22. května 2012

Záhada na Google Earth - chemtrails nebo chyba?

Ahoj orgonete , minule jsem se pokoušela se kouknout na počasí přes google earth díky tvému článku , který ti někdo poslal .
Ted jsme se koukla na google earth a našla tam tohle čemu se divím , jestli je to nějaká chyba nebo akt chemtrails v podobě čtverce , tak moc .
Snad se ti png zobrazí s pozdravem Šárka
čas 19:37


Orgonet:
Tak to teda nevím, nejjednodušší bude říct, že je to asi nějaká chyba ...
Ale vzhledem ke své paranoie si spíše myslím, že se tu zobrazuje něco, co svědčí o nějaké technologické aktivitě kohosi ... Nebo že by záclonky na okně satelitu? (:-))
(Kliknutím zvětšíte)



13 komentářů:

  1. Také nevím co to je, ale dost často to tam vídám....

    OdpovědětVymazat
  2. Podle mne je to chyba. Google maps se dělají z jednotlivých svímků. Možná je chyba zde. Pokud by se dalo zjistit ze kdy jsou dané snímky, pak by šlo ověřit stav u ruských či čínských satelitů. (Rusové fotí Zemi jednou fotkou)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co jsem v ten moment na tento problém také narazil na Google Earth, ověřoval jsem to u jiných web zveřejnujících satelit snímky a zde byli vydět jen silné tři přestřiky souběžné od antarktiky k horní části Ruska.
      Takže opět tam byl CHM. Lidé si řeknou, že to technika není neomylná ... ale za vším se skýtá podstata, pánové a dámy.
      I když technika nejde, má to svůj důvod. Jak by vám vysvětlili na vašem emailu, že vám nedošli emali, protože technika je neomylná.ZRG

      Vymazat
  3. Zajímavé je i ostré rozhraní v levém horním rohu. Jako by tam prosvítala část modré pěticípé hvězdy .....CZK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne ne ! To vypadá na část šesticípé (Davidovy) modré hvězdy - jeden z hlavních symbolů zednářů a sionistů ! Vzpomeňte si na Havlův pohřeb : modrá sukna, u rakve obrovské svícny coby chrámové sloupy atd. Ve vlajce První republiky, ČSSR a současné České republiky se objevuje modrý zednářsko-sionistický cípatý klín, který je symbolickxy "vražen" do původních barev Rakousko-Uherské monarchie (červená a bílá) jako dýka. A přetrvávající modrá část naší vlajky neomylně symbolizuje, v čích rukou je dosud moc nad naší zemí již od roku 1918 (vyjma období okupace za 2.sv.války) !!!

      Vymazat
  4. na fotce je na různých místech mnoho ostrých hran, z toho důvodu soudím, že jde jen o špatné vykreslení snímků. Myslím si, že po chvíli čekání se snímky seřadí jak mají dle svého určení a tento podivný jev zmizí.

    Ládis.

    OdpovědětVymazat
  5. neni na tom nic zajimaveho, ty satelitni snimky se musi nejak poskladat a technika taky neni neomylna ..

    OdpovědětVymazat
  6. líbí se mě tento web ,ale některé články jsou vyložené bludy , jako například tento , zavání to opravdu už silnou paranoí.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Orgonete-to není Tvoje paranoia,ale naprostá ztráta soudnosti-za prvé-"Temní" by nic takového "nepustili",za druhé,je zcela jasné,že obraz počasí na glóbu,je skládán ze snímků několika družic NOAA.Ty snímají obraz ne jako fotku,ale skenováním pomocí rotující zrcadlové štěrbiny .Při poruše vzniknou ty "záclony"-často je to vidět i na jednotlivých snímcích.A ten výsledný obraz určitě skládá počítač a tomu "je jedno",jak snímek vypadá-zajímají ho jen souřadnice.Jestli Rusové zveřejňují snímky z geostacionárních družic,tak dej sem odkaz,ať si to může každý porovnat.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Orgonete. Nevím jak napsat nový příspěvek tak to píšu sem. Denně sleduju družici soho a co se dějě kolem sluníčka. Dnes se snímky zatmavily a zhruba na druhé hodině je na všech vidět jakýsi objekt. Dříve se v těhle místech stále objevovaly nějaké body a dnes se z toho vyklubalo toto. To jsem zvědav jak to špekulanti z Nasa vysvětlí :) Cabo

    odkaz: http://sohowww.nascom.nasa.gov/data/realtime/eit_284/1024/latest.html

    OdpovědětVymazat
  9. tieto chyby sa tam vyskitujú často ale vôbec nie preto žeby to bola chyba programu väčšinou sa snažia schovať veci ktoré vidieť by sme nemali. Google Earth je ako mapa sveta dobrá ale neukazuje všetko čo má.

    OdpovědětVymazat
  10. přehřátá grafická karta :D

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.