12. července 2011

Americká vláda prováděla falešný vakcinační program pro získávání DNA

Jsem zpátky z vydařené dovolené, a tak to vypadá, že už se budu opět moci pustit do konspiračních záležitostí. Pro začátek šikovný příspěveček o nekalých praktikách americké vlády, a co nevidět se dám do zveřejňování vašich mailů ...

Americká vláda prováděla falešný vakcinační program pro získávání DNA od civilistů za účelem vysledování teroristů

Mike Adams, 12. 7. 2011


Pátrání deníku The Guardian odhalilo, že agenti CIA zorganizovali jako součást tajné výzvědné operace falešnou očkovací kampaň, aby získávali DNA od nic netušících civilistů. Kampaň byla prováděna ve měst Abbotabad, kde se údajně skrývala rodina Bin Ladena. Účelem očkovací kampaně bylo získat DNA Bin Ladenovy rodiny, aby bylo možno identifikovat, kde se skrývá Bin Laden. http://www.guardian.co.uk/world/2011/jul/11/cia-fake-vaccinations-osama-bin-ladens-dna

Je to poprvé, co mainstreamové médium vyšlo na veřejnost s příběhem připouštějícím, že vakcíny jsou užívány jako válečná zbraň, a dokazuje to, že vakcinační programy nemají někdy vůbec nic společného s veřejným zdravím (a mají vše společné se zabíjením lidí, což bylo jediným cílem zjištění místa, kde je Bin Laden).

Jak mohou vzorky DNA od civilistů pomoci CIA určit, kde se nachází Bin Ladenova rodina? Protože již měli vzorky DNA od Bin Ladenovy sestry, která zemřela v Bostonu v r. 2010. S takovým vzorkem DNA v ruce je snadné zjistit, které další vzorky jsou geneticky spřízněny a pak zamířit na kýžený cíl.

Vakcíny jsou používány pro tajné získávání DNA bez souhlasu lidí

Rovněž to ukazuje, že očkování může být použito k získání DNA bez vědomí příjemců vakcíny. Není to dokonce nic nového: americká vláda otevřeně přiznala v r. 2007, že získává DNA od novorozených dětí a vede „databázi DNA“ téměř všech novorozenců. http://www.prisonplanet.com/newborns-dna-routinely-harvested-for-government-bio-banks.html

To vše je popsáno v zákoně zvaném Screening novorozenců zachraňuje životy z r. 2007, který nařizuje, aby byly sbírány vzorky krve novorozenců za účelem získání informací o DNA, které jsou uchovávány americkou vládou. To vše je děláno bez souhlasu rodičů. Nemocnice to dělají tajně a v tichosti, nevyvolávají žádný rozruch ani otázky kolem těchto praktik. Většina rodičů vůbec neví, že krev jejich dítěte je tajně uchovávána americkou vládou.

Ale to nám umožňuje vidět něco daleko horšího: falešnou očkovací kampaň, jejímž účelem je výhradně sbírat DNA pro vystopování jedince, který je americkou vládou určen k zavraždění. Podle Guardianu agenti CIA zahájili falešnou očkovací kampaň v chudé části města proto, aby vypadala věrohodně. Vyvěsili po celém městě plakáty vyzývající lidi, aby se dali očkovat. Pákistánský lékař jménem Shakil Afridi byl údajně získán CIA k tomu, aby vedl očkovací kampaň, čímž si CIA vypůjčila jeho lékařskou autoritu a využila důvěry veřejnosti v lékaře, aby napálila lidi a získala od nich jejich DNA jako součást válečné výzvědné operace.

Tento program byl veden za naprostého porušení lékařské etiky, s využitím lékaře k fiktivnímu očkovacímu programu, při kterém oklamaní lidé dobrovolně dají svou DNA – to je naprosté porušení lidských práv a rovněž mezinárodního práva. Dokazuje to, že takzvaná „medicína“ může být využita jako zástěrka pro provádění nezákonných vládních operací  s jediným cílem – ukončit život, a nikoli chránit život. Vzpomeňte si na to, až budete uvažovat o tom, že si dáte bodnout do ruky jehlu, o níž vláda tvrdí, že je pro vás dokonale bezpečná“. To říkali i dětem v Pákistánu.

