6. května 2012

Další černé stopy

Zdravím
Posílám dnešní fotky černých stop k možné publikaci.
Také jsem byl sveděk toho, že se tyto tmavé linky vytvářely před letadlem a optický klam to nebyl.
Nejsem schopen si to vysvětlit.
Na třetí fotce to jde vidět, že je to před.
Zdravím
P. K., Hodonín





21 komentářů:

  1. opticky klam to nebyl,az na to ze na prvnich dvou je v zakrytu slunce,chemotrail a jeho stin,alias ta desiva cerna stopa.to je ted evidentni. na tom tretim nejni videt slunce,tedy to nejde potvrit,ale ani vyloucit.jirik

    OdpovědětVymazat
  2. To je přesně ono, co v poslední době vídám na čisté modré obloze - ten "stín"(i když ton rozhodně stín není !), který následují chemoplány. Co to je, nějaké "radarové" zaměřování ?

    OdpovědětVymazat
  3. sledoval sem to dalekohledem, a odpovídá to stínu

    OdpovědětVymazat
  4. Me to neprijde jako cerna stopa, ale spis jako stin od te bile stopy :)

    OdpovědětVymazat
  5. Letadlo vrha svuj stin na vrstvu prachu pod nim. Videno x-krat...

    OdpovědětVymazat
  6. Tak v Brně je vidím taky, zítra budou třeba zelený:(

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to spíš jako stíny

    OdpovědětVymazat
  8. Je to určitě stín. Všimla jsem si toho už před několika lety, nejdříve jsem si to taky nedovedla vysvětlit, ale pak jsme si všimli, že podle postavení slunce to musí být stín. Bývá to často i před letadlem. Na tom je vidět, jak i na zdánlivě modré obloze je ve skutečnosti humus.

    OdpovědětVymazat
  9. Toto iste som videl 2x na vlasntne oci v Petrzalke. Sprejovacie lietadlo islo v stope tej zvlastnej tmavej "linky". Presne kopirovalo tu tmavu "ciaru"

    OdpovědětVymazat
  10. nebuďte schízy . je to stín toho hnusu , zobrazený na již rozptýleném hnusu . pokud svítí slunce , tak ta chemická stopa musí vrhat stín vždy , pokaždé se však nemá na čem zobrazit . tečka .

    OdpovědětVymazat
  11. Ještě jsem si toho u nás nevšimla, budu muset více pozorovat. :-)
    P.K.: kde je to foceno, někde u Jižňáku?

    OdpovědětVymazat
  12. pozoroval jsem to několikrát a opravdu to vypadá spíše jako stíny od té bílé stopy. Vždy jsem to viděl, až když byla už "krásná" chemo-deka po celé obloze. I na těchto fotkách to odpovídá stínu (postavení slunce>bílá čára>deka)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem tyto "stíny" již několikrát viděl nad Č.Krumlovem. A to v době, kdy žádné chemoplány nelétaly, obloha byla modrá bez obláčku, a ten "stín" se táhl od obzoru k obzoru (směr od SZ k JV - zajímavá shoda obvyklého směru haarpované transportní trasy/kanálu uměle vytvářené( nad ČR i vypařované ?) oblačnosti !) v jednom tahu ! Takže to nemohl být v žádném případě stín jako skutečný stín ! Co by jej tvořilo, když nikde nebyl vidět žádný původce ? Podotýkám ještě jednou - žádná letadla, žádné mraky, žádné chemostopy ! Včíl babo raď !

      Vymazat
  13. je to stín,řešili sme to s manželem.Oba se o to velice zajímame ....

    OdpovědětVymazat
  14. 100% stin, kdo umi ve 3D modelovani, neni problem si to namodelovat.

    OdpovědětVymazat
  15. Může mi tu někdo smysluplně vysvětlit jak je možné, aby stín chemtrailu byl nad tou chemostopou, a přitom proti oběma svítilo slunce ?! Co tu odporuje fyzikálním a optickým zákonům ? Čekám smysluplnou odpověď, ne přihlouplé brblání "z patra" !

    OdpovědětVymazat
  16. Foceno to je za Zoo, když se jede ke studánce přes les.
    On může být stín takto v prostoru? Ješťe když jsem to fotil proti slunci.
    Tahle linka se vytvářela nějakou vzdálenost před letadlem, neřekl bych, že je to stín.
    Před letadlem, by se ten stín neměl z čeho dělat.Je tak?
    Nebo tu snad někdo vidí stíny z ničeho?
    Vezmu příště lepší foťák...tohle bylo jen mobilem.

    OdpovědětVymazat
  17. opticky klam, stin je pod pasem, slnko, pas, stin.. pak pozorovatel

    OdpovědětVymazat
  18. Lidi, viděli jste někdo dnes večer na obloze Měsíc? Je jasné nebe a tam, kde v obvyklou dobu bývá, je nyní tma. Je ukryt pod zvláštním obláčkem? Náhoda? Asi se blbě dívám, ale aspoň pejskaři by mi v tomto mohli helfnout a ve své oblíbené vycházkové hodiny zvednout zrak k obloze. Všímám si toho už delší dobu. Další věc je ta divná hvězda u Měsíce, která tam nyní již není, ale cca měsíc zpět kolem něj každý den obletovala.. Každý večer trochu jinde, ale dosti blízko Měsíce. Všiml si i tohoto někdo z vás? Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alespoň někdo si všímá, co se děje v bezprostřední blízkosti naší Země ! A není toho málo ! Ofenzíva sil Světla vrcholí, a satanští Temnáři úpí nad svou již zřejmou porážkou. Začíná se "čistit" prostor Sluneční soustavy od této dosud vládnoucí duality, a patroly světelných lodí jsou jistě u každého obývaného tělesa (planety, měsíce, asteroidy) v této soustavě, "náš" Měsíc nevyjímaje. Proto ty světelné jevy !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.