30. prosince 2011

Děkuju všem za novoroční přání

Po týdnu dovolenkového výpadku se mi (kromě jiné práce) opět nahromadila spousta mailových příspěvků a taky novoročních přání. Za vše velice děkuji.
Prosím o posečkání a shovívavost, než se zase zorientuju v té záplavě informací ... ani se mi do toho moc nechce, takové nicnedělání taky není k zahození (:-)))
Zdraví Orgonet

Protože se už letos asi nezmůžu na vlastní inteligentní/legrační/jímavou novoročenku, aspoň přeposílám jednu výchovnou z těch, co mi přišly: České novoroční přání.

5 komentářů:

  1. Sme radi, že si zase späť. Už si nám chýbal. A všetko dobré do Nového roku. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. musím chtíc nechtíc pochválit dnes na Silvestra odpoledne vypatlance piloty,že zcela ROVNĚ A SYMETRICKY zasírali oblohu nad Prahou,nebyli OŽRALÍ a byli zcela VYPATLANĚ SVĚDOMITÍ.

    OdpovědětVymazat
  3. Bezpilotní chemoplány neznají pojem "ožralí", protože jsou to jenom stroje, plnící příkazy svých softwarů.Proto ty přímé chemostopy jak podle pravítka :)

    OdpovědětVymazat
  4. ZATO V PLZNI Už NEZNáME SLUNíčKO VčERA CHVILINKU VYšLO A POŘÁD V NOCI DĚLAJÍ MRAKY..POŘÁD JE SLYŠET..OCHRAŇUJÍ NÁS PŘED SLUNÍČEM, ABY JSME SE NESPÁLILI :-) ALE JE TO UŽ UNÁVNE A DEPRESSÍVNÍ..ALE LIDI KOLEM SI NIC NEVŠÍMAJÍ HLAVNĚ ŽE SE OŽEROU PŘES VÍKEND A PŘES TÝDEN ŘEŠI CO SI OBLEČOU NA VÍKEND A KAM PŮJDOU A DÁVAJÍ FOTO NA FACEBOOK..TAK NEMAJÍ ČAS SE YABÝVAT BLBOSTMI..NĚKDY MÁM CHUŤ ŘVÁT NA NĚ SAKRA PROBERTE SE..MON

    OdpovědětVymazat
  5. Koho tedy chtějí chránit, když plánují ponechat jen 500 milionů lidí ???!!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.