(Zkráceno.)

28 komentářů:

  1. Nevím, co je na tom pravdy, že američané testují nanovakcíny, které mají za úkol na "dalkový povel" způsobit kolaps v organismu a tak přivodit smrt člověka. Má se toho využít údajně proti nepohodlným (politicky,etnicky apod.)skupinám obyvatel v různých částech světa.

    OdpovědětVymazat
  2. trochu mimo téma....nemohl by se někdo kouknout na webkamery čhmú jihozápadní směr,každý den po 16.30 co se to tam vyskytuje za objekt?nemá někdo tušeníco by to mohlo být?

    OdpovědětVymazat
  3. je to malá,ale zvětšující se svítící tečka

    OdpovědětVymazat
  4. btw - orgonet team už neexistuje ?

    OdpovědětVymazat
  5. Proč by neměl existovat orgonet team?

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím že to nedává hlavu ani patu a že je to Fejk akce, myslím že Bin L. dávno zemřel , ale oni chtějí dokázat vypouštěním takovýchto informací, že ta legenda opravdu žila tak dlouho atp. Orgonete buď pečlivý prosím v tom co je podstrčené pro senzacechtivou veřejnost jako sofistikovaná manipulace, nevylučuji že si schovávaj DNA, ale takový fejk vypuštěný v souvislostí smrti Bin Ladina, je přinejmenším velmi podivný..

    OdpovědětVymazat
  7. Sakra sakra, je to tam. A je to tady. A proč se ale každý den cca do 4:00 rozednívá, pak se skokově setmí a pak nastává rozednívání odznova. Je to vidět skoro na všech kamerách. Na Ostravské raději těch kritických 20minut chybí. Je to přechod kamery z nočního na denní režim nebo něco jiného? Pořád si chystám, že si přivstanu a mrknu na vlastní oko, ale spím jak dudek.
    RK

    OdpovědětVymazat
  8. ... lebo dvakrát asi pred hodinou sa zjavil tam oznam, že se omlouvají, že už neexistuje.
    Čau, Bo, vitaj späť.

    OdpovědětVymazat
  9. až překonám google fobii, začnu tam psát
    ...chtěl jsem si koupit teleskop Bresser s kroužkem T2 ori ořioojení na objektiv a snímač VGA... tak za 9000,- celkem.
    Pak listonoš přines dopis od exekutora.....a mastnej, za 200 kila pokuty přes 15000,-...dost jem se orosil...
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  10. slyšel jsem, že jdou po specifických genetických znacích a mizí prý celé rodiny
    jakoby to byla kmenová válka....
    r.m.
    P.S. na profízlovaném Alternativním Osudu mi kupodivu mažou příspěvky se seznamem souřadnic ruských haarpíků

    OdpovědětVymazat
  11. Ja myslim, ze tohle byla akce na ziskani DNA "bin ladina" aby mohli dokazat, ze maji "jeho" DNA z dane oblasti a tim dokazat, ze to byl zabit opravdu "on" a mit tak duvod to odpalit v nemecku.
    hanYs

    OdpovědětVymazat
  12. A ještě jedna jobovka. Nadávali vám do bláznů a konspiračních teoretiků? Protože jste varovali před možným zákazem pěstování zeleniny pro vlastní potřebu? Tak už je to tady: http://liten.be//TWfIX
    RK

    OdpovědětVymazat
  13. K té malé zvětšující se svítící tečce dávám odkaz na video, které to částečně vysvětlí. Ale nevysvětlí, proč to "druhé slunce" svítí jak to naše jen přes noc, a při východu našeho Slunce to druhé jakoby zhasíná. To mi nehraje do počtů, co to je za jev ???!!! Jinak to vypadá na hnědého trpaslíka nebo nějaké zvláštní netypické vesmírné těleso, okolo něhož obíhají jeden nebo dva objekty podobné našemu Měsíci možná i větší. Celé je zahaleno do jakéhosi mlžného oparu, jenž vytváří cosi jako čtyři kometární chvosty. To zhasínání a rozsvěcení toho "druhého slunce",to je fakt záhada !!!
    Tady je ten odkaz :
    http://www.youtube.com/watch?v=20RIAbzyk1A&NR=1

    OdpovědětVymazat
  14. v seriálu Millenium na Nově,jak jinak,než kolem pulnoci je díl o nanitech,o misionářích ve Rwandě,jak testovali USPĚŠNĚ zbraně na ovládání mysli,dále to bylo na Primě ve PSI FACTOR.ted opakuji na PRIMA COOL KRAJNÍ MEZE,tam se mezi nesmysly zablesknou také třeskuté pravdy..

