11. května 2012

Chemtrails nemusíte fotit, ČHMÚ to dělá za vás

Chemtrails nemusíte fotit sami, vyfotí je za vás Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve vysokém rozlišení svými webovými kamerami. http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/.
Stačí sejmout printscreen či videoscreen (např. programem AviScreen) (:-)))

Dnešní ranní chemtrails v Českých Budějovicích pro vás nahrál Orgonet (:-)))

http://youtu.be/2ze5y6DWli4




12 komentářů:

  1. Milý Orgonete, dnes to nad Prahou vypadalo opravdu děsivě, černé stopy se střídaly s bílými a zcela zjevně byla ve vrstvách atmosféry vidět šedá, evidentně umně vytvořená clona, skrze kterou se draly ostré sluneční paprsky na zem. Nebyla jsem sama, kdo občas vzhlédl k nebi a díval se na ten děs. Mnozí však dělali, jakoby nic, což mne trochu vyvádí z rovnováhy. Oni ale opravdu nechtějí vidět. Díky za video z ČB z ČHMÚ, je to všude stejné. Přeji pěkné dny. Alena

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím, dneska tomu dávají opět na frak, jedou už od rána, ted jsem byl na polední pause a jedou mrdy ..haha, stejnak už ničemu nezabrání :))
    Láska, světlo
    Viťa

    OdpovědětVymazat
  3. Vždyť to jede celej tejden, každej den, jak jedu do práce, obloha jak když štupuješ fusekle. Soudím, že je to příprava na dnešní (taky celej tejden) hlášené bouřky. Ocet už je na dvoře, nestojím o zhoubu a spuštění, stačí zahradnickej:) Zítra navštívím zlínské Makro, ocet už je taky napsanej na lístečku.

    OdpovědětVymazat
  4. To je opravdu hnus dnes, šedá počmáraná clona nad šumperskem , jako ve skleníku dusno. Opravdu jsem už zapoměl jak vypadá krásná čistá modrá obloha , jak kdysi bývala. By mě teda zajímalo kdo je za toto zodpovědny

    OdpovědětVymazat
  5. Už se sprejuje naplno 3 den. Co se zase semele?
    jm

    OdpovědětVymazat
  6. DNES,USTÍ NAD ORLICÍ,OKOLO SLUNCE VELKÝ ČERNÝ KOLO,ZAJÍMALO BY MĚ CO TO JE,DNES SE SE SPREJOVÁNÍM OPRAVDU ČINILY....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To velké "černé kolo" okolo slunce je odraz slunečních paprsků od rozptýlených chemosprejů do clony. A na té cloně, která způsobuje optický jev jakoby gigantické čočky, se pak objevuje určité spektrum vlnových délek světelného toku ze slunce ve formě toho kruhu.

      Vymazat
  7. milý Orgonete,co kdybychom se vykašlali na vyzualizaci a komentování denního hnojiště na nebi a spíše to tady věnovali společně tomu,co opravdu chceme...kouknul jsem lehce na film TAJEMSTVÍ...tam je návod,jak na to..funguje to,nebot kdysi jsem si v představách uplácal budoucí manželku i budoucí vztah dcery k rodičum....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kdo potom bude dění kolem chemtrailů a dalších událostí monitorovat ? Musíme vědět, co se děje, a zjišťovat, proč se to děje. Pak až můžeme zaujímat stanoviska, a vymýšlet jak tomu čelit a eliminovat to. V opačném případě se může stát, že nenápadně sklouzneme do nastavovaných a stále sofistikovanějších tenat globalistů a jejich přisluhovačů, a ohrady s ovčíny nás pak také neminou !

      Vymazat
  8. To je teda sranda! Lepší snímky snad ani nejdou udělat :)
    Alfa

    OdpovědětVymazat
  9. http://www.facebook.com/photo.php?v=3659366894315

    PRAHA 11.5. 2012

    OdpovědětVymazat
  10. http://orgo-net.blogspot.com/2012/05/chemtrails-nemusite-fotit-chmu-to-dela.html

    PRAHA 11.5.2012 CHEMTRAILS

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.