak už nic:)

Fotky byly foceny někde při cestě z Francie do Španělska, první asi okolo 18:00 a druhá za cca 10 minut. Celá obloha modrá, bez jediného mráčku a naprosto překvapivě - jen jediný mrak, tvořící se z čar za letadly. Další fotky nemám, nicméně asi za 20 minut byl mrak takřka přes půl oblohy. Má spolusedící koukala jako péro z gauče a pak jen uznale pokývala hlavou. 

No... nemám víc co bych řekla, fotky mluví za vše:)

Pěkný den přeji, 
KP


2 komentáře:

  1. Smutné je, že naši mladí takové nebe už považují za normál. Neví, že před pár lety byly na nebi krásné nadýcháné polštářky, připomínající nejrůznější postavičky. Vůbec jim to nepřipadá zvláštní!
    Všímám si už řadu měsíců, že po chvilce, co se vyrojí postřikovači, tak se zatáhne. Se 100% jistotou bych si mohla hrát na vědmu.
    A tak jsem si přehodila práci na odpoledne až noc, abych si užila sluníčka nebo když je nějaký výjimečný čas a nestříkaj odpo, tak na vše kašlu a jsem venku.

    OdpovědětVymazat
  2. kolik toho papiru tejdne mate ? tohle je zcela mimo normu :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.