    OdpovědětVymazat
  15. ruzné seríály leccos ukazují NOVA-MILLENIUM.tam byl díl o misionářích ve Rwandě,kde uspěšně testovali zbran na ovládání mysli,pak nanotechnologii,na PRIMĚ PSI FACTOR,nyní opakují na PRIMA COOL KRAJNÍ MEZE,kde lze nalézt občas zrnka pravdy.

    OdpovědětVymazat
  16. trochu mimo,ale velmi zajímavá je druhá část http://www.novadoba.estranky.cz/clanky/vse-okolo-roku-2012_/dulezita-poselstvi-george-kavassilase-pro-nadchazejici-cas--2011-2012---cast-prvni.html

    OdpovědětVymazat
  17. Co to tak asi bude na těch kamerách ČHMÚ, když jsou tou dobou namířeny do slunce... Kolikrát už tady bylo řečeno, že to jsou odrazy na čočkách objektivu. Ale pro vás to bude nejspíš trojitej Nibiru...

    OdpovědětVymazat
  18. Zdroj:
    http://apostol.webnode.cz/o-zdravi/umele-nemoci/praskovani/

    Globální síly dnes nad ránem znovu spustily mohutné chemtrailsování českého nebe Zrovna včera jsem si liboval, jak "normální" jsou v Praze mraky, že to je jako za mých mladých let, co pamatuju z oblohy. Takže to dnes nad ránem smázli. Jak jsem zjistil pohledem venku, v Praze je mohutně nachemtrailsováno.
    K tomu píše kolega:...dneska ráno jsem se vzbudil v 0500 hod ... práškovali jak zběsilí / přesně jak píšou Američani/ ...desítky letadel nad Prahou -do 0700 všechny masivní stopy se rozptýlily ...zbyl jenom přízračný opar ... ale horší je to, co prohlásil ten biochemik ... že tyhle chemtrailsy obsahují precursor, který se bude aktivovat po podání vakciny ..klasická binární zbraň ...
    Další čtenářka píše: Dnes v 6.30 jsem vyšla z domu (Kroměříž) a podívala se na nebe:modré bíle rovnoběžně pruhované v pravidelných rozestupech.Napočítala jsem 14 čar a pak to vzdala, pokračovalo to celých 10 km než jsem dojela do práce.To snad musí trknout každého.Jen by mne zajímalo jaký intim spray nám naservírovali.
    Chemtrailsová oblaka zřejmě úzce souvisí s podivnými bouřkami nad střední Evropou a nasazením systému Haarp z Aljašky, což se snaží někteří zoufalí meteorologové propašovat do médií pod kódem že počasí nad ČR zřejmě způsobuje "chrlící sopka na Aljašce". Kdo a proč si udělal z českého nebe výzkumnou laboratoř? Nebo se snaží zlomit odpor Čechů k aktivitám globální vlády?
    Vyzýváme všechny, kteří se na tom podílejí, tedy piloty, pracovníky řízení letového provozu, vojáky a politiky, aby přestali věřit báchorkám o záchraně globálního klimatu, na kterém se podílejí - OPAK JE PRAVDOU!! - a postavili se na stranu lidstva, pravdy a svobody.
    Při vlně chemtrailsů můžete cítit tyto příznaky: bolesti hlavy, pálení nosu a očí, obtížné dýchání, pálení plic, chřipkové příznaky, bolesti svalů a kloubů, krvácení z nosu či problémy s menstruací, kovová chuť v puse, ochablá pozornost, nebo naopak hyperaktivita
    Články o souvislosti chemtrails a chystaného globálního povinného očkování proti tzv. prasečí chřipce a binární zbrani, jež má zdecimovat lidstvo, překládáme. Každý den další stovky přemýšlivých začínají věřit tomu, že ďábelský plán elit na nastolení globálního fašistického totalitního řádu a zdecimování zhruba 2/3 lidstva je nikoliv bláznivou konspirační teorií, ale holou skutečností. Více jak 80% společnosti však bohužel nikdy nepochopí, co se děje a ani je to nezajímá. Mezi konspirační teorie patří například ty šířené médii, že 11.9. zaútočili teroristé z Al-Kajdy, nebo ta, že se z Mexika šíří prasečí chřipka. Vše je ve skutečnosti jinak.
    Známí lidé, kteří mají vliv na milióny lidí a chtějí mluvit, jsou umlčováni. Michael Jackson, který měl světu oznámit na sérii koncertů v Londýně pravdu o prasečí chřipce, je nyní mrtev. Dalším známým osobnostem na poli světového show-businessu je vyhrožováno a jsou zastrašováni neočekávanými nehodami lidí z jejich týmů, viz pád pódia při přípravě koncertu ve Francii.
    Ve světě již není téma chemtrails podrobováno výsměchu, ale zabývají se jím dokumenty na dokumentárních kabelových televizích, i zpravodajské relace. Bývalý belgický starosta prohlásil, že lidstvo je podrobováno masivnímu práškování:
    "We are massively being poisoned and brainwashed" Former mayor Peter Vereecke (53) of Evergem wants the justice department and the city council to act against planes that are according to him spraying day and night disease causing germs and chemicals all over the world. "Rest assured I am not insane"

    vij72

    OdpovědětVymazat
  19. V krvi se nacházejí všelijaké proteiny a kousky DNA, které tělo samo vyrábí k různým účelům. Buňky těla spolu pomocí těchto kousků DNA vzájemně komunikují – posílají si „návody“. Samozřejmě, že putují v krvi jiné kousky, když jsme šťastní a v klidu než když máme stres nebo jíme nevhodné věci nebo jsme se právě včera opili.

    Tyto kousky DNA označili „vědci“ (95-98 % vědců je placeno průmyslem) za VIRY a přisuzují jim nemoc vyvolávající účinky. To je ovšem VÍRA, nic takového nebylo nikdy dokázáno. (Většině lidí bude připadat tento fakt absurdní a neuvěřitelný, ale tak tomu skutečně je.)

    Je pouze jediná instituce na světě, CDC (americký úřad pro epidemie a součást Pentagonu), která vezme vzorky krve, rozhodne, že určitý kousek DNA se od nynějška bude považovat za virus prasečí chřipky a nastaví testy, které najdou přesně tento kousek DNA. A tyto testy pošle do všech zemí světa. WHO (světová zdravotnická organizace) a CDC jsou velmi úzce spojeny.

    Tamiflu jako „prostředek proti chřipce“ má jako vedlejší účinek silné symptomy chřipky (?!). Takže lidem, kteří utrpí silné vedlejší účinky „léku“ se bude říkat, že za to může virus.

    A teď se na obyvatelstvo chystá očkování proti tomuto nesmyslu, v některých zemích se již „zvažuje“ povinné očkování. Poškození z jedovatých látek v očkování se bude vydávat za další těžké symptomy chřipky.

    Je zvláštní, proč si média na celém světě dávají tu práci, vyvolat dojem, jakoby existovala pandemie. Sice byly na Tamiflu již vydělány miliardy, a o očkování se dá předpokládat totéž. Jenže ti lidé, kterým patří celé ty farmaceutické koncerny, jsou titíž, kteří mají právo tisknout peníze – tudíž jim o peníze nemůže jít.

    V přírodě žádné nemoci způsobené viry neexistují. Např. byly vypsány ceny 10.000,- € a 20.000,- € za důkaz viru HIV (AIDS) a za důkaz viru vztekliny. Nikdo se zatím nepřihlásil. Neexistují žádné vědecké publikace s důkazy o nemoci způsobujících virech.

    Existují ovšem chemikálie, špatná strava, stres, pesticidy, technické záření všeho druhu. Neměli bychom tyto příčiny nemocí připisovat těm, kteří nás jich zbavují – bakteriím a plísním.

    OdpovědětVymazat
  20. Pre anonyma 12. července 2011 17:08:

    Očkovanie ma za cieľ zabiť 95 % ľudí na Zemi. Priznal to Bill Gates, ktorý toto očkovanie tiež financuje, na stretnutí Bilderbergu. Farmaceutický priemysel je súčasťou NWO, teda plánov sionistov na vyvraždenie nežidov. Je to v súlade so svätou knihou židov, Talmud-u. V očkovacích látkach sa používa predovšetkým ortuť, tá bola naposledy vo veľkom množstve v prasačej vakcíne a asi viete čo to robilo. Potom je tam hliník, a všimnite si koľko postihnutých a dementných detí máme. Dávky týchto jedov sa z roka na rok zvyšujú, stále je viac povinných očkovaní, v skoršom veku a vakcíny obsahujú viac jedu.

    OdpovědětVymazat
  21. Každý kto si zakúpi Windows, podieľa sa na financovaní očkovacích vakcín. Vakcíny sú zodpovedné za choroby, utrpenie a smrť miliárd ľudí. Používajte na počítači operačný systém Linux, je fajn, vyzerá skoro rovnako, zvládne ho každý a ja ho mám rád.

    1) Linux je spoľahlivý, jednoduchý, máte v ňom kopa programov, nemusíte sa skoro nič učiť, nemusíte ho stále opravovať ale venujete sa práci. V Linuxe sa dá robiť presne to isté čo vo Windows, nie je rozdiel.
    2) Distribúcie Linuxu s okenným rozhraním "KDE" sú skoro nerozoznateľné od Windows. Kto chce riešiť menej nezmyslov známych z Windows, môže používať distribúciu s okenným rozhraním Gnome.
    4) Windows obsahuje zadné vrátka, ktorými vás môžu tajné služby špehovať, a ktovie čo ešte. Zadné vrátka sú kombinácia trojského koňa a špióna. trosjkým koňom možno zapnúť diaľkový prístup a plne ovládnuť počítač. Špion sleduje vašu činnosť, vaše súbory, vaše heslá a posiela to majiteľovi špióna. Aj nelegálne používanie Windows je vlastne reklama na Windows.
    5) Linux je zadarmo, legálny a otvorený. Sú prístupné zdrojové kódy. Uzatvorený softvér je taký do ktorého nevidíte čo v ňom je. Je to nejaký exe súbor v ktorom môže byť čokoľvek. Zaujímavým trojským koňom bude v Českej republike 602 XML filter, ktorý asi bude povinný pre prístup k dátovým schránkam pošty. Windows je uzatvorený systém programov.
    6)Linuxy fungujú skoro na všetkých PC a notebookoch. Treba vyskúšať pomocou "live" distribúcie, ktorá vám nezmaže Windows a spúšťa sa priamo z CD. V prípade záujmu, je inštalácia Linuxu veľmi jednoduchá, poklikáte na ikonu "install". :-) Inštalácia prebehne v grafickom prostredí. Systémom „ok“, „ok“. Ak nechcete instalovat, iba ukoncite Linux, vyberiete CD a po dalsom zapnuti pocitaca zasa pracujete vo svojom Windows.
    7) Vyskúšajte si Linux. Distribúcie Linuxu si môžete stiahnúť ako ISO obraz a napáliť. Odporúčam "live" verziu, napríklad: http://greenie.datagen.sk/ , http://www.mandriva.com/en/downloads/one/ , http://www.ubuntu.cz/ (mám výhrady k bezpečnosti Ubuntu) a veľa ďalších (udajne je ich niekolko tisíc). Ak by ste mali záujem o stovky (možno tisíce) dalsich programov pre Linux, automaticky si ich mozete stiahnut z uloziska distribucie, je to klikačka cez Start – pridat programy (alebo take nieco) :-)
    8) Windows môžete používať aj nadalej a bezpecnejsie cez virtualny pocitac (program VirtualBox). Starsi Windows XP vam takto moze ist dokonca rychlejsie.

    OdpovědětVymazat
  22. Objekt u Slunce je pravděpodobně planeta (Nibiru?) http://www.twitvid.com/videos/MrFousek http://twitter.com/#!/MrFousek Objekt byl viděn i z Kanady http://www.youtube.com/watch?v=7F5fL5AhdKE

    OdpovědětVymazat
  23. ONI o nás:
    http://www.osud.biz/na-zamysleni/tak-nam-zabanovali-dovanyho-pani-millerova%E2%80%A6/

    NWO pošuci udělají cokoli, aby se mohli v klidu vyvstekat.

    OdpovědětVymazat
  24. Pro Anonyma z 12.7.11 18:50 :
    Potvrdil´s mi úplně fantasticky, že ta kamera z videa na youtube.com kontinuálně snímané denní i noční oblohy opravdu nelže, a že ani nejde o žádnou počítačovou animaci nebo jakékoli kazy elktroniky nebo optiky !!!
    Je to dáno tím,že v noci v poměrně velké vzdálenosti od našeho Slunce svítí jako slunce další objekt přibližně o velikosti našeho Slunce (je jen poněkud menší). Když začne vylézat na východním obzoru záře našeho Slunce, ten druhý svítící objekt viditelně pohasne, a začne se poměrně rychle ztrácet jeho svítivost až na úroveň našeho Měsíce, pozorovaného za dne na obloze, díky čemuž je ten objekt velmi špatně za dne viditelný (také proto, že jej velmi často zastiňují chemomraky). Když se vyhoupne náš Sluneční kotouč nad ranní obzor, po tom druhém "nočním slunci" již na obloze není ani stopy. Jak jsem zjistil, v kolísavém zákrytu za naším Sluncem se pohybuje Sluncem ozařovaný kulovitý objekt přibližně o velikosti našeho Slunce. Je vidtelný za dne, při východu i při západu Slunce. Pak je tu ale ještě další objekt. Tedy ten, co svítí jako slunce na noční obloze (to znamená, že je tak zřejmě vidět na všech místech světa, kde se zrovna nachází fáze noci !!!). Kolem něho jsou dva možná tři další kulovité osvětlené objekty (jeho měsíce či planety ?). Celý tento jev druhého slunce a jeho souputníků mizí s východem našeho skutečného Slunce. Jsou, jak jsem již řekl, jen málo zřetelné stopy po tomto uskupení na denní obloze. Vůbec si nedovedu představit, co by to muselo být za technologii a megagigantický příjem/výdej energie, aby k jevu druhého slunce mohlo vůbec dojít, a ještě, a aby takový jev trval celé hodiny na jednom místě. Ještě fantastičtější na celém jevu je, že je viditelný jenom tam, kde je na Zemi právě noc !!! Pokud je vše umělé a uměle řízeno, jsme pak opravdu jako civilizace jen vesmírné hov.o, které si tu na Zemi s flintičkama a bombičkama dovoluje hrát na všemocné bohy...
    Apropo, v nejedněch proroctvích včetně Nostradamova, je jasně řečeno, že až nastane konec Časů, budou mocná znamení na Zemi i na nebi ... a to se právě překotně děje dnes a denně !!!

    OdpovědětVymazat
  25. Anonymní 13.7.11 9:33 :
    Mluvíš mi přímo z duše !!! Já měl stejné pocity.Jakoby proběhl střih, a objevily se mraky a něco jako přítomnost minulých okamžiků z doby tak před 20,30-ti lety !!! Vidím,že moje postřehy sdílí i jiní lidé, a o tom je dobré se vzájemně informovat, že nepropadáme chimérám a manipulacím !!! :):):)

    OdpovědětVymazat
  26. Pokud globalisté chtějí zlikvidovat 2/3 nebo dokonce více jak 5 miliard lidstva, jaký to pro ně bude mít užitek ? Vždyť pokud to provedou, tak už NIKDY nebudou mít takové zisky, a takovou moc, jako mají dnes. Jsou tu pouze dva důvody, proč by to chtěli udělat :

    1. nehodlají se smířit s přicházející transformací tohoto sektoru našeho vesmíru, díky čemuž bude mít každý člověk svobodu volby, kam se posune (tedy kam půjde). V rámci této transformace má odejít něco přes 2 miliardy lidí skrze brány(tzv.doorways)na Zemi na úrovni 5D reality. To znamená, že by globalisté přišli šmahem o 2 miliardy svých potenciálních otroků !!! To by byla pro ně první rána !!!

    2. Globalisté se rovněž nehodlají smířit s podvodným paktem, který před desítkami let naivně (ale spíš krátkozrace a chamtivě!!!) uzavřeli s mimozemskými entitami. Jak globalistům později došlo, záležitost okolo mimozemského výzkumu pozemské genetiky byla zástěrkou mimozemšťanů, aby dosáhli podvodného vylákání,a mohli ze Země vyvézt na 3 miliardy lidí do svých vesmírných sektorů, kde budou vhodné podmínky pro pokračování 3D reality.
    Tím by přišli o další 3 miliardy potenciálních otroků !!! To by pro ně byla druhá rána !!!

    Třetí a konečnou ranou by pro ně byla další ztráta několika stovek milionů lidí úhynem nebo jejich spontánním mizením během událostí v rámci probíhající transformace. Tak by se mohlo skutečně naplnit proroctví,které hovoří o tom, že by transformaci na Zemi na úrovni 3D reality mohlo přežít pouhých 660.000 lidí !!!
    A to je zcle jistě nepředstavitelná realita pro každého otrokáře, fašistu a nacistu v jedné osobě !!!
    Proto si myslím, že chemtrails a očkování mohou být prostředkem na úrovni binární zbraně ke spáchání světové genocidy, aby k naplnění transformace (odchodu více jak 5 miliard lidí)vůbec nemohlo dojít. A že když tyto potenciální otroky nebudou vlastnit "ONI", nebude je vlastnit nikdo !!! A ani nikomu z těchto potencionálních otroků nedovolí užívat plnou svobodu (kdesi "na vyšší úrovni reality") bez satanisticko-fašistického systému, který pro ně "ONI" tak pracně a stovky let na věky připravovali!!!

    OdpovědětVymazat
  27. Mame ho!
    Jaky mate dukaz, ze je (byl) on?
    DNA!
    ?
    rimi

    OdpovědětVymazat
  28. http://www.slobodavockovani.sk/news/vysoke-horucky-febrilne-krce-hnacka-neutisitelny-plac-a-dalsie-problemy-po-ockovani-mmr-priorix-/ tady mě zarazilo jedno, nevím jestli jsem správně pochopila,oni ji naočkovali dítě za jejími zády, přes protest, pak se k poočkovacím komplikacím nikdo nezná. A tak se ptám, proč jim jde tolik o to to dítě naočkovat za každou cenu, co je v těch injekcích , látkách, co vlastně ty zblblí zdravotní ovčani očkují?Podle mě něco co ani sami nevědí, kdo ví co v tom ve skutečnosti ještě je? My jsme na plno věcí neočkovaní, ty nemoce co se proti nim teď očkuje tu byly už dřív taky a žijeme i bez čkování. A meningokok,spíš se o něm nemluvilo a taky je jiný prostředí co oslabuje organizmus, chemie ve všem ,všude, pak vydrží člověk míň a spíš to chytne.Ale řešením není očkovat na všechno, skoro za chvíli i na zácpu.A očkování dětí dřív a dřív , proč zrovna snaha naočkovat když dítě nemá ještě dozrálý svůj imunitní systém a nemá kde tvořit protilátky.Dřív se očkovalo někdy v půl roce, teď už se píchá směs 6 látek do dvouměsíčního mimina, to přece není normální.vím co se mnou provedlo jedno nepodařené očkování proti TBC, kdy mi ho vlastně vyvolali špatnou vakcínou a nedovedu si představit jak se musí prát ještě nevyzrálé tělíčko kojence s 6 nemocemi najednou. Příjde mi to jako snaha tvořit budoucí potencionální pacienty, odběratele polykatele léků,pilulek, nebo pak se vkrádá i otázka jak dlouho se budou dožívat tyto děti a co se u nich postupně rozvine za příznaky po letech, které budou mít souvislost s očkováním, nebo co je jim vlastně vpícháváno,vkládáno do tělíček dalšího.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.